Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szansa na zdobycie Smoczych Monet przed startem! Wystarczy polubić i skomentować ten post na facebooku.

Item-Shop zostanie odpalony najwcześniej 4-5h po starcie, gdy wszystko będzie prawidłowo smigać, wtedy też zostaną przyznane nagrody za wszelkie konkursy jakie do tej pory miały miejsce.

Start 18:36, bez zmian. Klient, rejestracja, forum - wszystkie linki na http://cidaris.eu

https://www.facebook.com/Cidarispl/posts/1375157219187617

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
6 minut temu, RAvOO napisał:

Chuj z tego ze wiecej Tanavisa? :v

Jak normalny czlowowiek zobaczy co wy soba prezentujecie to nawet darmowe nudesy za gre u was nikogo nie przyciagna

Jeden niedojebany dajacy bany za to ze ktos literowke w nicku zrobi (bo obraza admina hurrdurr)

A drugi szczeka jak pojebany

Czy wy 3 raz tego tanavisa nei robicie juz? : D

Nwm nie nauczyli cię? Nie szczekaj, bo ci łańcuch skrócę albo jak jesteś taki wyszczekany i masz ból dupki, to zapraszam na ts :)

Pamiętaj pies przychodzi do pana nie pan do psa!

O adres pytaj na pw, nie będę podawał w ich prezentacji. :D

sygna.png

Opublikowano
1 godzinę temu, MS-Dekador napisał:

Nwm nie nauczyli cię? Nie szczekaj, bo ci łańcuch skrócę albo jak jesteś taki wyszczekany i masz ból dupki, to zapraszam na ts :)

Pamiętaj pies przychodzi do pana nie pad do psa!

O adres pytaj na pw, nie będę podawał, bo w ich prezentacji, bo resztki szacunku jeszcze posiadam :D

Wlasnie o tym mowie  x D

Reprezentujesz poziom nizszy niz gowno

Jestes tylko prostym normikiem starajacym sie zablysnac ale niestety ci nie wychodzi

''Zapraszam na ts'' XDDDDDDDDDDDDDDDD

Wejde powyzywasz mnie nie dasz mi dojsc do slowa potem wyjdziesz i bedziesz mowic jak to zes mnie nie zwyzywal jaki to ty twardy hurrdurr

Jak juz mowilem z takim szacunkiem do kazdego maxymalnie wbija tam tylko osoby z ktorymi siedzisz ew. Ytberzy jak zaplacisz.

Ogolnie co do tego tekstu z psem przychodzacym do pana.

Masz racje!

Tylko ze wiesz. Ja nie pisalem do ciebie (psa) a sam do mnie przyszedles (do pana) i sie wdajesz w konwersacje.

Dlatego taki autodiss lvlhard

Pozdrawiam

Opublikowano
Przed chwilą, RAvOO napisał:

Wlasnie o tym mowie  x D

Jestes tylko prostym normikiem starajacym sie zablysnac ale niestety ci nie wychodzi

Wejde powyzywasz mnie nie dasz mi dojsc do slowa potem wyjdziesz i bedziesz mowic jak to zes mnie nie zwyzywal jaki to ty twardy hurrdurr

Jak juz mowilem z takim szacunkiem do kazdego maxymalnie wbija tam tylko osoby z ktorymi siedzisz ew. Ytberzy jak zaplacisz.

Masz racje!

Tylko ze wiesz. Ja nie pisalem do ciebie (psa) a sam do mnie przyszedles (do pana) i sie wdajesz w konwersacje.

Pozdrawiam

Spekuluj co by było jakbyś wszedł hehe. Masz problem wejdź to go rozwiążemy.

Prezentuje twój poziom inteligencji, bo tylko taki poziom trafia do ciebie :)

Rozumiem, że się boisz porozmawiać, bo za monitorem siedzi taki mały 15-16latek..

Wybaczam Ci, a zarazem współczuję.

sygna.png

Opublikowano
2 minuty temu, RAvOO napisał:

Wlasnie o tym mowie  x D

Masz racje!

Pozdrawiam

My jesteśmy w przeciwieństwie do Ciebie jak widać inteligentnymi ludźmi - zapraszamy Cię normalnie na pogaduszki na TS3, powiesz co Cię boli, z czym masz problem, a Ty jeszcze atakujesz zarzucając z góry, że nie damy Ci dojść do słowa...

Faktycznie "zabłysnąłeś". Nie pozdrawiam.

