Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EtSpeak.pl - Publiczny | Stabilny | Darmowe kanały prywatne

s4s

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano
23 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Może opisałbyś serwer jakoś.

Zostało poprawione ;)

Pasjonat
Opublikowano

@Aktualizacja 16.06.2017

Został wprowadzony interaktywny banner z godziną i ilością osób online.

Opublikowano

Prezentacja bardzo słaba serwer jest postawiony na bardzo słabej maszynie crackowana licencja niepoczytalna administracja ogólnie nie polecam. 0/10

i732gaj.jpg

Pasjonat
Opublikowano
6 godzin temu, Konkol00 napisał:

Prezentacja bardzo słaba serwer jest postawiony na bardzo słabej maszynie crackowana licencja niepoczytalna administracja ogólnie nie polecam. 0/10

Licencja crackowana powiadasz? Jutro pokażę ss licki :),  a co do filmiku radziłbym się nie przejmować, kończę rozmowę na ten temat 

SS Licencji:

42736641339946158624.png

@edit

Opublikowano

Dlaczego kończysz przyjacielu w sumie od kiedy jesteśmy przyjaciółmi never mind kończysz bo boisz się prawdy tak?

Pasjonat
Opublikowano
28 minut temu, Konkol00 napisał:

Dlaczego kończysz przyjacielu w sumie od kiedy jesteśmy przyjaciółmi never mind kończysz bo boisz się prawdy tak?

Jakimi przyjaciółmi? O czym ty człowieku piszesz nawet ciebie nie znam to że latałem po 3 ikonki to nie oznacza że ciebie znam i weź wogóle skończ pisać głupoty bo tylko pogrążasz się :). 

Opublikowano

Ja siebie pogrążam? hahaha ty właśnie pogrążyłeś siebie i ten swój cały marny serwerek straszyć ddosami i oskarżać o nie innych bardzo dorosłe nawet 5 latki potrafią się lepiej zachować od ciebie i chociaż powiedzieć prawdę.

Pasjonat
Opublikowano
7 minut temu, Konkol00 napisał:

Ja siebie pogrążam? hahaha ty właśnie pogrążyłeś siebie i ten swój cały marny serwerek straszyć ddosami i oskarżać o nie innych bardzo dorosłe nawet 5 latki potrafią się lepiej zachować od ciebie i chociaż powiedzieć prawdę.

Marny?  Ach dorośnij najpierw człowiecze, a ddosami nie straszylem i się nie bawię w takie rzeczy ile razy mam to pisać 9999.tys? 

Specjalista
Opublikowano

Proszę zachować kulturę wypowiedzi i wypowiadać się na temat. Prywatne rozmowy prowadzimy poza tematem.

I nie przerabiamy prezentacji kogoś :|

Opublikowano

Widzę że niezła gównoburza.

Nie jestem jej częścią, ale odnoszę wrażenie że OP robi wszystko po najmniejszej linii oporu - brak porządnego rozpisania projektu, zwykła grafika na odwal i elo.

Wchodząc na serwer, trudno nie odnieść wrażenia że jest to kolejny z rzędu projekt który nie ma w sobie nic unikalnego.

Na dzień dzisiejszy, zastanowił bym się co takiego jest fajnego, i to dogłębnie opisał, aby taki ktoś jak ja nie musiał sie domyślać - bo nie wiem czy drzewko, ikonki i banner do tego można zaliczyć.

Powodzenia, wytrwałości życzę :P 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Pasjonat
Opublikowano
10 minut temu, Pantoflarzek napisał:

Widzę że niezła gównoburza.

Nie jestem jej częścią, ale odnoszę wrażenie że OP robi wszystko po najmniejszej linii oporu - brak porządnego rozpisania projektu, zwykła grafika na odwal i elo.

Wchodząc na serwer, trudno nie odnieść wrażenia że jest to kolejny z rzędu projekt który nie ma w sobie nic unikalnego.

Na dzień dzisiejszy, zastanowił bym się co takiego jest fajnego, i to dogłębnie opisał, aby taki ktoś jak ja nie musiał sie domyślać - bo nie wiem czy drzewko, ikonki i banner do tego można zaliczyć.

Powodzenia, wytrwałości życzę :P 

Dziękuję bardzo za opinię :)

Opublikowano

Dlaczego jest tam podany mój adres serwera? Misuki, posiadasz swój własny serwer to wołaj ludzi na swój serwer. 

Nie chce potem wysłuchiwać innych, że mam w tym coś wspólnego.

Dziękuje. 

Opublikowano

Fajny serwer,

Polecam.

Realia serwera uts. Kiedy to były administrator utsa, który przesiedział tam 6 miesięcy poleca inny serwer

Cytat

<17:07:45> Zostałeś zablokowany permanentnie na serwerze przez "wredna." (Fajny serwer, polecam.)

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Hahahaha Majce znów mass bana zrobili, który to już raz 4 czy 5 az liczyć szkoda kolejne osoby udowadniają jaka to osoba # wodoglowie i ona ma rangę technika działu teamspeak.

#MPC_Trzyma_z_gownem

#Jebac_Unlimited

@topic

Serwer spoko polecam.

Opublikowano

Nie polecam. Obrzydliwe ikonki , nie przyjemny dla oka baner , administracja to totalna amatorka (<18:20:37> Zostałeś zablokowany za 1 godz. na serwerze przez "Elevate" (Wypierdalaj do Majki ♥) , reklamują się na innych serwerach. Ech chłopaki takim zachowaniem daleko nie zajdziecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...