Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawdę ładna prezentacja, życzę powodzenia z serwerem!

Ja osobiście nie zawitam bowiem niespecjalnie podoba mi się ilość dodatków, aczkolwiek serwer wydaje się przemyślany - może jak będzie stał stabilnie to jednak się przekonam. ;)

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował a idioci już hejtuja. Poczekajcie na start serwera wtedy możecie wypisać swoje żale na forum. No nic, czekam na start i oby serwer wykazał się być fajny. Życzę powodzenia.

EVGA GTX 1070 SC

Intel Core I7 6700k 4.4ghz

DDR4 16GB 2666mhz

Z170a M3 GAMING

Opublikowano

Mi tu śmierdzi Surkiem 

Powodzenia na starcie , moze wypali 

Opublikowano

Chociaż serwer wspólnego z pierwotną Pangeą ma tyle, ze są oponki, ta sama nazwa i też startuje w wakacje to wygląda całkiem fajnie. Dopasowanie broni do zbroi jest zaskakująco dobre. Wygląda to to wszystko bardzo kusząco, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Powodzenia :yay:

Gość `Mentos
Opublikowano

Pangea to nie jest, ale serwer spoko się zapowiada, kozackie sety.

Ps. Prezentacja też ładna :D

Opublikowano
Dnia 2.07.2017 o 10:10, Fret12345 napisał:

Chuja prawda nie ma żadnego kurwa klimatu, bo klimat tworzą LUDZIE a nie serwer.

Kiedy wy to kurwa zrozumiecie japierdole.

ty lepiej przymknij swoją mordeczkę i idź tam więcej rzeczy na ten gówno serwer cortium zapierd**l. 

Co do serwera to życzę powodzenia :) 

Opublikowano
9 godzin temu, `Mavex napisał:

ty lepiej przymknij swoją mordeczkę i idź tam więcej rzeczy na ten gówno serwer cortium zapierd**l. 

Co do serwera to życzę powodzenia :) 

Hmm? jak ja żadnego serwera nie tworzę o czym ty mówisz teraz do mnie dzieciaku.

Zmiencie tą nazwe serwera, bo to nie jest pangea.

Opublikowano

Serwer miazga, nareszcie coś nowego i kochane FARM MAPY <3

Oby ładnie wystartował i dłuugo się utrzymał, koncepcja jest tego warta.  

Jedyną rzeczą odstraszającą są mega duże wartości bonusów :C 

Opublikowano

Skoro Bombwork to Surek i nikt tego nie podważy. Mam tylko nadzieję że nie skończy tak samo jak Arianea a później niesławny już Avantador który wyjebał się jak dziwka pod rurą... 

Opublikowano

Ech, po udziale w tych całych beta testach, na pewno nie zagram na serwerze.

Mam rozumieć, że cała administracja ma dysleksje? W dodatku jeżeli na odpowiedzi od supporta w sprawach bugów widzę, że no to należy tego nie robić, klikać, podczas "BETA TESTÓW" gdzie takie bugi należy wyeliminować, olejecie sobie po prostu to gdzieś, to powodzenia w prowadzeniu serwera. Nie próbujcie mnie przypisywać do tego, że płaczek nie dostał SM za zgłoszenie buga. W sumie mam to gdzieś czy bym dostał czy nie, ale na przyszłość dostajecie buga = staracie się go naprawić.

2 powodem jest oczywiście nielicencjonowana strona, tym tokiem mogę w każdej chwili twierdzić, że ktoś zapisuje sobie moje dane do konta i próbuje się włamać na moje pozostałe.

Także to moja opinia ;)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano
59 minut temu, NPPr napisał:

Mam rozumieć, że cała administracja ma dysleksje? W dodatku jeżeli na odpowiedzi od supporta w sprawach bugów widzę, że no to należy tego nie robić, klikać, podczas "BETA TESTÓW" gdzie takie bugi należy wyeliminować, olejecie sobie po prostu to gdzieś, to powodzenia w prowadzeniu serwera. Nie próbujcie mnie przypisywać do tego, że płaczek nie dostał SM za zgłoszenie buga. W sumie mam to gdzieś czy bym dostał czy nie, ale na przyszłość dostajecie buga = staracie się go naprawić.

2 powodem jest oczywiście nielicencjonowana strona, tym tokiem mogę w każdej chwili twierdzić, że ktoś zapisuje sobie moje dane do konta i próbuje się włamać na moje pozostałe.

