Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KuraSpeak.PL - TeamSpeak dla ciebie i twoich znajomych

Yukiszider

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Nie Polecam,  Właściciel jest dzieckiem nie wie nawet na tym co robi na serwerze. 

I wygląd można powiedzieć że jest średnio zrobiony. 

Jeszcze raz nie polecam.

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
35 minut temu, badkiller685 napisał:

Nie Polecam,  Właściciel jest dzieckiem nie wie nawet na tym co robi na serwerze. 

Licka non profit czyli binarna od r4p3

I wygląd można powiedzieć że jest średnio zrobiony. 

Jeszcze raz nie polecam.

Witaj,

Licka binarna od r4p3? Hahaha nie wiem czy wiesz mój drogi ale hosting ts3bahu nie przyjmuje nie oryginalnej licencji przyjmie tylko licencje wydają przez firmę Teamspeak GMBH. Jeżeli mi nie wierzysz że jest to oryginał zapytaj się Huntera bądź supportu firmy Teamspeak GMBH. Co to tego właściciel jest dzieckiem to powiem ci że każdy w jakimś tam wieku z teamspeakiem zaczynał... Ja np zacząłem wcześnie i tego nie żałuję znam parę osób które też zaczeły z teamspekiem w podobnym wieku co ja a teraz maja własne firmy zwiazane z teamspekiem czyt. Hostingi więc nie wiem czemu poruszasz kwestie wieku (widocznie skończyły ci się argumenty ale mniejsza.) A co do tego "nie wie nawet co robi na tym serwerze" to nie rozumiem o co ci chodzi jak byś mógł to wyjaśnij mi co miałeś na myśli. A co do wyglądu każdy ma swoje gusta jednym się podoba drugim nie nie każdemu udogodnisz. Pozdrawiam.

logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam . Właściciela znam troche , kanały ładnie poukładane , wszystko estetyczne nie mam się do czego przeczyepić . Powodzenia w rozwoju ;)

Opublikowano
7 godzin temu, Makumba111 napisał:

Polecam . Właściciela znam troche , kanały ładnie poukładane , wszystko estetyczne nie mam się do czego przeczyepić . Powodzenia w rozwoju ;)

Dziekuje za opinie! 
Pozdrawiam.

logo.png

Opublikowano

Polecam

Ładny układ kanałów + dobrze dobrane ikonki.

Rozmawiałem z administracją widać że ogarniają. :)

Życzę im sukcesów.

Pozdrawiam

TS3FAST.PL

Opublikowano

Uwaga , Uwaga!

Dzisiaj o godzinie 20:38 ustanowilismy nowy rekord osob online a mianowicie 71 osob dziekujemy wam ze jestescie :D

logo.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, stabilny oraz dopracowany. Mimo młodego wieku właściciela to serwer się trzymie oraz dobrze rozwija ;) Oby tak dalej! 

Życzę powodzenia w dalszym rozwoju.

Opublikowano
19 godzin temu, !х5rnι napisał:

Serwer jak najbardziej polecam, stabilny oraz dopracowany. Mimo młodego wieku właściciela to serwer się trzymie oraz dobrze rozwija ;) Oby tak dalej! 

Życzę powodzenia w dalszym rozwoju.

Dzięki za opnie!

logo.png

Opublikowano

rozumiem że 

http://kuraspeak.pl/panel/cache/serverinfo.ac

Tak.

Polecam zabezpieczenie, bo to samo widać jeśli chodzi o adresy IP użytkowników. Profeska jakich mało.

Powodzenia, przyda się.

Jak zobaczyłem stronkę nawet nie wszedłem - sorki nie chce żeby moje IP latało po necie :)

Pozdrawiam cieplutko życze sukcesów.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
1 godzinę temu, Pantoflarzek napisał:

rozumiem że 

http://kuraspeak.pl/panel/cache/serverinfo.ac

Tak.

Polecam zabezpieczenie, bo to samo widać jeśli chodzi o adresy IP użytkowników. Profeska jakich mało.

Powodzenia, przyda się.

Jak zobaczyłem stronkę nawet nie wszedłem - sorki nie chce żeby moje IP latało po necie :)

Pozdrawiam cieplutko życze sukcesów.

To z ip było przez chwilę dostępne już tego nie ma :)

logo.png

Opublikowano

Jak parę dni to chwila to gratuluje poprawnego odczytywania czasu :P W ciągu 5 minut pobrałem wszystkie informacje dotyczące twojego serwera więc te parę dni to jest bardzo długi okres jak na taki błąd...

