Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Suszara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, `Mentos napisał:

Harnaś ile to będzie stało z miesiąc? Nic tu ciekawego nie widzę.

Tydzień. :) 

Zamiast spekulować ile serwer postoi - wyjdźcie na dwór jak was serwer nie interesuje.

Zapraszamy na forum, co 100 użytkowników robimy rozdanie SM! 

wykończę cię jak podatki.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 godziny temu, iksDeeikSdE napisał:

xD zabawne :D Nietykalny... Ha :D Zabawne :D Kolejny kretyn :D  Nie ma czegoś takiego jak nietykalny :D Dorośnij smarku bo widać matka pupci zasypką chyba nie zaprawiła bo usiedzieć nie możesz :D  :D W takie bajki to mozesz sobie dalej wierzyć ile chcesz  że coś jest nietykalne :D Ale to tylko bajki  idioty nic więcej :D I na nikim więcej wrażenia to nie robi i nie zrobi xD 

Swoja drogą nieźle się prezka zapełnia ;) Powodzenia :D I darmowa reklama  się zrobiła :D 

Nawet nie wie z kim ma do czynienia ale szczeka tą dupą.. nawet mnie to bawi..

Chcesz to zaraz mogę dac Ci co trzeba, możesz nawet zebrać grupę najlepszych "speców metinowych" - jak rozpakujesz cokolwiek w moim kliencie to masz przelew nie małej kwoty :D. Synek... do kogo Ty chcesz skakać ;)...

Opublikowano
8 minut temu, RAvOO napisał:

Dobra typie 

Idz dawac bany za to ze ktos Dekoder napisze zamiast Dekador bo tym sie zajmujesz 3/4 czasu

A co do Cidarisa to Administracja szczeka czasem za bardzo i ogolnie jest chujowa

Elo

To są drzwi weź pierdolnij się nimi w baniak może inteligencja ci skoczy. <3

Drzwi0.jpg

@iksDeeikSdE Nie tak cię uczyłem pamiętaj ja mówię siad ty siadasz ja mówię aport ty aportujesz.

Boże, kiedy oni coś w życiu osiągną? Daj im tę łaskę i uwolnij ich.

sygna.png

Opublikowano

Mimo dymów w prezentacji. Bo bez nich się nie obejdzie. :D

Życzę powodzenia i po starcie można dopiero oceniać. No i troszkę dziwna godzina startu. Mogło być przynajmniej 18:35 xD 

Pozdrawiam! 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Harnaś, ile razy jeszcze usłyszymy "Tym razem będzie inaczej" każdy serwer puszczasz bez reklamy i bardzo szybko kończy xD Ale wiadomo, tym razem postarasz się bardziej :D

Opublikowano
7 minut temu, Evil Smile napisał:

Tydzień. :) 

Zamiast spekulować ile serwer postoi - wyjdźcie na dwór jak was serwer nie interesuje.

Zapraszamy na forum, co 100 użytkowników robimy rozdanie SM! 

Dziękuje za rade ale mam dla ciebie przykrą wiadomość właśnie wróciłem i nie chce mi się już wychodzić dzisiaj.

Opublikowano
1 godzinę temu, MS-Dekador napisał:

Drzwi0.jpg

@iksDeeikSdE Nie tak cię uczyłem pamiętaj ja mówię siad ty siadasz ja mówię aport ty aportujesz.

Siad to ci w domu ( albo budzie )  mówią jak koryto ci podają śmieszku z internetów  :D Bo poziomem dorównujesz co najwyżej jakiemuś pisuarowi w jego tępej głupocie :D Jesteś tak śmieszny że aż żałosny. Ale głupotę w genach się dziedziczy ponoć więc produkuj się dalej :D Tylko współczuć z upośledzenia twojego pozostaje :D  A drzwi - chyba pomyliłeś z oknem i zamknąłeś je sobie przed nosem bo coś nie wyszło - jak kazdy twój serwer nieuku i partaczu :) Pchaj dalej wirusy to daleko zajdziesz... 

