Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semeria.pl [Dedyk] [Easy]

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tym zmienianiem dropu yang na mapach 150/170 strzelacie sobie w stopę . Rozumiem odrazu po starcie serwera ale teraz ? :) Tak samo na zrobienie szarfy trzeba 5 razy więcej itemów niż było :)

I czy będzie jakiekolwiek zarządzanie wystawionym sklepem ? Bo jak się nie mylę to nie ma tego.

Opublikowano
6 godzin temu, VllP napisał:

Ile online w godzinach szczytu ?

Póki co 1000-1100 :)

5 godzin temu, ^^Iksde napisał:

Tym zmienianiem dropu yang na mapach 150/170 strzelacie sobie w stopę . Rozumiem odrazu po starcie serwera ale teraz ? :) Tak samo na zrobienie szarfy trzeba 5 razy więcej itemów niż było :)

I czy będzie jakiekolwiek zarządzanie wystawionym sklepem ? Bo jak się nie mylę to nie ma tego.

Co do Yang, dziś w nocy wszystko wróci do pierwotnego stanu.
Co do sklepu, wystarczy kliknąć na tobołek.

3 godziny temu, Quakoss napisał:

JEDNO WIELKIE G*WNO KTOREGO NAWET NIE MOZNA OTWORZYC, BO WYSKAKUJE MSVRC120.DLL

wSZYSTKIEGO PROBOWALEM I NIC

http://forum.semeria.pl/index.php?/topic/26309-błędy-z-clientem-i-możliwe-rozwiązania/#entry348075 
Ewentualnie napisz do mnie na pw ;)

tMjZlYU.png

Opublikowano

Nie mogę uruchomić gierki, uruchomiłem patchera, zmieniłem ustawienia odpadam clienta i mi po pół sekundzie wywala gre :D

Nie ważne w jaki sposób uruchamiam to nie działa.

Nie działa :(

Opublikowano
4 godziny temu, SorgorGaming napisał:

Nie mogę uruchomić gierki, uruchomiłem patchera, zmieniłem ustawienia odpadam clienta i mi po pół sekundzie wywala gre :D

Nie ważne w jaki sposób uruchamiam to nie działa.

Ten sam problem :)

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano
Dnia 21.06.2017 o 23:35, Kinia. napisał:

http://forum.semeria.pl/index.php?/topic/26309-błędy-z-clientem-i-możliwe-rozwiązania/#entry348075 

Kinia proszę Cię jakie 1000-1100? Czemu próbujesz z kogoś zrobić debila, skoro chłopak normalnie zadał pytanie?

Odpowiedzcie sobie na pytanie ile gildii spotykacie na serwerze + ile zrobiło prezkę, drugie policzcie sobie graczy w nocy wątpię, że w godzinach szczytu jest ponad 1k skoro w nocy jest po 5 osób w m1 red i drugie w m1 blue + patrząc na czat w nocy + obiegając mapy myślę ,że nocą liczba może docierać do 200 graczy max, więc nie ma bata, żeby z tego robiło się 1k w dzień, przynajmniej się nie spotkałem grając od 2009 w metka. Ja Cie Kinia bardzo lubię prywanie, ale jako administratorka za bardzo kombinujesz, ujawniasz drugą stronę.

@ A M2 etc. o tej godzinie są puste - wymarłe. - według Ciebie dzień gra coś około 500+ noname'ów bez gildi?

Opublikowano
Dnia 21.06.2017 o 23:35, Kinia. napisał:

Chodź się Kinia. kochać i nie gadaj głupot :)

Opublikowano
Dnia 22.06.2017 o 00:20, ^^Iksde napisał:

A co z szarfą ? Potrzeba 5x więcej rzeczy na prostą niż wcześniej . Też celowy zabieg ?

Ilość potrzebnych nici może zostać, ale suknom powinno się co najmniej podwoić drop, jeśli nie da rady zmniejszyć ilości potrzebnych rzeczy na szarfy. Z drugiej strony, nie ukrywam, że jako nowy gracz czuję się nieco wykiwana tym, że mam 5x więcej trudu sobie zadać niż Ci, którzy byli na początku.

