Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problemy Pytania ProśBy !

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

zrobiłem ten temat po to aby nie zaśmiecać działu Battlefield.

od tej chwili proszę o pisanie problemów w tym temacie ... ale proszę także o dokładnie opisanie problemu a nie "bfbc2 mi się wyłącza, co zrobić ??? !!! ??!?!?!?!?!" takie posty zostaną nagrodzone ostrzeżeniem.

jeśli Black masz coś przeciwko temu tematowi to usuń go :D

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam . Nie wiem czy dobrze trafilem ale moj problem dotyczy Battlefield Bad Company 2 . Mianowicie po odpaleniu multiplayera wszystko eyglada OK - jest logowanie jest wszystko co dotyczy stanu postaci ale kiedy odpalam wyszukiwanie serwerow lub " graj teraz" wyskakuje informacja ze" nie znaleziono serwerow" lub " nie znaleziono gier" . Co jest powodem ? Moze ja cos robię nie tak. Acha - gra jest kupiona na Islandii i tutaj rowniez ja odpalam . Moze to ma jakis zwiazek z problemem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

A odpalałeś BFBC2Uptader.exe?

Ja po przejściu SP miałem to samo bo nie uruchamiał mi się updater chciałem zagrać w MP ale nie mogłem.

Spróbuj tak wejdź do folderu z BC2 np. C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\ i tam będziesz miał BFBC2Updater 2xlpm i po sprawie tak pomogło w moim przypadku.

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

mam taki problem gdyż kupiłem se BFBC2 w empiku w tym dniu próbowałem zagrać na multiplayer i gdy wbijam się na serv po chwili ścina mi się i nic nie mogę zrobić dodam ze jak się zaloguje na postać to na samym dole pisze coś żebym odinstalował bete (co zrobiłem) i pachtował PunktBuster-a (co tez zrobiłem ) Proszę o pomoc dodałem filmik z tym jak się rypie :

http://www.youtube.com/watch?v=VjBinq_bEm8

Opublikowano

jeśli chodzi o te wczytywanie to może być to spowodowane tym że masz jakieś stare sterowniki. a twój pc dźwiga bfbc2 ? tylko proszę nie odpowiadaj "tak mam pr0, elo żelo, supero odloto mega uper duper pc" bo takie coś mnie po prostu dobija ...

Opublikowano

Dźwiga bo w single grałem

Procek AMD Athlon64 X2 4200+ BOX

RAM 2 x Goodram DDR2 2GB 667

Grafa VGA ASUS EAX1650SILENT/HTD/256MB DDR2

Dysk Twardy WD WD3200AAKS 320 GB 16 MB 7200 SATA-II

nie mowie ze pro bo 3 lata temu kupowany :P ale czemu ścina wie ktoś?

Opublikowano

Jak gram to mam cos takiego : Podobno nowe sterowniki musze miec... ALE ... ALE ALE... Zaktualizowalem je poprzez panel sterowania i problem wystepuje nadal... prosze oto sceen :

http://img705.imageshack.us/img705/3632/problemcg.png

Bardzo prosze o pomoc... :mellow: :(:O :angry: :mellow:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema.

Wczoraj zakupilem gre all dziala zachcialo mi sie zagrac na multiplayer... Robie konto i wyskakuje wpisz kod seryjny...ok....wpisuje a tu mi pisze ze kod jest juz uzywany....

wiecie o co chodzi? jak zagram mam na MP poleci+ z gory thx

Opublikowano

Na strone producenta czego ? Mozesz podac dokladny link itd. ? Mam podac dane karty graf. ?

karty graficznej .... ATI albo Geforce szukasz w google a nie przez panel sterowania ...

jak znaleźć ;

1. musisz mieć nazwę swojej katry graficznej np. ATI radeon 9550 (moje kochanie <3 )

2. google.pl

3. w polu do wpisania piszesz "ATI Radeon 9550 sterowniki download" albo ATI Radeon 9550 drivers download"

4. wbijasz na stronę producenta tam sterowniki są ciągle świeże więc najlepiej

i musisz odinstalować stare sterowniki zanim zainstalujesz nowe potem tradycyjnie restart pc i lecisz

Opublikowano

Witam . Nie wiem czy dobrze trafilem ale moj problem dotyczy Battlefield Bad Company 2 . Mianowicie po odpaleniu multiplayera wszystko eyglada OK - jest logowanie jest wszystko co dotyczy stanu postaci ale kiedy odpalam wyszukiwanie serwerow lub " graj teraz" wyskakuje informacja ze" nie znaleziono serwerow" lub " nie znaleziono gier" . Co jest powodem ? Moze ja cos robię nie tak. Acha - gra jest kupiona na Islandii i tutaj rowniez ja odpalam . Moze to ma jakis zwiazek z problemem?

Poniewaz nie ma wybranych serwerow ;D musisz dac nie graj teraz tylko przeglad serwerow i bedzie dzialac tak bylo przynajmniej u mnie

Doklejam *Black

hmm a moze juz sie zarejestrowales? i moze dlatego. sprobuj sie zalogowac

Opublikowano

mogłeś to zmieścić w jednym poście ... bo to jest dubblepost. nie jesteś nowym użytkownikiem

Opublikowano

nie kupilem gry i nie zamierzam ;p mam pirata na SP moge normlanie grac ale na multi musze zrobic sobie konto i wie ktos moze skad wziasc numer seryjny ( piracki) lub jak moge zagrac na piracie w bf2 BC ?? za opd 5 * :)

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

raczej nie możesz, nawet gdybyś znalazł jakiś tam kod, to nie ma bata żebyś sobie zagrał bo już dawno tysiące osób znalazły ten sam klucz, a 2 osoby na jednym kluczu nie mogą grać

Opublikowano

Może to nie jest duży problem i pewnie ten post zostanie usunięty ale czy są już cheaty do BF:H v1.9 bo to mnie ostro wkurza przeszukałem całe forum ale żeadem hak nie działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam znowu problem mam już cheaty do bfh lecz teraz wywala mnie z każdego servera czy moge jakoś temu zaradzić mając ciągle cheaty np wstrzymać punkbustera lub coś w tym stylu jeśli był temat o takiej rzeczy to prosze podać link

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie było, nie ma i nie będzie ... punk bustera nie wyłączysz, nie wstrzymasz i nie wywalisz go

Opublikowano

hej piszecie że można grać multiplayer tzn. gra wieloosobowa, więc klikam, wyszukaj serwery czy coś takiego i trzeba się zalogować, a przed zalogowaniem stworzyć konto i jest tam wymagany jakiś klucz co robić proszę o pomoc dam 5 :)

DAJ [ + ] UWIERZ NIE BĘDZIE BOLAŁO. :D

Opublikowano

ziomek zacinasz się chyba ....

na piracie nie pograsz sobie w multi ... nie masz klucza który jest potrzebny do zrobienia postaci... klucza nie znajdziesz w internecie, bo nikt nie poda swojego klucza za który zapłacił sporo kasy.

Opublikowano

Witam a ja z kolei mam taki problem : po zainstalowaniu i skrakowaniu na koniec aktualizatora wyskakuje info ( w załączniku ) 592a146e8350f_post-150977-126979366663.png nadmienię , że parę dni temu grałem w nią bez problemów a po wyjęciu płyty z napędu i włożeniu jej z powrotem zonk i coś takiego wkurzam się bo przeszedłem kawałek gry i koniec co robić co może być przyczyną ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...