Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lajk™
Opublikowano
9 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

W is jest tak najebane , ulepszaczy i wszystkiego że kurwa ten serwer jak postoi tydzień to bedzie wszystko :D No pojebało ich konkretnie - moze i drogi jakoś nie jest ale jak dasz w is masz wszystko bez wysiłku - bezsens. Już ja widzę jak bedzie wyglądało "ulepszanie" bez ładowania do ISU... 100 luda czeka w kolejce tydzień żeby coś ubić i wydropić ulepy... Bo na dungach nie dropia - ktoś kto na takie pomysły wpada w 2017 roku jest totalnie upośledzony :)

Ale widze tak zapracowani że nie zdążyli jeszcze prezentacji oficjalnej wrzucić :D

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, Lajk™ napisał:

Ale widze tak zapracowani że nie zdążyli jeszcze prezentacji oficjalnej wrzucić :D

Albo olali... COs tam na forum pisali że tylko jeden "admin został" bo reszta wyjebała przed startem do roboty albo na imprezy i nikogo nie będzie :D  A z tym isem i jego zawartością to dojebali tak że szkoda gadać :)

Swoją drogą ponoć Azprime swojego kutasa w tym serwie macza też.. coś takiego na forum padło - jak to prawda to jeszcze większa beka :D 

Opublikowano

Ale za to ISA zdażyli aktywować, full is jakies 500zł a jak ktoś chce ulepki na start to około 1000 zł. Niezłe ceny jak na easy no ale SUREK nigdy nas nie przestanie zaskakiwać ;D

p.s SAM VIP na miesiąc kosztuje 90zł  o_O

miałem zagrać ale niestety nie mam tyle hajsu żeby grać na równi z topką

i nie nie jestem BIEDNY, ponieważ 100zł na isa chętnie moge wydać ale nie mam ochoty rywalizować z gościem który załaduje 1000zł lub z administracją która rozda swoim youtuberom po 5k sm jak to zawsze bywa.

Opublikowano
21 minut temu, Lajk™ napisał:

xD a czy kogoś to interesuje 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
7 minut temu, DiabloXPL napisał:

Cały serwer w isie xD Brakuje jeszcze lvla i yangów w isie

No kurwa

Jak nie zapchasz w ISa będziesz stał przysłowiowy :ROK: w kolejce na farm mapy żby coś wydropic :)

Opublikowano
5 minut temu, RAvOO napisał:

Ogolnie fajnie Pakiety 500 ulepek w IS XDD

tylko 30zł, ale pamiętaj, to tylko jeden ulepek, trzeba kupić z 10 rodzajów = 300zł

Opublikowano
5 minut temu, RAvOO napisał:

Ogolnie fajnie Pakiety 500 ulepek w IS XDD

Ciekawe ile luda tu do poniedziałku zostanie... :D Przy takim "parciu na IS" na tym serwie nie wiem czy ktoś stwierdzi ze opłąca się grać :D Jak tu 99% luda nie bedzie w stanie niczego wydropić w grze ... a już myślałem ze wróci coś na podobieństwo Arianei... :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, shamang napisał:

tylko 30zł, ale pamiętaj, to tylko jeden ulepek, trzeba kupić z 10 rodzajów = 300zł

to ty vipa 90 dni nie widziales

1 godzinę temu, iksDeeikSdE napisał:

Ciekawe ile luda tu do poniedziałku zostanie... :D Przy takim "parciu na IS" na tym serwie nie wiem czy ktoś stwierdzi ze opłąca się grać :D Jak tu 99% luda nie bedzie w stanie niczego wydropić w grze ... a już myślałem ze wróci coś na podobieństwo Arianei... :D 

ja mialem wbijac ale patrze IS i chyba jednak kurwa nie xD 

Opublikowano
14 minut temu, RAvOO napisał:

to ty vipa 90 dni nie widziales

ja mialem wbijac ale patrze IS i chyba jednak kurwa nie xD 

JA wpadnę sie pośmiać .. zobaczę jak to będzie wyglądać tym bardziej że na dungach ulepszaczy nie wydropisz tylko wszystko na farm mapach - 10 osob zrobi  wszystko, reszta bedzie jak już napisałem - stała w kolejce pół roku :) Zenada :) Myślałem że ci co ten serwer zrobili nie są aż takimi debilami :) Ale jednak się pomyliłem i to sporo ... 

Jaki ten serwer jest popierdolony :D Tu nikt nie zostanie , w ciągu paru dni zrobią się pustki :D 15 min gram i mam dość :D Tfu zaraz ktoś mi wytknie że zaokrąglam... 13 minut :D

Opublikowano

Serwer pod kasę w sumie co sie dziwić SUREK tylko takie serwery wstawia nie ma na alimenty dla byłej kobiety której bachory narobił i dlatego tak wyszło. Obstawiam nawet że go matka bije bo ma zadłużenia w funduszu alimentacyjnym i stąd takie drogie ceny w is aby miał na utrzymanie i na życie. Nie Polecam serwerów surka !!! bo to palant i materialista pier dolniety w łeb aż szkoda mi dzieciaka ech... Pozdrawiam Andy Larkin oczywiście liczę na like :sex:

Opublikowano
Dnia 4.07.2017 o 23:58, RAvOO napisał:

Napisze to jeszcze raz ale inaczej uloze slowa.

