Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EtSpeak.pl - Publiczny | Stabilny | Darmowe kanały prywatne

s4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, diegopolska napisał:

Piszesz tak ponieważ dostałeś bana? Okej...

Ban tu nie ma nic do tego. Wyrażam swoją opinię to tyle ;).

Przed chwilą, diegopolska napisał:

Piszesz tak ponieważ dostałeś bana? Okej...

Ban tu nie ma nic do tego. Wyrażam swoją opinię to tyle ;).

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha ikonki to dla ciebie wyznacznik czy ts3 jest dobry czy nie, czy moze szukasz sposobu aby wejść majce w dupsko.

Dostałeś słuszna blokadę ponieważ trzymasz z pseudo techniczka ktora ma niezle w bani posrane a to jest normalny serwer z normalnymi ludzmi którzy nie toleruja dewiacji i amebyzmu umyslowego szerzonego przez ta osobę i jej przydupasow ktorzy chyba nie widzeli jej zdj, ale chuj gust to gust jeden lubi normalne dziewczyny a 2 takie debilki.

Opublikowano
37 minut temu, diegopolska napisał:

Lepiej bym tego nie ujął.

To może nasze ikony, banner i to że nie podoba nam sie że trzymasz z majką to nasza opinia i nasze zdanie...

Żyjemy w wolnym kraju więc możesz wyp*erdalać do swojej majki...

No właśnie wolny kraj kolego ;). Więc jeśli wstawiasz prezentacje to powinieneś umieć przyjąsc krytykę a widać że tego nie potraficie , każdy ma swoje zdanie więc to tyle w temacie. Pa bambusy :*.

Opublikowano

Więc tak.

Wbiłem sobie na ich TeamSpeaka, by pooglądać co tam mają i wystawić ocene. Mniejsza o to, czy DDoSuja czy nie, karma wraca.

Rozłożenie kanałów i ich styl jak najbardziej na plus. Fajnie, że zautomatyzowany. Bocik na CP też fajny, ale zagłuszający mówiącego, więc takie 50%/50%

Tak czy inaczej, zostałem movnięty na kanał Pomocy. Rozmawiałem z owym Właścicielem, który mnie zwyzywał, dość nie fajnie. Z takim podejściem, nie wróże niczego dobrego. Kultury zero. Pozdrawiam tego pana, który próbował go uspokoić, niestety, nie zauważyłem nicku :/

Dla spędzenia czasu - jak najbardziej, ale jeśli chodzi o administrację, to już nie tak fajnie.

Żeby nie być gołosłownym, przyszedłem mówiąc, że oglądam ich ts3 bo chce wystawić opinie na mpc.

Po krótszej rozmowie (i pocisku od strony administratora):

<20:58:05> You are banned permanently. Reason: "Panu już dziękujemy :)"

Bez nazwy-2.png

Pasjonat
Opublikowano
4 minuty temu, xOstateczny napisał:

Więc tak.

Wbiłem sobie na ich TeamSpeaka, by pooglądać co tam mają i wystawić ocene. Mniejsza o to, czy DDoSuja czy nie, karma wraca.

Rozłożenie kanałów i ich styl jak najbardziej na plus. Fajnie, że zautomatyzowany. Bocik na CP też fajny, ale zagłuszający mówiącego, więc takie 50%/50%

Tak czy inaczej, zostałem movnięty na kanał Pomocy. Rozmawiałem z owym Właścicielem, który mnie zwyzywał, dość nie fajnie. Z takim podejściem, nie wróże niczego dobrego. Kultury zero. Pozdrawiam tego pana, który próbował go uspokoić, niestety, nie zauważyłem nicku :/

Dla spędzenia czasu - jak najbardziej, ale jeśli chodzi o administrację, to już nie tak fajnie.

Wyzywał? zapytaliśmy na jakim teamspeak'u siedziałeś ale wmieszałeś PGC bo powiedziałeś że siedzisz ok mniejsza o to , sprawdziłem gdzie siedzisz i na jakim teamspeak'u a tu się ukazuje że na UN . więc nie gadaj że kultury nie mamy bo jak masz jakiś problem to możemy się na ustawkę umówić , a jak ci się nie podoba to wypad z tematu i nie wracaj.

