Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, zero reklamy, administracja ma brak kultury, grafika wygląda jak pierwsza lepsza z internetu za FREE, sety brane na łapu-capu z internetu. Nie zdziwię się jak serwer będzie stał na VPS.

Czym chcecie przyciągnąć graczy?

sygna.png

Opublikowano
35 minut temu, MS-Dekador napisał:

Nie polecam, zero reklamy, administracja ma brak kultury, grafika wygląda jak pierwsza lepsza z internetu za FREE, sety brane na łapu-capu z internetu. Nie zdziwię się jak serwer będzie stał na VPS.

Brak kultury to można jedynie u Ciebie zaobserwować. Masz taką sraczkę i ból dupy bo ktoś coś zrobił i może się okazać że będzie lepsze niż twoje złodziejskie i gówniane serwery.

Co do serwa - nie oceniam. Ocenię jak zagram więc dozobaczyska na starcie. 

Opublikowano
3 minuty temu, MS-Dekador napisał:

Sam stoisz na vps. Reklama będzie, niekoniecznie na YT, bo ludzie się boją nagrywać i nagrywają globala, ale będzie.

A osób pokroju ZabQ nie chcemy. B) 

Ty też nie jesteś kulturalny, a stawiasz po raz kolejny swój serwer, więc nie bądź hipokrytą. 

Każdy serwer ma swój klimat, serwer jest oldschool, jednakże znajdziecie na nim elementy z dzisiejszych serwerów metin - szarfy, runy, kostiumy.

Mamy dużo misji fabularnych, zadań, które nie będą typową klapą typu przynieś, oddaj, odbierz nagrodę.

Zamierzamy wprowadzić misje, które będzie się wykonywać od określonego poziomu nawet do maxa. ;) 

W zanadrzu mamy wiele ciekawych aktualizacji, ale najpierw chcemy wystartować i wtedy możemy myśleć o aktualizacjach. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
12 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

Brak kultury to można jedynie u Ciebie zaobserwować. Maż taką sraczkę i ból dupy bo ktoś coś zrobił i może się okazać że będzie lepsze niż twoje złodziejskie i gówniane serwery.

Proszę nie lizać administracji dupska, bo na mnie się nie wybijesz :)

Ja rozumiem, że jestem ciekawą osobą i dość znaną, ale bez przesady..

Darujmy sobie tę dygresję.

11 minut temu, Evil Smile napisał:

Sam stoisz na vps. Reklama będzie, niekoniecznie na YT, bo ludzie się boją nagrywać i nagrywają globala, ale będzie.

A osób pokroju ZabQ nie chcemy. B) 

Ty też nie jesteś kulturalny, a stawiasz po raz kolejny swój serwer, więc nie bądź hipokrytą. 

Każdy serwer ma swój klimat, serwer jest oldschool, jednakże znajdziecie na nim elementy z dzisiejszych serwerów metin - szarfy, runy, kostiumy.

Mamy dużo misji fabularnych, zadań, które nie będą typową klapą typu przynieś, oddaj, odbierz nagrodę.

Zamierzamy wprowadzić misje, które będzie się wykonywać od określonego poziomu nawet do maxa. ;) 

W zanadrzu mamy wiele ciekawych aktualizacji, ale najpierw chcemy wystartować i wtedy możemy myśleć o aktualizacjach. 

To powiem, że niezły vps

736fa85d007963904e6c3d632456f8f5.png

Po raz kolejny stawiam serwer racja, tyle że ja coś w niego wkładam czas, pieniądze :)

Nic darmowego nie znajdziesz na moich serwerach w przeciwieństwie do cidaris'a

PS Szybka zmiana ch z wylogowaniem czy bez?

sygna.png

Opublikowano
9 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

Brak kultury to można jedynie u Ciebie zaobserwować. Maż taką sraczkę i ból dupy bo ktoś coś zrobił i może się okazać że będzie lepsze niż twoje złodziejskie i gówniane serwery.