Jak to jest sie przypierdalac do tego bedac samemu adminem Diamond Rework s1/s2/s3??

Przynajmniej my odzorowaliśmy projekt pod nazwe, a nie biorą nazwe serwera, a to nawet podobne do pangei nie jest xD

Opublikowano
3 godziny temu, Sympaatyczny napisał:

Widać dlaczego zawartość IS'a ukrywali do samego startu serwera. Przez ten IS to się odechciewa grać. '

SM'y sa tak latwo do zdobycia w grze ze to glowa mala przyjacielu

Opublikowano

Exp od 120-250 to jakaś parodia chyba . Expienie na samych metkach bo spotów nie ma bezsens ponadto moby mają tak zajebiste dmg że bodym można na tym jednym metku bez IS się wyjebać więc ...

Opublikowano

zeby na serwerze easy skile wbijac kamolami do tego gdyh nam sie nie uda zabiera range -.-

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, PPaN napisał:

zeby na serwerze easy skile wbijac kamolami do tego gdyh nam sie nie uda zabiera range -.-

Ostatnimi czasy modne jest robienie z serwerów easy pseudo easy z wieloma elementami, które są idiotyczne (np. jak Twój podany). Ten serwer to jeden wielki skok na kasę i to wszystko. Ulepy w IS'ie już o tym powinny świadczyć. 

10 godzin temu, DedX napisał:

Exp od 120-250 to jakaś parodia chyba . Expienie na samych metkach bo spotów nie ma bezsens ponadto moby mają tak zajebiste dmg że bodym można na tym jednym metku bez IS się wyjebać więc ...

Tutaj w sumie kolejny dowód jak wymyślnie serwer jest zaprojektowany. Nie masz IS? Nie ustoisz.

Opublikowano

ogólnie to nie mam problemu z załadowaniem 100-200 zl w serwer jesli mam zamiar na nim troche pograć, taki miałem zamiar tutaj

ale to co zobaczyłem to sie w pale nie mieści xDD żeby coś osiągnąć wydaje mi się, że tak z 500 to trzeba władować lekko

jak na serwer co za 2 miesiace zostanie zawinięty to całkiem sporo xD

Opublikowano

brak potek na szybkosc ataku/ruchu u npc...

pogralem troche i szalu nie ma zwykly medium 

Opublikowano
12 godzin temu, PPaN napisał:

brak potek na szybkosc ataku/ruchu u npc...

pogralem troche i szalu nie ma zwykly medium 

Najzabawniejsze jest to że jak nie dasz w IS to się posrasz momentami :) Nikt nie powie gdzie farmić perły, a z metinów i małz - gówno a nie perły lecą. Żeby przerobić cokolwiek potrzeba ich od zajebania choćby nawet na eq do expa. Po 1 dniu farmienia ludzie mają ich może... 10 szt z każdej chyba że kupisz u npcta... Bez eq do expa ciężko nawet dunga zrobić chyba że fuksem nafarmisz z 50 kamoli duchowych za które tylko i wyłącznie możesz kupić marmury - z marmurem już znacznie lepiej się coś robi :D I to by było na tyle :) A na serwie już połowa ludzi mniej niż na starcie bo ludzie lekko są podkurwieni :D Pominę już bugi - gdzie prawdę mówiąc bug na bugu i to nie jakieś błachostki - można było albo dalej można zbugować AP przy pomocy peta i w pewnym momencie  ( przy fuksie bo masz też chyba 100k hp na minusie ) "stworzyć" sobie jakieś 4 sryliardy AP na koncie. I gdyby ktoś na forum o tym nie napisał... Nie bawiłbym się aż do skutku :D Za AP co się dało i ile się dało - i sprzedawać na sklepie choćby metale :D Tak samo jakieś bugi na yang są bo ludzie dość sporo na forum o tym piszą. Gówno a nie serwer :D Jak juz napisałem :)

TO jest taki lekko zmodyfikowany laneris :D Tak bym ten serwer określił - czyli gówno surka - bo nic tylko metki i liczenie na fuksa. A do tego jeszcze te gobliny - i inne debilizmy :D Jak mówilem długo to to nie poleży ;D ]

Nie polecam serwera :) Serwer niedopracowany, zjebany i robiony przez idiotów - można to stwierdzić po tym jak rozgrywa jest zmontowana. 

A  już całkiem pominę kwestię banowania za mówienie "o bugach czy o tym ze serwer jest zjebany"  bo takie coś to jest już kompletny debilizm :D 

Opublikowano

10 sztuk dopalaczy od wasabi kosztuje 50AP na 10 min kogos tu zdrowo poyebalo 

Opublikowano

Ogolnie serrwer chujnia z patatajnia

Max tydzien

Wiekszosc odchodzi a liczba 2k bo caly czas nowi przychodza bo widza liczbe online.

Ustapi to szybko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...