Opublikowano
7 minut temu, badkiller685 napisał:

Wyzywał? zapytaliśmy na jakim teamspeak'u siedziałeś ale wmieszałeś PGC bo powiedziałeś że siedzisz ok mniejsza o to , sprawdziłem gdzie siedzisz i na jakim teamspeak'u a tu się ukazuje że na UN . więc nie gadaj że kultury nie mamy bo jak masz jakiś problem to możemy się na ustawkę umówić , a jak ci się nie podoba to wypad z tematu i nie wracaj.

Znowu nacierasz. Byłem i na PGC i na UN. Zapytałeś SKĄD jestem, zawsze mogłem powiedzieć z okolic Wołowa.

Nie mieszam się pomiędzy sprawami serwera, nie interesuje mnie to. Bawcie się w DDoSy obydwoje, tylko potem to ma swoje konsekwencje.

Tak jak powiedziałem, wbiłem by ocenić, bo był szum w temacie. Chciałem wystawić coś pozytywnego lub negatywnego, w zależności od jakości serwera.

Wyłapałem perma na starcie, o czym chcesz gadać?

+ Podejście "a jak ci się nie podoba to wypad z tematu i nie wracaj". Po to opublikowałeś tutaj temat, aby zmierzyć się z krytyką i opinią innych użytkowników.

TO tobie jak coś nie pasuje, zawsze możesz usunąć temat i iść na inne fora :)

Pozdrawiam

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Witam,

Wszystkie przydupaski naszej jak "pięknej inaczej" i grubej koleżanki Majki ak'a Wredna...

Chciałbym tutaj rozwiąć wątpliwości, gdyż każda osoba posiada pewne rzeczy za uszami.  Mogą to być dobre rzeczy, ale bardziej zapamiętujecie te złe u innych osób, gdyż jesteście tak idealni, że wam się nie da nic zarzucić. Drogi Konkolek co nagrywa rozmowy i sprzedaje za rangi na unlimitedzie. :D Zobaczcie jaką macie główną właścicielkę, która stworzyła nawet własne forum związane z teamspeakiem, a jedyne co potrfi to tylko zrobić ikony. Jej pojęcie związane z administracją serwera linux/unix jest zerowe, gdyż korzysta z usług już skonfigurowanych lub otacza się pionkami, którzy są w nią wpatrzeni. Ja wiem, że patrzycie przez pryzmat cycków na ts3, gdyż myślicie jedynie o klepaniu małego. Za czasów "Pralka Teamu", "RoKaT Teamu",  "Hax Teamu" etc. nie było takiej gównoburzy jak w dzisiejszych czasach. Cieszie się, że istnieje takie społeczeństwo jak "ciemna strona mocy", która uczy i nagradza "jasną stronę mocy" za ich błędy.

Dzisiejsze serwery głosowe schodzą na psy, gdyż automatyzacja zabija prawdziwy kontakt z administracją, najgorzej to widać na wysoko rozwiniętych serwerach. Najgorsze też jest społeczeństwo z odmiany "lizodupów", które za rangę/rangi potrafi zrobić wszystko. 

Poziom zabezpieczeń serwerów głosowych schodzi na psy, gdyż teraz większa liczba osób takich jak @Konkole, @Klakierki i inni z odziału tsfo**um promują swoje stressery. Jeżeli prawdziwy technik ma takie pojęcie jak ściągnać skrypt z internetu ( </> Time Stresser ) i powiedzieć, że pomagał przy tej stronie to jest to lekko chore. 

http://i.imgur.com/0kUjaKA.png

@ Topic

Serwer jak każdy inny, lokalizacja ovh. Z tego co wiem jest ulokowany na serwerze z gamy GAME. #Neutral

# // Edit;

Do Wszystkich :

"bo jak sie zabezpiecza maszyne to sie zabezpiecza, jak sie robi to sie robi, a jak sie ts3 stawia to sie przewiduje" ~ h04x 2k17

Opublikowano

Powód bana, nie powiem bardzo kreatywny. Już sam fakt iż poleciał owy ban z takim powodem świadczy tylko o tym, że administracja nie dojrzała do prowadzenia czegokolwiek...

Opublikowano
10 godzin temu, #Gremsonkowy# napisał:

Haha ikonki to dla ciebie wyznacznik czy ts3 jest dobry czy nie, czy moze szukasz sposobu aby wejść majce w dupsko.

