Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbije z chęcią i zostanę na dłużej jeśli przypadnie mi do gustu :D Na pierwszej odsłonie nie grałem więc się nie wypowiadam 

Wiadomo ile +/- będzie kosztował is czy jeszcze nie? 

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
24 minuty temu, Sztel1 napisał:

Wbije z chęcią i zostanę na dłużej jeśli przypadnie mi do gustu :D Na pierwszej odsłonie nie grałem więc się nie wypowiadam 

Wiadomo ile +/- będzie kosztował is czy jeszcze nie? 

Is nie będzie drogi. Dokładnie Ci nie powiem, ponieważ cały czas go modernizujemy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Medrzec_NoName napisał:

Is nie będzie drogi. Dokładnie Ci nie powiem, ponieważ cały czas go modernizujemy.

Niedrogi IS jest też na Martialu wg administracji. Kosztuje ponad 200 zł. Sprecyzujcie znaczenie słów "nie będzie drogi".

Opublikowano
3 godziny temu, Medrzec_NoName napisał:

Wiesz gdzie IS nie byl drogi?

bethia/mertial

Tam tez podobno drogi nie jest

Ile za jeden kostium trzeba wydac?

Opublikowano
6 godzin temu, RAvOO napisał:

Wiesz gdzie IS nie byl drogi?

bethia/mertial

Tam tez podobno drogi nie jest

Ile za jeden kostium trzeba wydac?

Za kostium, fryzurę oraz dodania 100% będzie trzeba wydać 30 zł sms.

Także myślę że bardzo przystępna cena.

Opublikowano

Na 1 odsłonie serwera nie grałem, ale trzeba spróbować na tej odsłonie. Prezentacja mi się podoba i serwer zapowiada się fajnie ;') Jak zrobicie naprawdę dobrą reklamę i będziecie dbali o ten serwer to postoi. Widzimy się na starcie! ^^

Opublikowano
21 minut temu, xAdr1an napisał:

Na 1 odsłonie serwera nie grałem, ale trzeba spróbować na tej odsłonie. Prezentacja mi się podoba i serwer zapowiada się fajnie ;') Jak zrobicie naprawdę dobrą reklamę i będziecie dbali o ten serwer to postoi. Widzimy się na starcie! ^^

Reklamę mamy ogromną :)

z YT: ZabQ, BigMen, Shake, Małysz, Kodi

Bardzo dużo inwestujemy w fanpage oraz grupę.

Roześlemy również kilkadziesiąt tysięcy sms promocyjnych.

Także to jest najlepsza reklama jaka może być.

Opublikowano
5 godzin temu, Medrzec_NoName napisał:

Za kostium, fryzurę oraz dodania 100% będzie trzeba wydać 30 zł sms.

Także myślę że bardzo przystępna cena.

Kiedys za 30 zlotych kupowales kostium/fryz/mounta/i kilka innych pierdol typu pierscienie samym SMS :v

Ale przelewem bedzie taniej i lepiej to moze

Ogolnie. Czemu w 2k17 jest moda na Kostiumy bez bonosow i dodania PvP/exp zamiast kostiumu z bonami?

Rozumiem sztuczne wyciskanie hajsu ale bez kurwa przesady

Opublikowano
5 minut temu, Hajda™ napisał:

Powodzenia. Doceniam ambitne projekty ;)

Ja bym tego ambitnym projektem nie nazwał... tylko reworkiem :D Ambicja i serwery metina ?? Nie u nas w Polsce :D 

Opublikowano
31 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

Ja bym tego ambitnym projektem nie nazwał... tylko reworkiem :D Ambicja i serwery metina ?? Nie u nas w Polsce :D 

W takim razie wytłumacz mi definicję słowa ambicja oraz co musiałoby się stać byś stwierdził osobiście, że projekt jest projektem ambitnym?

Opublikowano
1 godzinę temu, Medrzec_NoName napisał:

A ja ani jednego SMS'u nie dostałem :c xD Znaczy no wiesz... obecnie to co napisałeś to tylko słowa... a jak będzie z serwerem to się dowiemy po starcie :) Mam nadzieję, że to nie jest serwer na miesiąc bo jest jednym z ciekawszych w tym dziale ^^

I na pewno o wiele ciekawszy niż Mertial ^^ 

Wracając do serwera a dokładnie do Um. pasywnych... możesz mi powiedzieć ile ksiąg potrzeba by wymaxować daną umiejętność, skąd owe książki lecą, jaka jest szansa na drop, co ile można je czytać, jaka szansa na pomyślne przeczytanie i czy będą egzo/rady :P

Opublikowano
1 godzinę temu, Hajda™ napisał:

W takim razie wytłumacz mi definicję słowa ambicja oraz co musiałoby się stać byś stwierdził osobiście, że projekt jest projektem ambitnym?

