Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semeria.pl [Dedyk] [Easy]

Maqabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Kinia. napisał:

Może nie ma zbyt wiele innowacji, ale jakich rozbudowanych systemów wymagać od serwera easy? ;)
Według mnie kusi swoją prostotą, bo takie właśnie są. 
Gracze, którzy nie chcą czekać na respy, lub nie lubią/nie są w stanie bić się o nie na spocie, mogą udać się na dungeona, gdzie zdobędą te same ulepszacze.

Już działa, wyczyść ciasteczka w przeglądarce, lub użyj innej. Jeśli nadal będziesz miał problem, napisz do mnie na naszym forum lub fp, gdyż tutaj rzadko zaglądamy. :) 
Start dziś o 17 :)

Gracze, którzy nie chcą czekać na respy, lub nie lubią/nie są w stanie bić się o nie na spocie, mogą udać się na dungeona, gdzie zdobędą te same ulepszacze.

Zacznijmy od tego, że jest małe zainteresowanie forum xD 

TO TEZ PRAWDA;D NAPISALA BYS MI NA PW NA JAKIM FORUM JESZCZE MACIE REKLAME?;P

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, p4w6i napisał:

Trochę jakby terios czy coś podobnego

Nic z tych rzeczy. :) 
Choć jak na serwer easy przystało, ciężko jest czymś zaskoczyć :)

29 minut temu, xMox napisał:

Nic specjalnego :) zwykły wyciskacz kasy na wakacje, nie polecam -.-

A czego oczekujesz od serwera easy? :) Pięciu tysięcy questów i systemów, by po 3 dniach użerania się z nimi wbić 25 lvli i tak w kółko? :)
Mam nadzieję, że miło się zaskoczysz. 
Pozdrawiam! 

21 minut temu, RAvOO napisał:

>2 bossy na mapie

>Serwer Easy

Wbierz jedno

Cóż, serwer jest nastawiony na rozgrywkę, w końcu izi. A walka na spotach/respach to coś innego? 

tMjZlYU.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Kinia. napisał:

Nic z tych rzeczy. :) 
Choć jak na serwer easy przystało, ciężko jest czymś zaskoczyć :)

A czego oczekujesz od serwera easy? :) Pięciu tysięcy questów i systemów, by po 3 dniach użerania się z nimi wbić 25 lvli i tak w kółko? :)
Mam nadzieję, że miło się zaskoczysz. 
Pozdrawiam! 

Cóż, serwer jest nastawiony na rozgrywkę, w końcu izi. A walka na spotach/respach to coś innego? 

Walka na spotach/respach jest ciekawsza jak robienie tego samego dunga x razy :v 

Nie no ogolnie na props bo lubie jak dropi to samo na spotach i na dungach. Taka alternatywa

Ale kiedy widze Bramy Piekiel to mnie strzela.

Dungeon wystapuje wszedzie od w chuj dawna.

Do tego tutaj trzeba jeszcze sie bawic w kody.

Ogolnie o ile dungeonow nie ebdzie sie robic w chuy czasu to na plus wychodzi

Prostu mi sie juz te rzeczy przejadly dawno temu.

Opublikowano

Od tych map do expa można się juz porzygać, ale ogólnie sztos. Mam nadzieję, że exp nie będzie za szybki, bo dużo jest rzeczy do nacieszenia się między expem

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma nic nowego, czegoś co by mogło mnie zainteresować :P Taki typowy server jak wiele innych, ale zawitam i zobaczę co i jak. Spodoba mi się to zostanę na dłużej 

Opublikowano

po  spatchowaniu jak chce wlaczyc serwer to wyskakuje mi blad,ze brak na komputerze pliku:d3dx9_42.dll. co moze byc nie tak?

Opublikowano
6 minut temu, Kamb napisał:

po uruchomieniu spatchowaniu jak chce wlaczyc serwer to wyskakuje mi blad,ze brak na komputerze pliku:d3dx9_42.dll. co moze byc nie tak?

https://www.dobreprogramy.pl/DirectX,Program,Windows,12667.html

Program z zaufanej strony także skanu nie daje.

Opublikowano

Ja chciałem zagrać, lecz skoro strona nie chce się załadować po tym jak 2 krotnie czyściłem przeglądarkę całkowicie, włącznie z ciasteczkami, to już nie wiem jak się z nią połączyć.

2lj00au.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, SilverWalk napisał:

Ja chciałem zagrać, lecz skoro strona nie chce się załadować po tym jak 2 krotnie czyściłem przeglądarkę całkowicie, włącznie z ciasteczkami, to już nie wiem jak się z nią połączyć.

teraz spróbuj 

Opublikowano
2 minuty temu, Gałgan ♛ napisał:

Hmmm dlaczego strona serwera nie działa :/ ? 

Działa, upewnij się że używasz chrome albo firefox.

Opublikowano

Mi na operze normalnie działa, działała wcześniej i teraz także, pozdro z "Schinsoo" z tabeli teleportacji :> 

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...