Opublikowano
1 godzinę temu, Calienciak napisał:

My jesteśmy w przeciwieństwie do Ciebie jak widać inteligentnymi ludźmi - zapraszamy Cię normalnie na pogaduszki na TS3, powiesz co Cię boli, z czym masz problem, a Ty jeszcze atakujesz zarzucając z góry, że nie damy Ci dojść do słowa...

Faktycznie "zabłysnąłeś". Nie pozdrawiam.

>Nie szczekaj, bo ci łańcuch skrócę albo jak jesteś taki wyszczekany i masz ból dupki//Pamiętaj pies przychodzi do pana nie pan do psa!

>My jesteśmy w przeciwieństwie do Ciebie jak widać inteligentnymi ludźmi

Wybierz jedno

Opublikowano
Przed chwilą, RAvOO napisał:

>Nie szczekaj, bo ci łańcuch skrócę albo jak jesteś taki wyszczekany i masz ból dupki//Pamiętaj pies przychodzi do pana nie pan do psa!

>My jesteśmy w przeciwieństwie do Ciebie jak widać inteligentnymi ludźmi

Wybierz jedno

Powinieneś użyć mózgu (jeśli go masz) zanim coś napiszesz....

Kompromitujesz się coraz bardziej - unikasz konfrontacji jak widać, boisz się czegoś ;)?

Opublikowano
16 minut temu, MS-Dekador napisał:

Pamiętaj pies przychodzi do pana nie pan do psa!

O adres pytaj na pw, nie będę podawał w ich prezentacji. :D

Tak ci wujek Kaczyński powiedział i nauczył ?? Że masz za nim gonić i jak pies lizać mu jajka ?? To wio, aport do pala. Szkoda że niczego innego nie potrafisz powiedzieć, pewnie sztab ludzi dopiero analizuje i podsyła ci coś ciekawego bo sam zapewne myślisz nad "ripostą" pół dnia zanim coś powiesz...  Bo po matce rozumu napewno nie odziedziczyłeś :D A szczeka to bura suka... albo taki szczeniak jak ty który gówno potrafi poza kopiowaniem pandory i rozsyłaniem wirusów :D Jeszcze ci swastyki brakuje w sygnaturze i odnajdziesz swoje "stado" baranie :D 

Opublikowano

Powinieneś użyć mózgu (jeśli go masz) zanim coś napiszesz....

Kompromitujesz się coraz bardziej - unikasz konfrontacji jak widać, boisz się czegoś ;)?

Jedynie czego sie boje to bana za zle wypowiedzenie nicku dekoder (nie bauj pliz)

Pany jak wy mi tutaj z psami lecicie/panami/skroconymi lancuchami 

To rozmowa na ts3 nie ma najmniejszego sensu iz wiem jak to wszystko bedzie wygaldac.

Znaczy z toba by sie dalo (jeszcze psem mnie nie nazwales kek) ale dekoder by mi tam matke wyruchal czy cos

Opublikowano
1 minutę temu, RAvOO napisał:

Jedynie czego sie boje to bana za zle wypowiedzenie nicku dekoder (nie bauj pliz)

To rozmowa na ts3 nie ma najmniejszego sensu iz wiem jak to wszystko bedzie wygaldac.

Znaczy z toba by sie dalo (jeszcze psem mnie nie nazwales kek) ale dekoder by mi tam matke wyruchal czy cos

Prędzej to on by spytał czy masz psa albo sukę żeby ja później wyruchać :D Bo na nic innego liczyć nie może dlatego szuka "polotu" tutaj że niby coś na teksty o "psach" wyrwie :D CHyba że on tak zarywa do Ciebie ... nie wiem... ja bym się tyłem do niego nie odwracał :D

Opublikowano
1 minutę temu, RAvOO napisał:

Ale nie zakładaj z góry, że to co tutaj piszemy tylko w jednym celu odbije się na tym jak prowadzilibyśmy z Tobą rozmowę.

Tak jak pisałem Ci wyżej, bez problemu możesz przyjść i pogadać, to forum to tylko miejsce do jechania takich śmieci jak Sushi czy jej przydupasy (a przy okazji free rozgłos).