Wejdź chociaż na Celestial World 2.0 i zobacz jak tam wygląda rozgrywka, czy endgame. To jest ambitny serwer metina - przerobić metina na wzór diablo 3 gdzie gra własne tak wygląda - do pewnego czasu robisz dungi, farmisz na metkach jak wszedzie a później, żeby coś zdobyć czy osiągnąć na dobrym poziomie robisz mapy rodem z Diablo 3 czy Path Of exile ( jak grałeś wiesz o co chodzi )  a sam system jest tak zrobiony ze u nas nikt sie tego nie podejmie bo... nie nikt nie ma ambicji. U nas nie ma ambicji tylko oklepanie wszystkiego bo nie zobaczysz u nas nowości poza zajebanymi z innych serwerów systemami które od lat różnią się tylko "ilością potrzebnych rzeczy" albo kolorami czy "autorskimi misjami". Pokaż mi co jest ambitnego w serwerze metina - sposób na hajs bo każdy serwer szuka "ambitnego" sposobu jak najwięcej go od ludzi wyciągnąć :) Jeśli pokażesz coś naprawdę nowego i rewelacyjnego wtedy można powiedzieć iż jest to ambitne bo tak można tylko pierdolić bzdury o "ambicji". 

Ambicją w dość ironicznym i sarkastycznym stwierdzeniu można nazwać system łowienia na Vesterisie który w takiej formie został na tym serwerze wprowadzony chyba jako pierwszy tego typu - ale polega to na "czekaniu" i "wyciąganiu" bo na czacie wyświetlał ci się czas do wyciągnięcia wędki. Albo to co wejdzie bądź weszło na globala - bo jest to chyba faktycznie nowość w metinie pomijajac fakt iż global to dno. 

CHyba ze dla Ciebie ambicja kończy się na setach... To nie mamy o czym gadać skoro takie "rewelacje" tworzą dla ciebie "ambitny" serwer :)

Jak napisałem - ambicja na polskich privach kończy się na kombinowaniu jak najwięcej kasy od gracza wyciągnąć i jak najwięcej na serwerze zarobić :)

A tak w ramach ciekawostki - co do ambicji "serwerów" pomijając Surka - rework goni rework... Szykuje sie Baria s3, Rubria juz się kończy ale Sensual ciota pewnie robi next rework w planie bo dzisiaj kolejny rework jaki startuje to Fenekra... :P Więc tak wygląda AMBICJA serwerów metina :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, iksDeeikSdE napisał:

Wejdź chociaż na Celestial World 2.0 i zobacz jak tam wygląda rozgrywka, czy endgame. To jest ambitny serwer metina - przerobić metina na wzór diablo 3 gdzie gra własne tak wygląda - do pewnego czasu robisz dungi, farmisz na metkach jak wszedzie a później, żeby coś zdobyć czy osiągnąć na dobrym poziomie robisz mapy rodem z Diablo 3 czy Path Of exile ( jak grałeś wiesz o co chodzi )  a sam system jest tak zrobiony ze u nas nikt sie tego nie podejmie bo... nie nikt nie ma ambicji. U nas nie ma ambicji tylko oklepanie wszystkiego bo nie zobaczysz u nas nowości poza zajebanymi z innych serwerów systemami które od lat różnią się tylko "ilością potrzebnych rzeczy" albo kolorami czy "autorskimi misjami". Pokaż mi co jest ambitnego w serwerze metina - sposób na hajs bo każdy serwer szuka "ambitnego" sposobu jak najwięcej go od ludzi wyciągnąć :) Jeśli pokażesz coś naprawdę nowego i rewelacyjnego wtedy można powiedzieć iż jest to ambitne bo tak można tylko pierdolić bzdury o "ambicji". 

Ambicją w dość ironicznym i sarkastycznym stwierdzeniu można nazwać system łowienia na Vesterisie który w takiej formie został na tym serwerze wprowadzony chyba jako pierwszy tego typu - ale polega to na "czekaniu" i "wyciąganiu" bo na czacie wyświetlał ci się czas do wyciągnięcia wędki. Albo to co wejdzie bądź weszło na globala - bo jest to chyba faktycznie nowość w metinie pomijajac fakt iż global to dno. 