Dostałeś słuszna blokadę ponieważ trzymasz z pseudo techniczka ktora ma niezle w bani posrane a to jest normalny serwer z normalnymi ludzmi którzy nie toleruja dewiacji i amebyzmu umyslowego szerzonego przez ta osobę i jej przydupasow ktorzy chyba nie widzeli jej zdj, ale chuj gust to gust jeden lubi normalne dziewczyny a 2 takie debilki.

Nikt nie powiedział że ikony to jest wyznacznik czy ts3 jest dobry, ale są i ludzie którzy bardziej patrzą na wygląd TeamSpeak'a.

Wszystkie twoje komentarze nie mają sensu oraz są bez kultury i napisane jakbyś miał max 16 lat, nie potrafisz nawet ułożyć sensownego zdania, gadasz głupoty a nawet dowodu nie potrafisz wstawić.
Stary, oceniasz osobę po wyglądzie tak? Pewnie ty jesteś pierdolonym modelem i wyglądasz najlepiej ze wszystkich.
Naprawdę twoje posty są na tak niskim poziomie że to jest po prostu porażka. 

@badkiller685

Jak na właściciela teamspeak'a twoje zachowanie jest bardzo słabe, oceniasz ludzi nie podając żadnego sensownego dowodu jak i argumentu, to co pisałeś do mnie na gadu gadu to była po prostu porażka.
Naprawdę jako właściciel swojego serwera powinieneś umieć się zachować i mieć przynajmniej troszkę, ale to odrobinę rozumu jak się powinno rozmawiać z drugim człowiekiem.

8 godzin temu, h04x napisał:

Witam,

Wszystkie przydupaski naszej jak "pięknej inaczej" i grubej koleżanki Majki ak'a Wredna...

Chciałbym tutaj rozwiąć wątpliwości, gdyż każda osoba posiada pewne rzeczy za uszami.  Mogą to być dobre rzeczy, ale bardziej zapamiętujecie te złe u innych osób, gdyż jesteście tak idealni, że wam się nie da nic zarzucić. Drogi Konkolek co nagrywa rozmowy i sprzedaje za rangi na unlimitedzie. :D Zobaczcie jaką macie główną właścicielkę, która stworzyła nawet własne forum związane z teamspeakiem, a jedyne co potrfi to tylko zrobić ikony. Jej pojęcie związane z administracją serwera linux/unix jest zerowe, gdyż korzysta z usług już skonfigurowanych lub otacza się pionkami, którzy są w nią wpatrzeni. Ja wiem, że patrzycie przez pryzmat cycków na ts3, gdyż myślicie jedynie o klepaniu małego. Za czasów "Pralka Teamu", "RoKaT Teamu",  "Hax Teamu" etc. nie było takiej gównoburzy jak w dzisiejszych czasach. Cieszie się, że istnieje takie społeczeństwo jak "ciemna strona mocy", która uczy i nagradza "jasną stronę mocy" za ich błędy.

Dzisiejsze serwery głosowe schodzą na psy, gdyż automatyzacja zabija prawdziwy kontakt z administracją, najgorzej to widać na wysoko rozwiniętych serwerach. Najgorsze też jest społeczeństwo z odmiany "lizodupów", które za rangę/rangi potrafi zrobić wszystko. 

Poziom zabezpieczeń serwerów głosowych schodzi na psy, gdyż teraz większa liczba osób takich jak @Konkole, @Klakierki i inni z odziału tsfo**um promują swoje stressery. Jeżeli prawdziwy technik ma takie pojęcie jak ściągnać skrypt z internetu ( </> Time Stresser ) i powiedzieć, że pomagał przy tej stronie to jest to lekko chore. 

http://i.imgur.com/0kUjaKA.png

@ Topic

Serwer jak każdy inny, lokalizacja ovh. Z tego co wiem jest ulokowany na serwerze z gamy GAME. #Neutral

# // Edit;

Do Wszystkich :

"bo jak sie zabezpiecza maszyne to sie zabezpiecza, jak sie robi to sie robi, a jak sie ts3 stawia to sie przewiduje" ~ h04x 2k17

Kolejny śmieszny post, tylko pisać kolego potrafisz, niestety na to co mówisz nie ma żadnego dowodu, daj dowód że sprzedaje się ktoś za rangi na unlimited-ts3 ponieważ to są na tą chwilę jedynie puste słowa.
Po co jej jest wiedza na temat jebanego linuxa? Powiedz mi co ma wiedza linuxa do prowadzenia swojego serwera TeamSpeak3, po to są pierdolone hostingi żebyś ty mógł sobie tylko prowadzić serwer ze strony samego TeamSpeak'a skoro ty lubisz bawić się sam w VPS/Dedyki to bardzo się cieszę ale to że ktoś tego nie robi nie znaczy że kurwa jest tępy bądź nic nie umie, czemu mieszasz w to jakieś forum???? Kolejne głupie zdanie z twojej strony.