Mimo tego serwer odbieram, póki co pozytywnie

Opublikowano

Właśnie zakończyła się ósma przerwa techniczna, która
wniosła następujące rzeczy do gry:
1. Poprawiono balans postaci
2. Zmieniono potwory na mapie 170
3. Poprawiono drop Yang z rzeźnika(boss)
4. Dodano panel statystyk postaci(F5)
5. Dodano bonus Blok Ciosów do tarcz PvP
6. Dodano specjalną zbroję do PvM
7. Do zwykłego Lasu został dodany World Boss, który posiada całkiem fajny drop m.in. specjalne zbroje do PvM(Resp co 12 godzin)

Aby zmiany weszły w życie należy uruchomić patchera lub pobrać poprawkę do klienta!!!
prezentacja.semeria.pl/pack.rar

Opublikowano

Ten serwer jest tak zjebany jak asfen... Jak gra tu 500 osób to jest wszystko a i tak nie wiem czy tyle będzie :D Żeby "zacząć" musisz trzepać kilka godzin hajs żeby później podstawy mieć za co ulepszać... :) Dungi i samo ulepszanie to jakaś parodia :D Jak cały serwer :D A pierdolenie o 1000 online można zostawić sobie... dla matki jak przyjdzie zapytać ile w szkole ludzi było :D 

Opublikowano

Co wy odpier dalaćie z tymi cofkami?? Po raz kolejny tracicie graczy na własne życzenie a taki super serwer a teraz jeb ane dno. Pierdole was i ten serwer kur wy jeb ane . Serwer już pada i tyle a szkoda bo był jeden z najlepszych !!!! Nara skur wys yny

Opublikowano

kolejne yebane scierwo i kolejny surek yebany xD  nie no a tak serio to chyba wam cos padlo ;/ tak to jest jak gowniarze robia serwa a uja sie znaja :( 

Opublikowano

Nie polecam serwera, czeste cofki, szczegolnie dzisiejsza ktora przyniosla wam najwiecej graczy, a rownoczesnie najwiecej wam ich odebrala.

Grałem intensywnie od godziny około 14:00 do godziny 24:00 - 10 godzin ciągłego expienia, bonowania, zbierania ulepszaczy, ulepszania przedmiotów i wymian z innymi graczami.

Wszystko trafil szlag, serwer o godzinie 1:00 został cofnięty do godziny 16:00. Jestem z niczym, wszystko przepadło, a administracja przecież nie poniesie za to jakiejkolwiek odpowiedzialności.

Naprawdę nie polecam nikomu, chyba że dla zabicia czasu :)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

I tak obrócą kota ogonem i napiszą, że "cofka była konieczna". Była konieczna tylko i wyłącznie z winy administracji, która czegoś chyba nie dopilnowała. Uważam, że kilka % rat i zuo z 10 bossami na krzyż to zbyt mała rekompensata szczególnie, że gra na tym serwerze zajmuje trochę czasu. Trzeba było oddać stratę w postaci kuponów is, bo chyba wiecie kto i ile zainwestował w Wasz serwer, a nie cofać wszystko. Z tego co można wyczytać na forum, to cofka nic nie dała i itemki nadal znikają, więc pewnie będzie start w piątek bez bugów. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Nie polecam, serwer zrobiony wyłącznie pod kasę. Cofka była zrobiona tylko i wyłącznie dlatego, że ludzie, którzy kupili IS odzyskali go i nie zrazili się do kupna następnego. Jedna wielka lipa, dla nich gracz, który pakuje w to kasę ma największy priorytet. Dzięki kochanej cofce straciłem 110 level, 1kkk yang. Nie polecam grać, żegnam. ;)

Pomogłem ? Daj like nie bądź żyła !

rdlogin.png

Do NoT CoPy !!

Opublikowano
23 minuty temu, SpokoAdi :) napisał:

Ja straciłem kasę i nadrobiłem sobie 10kkk dzięki tym ratom. Serwer PRO polecam i serdecznie zapraszam :)

Zaraz ci i tak cofną. 

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...