Także to moja opinia ;)

Odwołując się do twojej wypowiedzi. Odczytywaliśmy zgłoszenia na support, ocenialiśmy stopień błędu, zapisywaliśmy go w pliku (todo) i w swoim czasie poprawialiśmy. Każdy kto zgłosił buga oraz wziął udział w becie otrzyma SM. To że odp. była 2 / 3 dni po zgłoszeniu to nie znaczy że nic nie robiliśmy. Wszystkie zgłoszone błędy / bugi zostały naprawione. 

Opublikowano
1 godzinę temu, NPPr napisał:

Także to moja opinia ;)

CO do strony.... która strona jest licencjonowana i o jakich licencjach to pierdolenie :D ?? Bo trochę to śmieszne i debilne "stwierdzenie" . Skoro Bombwork to zapewne on to robił. Po za tym  w teamie jest chyba "poprzedni" twórca pierwowzoru - człowiek który pierwszą Pangeya zrobił i który "maczał" później palce w Arianei oraz robił Avantadora. Takie coś do mnie dotarło - prawda czy fałsz ?? Wyjdzie w praniu. Co do podejścia na becie  - tak samo stwierdziłem że to jakaś banda dzieci bo liczą chyba na hype i "wpłaty" w IS przed startem i szybko po nim... :P Takiego braku podejścia i takiego olania już dawno nie spotkałem. 

Opublikowano
6 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

IS przed startem

W524LnIZQ8S4UT0a8QNLMg.png

Nie, nie zostało to wyłączone przed chwilą.

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Opublikowano
1 minutę temu, Big Fat Love napisał:

W524LnIZQ8S4UT0a8QNLMg.png

Nie, nie zostało to wyłączone przed chwilą.

Bez znaczenia czy teraz jest wyłaczone - włączą dzień przed i wychodzi na to samo więc nie pierdol "cytatami" i "błahostkami" .

Opublikowano

Teraz ty po prostu gdybasz, a takie pierdolenie nie jest jakimkolwiek argumentem.

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Opublikowano
1 godzinę temu, Medrzec_NoName napisał:

Odwołując się do twojej wypowiedzi. Odczytywaliśmy zgłoszenia na support, ocenialiśmy stopień błędu, zapisywaliśmy go w pliku (todo) i w swoim czasie poprawialiśmy. Każdy kto zgłosił buga oraz wziął udział w becie otrzyma SM. To że odp. była 2 / 3 dni po zgłoszeniu to nie znaczy że nic nie robiliśmy. Wszystkie zgłoszone błędy / bugi zostały naprawione. 

Nigdzie nie wspomniałem o tym, że na odpowiedź się czeka 2/3 dni (jestem cierpliwy od supportu valve czekam 4x dłużej), wgl. dyskusję kierujesz w złe miejsce. Narzekam na wasze zainteresowanie się problemem, gdzie w moim przypadku było to zacytowane "Jeśli dobrze zrozumiałem to wystarczy po śmierci nie otwierać handlarzy.". Na podstawie odpowiedzi myślę, że domyślicie się, które to zgłoszenie, a nie chcę się ujawniać bo człowiek wszędzie znajdzie zemstę, a nie chcę sobie psuć opinii na innych forach. Powtarzam jeszcze raz nie chodzi o otrzymanie SM za zgłoszenie, tylko o wasze zainteresowanie się problemami na ">>Beta testach<<".

1 godzinę temu, iksDeeikSdE napisał:

CO do strony.... która strona jest licencjonowana i o jakich licencjach to pierdolenie :D ?? Bo trochę to śmieszne i debilne "stwierdzenie" . Skoro Bombwork to zapewne on to robił. Po za tym  w teamie jest chyba "poprzedni" twórca pierwowzoru - człowiek który pierwszą Pangeya zrobił i który "maczał" później palce w Arianei oraz robił Avantadora. Takie coś do mnie dotarło - prawda czy fałsz ?? Wyjdzie w praniu. Co do podejścia na becie  - tak samo stwierdziłem że to jakaś banda dzieci bo liczą chyba na hype i "wpłaty" w IS przed startem i szybko po nim... :P Takiego braku podejścia i takiego olania już dawno nie spotkałem. 

Nie nie o to mi chodziło, ale słuszna jest twoja uwaga. Chodziło mi o certyfikat bezpieczeństwa gdzie jego cena wynosi hmm 15 zł na rok (może wchodzić podatek VAT). Btw. licencje mają od Lukazuki a nie od Bombworka.