Naprawdę pomyślcie zanim coś napiszecie bo głowa boli jak się to czyta, nawet nie ma tutaj konkretnego powodu ani dowodu kto jaki jest, tutaj rządzi sama nienawiść do drugiej osoby i próba zrobienia jej na złość pisząc idiotyczne posty i czekając jak jakiś pajac się na nie nabierze.

Bez pozdrowień dla większości osób

Opublikowano

ETSPEAK - Inaczej "Ewidentny team sraczowiska porąbane ejsowe analfabety kastratowe"... Właściele to jedno wielkie dno, a serwer jest nielegalny. Właściciel misti, czyli badkiller685 to osoba, która wszystko crackuje od mbota i botów innego rodzaju aż po licki z ts, live helpy nawet strony kradną i fora. Kanały są do wywalenia przez okno bo jak patrze to „wyjść i nie wracać". Pan badkiller685 to też inaczej Patryk z serwera ts3 nextspeak, który już dawno nie istnieje. Tam też jak wiadomo trzymał z nie odpowiednimi ludźmi typu next itp. i prowadzili serwer i nawet kradli osoby z innych serwerów poprzez massbanny i a taki ddos teraz robią etspeak, który jest największym gównem świata. Niewiem, po co robisz znowu serwer, jak ty nawet serwera prowadzić nie umiesz tylko rozwalać czyjejś prace, który stoją od kilku lat. Koleś zmądrzyj, a nie podniecaj się, ze wszystko umiesz jak ty „dupy nie umiesz podcierać” ogarnij dupe i wypad ze świata serwerów ts3, bo tylko się poniżasz ze swojego stopnia do niemowlaka. sory to nawet niemowlak umie więcej niż ty sorry taka prawda. Więc niepolecań tego serwera możesz mnie hejtować mam ciebie daleko gdzieś jesteś jedną wielką patologią.

pozdro i narazie.

Nie polecam patologi jaki ten serwer niesie.

Pasjonat
Opublikowano
4 godziny temu, √єєση napisał:

ETSPEAK - Inaczej "Ewidentny team sraczowiska porąbane ejsowe analfabety kastratowe"... Właściele to jedno wielkie dno, a serwer jest nielegalny. Właściciel misti, czyli badkiller685 to osoba, która wszystko crackuje od mbota i botów innego rodzaju aż po licki z ts, live helpy nawet strony kradną i fora. Kanały są do wywalenia przez okno bo jak patrze to „wyjść i nie wracać". Pan badkiller685 to też inaczej Patryk z serwera ts3 nextspeak, który już dawno nie istnieje. Tam też jak wiadomo trzymał z nie odpowiednimi ludźmi typu next itp. i prowadzili serwer i nawet kradli osoby z innych serwerów poprzez massbanny i a taki ddos teraz robią etspeak, który jest największym gównem świata. Niewiem, po co robisz znowu serwer, jak ty nawet serwera prowadzić nie umiesz tylko rozwalać czyjejś prace, który stoją od kilku lat. Koleś zmądrzyj, a nie podniecaj się, ze wszystko umiesz jak ty „dupy nie umiesz podcierać” ogarnij dupe i wypad ze świata serwerów ts3, bo tylko się poniżasz ze swojego stopnia do niemowlaka. sory to nawet niemowlak umie więcej niż ty sorry taka prawda. Więc niepolecań tego serwera możesz mnie hejtować mam ciebie daleko gdzieś jesteś jedną wielką patologią.

pozdro i narazie.

Nie polecam patologi jaki ten serwer niesie.

Przeczytaj pierwszą stronę o licencji panie devengerze,  a patologie to ty masz w administracji,  czekam na atak twój jak to mój administrator powiedział 'wbileś i groziles atakami '  ach te dzieci.  Dorośnij a potem gadaj, co boli bo mamy wszystko od was czyli np: livehelp na którego ciebie nie stać i banner interaktywny :) , zacznij coś konkretnego pisać bo serio mam beke z was co wy tu piszecie. 

