Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semeria.pl [Dedyk] [Easy]

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak trochę BUGI, 2017 rok, a ludzie nadal wgrywają dziurawe sklepy offline :D.

Opublikowano

Chwilowo musieli zablokować każde konto. Nie będzie żadnej cofki, wszystko będzie tak, jak było. Ogarniają błąd ze sklepami offline i serwer znowu będzie ON! 

Wieczorem planują rekompensatę czyli jakiś event. Uzbrojcie się w cierpliwość.

2ufgk6u.png

Opublikowano
2 minuty temu, dxy32 napisał:

Tyle naklonowanych itemków i sm było że cofka chyba jednak będzie konieczna.

Wszyscy co uzyli tego buga zostali zbanowani i już wszystko wraca do normy. Żadnej cofki nie będzie.

2ufgk6u.png

Opublikowano
Przed chwilą, czujesienad napisał:

Wszyscy co uzyli tego buga zostali zbanowani i już wszystko wraca do normy. Żadnej cofki nie będzie.

Oby się nie okazało, że jednak ktoś z full depo trutek się zachował...

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Co ile respią się bossy na mapach i z czego dropią przepustki na dungi.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Po całym dniu czekania, wzdychania i marudzenia na różne sposoby, czas na przyjemne wiadomości!
Nasz wspaniały technik Maqabra z pomocą kilku innych osób uporał się już ze wszystkimi problemami, a co za tym idzie? Serwer jest ON

Przepraszamy za dotychczasowe problemy, ale jak na wyrozumiałych ludzi przystało, postanowiliśmy Wam to wynagrodzić :)
Na tę chwilę poprawiliśmy respy mobów, metinow i bossów na mapie od 170 lv, exp, dmg metinów, usunęliśmy zbędne komunikaty i kilka innych rzeczy, które sami zobaczycie w grze. 
Kolejna przerwa techniczna planowana jest w nocy, gdzie zostanie poprawiona reszta rzeczy, o jakie prosiliście. 

Ponadto planujemy małą rekompensatę w postaci eventów, 
OX i raty serwerowe.

Przepraszamy za dotychczasowe utrudnienia i prosimy o wyrozumiałość.
Pozdrawiamy, Team Semeria!

tMjZlYU.png

Opublikowano

Będzie w końcu jakaś łatka dla osób, którym nie działa patcher? Na forum serwera sporo ludzi o tym pisze, a łatki jak nie było tak nie ma. Ta co jest na Waszym forum nie działa link.

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano
31 minut temu, zima1998 napisał:

Będzie w końcu jakaś łatka dla osób, którym nie działa patcher? Na forum serwera sporo ludzi o tym pisze, a łatki jak nie było tak nie ma. Ta co jest na Waszym forum nie działa link.

Zobacz któryś temat w archiwum tam gracz podaje łatkę od siebie i każdemu pomaga.

2ufgk6u.png

Opublikowano
4 minuty temu, czujesienad napisał:

Zobacz któryś temat w archiwum tam gracz podaje łatkę od siebie i każdemu pomaga.

Dzięki wielkie ZIOM! Dla tych co mają problem z patcherem odpalcie funkcje Direct Play screen do pomocy z forum serwera http://imgur.com/nXq9vwi

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

hmm pogralem troche 75 lvl wbity :D milo i przyjemnie sie gra ale to dopiero poczatek poki co narazie polecam ale malo metkow w red lesie kazdy ubija przydaloby sie ich wiecej zeby jakos dropnac eq do expa xD jeszcze raz polecam i powodzenia :) to ze wczesniej sie cos zdarzylo nie znaczy ze trzeba odrazu serwer skreslac a ilosc graczy nie jest wazna teraz tylko bedize sie liczyc za  kilka dni lub tygodni  ;) 

Opublikowano

Kolejne poprawki za nami! :)

Właśnie zakończyła się trzecia przerwa techniczna, która
wniosła następujące rzeczy do gry:
1. Dodano dodatkowe respy bossów i metinów na mapach 75+
2. Dodano drop Eliksiru Poszukiwacza(kolekcjoner) do bossów od mapy setao
3. Poprawiono dmg broni 2ręcznych
4. Rosy mają jedną wartość
5. Dodano Skrzynię Ros do Handlarki
6. Nie dodaje już pękniętego kamienia do przedmiotu
7. Poprawiono polskie znaki w tytułach
8. Zwiększono leczenie i zwiększenie ataku u healera
9. Zmniejszono hp metinów/bossów
10. Poprawiono respy potworów na nowych mapach
11. Dodano suwak szybkości do bs'a
12. Zmieniono okno run

Aby wszystko działało poprawnie, należy uruchomić patcher lub pobrać łatkę z naszego forum :) 

Link: http://forum.semeria.pl/index.php?/topic/26194-przerwa-techniczna-3/

tMjZlYU.png

Opublikowano

Ściągnąłem Clienta , po włączeniu patchera pokazuje mi się taki (komunikat)
Od razu piszę jak naciskam TAK :D włącza się przeglądarka ale nie otwiera strony

Windows 10 .

12.png

Opublikowano
2 godziny temu, NoExpGo69 napisał:

Ściągnąłem Clienta , po włączeniu patchera pokazuje mi się taki (komunikat)
Od razu piszę jak naciskam TAK :D włącza się przeglądarka ale nie otwiera strony

Windows 10 .

12.png

Cóż, komunikat mówi sam za siebie :D 
https://www.microsoft.com/pl-pl/download/confirmation.aspx?id=35 - spróbuj tego, wielu osobom pomógł :)

1 godzinę temu, SpokoAdi :) napisał:

Ile na oko ludzi? Online

Dokładnie w tej chwili jest 730 :)
Po wczorajszej przerwie największa ilość graczy wynosiła 950, więc wydaje mi się, że póki co jest okej :)

tMjZlYU.png

Opublikowano
1 minutę temu, Kinia. napisał:

Cóż, komunikat mówi sam za siebie :D 
https://www.microsoft.com/pl-pl/download/confirmation.aspx?id=35 - spróbuj tego, wielu osobom pomógł :)

Dokładnie w tej chwili jest 730 :)
Po wczorajszej przerwie największa ilość graczy wynosiła 950, więc wydaje mi się, że póki co jest okej :)

Jak na taką ilość graczy to i tak sporo :). Powodzenia oby tak dalej , jeszcze jakaś dobra reklama i petarda :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...