Również nie polecam ze względu na administrację. 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
3 minuty temu, MS-Dekador napisał:

To powiem, że niezły vps

Ukryj treść

Po raz kolejny stawiam serwer racja, tyle że ja coś w niego wkładam czas, pieniądze :)

Daruj sobie ten płacz. Czyli każdy element na Twoim serwerze jest robiony od 0, tak? Nawet modele miast czy zbroi typu stalka? Nie uogólniaj. I proszę nie reklamować swojego serwera pod naszą prezentacją.

Jeżeli Twoje kolejne posty będą wyglądać jak ten: bla bla bla bla mój serwer bla bla bla bla. Pytanie odnośnie serwera - to ci nie będę na to odpowiadać, bo mnie nie interesuje co masz na swoim serwerze, oprócz bugów rzecz jasna.

Opublikowano
5 minut temu, Evil Smile napisał:

Daruj sobie ten płacz. Czyli każdy element na Twoim serwerze jest robiony od 0, tak? Nawet modele miast czy zbroi typu stalka? Nie uogólniaj. I proszę nie reklamować swojego serwera pod naszą prezentacją.

Jeżeli Twoje kolejne posty będą wyglądać jak ten: bla bla bla bla mój serwer bla bla bla bla. Pytanie odnośnie serwera - to ci nie będę na to odpowiadać, bo mnie nie interesuje co masz na swoim serwerze, oprócz bugów rzecz jasna.

Nie spamuj, tylko odpowiadaj na moje pytania..

"PS Szybka zmiana ch z wylogowaniem czy bez?"

Na becie była masa bugów mam nadzieję, że je poprawiliście z tymi padającymi channelami, bo grac nie będzie się dało.. ;/

Proszę nie pisać do "pewnego pana" by pytał się innych jak naprawić to, co macie w syserr :D

Tak czy siak, powodzenia na starcie i po starcie :)

sygna.png

Opublikowano
1 minutę temu, MS-Dekador napisał:

Na becie była masa bugów mam nadzieję, że je poprawiliście z tymi padającymi channelami, bo grac nie będzie się dało.. ;/

Proszę nie pisać do "pewnego pana" by pytał się innych jak naprawić to, co macie w syserr :D

typie ile jeszcze bedziesz tutaj spamil wez idz skocz z parapetu czy co

mam 4 pytania

-jak tutaj body

-sa tutaj kd typu um/sr?

-ile jest najmniej % na ulepszenie

-ile kosztuje dodanie/zmiana 6-7

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano
19 minut temu, MS-Dekador napisał:

To powiem, że niezły vps

Odkryj ukrytą treść

TO za niedługo to będzie darmowe - bo powywlekam to z klientów i udostępnię w sieci i gówno mi będziesz w stanie za to zrobić. Głupiec płaci , ktoś zarabia na głupcach jego sprawa :) Za to ktoś mądry to wykorzysta i użyje u siebie bez wydawania złotówki - bo może i nie będzie " to moje". Twoje w tym przypadku moze być gówno w kiblu i nic więcej ( albo w pampersie ) . Więc wyjdź i skończ jęczeć jak stara baba bo twoje gówniane pandory , tanavisy i syfy w nich napchane już dawno dały się ludziom we znaki. A o wałkach i przekrętach nie wspominając. 

Opublikowano
5 minut temu, MS-Dekador napisał:

W końcu od tego jest beta żeby te bugi wyłapać i je naprawić.

Bez.

2 minuty temu, PPaN napisał:

mam 4 pytania

-jak tutaj body

-sa tutaj kd typu um/sr?

zależy o co pytasz z bodym. Czy będzie kozak? Będzie wyrównany z innymi klasami, to samo się tyczy BM.

Kd takowych nie ma.