Specjalista
Opublikowano

Po raz ostatni proszę was o zachowanie kultury wypowiedzi oraz o pisanie na temat.

Jak ostrzeżenia nie będą respektowane, poradzimy sobie czym innym.

Opublikowano

Nie polecam. Właściciel grozi ataki DDoS, robi mass bany na innych serwerach.

Nie polecam jeszcze raz. Pozdrawiam Demon.

PS:

Coś Ci tsa usunęło :)

Opublikowano

Widzę, że jestem nawoływana w ten temat. Bardzo jest mi przykro czytając wasze posty gdyż w tej wypowiedzi odpowiem na każde wyzwisko i każdy zarzut w moją stronę, poprę wszystko dowodami oraz argumentami.

Na wstępie chciałabym napisać, że serwer jest estetyczny i w miarę dobrze wykonany ale to co się dzieje wewnątrz administracji pozostawia dużo do życzenia. Kilka dni temu weszliście na moje uid, skąd mieliście? A no zaraz odpiszę i podam konkretne dowody. Wykonaliście mass bana, wywaliliście mi internet po czym wyśmialiście mnie na GG, Telegramie, a nawet posunęliście się do wyszukania mnie na fb. 

Lecimy od początku! 

Pierwszy zarzut jest to nieumiejętność zabezpieczenia swojego serwera z racji, że poleciał mass ban, a moje uid wyciekło. Już obalam to kłamstwo! Jeszcze miesiąc temu byłam w związku z pewną osobą, która co nieco siedzi na mpc jak i na ts. Po pół roku musieliśmy się rozstać z racji, że jest i był kłamcą oraz oszustem. Dwa dni temu byłam zmuszona aby zakończyć z nim relację. Normalna osoba dałaby sobie spokój, prawda? No ale nie on! Stwierdził, że skoro miał moje uid na dysku bo robił mi formata to się zemści. Śmieszne, prawda? A jednak prawdziwe. Ktoś mi napisze, że to tylko kłamstwo. Dlatego już ukazuję dowody! 

Tutaj sam drugi Właściciel przyznaje się do popełnionego czynu:

forum.png

2.png

Tutaj screen jak 'Elevate' daje uid: https://scr.hu/V5VvaK

1.png

A tutaj sam Elevate się przyznaje (reszta rozmowa została zamazana żeby zachować prywatność i trochę powagi w tym co się tu dzieje):

4.thumb.png.0b3c3bb52f315403e88cd80c3b6ea058.png

Okej! Jak obalamy mity to dalej.

Co do tego, że jestem gruba czy brzydka - tutaj nie ma co się odwoływać, jest to kwestia gustu. Jednak bezproblemowo każdy może wejść na mojego instagrama i nie sądzę żebym miała za dużo kilogramów. Są to po prostu puste słowa mające na celu mnie urazić, a jednak mnie śmieszą. Nie ma za bardzo dowodów, a nie chce mi się szukać w starych wiadomościach jak to właśnie osoby, które mnie obrażają kiedyś mi pisały miłe rzeczy. 

Kolejnym mitem są właśnie te wyzwiska. Badkiller - Patryko - i sto różnych nicków, na których już jesteś spalony. Oceniasz mnie, mój serwer i moje forum. Mówisz, że wszystko jest takie słabe i nie powinno istnieć. To już pokazuję Twoje wiadomości w kierunku do mnie z przed kilku dni:

xd.png

Jeden screen to mało? Proszę bardzo!

xd2.png

Hm.. to Ty pisałeś, że moje prace są tragiczne i nie napisałbyś do mnie w żadnej sprawie? ;D Jedźmy dalej!

xd3.png

Myślę, że więcej nie pokażę rozmów z Tobą bo tyle wystarczy abyś zobaczył jak bardzo nie wiesz co piszesz.

Jedziemy obalać kolejny mit.. 

Nie wywalasz serwerów? Nie mass banujesz? Nie reklamuje się? Na filmiku wyraźnie słychać Twój głos, a jest dość rozpoznawalny więc nie będę powielać dowód wyżej wymienionych. Dlatego dam screeny z rozmów, z jednym z Twoich wspólników i przyjaciół. ;) Ach, tak.. Jeszcze moje forum jest takie złe? ;) Screeny powyżej. 

