Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, NomadM3 napisał:

O całokształt, bo pod tematem dosłowna patologia, administracja kłócąca się z grupą hejtu w której jedna osoba napędza 2-gą. xD

Nikt sie tu z administracji nie kłóci, przestałem im już dawno odpowiadać jakbyś nie zauważył. 

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, sajko harper napisał:

Nikt sie tu z administracji nie kłóci, przestałem im już dawno odpowiadać jakbyś nie zauważył. 

Samo to że dałeś się sprowokować, potwierdza to iż jesteś osobą konfliktową, tak jak napisałem w poprzednich postach. :)

jet logo.png

Opublikowano

Phahahahah serwera nie polecam już na starcie. Wymienię parę powodów...

1. Administracja
2. Nic nowego
3. Kolejne gówno pod kasę :) (W sumie wakacje się zaczynają to co się dziwić)

@charlie120widzisz ten serwer? Jak to przecież jeden z najlepszych xDDDD Jak każdy serwer Harnasia ^^
Tak w ogóle... czym tu można się zachwycać haha jak tutaj NIE MA NIC NOWEGO.

Czekamy na coś nowego! 3x NIE ^^

Opublikowano
5 godzin temu, NomadM3 napisał:

O całokształt, bo pod tematem dosłowna patologia, administracja kłócąca się z grupą hejtu w której jedna osoba napędza 2-gą. xD

ale przecież tutaj się nikt z teamu nie kłóci. Ani ja, ani Piotrek.

Co do dekadora i jego kumpla - TBW, bo cóż innego mogę powiedzieć.

Nie chce mi się nawet odpowiadać na te wypociny. Ale widzę, że boli ich tyłek, niech boli, taki był zamiar.

@MS-Dekador, @Calienciak, skoro aż tak mnie kochacie że aż musicie wypisywać mój nick w profilach to załóżcie mój fanklub, ale nie oczekujcie, że zostanę waszą Boginią.

To tyle z mojej strony w tym temacie.

@Kubek, @Lord Makin, proszę, ogarnijcie ziomów, bo mi dzieciaki na nerwy działają.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
5 minut temu, Mati . napisał:

Zmieńcie nazwę na Easy a nie Medium, bo to oszukiwanie nowych ludzi keepo.

a ponoć exp na mapce 75 jest przegibany i komu tu wierzyć :D

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Co ma boleć i po czym? xD Po kolejnym kotlecie od Harnasia? xD Dostanę darmowe SM'y jak na Tundze? :) hahahaha będzie jak na Predorii sorki Przerworii... BUGÓW MASA I BANY ZA NIC hahahahah 

Ale oczywiście to jest NAJLEPSIEJSZY SERFER WSZECHCZASUW! POLECAM

PS. Tak w ogóle dzieciaki Ci na nerwy działają? A no tak... przecież Ty taka dorosła dziewczyna z gimnazjum jesteś ;-; ahh...

Opublikowano
4 godziny temu, Mati . napisał:

Zmieńcie nazwę na Easy a nie Medium, bo to oszukiwanie nowych ludzi keepo.

Pograj dłużej niż 30minut, wtedy pisz jaki to jest gatunek serwera;)

O godz. 4:00 zostanie przeprowadzona przerwa techniczna.

Zmiany:

- Poprawiono misje od czarka(mozna już odebrać bonus)

- Poprawiono misje od stajennego

- Zmniejszono ilość wymaganych potworów na wyzwaniu orków z 500 na 400

- Poprawiono zmianę kanałów

- Poprawiono wyświetlanie się nazwy kanałów

- Poprawiono pare mniejszych błędów.

Dodatkowo został już uruchomiony ITEM-SHOP!

ABY ZALOGOWAĆ SIĘ NA SERWER WYMAGANA ŁATKA ZE STRONY ALBO ODPALENIE AUTOPATCHERA!!!