Co do procentu to nie pamiętam, jak wrócę do domu to Ci powiem :D 

Dodanie: 150.000.000

Zmianka: 80.000.000 (:

Opublikowano
1 minutę temu, iksDeeikSdE napisał:

TO za niedługo to będzie darmowe - bo powywlekam to z klientów i udostępnię w sieci i gówno mi będziesz w stanie za to zrobić. Głupiec płaci , ktoś zarabia na głupcach jego sprawa :) Za to ktoś mądry to wykorzysta i użyje u siebie bez wydawania złotówki - bo może i nie będzie " to moje". Twoje w tym przypadku moze być gówno w kiblu i nic więcej ( albo w pampersie ) . Więc wyjdź i skończ jęczeć jak stara baba bo twoje gówniane pandory , tanavisy i syfy w nich napchane już dawno dały się ludziom we znaki. A o wałkach i przekrętach nie wspominając. 

Mądry kupuje, bo szanuje prace innych i ma szacunek od innych. Z miłą chęcią zobaczę jak wyciągasz coś z Clinta Tany xDD boże co za bajki.. Po starcie Tany przyjdź do mnie z grafiką wyciągnięta z clienta to dostaniesz nagrodę. BIEDAKÓW NIE TOLERUJE, ALE TO POLSZA CO SIĘ DZIWIĆ HEHE BIEDAKI CEBULAKI. Cieszymy się, że przyznałeś się do tego randomie :)

@Jakaś nagroda dla topki będzie czy tak średnio?

sygna.png

Opublikowano
2 minuty temu, Evil Smile napisał:

W końcu od tego jest beta żeby te bugi wyłapać i je naprawić.

Bez.

zależy o co pytasz z bodym. Czy będzie kozak? Będzie wyrównany z innymi klasami, to samo się tyczy BM.

Kd takowych nie ma.

Co do procentu to nie pamiętam, jak wrócę do domu to Ci powiem :D 

Dodanie: 150.000.000

Zmianka: 80.000.000 (:

a jak tu dropi kasa ile bedzie musial dropic zeby wsadzic 6-7 nie mowiac nic na razie o zmianie ich

Opublikowano
1 minutę temu, MS-Dekador napisał:

Mądry kupuje, bo szanuje prace innych i ma szacunek od innych. Z miłą chęcią zobaczę jak wyciągasz coś z Clinta Tany xDD boże co za bajki.. Po starcie Tany przyjdź do mnie z grafiką wyciągnięta z clienta to dostaniesz nagrodę. BIEDAKÓW NIE TOLERUJE, ALE TO POLSZA CO SIĘ DZIWIĆ HEHE BIEDAKI CEBULAKI. Cieszymy się, że przyznałeś się do tego randomie :)

Ale ty pajac jesteś:D Aż żal cokolwiek pisać :D A przyjść to ty możesz do mnie bo za psem Pan nie lata :P  Swoją drogą jakoś na poprzednim "tanawisie-srawisie" wszystko dało się wyciągnąć i lata to po innych forach więc i tym razem się ogarnie :D  :D A biedak to ty jesteś skoro stawiasz gówno za gównem i większe gówno ci z tego wychodzi :D Bo twoje serwery są tak zajebiste i bez bugów że nic tylko ludzie formaty kompa musieli robić :D Bo im jakieś gówno zaszczepiało :D A wracając do tanavisa - rework pandory i tyle potrafiłeś zrobić polaczku :D 

Opublikowano
1 minutę temu, PPaN napisał:

a jak tu dropi kasa ile bedzie musial dropic zeby wsadzic 6-7 nie mowiac nic na razie o zmianie ich

Kasa na początku leci średnio, później jest coraz lepiej, ile będziesz musiał dropić to nie wiem, bo kase można zdobyć nie tylko z dropu, ale nie będzie źle raczej;D 

1 minutę temu, iksDeeikSdE napisał:

