Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semeria.pl [Dedyk] [Easy]

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy to chyba dalej bete macie xD 

Gdzie pakiet premium na Minimape czy to tak ma byc?

Fajne ogolnie wchodzienie do clienta 15 minut po starcie latka ktora nie dziala wiec luzik arbuzik

Nie wiem czemu polskie serwery tak spierdolone :/ 

Screen Shot 06-17-17 at 05.41 PM.PNG

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie spoko ze 30lvl a ja dopeiero Atak Boga Smokow mam a musze jeszcze z 5 innych kupic

Spoko tez ze ja Empire Shinsoo 

Albo ze Time played 20

I wgle Name RAvO

I ogolnie tego konia szkolili jacys wojownicy dzudzitsu bo zwrotny yebany jest

Bs wgle takie troche MPCForum v2

Ogolnie na oko to jest to beta ale zapomnialiscie dopisac

Opublikowano

Pany szanowne, weźcie wy poprawcie te błędy, bo szkoda czasu tutaj marnować. Sądząc po tylu niedociągnięciach, nawet nie testowaliście tego. Metiny w ścianach, brak dropu, o wspomnianym BS już pisałem, kolega wyżej napisał o dropie Yang - jest za słaby, a ceny w sklepie za duże. Teraz czekam aż administracja ogłosi przerwę techniczną, bo inaczej nici z tego.

Opublikowano

IS tez widze zaszeleliscie xD

65zl przelewem na kostium peta i czapke

Do tego jeszcze jakies pierscionki sa do kupienia

Przepraszam za tych co to kupuja. Nie kazdy Polak jest debilem ale oni sa

Opublikowano

Serwer jest wart uwagi tylko mam mały problem, otóż przy rejestracji konta wyświetla się napisz, że e-mail już istnieje próbowałem byle jakiego i za każdym razem to samo. 

Opublikowano

ponawiam pytanie.

jak zrobic zeby klientserwer nie wykrywal eh. dziala wh ale po chwili wywala bo "klientwykryl niedozwolone oprogramowanie"

Opublikowano

Niestety nic nowego rozgrywka nudna i monotonna już w początkowej fazie gry .

Opublikowano

Oczekiwania były dosyć wysokie, niestety wyszło jak zawsze. Imo serwer wymaga wieeelu poprawek, dodatkowo ten GM, jednak podziękuję za grę. :s

Opublikowano

Ten serwer ma w pełno bugów do tego drop/exp w ogóle nie dostosowana nie mówiąc o mobach na mapie 75 na których prócz wp i smoka każdy się wypierdala na 2 grupkach. Maqabra myśli że ktoś zdrowy na umyśle będzie expił na easy na marmie. Serwer na 2 tygodnie jak ktoś lubi być wydymanym w dupsko bez mydła to polecam.

Opublikowano

Serwer miałby potencjał jakby był zdecydowanie lepiej dopracowany. Niestety z prywatnego DT loga często zabierając przepustkę. 

Lecz administracji życzę powodzenia. :)

Opublikowano

Lubie czytać jak przed startem ludzie piszą -- to będzie dobry serwer,  polecam, wpadam ze znajomymi a po starcie to co widać wyżej

Anty

W ile mniej więcej wbite max grajac 3 h

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Czas pożegnać ten pseudo Easy, zerknąłem jeszcze tylko na sklep IS - makabra. Polska scena metina to cwaniaki, którym w głowie tylko pieniądze. Lepiej zagrać na jakimś zagranicznym Hard niż męczyć bułę na naszym Easy.

Opublikowano
16 godzin temu, SpokoAdi :) napisał:

Nie polecam bo Kinia mi napisała wczoraj że serwer padnie bo ma pełno bugów i tylko dla kasy jest ten serwer bo jej chłopak administrator nie zna się na robieniu serwerów :). Zaraz umieszczę SS z rozmowy. SERWERA NIE POLECAM DNO !!!

P.S Liczę na like pozdrawiam :D 

Opublikowano
39 minut temu, SpokoAdi :) napisał:

Nie polecam bo Kinia mi napisała wczoraj że serwer padnie bo ma pełno bugów i tylko dla kasy jest ten serwer bo jej chłopak administrator nie zna się na robieniu serwerów :). Zaraz umieszczę SS z rozmowy. SERWERA NIE POLECAM DNO !!!

P.S Liczę na like pozdrawiam :D 

Czekamy na ss, bo takie komentarze jak narazie są zwykłym oczernianiem bez dowodów. Skoro tak pisała to powinieneś od razu umieścić ssa, chyba że zapisuje Ci się dobę na dysku to zwracam honor. 

Co do serwera: słyszałam od ludzi, którzy weszli i trochę na nim pobyli, że słabe 2/10. 

Niestety sama na nim nie byłam więc nie mogę wyrazić subiektywnej opinii. Jeżeli będzie stał z tydzień może sprawdzę. :-)

Opublikowano

nie wiem po co ta kinia sie podnieca ile osob zawitalo na serwie jak za tydzien bedzie 200 osob za pewne ;p kazdy sie podneica iloscia osob na poczatku bo jakby nie bylo to poczatek i kazdy ciekawy jak to wyglada ale co z tego jak po tygodniu go nawet nie bedzie a to podniecanie graczami juz minie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...