Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już na stałe pożegnamy się z crackami do teamspeak3?

krzukosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, Canecorso napisał:

I to jest właśnie typowa Polska cebula..

"Nie potrafię zrobić dobrego serwera... a ch*** pójdę na innego... wypierd** im serwer i zrobię mass bana"

chociaż może w raz z nowym teamspeak wejdą nowe zabezpieczenia ;)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
59 minut temu, Emos76 napisał:

chociaż może w raz z nowym teamspeak wejdą nowe zabezpieczenia ;)

Jeszcze napisz, że TeamSpeak ma Ci wgrać zabezpieczenia przed atakami. :1312_thumbsup_tone3:

Opublikowano

Nie musi przed atakami, ale żeby trudniej adres było można wyjąć. Np żeby usuneli logi gdzie adres się pokazuje to już 10+ do mniejszego wyjęcia adresu ip

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
2 minuty temu, muchomor321 napisał:

Nie musi przed atakami, ale żeby trudniej adres było można wyjąć. Np żeby usuneli logi gdzie adres się pokazuje to już 10+ do mniejszego wyjęcia adresu ip

Zbędne. Dlaczego? Można dzięki wielu serwisom wyciągnąć IP z domeny nawet można przez wiersz poleceń (cmd). 

Opublikowano
48 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Jeszcze napisz, że TeamSpeak ma Ci wgrać zabezpieczenia przed atakami. :1312_thumbsup_tone3:

Łukasz widzę że nie zrozumiałeś ale już ci tłumacze chodzi mi że luki w plikach uzupełnią i tym podobne .

Opublikowano

Zaczynam wyczuwać w tym dużego trolla, mam dwóch znajomych z licencją npl którzy mają ją od ponad roku a na e-mail nic im nie przyszło o tej informacji. Albo to troll z innego forum którego ktoś skopiował albo prawda. Aczkolwiek nikt nic o tym nie słyszał więc jest to dziwne 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Ograniczanie ze strony klienta nie będzie dało się tego obejść przyjaciele, ewentualnie bypassy proxy ale to tylko do weryfikacji http a co do tego myślę że to będzie działać na zasadzie white listy serwerów z legit licencjami i tylko do tych będzie dopuszczać połączenie, pytacie się czemu tak późno ten system miał zostać wprowadzony już w styczniu ale trochę się przeciągło.

@muchomor321 informacje dostały tylko licencje autoryzowane przez teamspeak3.

Opublikowano
47 minut temu, BlueDev napisał:

Ograniczanie ze strony klienta nie będzie dało się tego obejść przyjaciele, ewentualnie bypassy proxy ale to tylko do weryfikacji http a co do tego myślę że to będzie działać na zasadzie white listy serwerów z legit licencjami i tylko do tych będzie dopuszczać połączenie, pytacie się czemu tak późno ten system miał zostać wprowadzony już w styczniu ale trochę się przeciągło.

@muchomor321 informacje dostały tylko hostingi autoryzowane przez teamspeak3.

Nie tylko hostingi ;) Ja sam osobiście dostałem taką wiadomość na email. Dziwi mnie to, że wy nie dostaliście. Widzimy ile cracków :D

Opublikowano
47 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Nie tylko hostingi ;) Ja sam osobiście dostałem taką wiadomość na email. Dziwi mnie to, że wy nie dostaliście. Widzimy ile cracków :D

Miałem na myśli licencje pojebałem xD. już edit nie hostingi.

Bo my też dostaliśmy.

Opublikowano
2 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Ja nie dostałem żadnej wiadomości mimo, że licencja kupiona na koniec lipca ;p

lubie-to-png.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...