Oo.. a tutaj najlepszy moment jak dla mnie, jak się czujesz z faktem, że ludzie, którzy są z Tobą od jakiegoś czasu od tak mogą Cię sprzedać właśnie za to jaki jesteś i za konsekwencje jakie można mieć przez znajomość z Tobą? Screen poniżej:

fff.png

Mój serwer jest zabezpieczony i nie bez przyczyny na nim siedzi po 300-400 osób dziennie. Możecie mnie lubić lub nie, wyzywać albo nie. Żaden z Was mnie nie zna, nie miał bliższego kontaktu i każde słowo jakie tutaj napisaliście jest rzucone na wiatr. Wybraniałeś się w temacie, że nie masz crack licencji? Miałeś też dać dowody, gdzie one są? Ja za to mam dowód na to, że nie miałeś legalnej, dowód poniżej! Pewna część rozmowy została zamazana ze względu na sprawy prywatne.

ostatni.png

Jeśli ktoś chce w dalszym ciągu prowadzić ze mną dyskusję, obrażać czy wyzywać mnie to dajcie autentyczne dowody lub nauczcie się nowych wulgarnych słów.

Mam nadzieję, że dogłębnie udowodniłam to i owo i jasno, zrozumiale wytłumaczyłam pewne aspekty. Nie pozwolę sobie i moim projektom pluć w twarz. 

Najśmieszniejszy jest fakt, że w pojedynkę potraficie przyjść, pogadać, przeprosić, a zwłaszcza o coś poprosić. Dopiero jak zbieracie się w kółko jesteście nagle wrogo nastawieni. Może moje decyzje nie są najlepsze i może popełniam błędy ale znam słowo "lojalność", "prawda" i jak trzymam z kims to trzymam do usanej śmierci, a nie dopóki mi to pasuje.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Nareszcie ktoś rozsądny napisał jak było i jak jest :)

Wszystko co Maja napisała jest 100% prawdą. Jeszcze dodam że Misuki ddosuje serwery, które trzymają z mają. Taki przykład to Kuraspeak.pl, Misuki wraz z RoKaT puszczali z swojego "dedyka" ddosy na kuraspeak, a także na hosting ts3bahu.com.

Sądzę że dalsza kontynuacja tematu jest bezsensowna bo misuki zmienia nazwę serwera na ecredo

Pozdrawiam Demon.

Opublikowano
6 godzin temu, badkiller685 napisał:

Przeczytaj pierwszą stronę o licencji panie devengerze,  a patologie to ty masz w administracji,  czekam na atak twój jak to mój administrator powiedział 'wbileś i groziles atakami '  ach te dzieci.  Dorośnij a potem gadaj, co boli bo mamy wszystko od was czyli np: livehelp na którego ciebie nie stać i banner interaktywny :) , zacznij coś konkretnego pisać bo serio mam beke z was co wy tu piszecie. 

Kur* patryk ogarnij dupe już, bo to dziecinada!!! No i co że niemam live helpa i najlepszych rzeczy, bo powiedz mi to??? po ch*j mi to jest ? ts to ma być ts wejść i pogadać, a nie rozje*ane gówna, które zaśmiecają ts? Bo teraz udowadniasz, że właśnie tego dokonujesz, a to, że odpier*alasz takie gówna to tylko akceptuje twój rozum jako "bezmózgi" Panie "PANIE PATRYKU" zamknij swój serwer, bo to nie warto prowadzić idź się lepiej ucz, a nie robisz ts, bo to nie jest dla ciebie... robisz nie zawiść wszystkich ludzi to wszystkiego szkoda, że nie nagrałem jak mi obrażałeś maje na ts jak mi gasiłeś tylko potem po tym wakcie co mi ts gasiłeś to odpaliłem nagrywanie i jak gadałeś, że mi ts zgasisz, bo po maszynkę musisz iść i potem ts był off.

Wbił na mojego ts i zaczoł atakować co nowo maszynke kupiłem nie zabezpieczoną.

Pozdro

Pasjonat
Opublikowano

haha kuraspeak.pl stoi na vps openVZ lvlup a wy o dedyku gadacie jak to z darmówki leci pierw debile sie czegos nauczcie a potem o atakach pierdolcie.

Na takie serwery szkoda nowych metod marnowac.

co do ataków na ts3bahu to poproszę pana @TS3BAHU o przedstawienie tcpdumpów + niezbitych dowodów na to że jakiekolwiek serwery ts3bahu zostały przez nas atakowane. 

a ciebie @diegopolska prosze o doprecyzowanie jaki dokladnie serwer z hostingu byl atakowany przez pana @vmware i dostarczenie na to dowodow jesli nie zrobisz tego pan @vmware bedzie mogl wytoczyc ci sprawe cywilna o pomówienie. 