6 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

Tak ci wujek Kaczyński powiedział i nauczył ?? Że masz za nim gonić i jak pies lizać mu jajka ?? To wio, aport do pala. Szkoda że niczego innego nie potrafisz powiedzieć, pewnie sztab ludzi dopiero analizuje i podsyła ci coś ciekawego bo sam zapewne myślisz nad "ripostą" pół dnia zanim coś powiesz...  Bo po matce rozumu napewno nie odziedziczyłeś :D A szczeka to bura suka... albo taki szczeniak jak ty który gówno potrafi poza kopiowaniem pandory i rozsyłaniem wirusów :D Jeszcze ci swastyki brakuje w sygnaturze i odnajdziesz swoje "stado" baranie :D 

Wspaniały wywód!

Opublikowano
7 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

Wywód ciekawy i bardzo interesujący to yyy z twojego życia?

Co do wirusów, prześpij się z Sushi aka Evil Smile a będziesz miał wenerycznego.

5 minut temu, RAvOO napisał:

Twój jedyny argument to przeinaczenie mojego nicku xDD no nieźle Ci powiem :D

Mam nadzieję, że życie masz ciekawsze  xD

sygna.png

Opublikowano
1 godzinę temu, MS-Dekador napisał:

Co do wirusów, prześpi się z Sushi aka Evil Smile a będziesz miał wenerycznego.

Banowanie za zle napisany nick/spierdolenie/spierdolenie x2/szczekanie/15lat (moze 16 bo urodziny niedlugo bedziesz moze miec. Tego nie wiem.)/3-eci Tanavis/podjebanie tematu Pandory i jeszcze sporo rzeczy. Ale tak to jedyny argument

Ale nie zakładaj z góry, że to co tutaj piszemy tylko w jednym celu odbije się na tym jak prowadzilibyśmy z Tobą rozmowę.

Tak jak pisałem Ci wyżej, bez problemu możesz przyjść i pogadać, to forum to tylko miejsce do jechania takich śmieci jak Sushi czy jej przydupasy (a przy okazji free rozgłos).

Wspaniały wywód!

>rozglos

>mpcforum

wybierz jedno

Sory ale jak mnie ktos psem nazywa na forum (gdzie bany itd wiec bez prezsady) to na ts3 bedzie fajnie lecial.

1 godzinę temu, iksDeeikSdE napisał:

Prędzej to on by spytał czy masz psa albo sukę żeby ja później wyruchać :D Bo na nic innego liczyć nie może dlatego szuka "polotu" tutaj że niby coś na teksty o "psach" wyrwie :D CHyba że on tak zarywa do Ciebie ... nie wiem... ja bym się tyłem do niego nie odwracał :D

Niech bierze mnie tygrys jak swoja suke!

Opublikowano
Przed chwilą, MS-Dekador napisał:

Co do wirusów, prześpi się z Sushi aka Evil Smile a będziesz miał wenerycznego.

Przynajmniej przespał bym się z kobietą a nie z psem jak ty sodomito, a czy Sushi czy nie - kobieta to kobieta :D  :D TO musi być przykre dla psa jak i dla ciebie... no cóż każdy rucha to co lubi :D Ja tam wolę Paniami się zajmować :D Ty wolisz suki... pewnie z jakiegoś schroniska wybierasz... :)

Opublikowano
1 minutę temu, iksDeeikSdE napisał:

Przynajmniej przespał bym się z kobietą a nie z psem jak ty sodomito, a czy Sushi czy nie - kobieta to kobieta :D  :D TO musi być przykre dla psa jak i dla ciebie... no cóż każdy rucha to co lubi :D Ja tam wolę Paniami się zajmować :D Ty wolisz suki... pewnie z jakiegoś schroniska wybierasz... :)

Proszę pisz więcej xD takiego poziomu nie widziałem dawno xDDD 

sygna.png

Opublikowano
4 minuty temu, iksDeeikSdE napisał:

Wybierz jedno: 1) Sushi (warchlak) | 2) Kobieta.

5 minut temu, RAvOO napisał:

Banowanie za zle napisany nick/spierdolenie/spierdolenie x2/szczekanie/15lat (moze 16 bo urodziny niedlugo bedziesz moze miec. Tego nie wiem.)/3-eci Tanavis/podjebanie tematu Pandory i jeszcze sporo rzeczy. Ale tak to jedyny argument

>rozglos

>mpcforum

wybierz jedno

Sory ale jak mnie ktos psem nazywa na forum (gdzie bany itd wiec bez prezsady) to na ts3 bedzie fajnie lecial.

Niech bierze mnie tygrys jak swoja suke!

Po prostu boisz się rozmowy jak widać, trzymaj się dalej swojego stanowiska - powodzenia.