Ale ty pajac jesteś:D Aż żal cokolwiek pisać :D A przyjść to ty możesz do mnie bo za psem Pan nie lata :P  Swoją drogą jakoś na poprzednim "tanawisie-srawisie" wszystko dało się wyciągnąć i lata to po innych forach więc i tym razem się ogarnie :D  :D A biedak to ty jesteś skoro stawiasz gówno za gównem i większe gówno ci z tego wychodzi :D Bo twoje serwery są tak zajebiste i bez bugów że nic tylko ludzie formaty kompa musieli robić :D Bo im jakieś gówno zaszczepiało :D A wracając do tanavisa - rework pandory i tyle potrafiłeś zrobić polaczku :D 

Nie odpisujcie im już, nie róbcie syfu w temacie. Zaraz poprosze kogoś z administracji o ogarnięcie tego 

Opublikowano
5 minut temu, PPaN napisał:

Zależy czy stawiasz na sam exp z dropem czy zamierzasz w międzyczasie wykonywać misje, z których leci sporo hajsu i ulepek do eq.

Początkowy drop wystarczy Ci na na najważniejsze - autopoty (o ile używasz), oraz resztę dopalaczy.

Opublikowano
7 minut temu, MS-Dekador napisał:

Wyciągnąć to on sobie może bolec z dupy lub gila z nosa... W przeciwieństwie do tych gowien na MPC klient Tanavisa bedzie nietykalny, pozdrawiam.

Co do Cidaris, nie polecam ze względu na administrację i ich poziom kultury jak i umiejętności.. Jak pisałem stawiam 1.000 PLN, że gowno z tego wyjdzie.

23 minuty temu, PPaN napisał:

mam 4 pytania

-jak tutaj body

-sa tutaj kd typu um/sr?

A Ty tam przytkaj dupsko albo Ci sam w nie bolec wsadze.

Opublikowano
2 minuty temu, Calienciak napisał:

Wyciągnąć to on sobie może bolec z dupy lub gila z nosa... W przeciwieństwie do tych gowien na MPC klient Tanavisa bedzie nietykalny, pozdrawiam.

Co do Cidaris, nie polecam ze względu na administrację i ich poziom kultury jak i umiejętności.. Jak pisałem stawiam 1.000 PLN, że gowno z tego wyjdzie.

A Ty tam przytkaj dupsko albo Ci sam w nie bolec wsadze.

smieszna jestes dziecino co najwyzej mozesz przebolcowac gniazdko widelcem

czy na dungi trzeba przepustki?

Opublikowano
Przed chwilą, PPaN napisał:

smieszna jestes dziecino co najwyzej mozesz przebolcowac gniazdko widelcem

czy na dungi trzeba przepustki?

zależy, na niektóre trzeba na niektóre sama kasa wystarczy 

Opublikowano
50 minut temu, Calienciak napisał:

xD zabawne :D Nietykalny... Ha :D Zabawne :D Kolejny kretyn :D  Nie ma czegoś takiego jak nietykalny :D Dorośnij smarku bo widać matka pupci zasypką chyba nie zaprawiła bo usiedzieć nie możesz :D  :D W takie bajki to mozesz sobie dalej wierzyć ile chcesz  że coś jest nietykalne :D Ale to tylko bajki  idioty nic więcej :D I na nikim więcej wrażenia to nie robi i nie zrobi xD 

Swoja drogą nieźle się prezka zapełnia ;) Powodzenia :D I darmowa reklama  się zrobiła :D 

Opublikowano

Harnaś ile to będzie stało z miesiąc? Nic tu ciekawego nie widzę.

Opublikowano
4 godziny temu, MS-Dekador napisał:

Dobra typie 

Idz dawac bany za to ze ktos Dekoder napisze zamiast Dekador bo tym sie zajmujesz 3/4 czasu

A co do Cidarisa to Administracja szczeka czasem za bardzo i ogolnie jest chujowa

Elo

Opublikowano
46 minut temu, `Mentos napisał:

Harnaś ile to będzie stało z miesiąc? Nic tu ciekawego nie widzę.

To zaproponuj co ciekawego według Ciebie można wprowadzić na serwer to to zrobie:) Tylko coś co nie zabije klimatu metina i będzie pasowało do serwera medium/easy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...