• PGS odblokował(a) ten temat
Opublikowano
Dnia 18.06.2017 o 21:58, badkiller685 napisał:

haha kuraspeak.pl stoi na vps openVZ lvlup a wy o dedyku gadacie jak to z darmówki leci pierw debile sie czegos nauczcie a potem o atakach pierdolcie.

Na takie serwery szkoda nowych metod marnowac.

co do ataków na ts3bahu to poproszę pana @TS3BAHU o przedstawienie tcpdumpów + niezbitych dowodów na to że jakiekolwiek serwery ts3bahu zostały przez nas atakowane. 

a ciebie @diegopolska prosze o doprecyzowanie jaki dokladnie serwer z hostingu byl atakowany przez pana @vmware i dostarczenie na to dowodow jesli nie zrobisz tego pan @vmware bedzie mogl wytoczyc ci sprawe cywilna o pomówienie. 

Gorszego właściciela teamspeak'a to nie można znaleźć niż ty XDDDD.
Hakier bonzo level hard

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, Mesharsky napisał:

Gorszego właściciela teamspeak'a to nie można znaleźć niż ty XDDDD.
Hakier bonzo level hard

jak ze mnie Hakierek to jestem święty ;) . @TS3Bahuczekam na te dowody , a ciebie @diegopolska proszę o doprecyzowanie jaki dokładnie serwer z hostingu był atakowany przez pana @VMWarei dostarczenie na to dowodów , bo jeśli nie ma dowodów to znaczy że jesteście kłamczuchami którzy wyssali to z palca :).

Opublikowano

W sumie to gdybym miał czas to też bym się szczegółowo wypowiedział, ale obecnie nie interesują mnie pseudo-dramki na tym forum. Samo zachowanie właścicielki UTS I Kid Moderatorki moim zdaniem jest zabardzo drastyczne. Jednak potrafi być mądra, pisząc, że chce zachować prywatność udostępniając nasze rozmowy prywatne; mniejsza - były tam dowody, jednak chwyt jest bardzo inteligentnie użyty. Jak możecie zaobserwować, wszystkie rozmowy mają zakrytę nazwiska; moje już nie. Ta prywatność
Kolejną rzeczą jest sam fakt, że każdy robi w życiu źle, szczególne w internecie, popełniamy większe błędy, jak i te mniejsze, a czasem nawet te najmniejsze przekształcają się w te ogromne. W szczególności zawiniłem tej całej sytuacji tutaj ja, rozumiem wagę tego, co zrobiłem i co udostępniłem, oraz to, że nie powinienem tego robić, lecz stało się, żyjmy dalej.

Co tak naprawdę przyniesie Wasz czas spędzony na pisaniu tych wszystkich wypocin? Za kilka miesięcy i tak wszyscy o tym zapomną, przykładem szybkiego wybaczania i zapominania jest sam fakt, że UTS miał (podobno) walkę z Demonem, że byli ogromnymi wrogami, a zwykłe udostępnienie rozmowy sprawia, że są bliskimi znajomymi, że warto takiej osobie zaufać i dać jej rangę na swoim serwerze; trochę śmieszne. Ale to już nie moja sprawa, każdy prowadzi swój projekt na swój sposób.

Co do Waszego zachowania, to jest tragiczne. W temacie gdzie macie się wypowiadać na temat serwera i czyjegoś projektu, a wypowiadacie się na temat wyglądu innych osób. Na cholerę to?

Sam projekt jest wykonany bardzo profesjonalnie, znajdziemy na nim wiele automatyzacji, zmieniłbym jednak układ i wygląd kanałów administracyjnych, aczkolwiek jest to tylko personalna opinia i gust. Mimo przeszłości właścicieli, starają się jakoś to ciągnąć i naprawić, co jest w sumie najważniejsze; aby starać się naprawiać błędy, a nie je pogarszać, niektóre osoby jednak tego nie rozumią, i jedynie patrzą w kogoś przeszłość, smutne.

Raz jeszcze chciałbym serwer polecić, bez byłego właściciela, który odchodząc i usuwając wszystkie pliki nie zachował wiele profesjonalizmu, jestem ciekaw co zrobi odchodząc z utsa

Powodzenia z projektem ♥

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...