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano
50 minut temu, Big Fat Love napisał:

Teraz ty po prostu gdybasz, a takie pierdolenie nie jest jakimkolwiek argumentem.

Takie pierdolenie nie jest argumentem masz rację - to twardy i stwierdzony fakt poparty tym jak dziecinna i żałosna jest administracja co jasno dała do zrozumienia na becie. Wiec ssy że IS jest wyłączony... to beka jakich nie mało niestety :) A skoro tak wygląda beta... to zapewne później będzie wyglądało to jeszcze gorzej. Bo niestety jak Bomb i jego ekipy dały już nie jeden raz popis tego jak " powinno się olewać serwer i graczy". 

Opublikowano

Było ponad 70 małych błędów oraz 10 większych, krytycznych nie wykryto. Na koniec bety wszystkie błędy zostały naprawione.

Ps. ile razy pisałem do graczy że nie mogę dać lv czy eq bo poprawiam błędy?

Support, tak jak już pisałem był odczytywany lecz nie odpisywaliśmy na zgłoszenia, co do zgłaszania błędów na forum (pw) również były odczytywane.

Także nie rozumiem o co wam chodzi.

10 godzin temu, MS-Dekador napisał:

Cześć bombwork :D

Powodzenia ;)

7 godzin temu, iksDeeikSdE napisał:

Skoro Bombwork to Surek i nikt tego nie podważy. Mam tylko nadzieję że nie skończy tak samo jak Arianea a później niesławny już Avantador który wyjebał się jak dziwka pod rurą... 

bombwork, surek, sensual, yolen, vitron, tharel, endymion i kto jeszcze? (resztę osób wypisaliście pod niektórymi postami na fb) :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Medrzec_NoName napisał:

Było ponad 70 małych błędów oraz 10 większych, krytycznych nie wykryto. Na koniec bety wszystkie błędy zostały naprawione.

Ps. ile razy pisałem do graczy że nie mogę dać lv czy eq bo poprawiam błędy?

Support, tak jak już pisałem był odczytywany lecz nie odpisywaliśmy na zgłoszenia, co do zgłaszania błędów na forum (pw) również były odczytywane.

Także nie rozumiem o co wam chodzi.

bombwork, surek, sensual, yolen, vitron, tharel, endymion i kto jeszcze? (resztę osób wypisaliście pod niektórymi postami na fb) :) 

Tia?

To jakie mieliście projekty?

sygna.png

Opublikowano
13 godzin temu, Fret12345 napisał:

Hmm? jak ja żadnego serwera nie tworzę o czym ty mówisz teraz do mnie dzieciaku.

Zmiencie tą nazwe serwera, bo to nie jest pangea.

Napisze to jeszcze raz ale inaczej uloze slowa.

Jak to jest sie przypierdalac do tego bedac samemu adminem Diamond Rework s1/s2/s3??

Opublikowano
9 godzin temu, MS-Dekador napisał:

Tia?

To jakie mieliście projekty?

Yolnen miał pierwszą Pangea jeśli mnie pamięć nie myli. Yolnen + Bomb + kilku innych mięli pierwszą wersję Arianei. Czy było coś pomiędzy... nie pamiętam... Później Bomb + Yolnen zrobili Avantadora na którym ponoć Surka nie było a Bomb non stop siedział z nim na TS i coś kombinowali i kręcili... W końcu serwer olali a na forum admini zmieniali się jak zużyte kondony w burdelach... Raz jeden adminem, raz drugi i tylko banowali doprowadzając do upadku serwera bo szkoda było hajsu na porządną reklamę - banda idiotów na tych ich forach była. Bo Surek sponsorował. CO w między czasie - ciężko powiedzieć bo po avantadorze wyszły wałki Bomba , wypłynęły tu na forum jak trup z dna jeziora i cisza... Za pewne siedział cichaczem z Surkiem i czekał na okazję "grzebiąc w innych serwerach".  

Ja nie mówię że tu nie zagram... Ale bardziej czekam na rozpakowanie klienta i sety z tego serwera bo widać tu niestety fajna rękę a tego Bombowi zarzucić nie można było - sety robił ładne. 

Zastanawia mnie tylko jak tutaj będzie z reklamą - bo Bomb ma to do siebie że "sępi " kasę i dużo mówi... a później okazuje się kompletna klapa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...