Co do serwera - wpadnę ogarnę :)

Opublikowano
2 godziny temu, MS-Dekador napisał:

Drzwi0.jpg

Nie wiem moze tobie inteligencja skoczy i skminisz kiedys ze JPG na mpc nie dzialaja

Ogolnie raz napislem do ciebie Dekoder bo mialem sprawe i wyjebalem bana za obraze administracji x D wiec wiesz

Co do cidarisa to nie polecam

Opublikowano
1 godzinę temu, RAvOO napisał:

Nie wiem moze tobie inteligencja skoczy i skminisz kiedys ze JPG na mpc nie dzialaja

Ogolnie raz napislem do ciebie Dekoder bo mialem sprawe i wyjebalem bana za obraze administracji x D wiec wiesz

Co do cidarisa to nie polecam

Kocham płacz <3

sygna.png

Opublikowano
1 godzinę temu, MS-Dekador napisał:

Kocham płacz <3

A ja kocham niedojebane administracje

Wezcie jakies kolabo czy cos zrobcie

Opublikowano
3 godziny temu, Smiguss napisał:

Mimo dymów w prezentacji. Bo bez nich się nie obejdzie. :D

Życzę powodzenia i po starcie można dopiero oceniać. No i troszkę dziwna godzina startu. Mogło być przynajmniej 18:35 xD 

Pozdrawiam! 

Cóż, na dymy nie mamy wpływu.

Zaraz wam śmieszki przesuniemy start na 21:37 i sie skończy pajacerka. ;)

3 godziny temu, Peppe napisał:

Harnaś, ile razy jeszcze usłyszymy "Tym razem będzie inaczej" każdy serwer puszczasz bez reklamy i bardzo szybko kończy xD Ale wiadomo, tym razem postarasz się bardziej :D

Jeszcze 7 razy, dopóki nie wydorośleje. 

Reklamę mamy już na metin2list, czekamy na odpowiedź paru osób i ruszamy z reklamą.

3 godziny temu, `Mentos napisał:

Dziękuje za rade ale mam dla ciebie przykrą wiadomość właśnie wróciłem i nie chce mi się już wychodzić dzisiaj.

Szkoda.

A co do płaczu, że złodziej - pragniemy Was poinformować, że płatności zostaną włączone we wtorek, po starcie. Nie chcemy was okradać z pieniędzy. Jeżeli wystartujemy zgodnie z planem - płatności zostaną włączone.

Opublikowano
9 godzin temu, _Robak napisał:

Serwer wydaje się ciekawy. Gdzie macie wykupioną reklamę ? / IP ts'a ?. Na start zawitam;).

Póki co metin2list i dogadujemy szczegóły z typowym. Mało kto chce nagrywać privy, a jak tak to chcą za to kolosalnej kwoty. Tsa jeszcze nie mamy, pracujemy nad tym. :)

6 godzin temu, ReIz napisał:

Elo Harnas to jak będzie rekord i wytrzyma 30 dni? 

Elo Relz, nie  będzie. Zamykamy po tygodniu ;)

Jak już wspomniałam w zapowiedzi - gdybyście nie wiedzieli, że ja to ja, a Piotrek to Piotrek to byście umierali z zachwytu, ale z racji, że jest jak jest to lepiej wrzucić swoje śmieszne 5 groszy i udawać śmieszka. 

Opublikowano
8 godzin temu, Evil Smile napisał:

Póki co metin2list i dogadujemy szczegóły z typowym. Mało kto chce nagrywać privy, a jak tak to chcą za to kolosalnej kwoty. Tsa jeszcze nie mamy, pracujemy nad tym. :)

Elo Relz, nie  będzie. Zamykamy po tygodniu ;)

Jak już wspomniałam w zapowiedzi - gdybyście nie wiedzieli, że ja to ja, a Piotrek to Piotrek to byście umierali z zachwytu, ale z racji, że jest jak jest to lepiej wrzucić swoje śmieszne 5 groszy i udawać śmieszka. 

Jakbyście sie nie przyznali, to sprawa i tak ujrzałaby światło dzienne, tak jak było to w przypadku Predorii xD Wypieranie do samego końca, że Harnasia tam nie ma. Nie interesują mnie inne projekty na których pilnujesz forum, ale jak ktoś kurwa stawia już 8?9? serwer przy czym jego poprzednie szybko padały, to czego innego sie spodziewasz niż fala hejtu?

Opublikowano
11 minut temu, Peppe napisał:

Jakbyście sie nie przyznali, to sprawa i tak ujrzałaby światło dzienne, tak jak było to w przypadku Predorii xD Wypieranie do samego końca, że Harnasia tam nie ma. Nie interesują mnie inne projekty na których pilnujesz forum, ale jak ktoś kurwa stawia już 8?9? serwer przy czym jego poprzednie szybko padały, to czego innego sie spodziewasz niż fala hejtu?

Czego wymagasz od ludzi z autyzmem..