Opublikowano
4 godziny temu, Yukiszider napisał:

Przez chwilę? Nie lubię jak ktoś robi ze mnie debila. Z takim podejściem, powodzenia życzę :)

Pozdrawiam i gratuluję <3

Wychodzę z tego żenującego tematu i tej żenującej dyskusji :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
7 godzin temu, Yukiszider napisał:

Było przez chwile to dlaczego widząc błąd nie naprawiłeś tego szybciej zanim ktoś wszedł do prezentacji serwera a potem na stronę? Pewnie sam o tym błędzie nie byłeś świadomy tylko dopiero @PantoflarzekCię o nim poinformował i w miarę możliwości go zabezpieczyłeś.. Bo z tego co widzę to nie tak dobrze zabezpieczone. Podziękuj mu chociaż :D 

Co do samego serwera nie ma nic co można by było zawiesić oko i przesiedzieć tam więcej niż 10 minut. 

Opublikowano
1 minutę temu, `.Łukasz. napisał:

Było przez chwile to dlaczego widząc błąd nie naprawiłeś tego szybciej zanim ktoś wszedł do prezentacji serwera a potem na stronę? Pewnie sam o tym błędzie nie byłeś świadomy tylko dopiero @PantoflarzekCię o nim poinformowałeś i w miarę możliwości go zabezpieczyłeś.. Bo z tego co widzę to nie tak dobrze zabezpieczone. Podziękuj mu chociaż :D 

Co do samego serwera nie ma nic co można by było zawiesić oko i przesiedzieć tam więcej niż 10 minut. 

Podziękowanie takie że jeszcze mi posta zraportował i dostałem warna :)

Kocham ten dział, dziękuję @Maja..za tę łaskę możliwości uzyskania od Ciebie warna :)

Jeszcze a propos serwera, bo nie chcielibyśmy by mój post nie wnosił nic do tematu - nie polecam.

Po tym jak "Właściciel" traktuje ludzi którzy chcą tylko pomóc, chyba nie warto wogóle tam siedzieć i próbować cokolwiek budować :)

Nie pozdrawiam :) 

Opublikowano
5 minut temu, Pantoflarzek napisał:

Kocham ten dział, dziękuję @Maja..za tę łaskę możliwości uzyskania od Ciebie warna :)

Jeszcze a propos serwera, bo nie chcielibyśmy by mój post nie wnosił nic do tematu - nie polecam.

Po tym jak "Właściciel" traktuje ludzi którzy chcą tylko pomóc, chyba nie warto wogóle tam siedzieć i próbować cokolwiek budować :)

Nie zraportowałem tobie postu...

logo.png

Opublikowano
2 minuty temu, Pantoflarzek napisał:

Śmieszne zgłaszasz błąd który już trochę czasu widniał na stronie tego serwera a w podziękowaniu dostajesz zgłoszenie posta a w konsekwencji warna. I zapewne tylko dlatego że kura dobrze wylizał pierdziawę wiadomo komu ponieważ ja osobiście nie widzę tutaj podstaw do nadania kary w dodatku w takiej postaci. Co do samego serwera to nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam serwera chociażby ze względu na właściciela na jego błędy i zachowanie.
Jeszcze jakiś czas temu kiedy stał na słabym hostingu płakał że jego serwer jest atakowany
a teraz sam to robi i mówi że inne serwerki ma na strzała.
Jaki to ma sens? teraz będziesz robił innym pod górkę? 
Zdecydowanie nie polecam.

Opublikowano
49 minut temu, Konkol00 napisał:

Nie polecam serwera chociażby ze względu na właściciela na jego błędy i zachowanie.
Jeszcze jakiś czas temu kiedy stał na słabym hostingu płakał że jego serwer jest atakowany

Przepraszam, ta osoba nie wie co to jest DoS / DDoS a co dopiero atakowanie serwerów. Nie rób z niego takiego pro elo hakera bo będzie chodził i się panoszył i groził gdzie nic nie zrobi w rzeczywistości. 
Rozumiem, że jest to młody człowiek, który uczy się na prowadzeniu serwera TeamSpeak ale czy faktycznie aż takie błędy popełniać? [*spacer557]┉┉┄┉┉┉┉

Ogólnie, życzę Ci powodzenia. 

Opublikowano
3 godziny temu, Konkol00 napisał:

Hahaha następny pseudo kozaczek bo ktoś mu pewnie free stressera podał chyba że będzie brał przykład z ciebie @Konkol00 i chodził lizać dupsko, tylko komu potrzebny jakiś małolat co nawet ts3 nie umie porządnie zrobić.

• Maja.. odblokował(a) ten temat
  • 2 miesiące temu...
  • Maja.. odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Polecam owy serwer. Miła administracja, stabilny, Z automatyzowany.

Pozdrawiam.

▪ Pomogłem ? Daj plusika.. ▪

▪▪

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...