CHyba ze dla Ciebie ambicja kończy się na setach... To nie mamy o czym gadać skoro takie "rewelacje" tworzą dla ciebie "ambitny" serwer :)

Jak napisałem - ambicja na polskich privach kończy się na kombinowaniu jak najwięcej kasy od gracza wyciągnąć i jak najwięcej na serwerze zarobić :)

A tak w ramach ciekawostki - co do ambicji "serwerów" pomijając Surka - rework goni rework... Szykuje sie Baria s3, Rubria juz się kończy ale Sensual ciota pewnie robi next rework w planie bo dzisiaj kolejny rework jaki startuje to Fenekra... :P Więc tak wygląda AMBICJA serwerów metina :) 

Poniekąd się z Tobą zgodzę, lecz warto pamiętać, że to jednak Metin2 i moim zdaniem ambicje powinniśmy pokładać w rozwoju tej gry tak, aby dalej ją przypominała bo to przez dawny klimat tylko i wyłącznie do tej gry wracamy ;) Moim zdaniem projekt metina można nazwać ambitnym pod względem zapewnienia graczowi rozgrywki i szczerze powiedziawszy sam o to staram się zadbać i sądzę, że z takim serwerem jak Pangea również może się chłopakom taka sztuka udać. Jedynie nasuwa się pytanie do czego Oni dążą ale to pozostawmy już w ich kwestii ;)

Opublikowano
5 minut temu, mag888 napisał:

O co chodzi z tymi dodaniami / zmiankami?

KUpisz w is dodania 100% - od razu masz wszystkie bony na maxa bez mixów. Nie kupisz - napierdalasz tydzień żeby perfy wymixować albo śr wbić - coą takiego już kiedyś na jakimś serwie było - ludzie tak się na to wkurwiali ze po tygodniu po serwie śladu nie było. 

Opublikowano
3 minuty temu, iksDeeikSdE napisał:

KUpisz w is dodania 100% - od razu masz wszystkie bony na maxa bez mixów. Nie kupisz - napierdalasz tydzień żeby perfy wymixować albo śr wbić - coą takiego już kiedyś na jakimś serwie było - ludzie tak się na to wkurwiali ze po tygodniu po serwie śladu nie było. 

Czyli te dodania z is to jest 100% szans wejście ?

Opublikowano
3 godziny temu, mag888 napisał:

Czyli te dodania z is to jest 100% szans wejście ?

Te dodania i zmianki z IS to jest to że max wartości od razu ci wchodzą bez żadnego mixowania. Nie musisz mixować - wszystko wchodzi ci od razu max. 

Opublikowano
13 godzin temu, Medrzec_NoName napisał:

To w sumie tym postem mnie przekonałes że tam jest surek hehe 

nie polecam 

Opublikowano

To tak... widać że bomb bo strona rozjebana jak 80 letnia prostytutka... 

https://prnt.sc/fssbvy

Dwa - cała ekipa "Bombowo - Yolnenowa" czyli Arshia która tylko pierdolić potrafi i na kilku serwerach potrafiła wyjebać z rangi bo wolała drzeć ryja po ludziach od tak sobie jak by jej pal w dupsko wsadzali ( albo ciotę miała po prostu ) , poźniej mając parcie "na szkło" dojebała się do Aska i do serwera w którym tony wirusów zamontował i ludziom kompy zjebał... 

Yolnen, Tsuyoshi ( Wojtek mu chyba było ) , Marcel , Surek zapewne na którymś koncie Admina albo wzieli jakiegoś pomagiera znowu na pokaz... I oby nie skończyło to jak Arianea... 

Nie wygląda to zbyt interesujaco. Zainteresowanie też jest niespecjalne i coś mi się zdaje że z tydzień to postoi max... no może do miesiąca jak Avantador dociągnie... Bo Ci ludzie w jednym projekcie to tylko i wyłącznie porażka... 

Opublikowano

Nie polecam tego syfu spamią na fanpage / grze innych serwerów. Ciekawe czy jak podobnie jak w przypadku pewnego serwera który niedawno startował, mają za to ludzie sm :). Widać spece od reklamy.

bi3AxMy.jpg

Opublikowano

W is jest tak najebane , ulepszaczy i wszystkiego że kurwa ten serwer jak postoi tydzień to bedzie wszystko :D No pojebało ich konkretnie - moze i drogi jakoś nie jest ale jak dasz w is masz wszystko bez wysiłku - bezsens. Już ja widzę jak bedzie wyglądało "ulepszanie" bez ładowania do ISU... 100 luda czeka w kolejce tydzień żeby coś ubić i wydropić ulepy... Bo na dungach nie dropia - ktoś kto na takie pomysły wpada w 2017 roku jest totalnie upośledzony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...