Serwer padnie nawet szybciej niż po tygodniu z braku graczy. Nawet jeśli miałbym patrzeć już na sam serwer, a nie administrację - widzę gówno.

Harnas potrafi tylko napisać "dajcie mi pomysł na coś co nie zepsuje metina to to zrobię"... prawda jest taka, że po prostu jego umiejętności ograniczają się do bardzo prostych rzeczy i nie da rady zrobić nic ciekawego -> stąd te jego pisanie w ten sposób i brak innowacji na serwerze. Jednym słowem technik tego serwera powinien kisic ogórki, a nie brać się za coś o czym się nie ma pojęcia.

Opublikowano
17 godzin temu, Calienciak napisał:

Nawet nie wie z kim ma do czynienia ale szczeka tą dupą.. nawet mnie to bawi..

Chcesz to zaraz mogę dac Ci co trzeba, możesz nawet zebrać grupę najlepszych "speców metinowych" - jak rozpakujesz cokolwiek w moim kliencie to masz przelew nie małej kwoty :D. Synek... do kogo Ty chcesz skakać ;)...

Co to za problem wypakowac klienta? :v

Co do serwera to życzę powodzenia ;)

Opublikowano
26 minut temu, LoveTherapy napisał:

Co to za problem wypakowac klienta? :v

Co do serwera to życzę powodzenia ;)

Pozostawię to bez większego komentarza.

Godzina startu aktualna?

sygna.png

Opublikowano
15 minut temu, Sielu napisał:

2k17 a ludzie z mpc dalej pierdolą totalne głupoty xD

wypakowanie każdego klienta metina to kwestia max 30 minut

Co do serwera to powodzenia.

Tej przydupas, idź jeszcze im dupę wytrzyj - to się zdziwisz.

Co do serwera to nie polecam.

Opublikowano
1 godzinę temu, Calienciak napisał:

Tej przydupas, idź jeszcze im dupę wytrzyj - to się zdziwisz.

Co do serwera to nie polecam.

Boże co za spierdolina umysłowa xD po stopniu upośledzenia umysłowego już wiem kim jesteś xD co mnie jeszcze bardziej rozbawiło.

jak ktoś chce się pośmiać z tego gówna to proszę :P

Beztytulu_qphhpep.png

tfu ścierwo mute, bo szkoda mi czasu na takie spierdoliny.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
29 minut temu, Sielu napisał:

Boże co za spierdolina umysłowa xD po stopniu upośledzenia umysłowego już wiem kim jesteś xD co mnie jeszcze bardziej rozbawiło.

jak ktoś chce się pośmiać z tego gówna to proszę :P

Beztytulu_qphhpep.png

tfu ścierwo mute, bo szkoda mi czasu na takie spierdoliny.

To chyba mylisz osoby <3 - bo moje gg ma z 300 osób i jest na 46xxxxx (poszukaj) "spierdolino".

• Kubek zmienił(a) tytuł na Cidaris.eu [Medium]
Opublikowano

Jak ja myslalem ze Admini Cidarisa to spierdolenie

To jak patrze na Tanavisa to az mi skale wyjebalo x D 

Opublikowano
7 minut temu, RAvOO napisał:

Jak ja myslalem ze Admini Cidarisa to spierdolenie

To jak patrze na Tanavisa to az mi skale wyjebalo x D 

I to uczucie gdy harnaś polubił post, w którym mowa, że jest spierdolony. :yay:

PS. No jak miało skali nie wyjebać skoro tak zajebisty projekt <3B)

Możesz jeszcze odpisać, żebym mógł znowu odpisać? Więcej elementów marki Tanavisa będzie widocznych :ninja:

Opublikowano
1 godzinę temu, Calienciak napisał:

I to uczucie gdy harnaś polubił post, w którym mowa, że jest spierdolony. :yay:

PS. No jak miało skali nie wyjebać skoro tak zajebisty projekt <3B)

Możesz jeszcze odpisać, żebym mógł znowu odpisać? Więcej elementów marki Tanavisa będzie widocznych :ninja:

Chuj z tego ze wiecej Tanavisa? :v

Jak normalny czlowowiek zobaczy co wy soba prezentujecie to nawet darmowe nudesy za gre u was nikogo nie przyciagna

Jeden niedojebany dajacy bany za to ze ktos literowke w nicku zrobi (bo obraza admina hurrdurr)

A drugi szczeka jak pojebany

Czy wy 3 raz tego tanavisa nei robicie juz? : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...