Opublikowano

Bugów w pizdu i trochę :D wbiłem 75 i podziękowałem jak ktoś chce zacząć grę to nie polecam bugów nie będę wypisywał bo zejdzie mi cały dzień pisania nie polecam 

Nie polecam 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, bamboleo1974 napisał:

Bugów w pizdu i trochę :D wbiłem 75 i podziękowałem jak ktoś chce zacząć grę to nie polecam bugów nie będę wypisywał bo zejdzie mi cały dzień pisania nie polecam 

Nie polecam 

no dawaj, wypisuj, zobaczymy czy tak dużo ich jest faktycznie bo wszystko co mi ludzie zgłaszają to naprawiam więc nie pierdziel;d 

Opublikowano
6 minut temu, sajko harper napisał:

no dawaj, wypisuj, zobaczymy czy tak dużo ich jest faktycznie bo wszystko co mi ludzie zgłaszają to naprawiam więc nie pierdziel;d 

Nie będę tu siedział do wieczora żeby wypisywać bugi twojego żałosnego serwera,odwaliłeś serwer na odpierdol i tyle w temacie nie potrafisz ? wsadź sobie palce do dupy a nie do tworzenia serwerów,postawić to każdy głupi potrafi najpierw trzeba go zrobić a ty odjebałeś konkretną manianę jeszcze raz nie polecam tego serwera szkoda waszego czasu.

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano
10 minut temu, bamboleo1974 napisał:

Nie będę tu siedział do wieczora żeby wypisywać bugi twojego żałosnego serwera,odwaliłeś serwer na odpierdol i tyle w temacie nie potrafisz ? wsadź sobie palce do dupy a nie do tworzenia serwerów,postawić to każdy głupi potrafi najpierw trzeba go zrobić a ty odjebałeś konkretną manianę jeszcze raz nie polecam tego serwera szkoda waszego czasu.

Skoro nie potrafisz wypisać bugów to znaczy że pierdolisz jak arab kozy... Ja tam większych się nie doszukałem - ani takich które by przeszkadzały w graniu. Więc jak masz coś do powiedzenia w kwestii bugów to powinieneś napisać jakie - skoro nie potrafisz idź robić z siebie debila gdzie indziej. 

Opublikowano

Nie polecam, serwer jak każdy inny, są wakacje i teraz każdy startuje swoje " pro elo serwery" kolejny rework jakiegos reworka :D

Opublikowano
15 minut temu, sajko harper napisał:

ok 150-200 

Jak na każdym twoim serwerze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na więcej cie nie stać harnaś? :) Hahahahhahaahha kolejne gówno wypuszczasz i kolejne zaraz będzie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@AntyWarn
Jakieś ciekawe reklamy? Może pójdziecie w kroki Lanerisa i weźmiecie np. ZBUKU by wam reklamę zrobił XDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pomysł na serwer spoko, ale brakowało wykończenia, ja nie rozumiem czy wy nie robicie postaci przed startem i nie sprawdzacie wszystkiego? Niby takie gówna, ale jednak zniechęciły do gry. Mówi się wam od poczatku, że jest mega mały drop z bossów i nie leci wgl eq exp tylko buty i tarcza z metinów bo jest ich trochę wiecej...Żle wam nie życzę, ale imo za miesiąc nikogo tu nie będzie, startują lepsze serwery, a w tym nie ma nic co mogłoby przykuć uwagę, niestety.

Opublikowano
14 godzin temu, bamboleo1974 napisał:

więcej czasu zmarnowałeś na pisanie tego postu, niż by trwało wypisanie bugów, ale ok

8 godzin temu, xAdr1an napisał:

Jak na każdym twoim serwerze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na więcej cie nie stać harnaś? :) Hahahahhahaahha kolejne gówno wypuszczasz i kolejne zaraz będzie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@AntyWarn
Jakieś ciekawe reklamy? Może pójdziecie w kroki Lanerisa i weźmiecie np. ZBUKU by wam reklamę zrobił XDDDDDDDDDDDDDDDD

idź do serwisu jakiegoś, bo definitywnie masz jakiś błąd z klawiszem "D"

tenor.gif

Opublikowano

xptzTT0.png

DY9nwv0.png

To jak, podesłać Wam numer konta na PW?

Ps. Tylko nie tłumaczcie się, że serwer dalej stoi, bo graczy to tam nie ma :((

//Calienciak

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...