Opublikowano

Koledze wyżej proponuję zrobić przerwę od komputera ;).

Zobaczymy za kilka dni jak bedzie wyglądała sprawa z serwerem, a moze wbije z ekipą. Powodzenia.

Opublikowano
2 minuty temu, NomadM3 napisał:

Nie polecam ze względu na administratora. Osoba konfliktowa - Nie pomogę. xD

życie. trzeba radzić sobie samemu. ktoś cie wyzywa na serwerze to trzeba się wjebać do bazy i go zbanować. 
administrator sie wkurwia to załatw mu wyjebanie z teamu. ;-P
co do serwera polecam ;-P niby nie taki jak te inne gówna ;*
;* :*

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano
3 minuty temu, NomadM3 napisał:

Nie polecam ze względu na administratora. Osoba konfliktowa - Nie pomogę. xD

TO samo napiszemy w prezce Tanavisa czy innego zawirusowanego gówna zrobionego na pandorze i do tego zamieścimy wszystkie screeny z tego co ta gimba wypisuje i wyrabia i zobaczymy tą "kulturę administracji" którą tak tutaj krytykujecie :D Takiego bólu dupy o serwer nie miał dawno nikt od czasu Antarisa :D Więc Dekorator i Tandeciak przeszli samych siebie, ale idiotą się rodzisz i nim do śmierci pozostajesz  - rok szkolny się skońćzył gówniarnia szaleje jak starzy w robocie :P  :D Ale coś musi być na rzeczy... pewnie tylko mówią a gówno zrobią poza kolejnym "zajebiście śmiesznym i gównianym reworkiem Pandory". Jak to szło.... "Oficjalny rework , nowa Pandora, zajebista..." padła... szybciej niż wystartowała i później formaty trzeba było robić przez wirusy i syf z klienta :D

Topic : Zagramy na starcie. Mam nadzieję że przynajmniej dungi bedzie się robiło szybko i nie będa trwały "pół dnia" na jedno wejście... 

Opublikowano

Wybierz jedno: 1) Sushi (warchlak) | 2) Kobieta.

Po prostu boisz się rozmowy jak widać, trzymaj się dalej swojego stanowiska - powodzenia.

BOISZ SIE ROZMOWY HURR DURR

PRZEZ INTERNET HURR DURR

nie ze boje. Szkoda mi czasu. Tak samo potrzeby aby do was wejsc nie mam i raczej miec nie bede

Pozdrawiam

Opublikowano
12 minut temu, iksDeeikSdE napisał:

TO samo napiszemy w prezce Tanavisa czy innego zawirusowanego gówna zrobionego na pandorze i do tego zamieścimy wszystkie screeny z tego co ta gimba wypisuje i wyrabia i zobaczymy tą "kulturę administracji" którą tak tutaj krytykujecie :D Takiego bólu dupy o serwer nie miał dawno nikt od czasu Antarisa :D Więc Dekorator i Tandeciak przeszli samych siebie, ale idiotą się rodzisz i nim do śmierci pozostajesz  - rok szkolny się skońćzył gówniarnia szaleje jak starzy w robocie :P  :D Ale coś musi być na rzeczy... pewnie tylko mówią a gówno zrobią poza kolejnym "zajebiście śmiesznym i gównianym reworkiem Pandory". Jak to szło.... "Oficjalny rework , nowa Pandora, zajebista..." padła... szybciej niż wystartowała i później formaty trzeba było robić przez wirusy i syf z klienta :D

Topic : Zagramy na starcie. Mam nadzieję że przynajmniej dungi bedzie się robiło szybko i nie będa trwały "pół dnia" na jedno wejście... 

Akurat co do Gimby to się mylisz, a moja osoba nie ma nic związanego z Tanavisem mistrzu, xD po prostu czytam i widzę poziom. :3

jet logo.png

Opublikowano
1 minutę temu, NomadM3 napisał:

Akurat co do Gimby to się mylisz, a moja osoba nie ma nic związanego z Tanavisem mistrzu, xD po prostu czytam i widzę poziom. :3

Ja tam nie biłem do Ciebie że ty coś z Tanavisem masz - nie w tym sensie :D Po prostu zacytowałem więc no offence :D 

Opublikowano
1 minutę temu, sajko harper napisał:

Tzn? O co chodzi? 

O całokształt, bo pod tematem dosłowna patologia, administracja kłócąca się z grupą hejtu w której jedna osoba napędza 2-gą. xD

jet logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...