Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KuraSpeak.PL - TeamSpeak dla ciebie i twoich znajomych

Yukiszider

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka rzeczy do poprawy jak dla mnie :P 

Mam zegarek w domu :D
8KFllTG.png

Nie rozumiem również po co to.
TneQkvT.png

Nie potrzebnie aż tyle tych wolny kanałów gdyż ABot tworzy na bieżąco.
4M9BYoG.png

Regulamin jest warzą rzeczą i powinien być łatwo dostępny jak dla mnie tworzenie go na samym końcu to błąd.
Wygląd strefy publicznej również nie przypadł mi do gustu.
q0eAfAC.png

Ikony niby niemal w jednym stylu lecz wyglądają na proste i nie powalają ale to moje zdanie.

Co do strony serwera. Polecam stworzyć jakiś odnośnik ze strony do panelu gdyż mi nie widzi się, że za każdym razem muszę kopiować adres. W samym panelu proponuje poprawić to.
eqXYyAc.png

W reklamie piszecie, że posiadacie własne forum lecz go nie ma.

Edit: Meh przy tworzeniu postu zdjęcia było widać po dodaniu już ich nie ma...

sygnatura.png

Opublikowano
11 minut temu, Wonoace napisał:

Kilka rzeczy do poprawy jak dla mnie :P 

Mam zegarek w domu :D
8KFllTG.png

Nie rozumiem również po co to.
TneQkvT.png

Nie potrzebnie aż tyle tych wolny kanałów gdyż ABot tworzy na bieżąco.
4M9BYoG.png

Regulamin jest warzą rzeczą i powinien być łatwo dostępny jak dla mnie tworzenie go na samym końcu to błąd.
Wygląd strefy publicznej również nie przypadł mi do gustu.
q0eAfAC.png

Ikony niby niemal w jednym stylu lecz wyglądają na proste i nie powalają ale to moje zdanie.

Co do strony serwera. Polecam stworzyć jakiś odnośnik ze strony do panelu gdyż mi nie widzi się, że za każdym razem muszę kopiować adres. W samym panelu proponuje poprawić to.
eqXYyAc.png

W reklamie piszecie, że posiadacie własne forum lecz go nie ma.

Edit: Meh przy tworzeniu postu zdjęcia było widać po dodaniu już ich nie ma...

Posiadamy forum, Abot tyle kanałów tworzy deafultowo i nie widać zdjęć które umiesciłes

Dzięki za opinie błędy poprawimy :D

logo.png

Opublikowano

Ciekawi mnie po co macie rozdzieloną strefę "YT" od "MiniYT", można to połączyć w jedną całość i robić to prefixami, a nie rodzielać. 

Brzydki układ kanałów, oraz dziwnie ułożone strefy. Zegarek mam w domu więc nie wiem po co to, tylko spami na chacie :) Kanały publiczne naprawdę bez sensu i brzydko zrobione.

Ocena: 3/10.

Opublikowano
17 minut temu, NeePQ ツ napisał:

Ciekawi mnie po co macie rozdzieloną strefę "YT" od "MiniYT", można to połączyć w jedną całość i robić to prefixami, a nie rodzielać. 

Brzydki układ kanałów, oraz dziwnie ułożone strefy. Zegarek mam w domu więc nie wiem po co to, tylko spami na chacie :) Kanały publiczne naprawdę bez sensu i brzydko zrobione.

Ocena: 3/10.

Z strefami yt poprawione a dlaczego dziwnie ułożone strefy? i kanały publiczne bez sensu?

logo.png

Opublikowano

Kanały publiczne robione na odpier**l (Czekam na warna jak zawsze), co brzydko wygląda trochę ale to kwestia gustu, Ponieważ zazwyczaj kanały Typu: Gold/Premium/Elite powinny być na samej górze.

Opublikowano
10 minut temu, NeePQ ツ napisał:

Kanały publiczne robione na odpier**l (Czekam na warna jak zawsze), co brzydko wygląda trochę ale to kwestia gustu, Ponieważ zazwyczaj kanały Typu: Gold/Premium/Elite powinny być na samej górze.

Wg mnie kanały administracyjne powinny być wyżej

logo.png

Opublikowano

Strona mi się podoba, styl serwera też ładny. Ale tydz. lub 2tyg. temu mieliście spory problem ze stroną, gdyż wszystkie pliki zostały wyświetlone na stronie. W tym wasz banner chyba od KlassKaia. AntyVPN, Forum o ile się nie myle.

Opublikowano

Wiem, usunąłem index.php i takie cos wyskoczyło bo trwały prace nad stroną i tak było to co wymieniłes ;P

logo.png

Opublikowano
2 godziny temu, Yukiszider napisał:

Wg mnie kanały administracyjne powinny być wyżej

Niby powinny być wyżej, to zależy jaki typ serwera chcesz robić. Jeśli dla klanów / gildii / teamów to Gold powinno być wyżej a nie administracja. A jeśli jakiś inny to Admini  na górze :)

Opublikowano
38 minut temu, NeePQ ツ napisał:

Niby powinny być wyżej, to zależy jaki typ serwera chcesz robić. Jeśli dla klanów / gildii / teamów to Gold powinno być wyżej a nie administracja. A jeśli jakiś inny to Admini  na górze :)

Z administracją mielismy głosowanie czy ma być na górze admnistracja czy nie i przegłosowali na góre ;p

logo.png

Opublikowano
3 godziny temu, NeePQ ツ napisał:

Dzięki za opinie!

logo.png

Opublikowano

Ikonki się nie ładują + brzydki (czyt.: nieestetyczny, nieprzyjemny dla oka) układ stref, kanałów itp.

(')(.)(;)

Opublikowano
1 godzinę temu, MrSanten napisał:

Ikonki się nie ładują + brzydki (czyt.: nieestetyczny, nieprzyjemny dla oka) układ stref, kanałów itp.

Dzięki za opinie!

Nwm co masz z netem ale mi oraz dla wszystkich osób których się pytałem to się ładują.

Wygląd kanałów to kwestia gustu i układ też.

Pozdro

logo.png

Opublikowano
2 godziny temu, CookieOffcial napisał:

Fajnie było by, jak byś poprawił stylistyke strony "nadawania rang", dużo jest przestrzeni, nawet możesz coś dodać.

Druga uwaga, popraw te znaki, bo to nie fajnie wygląda.

MEHf6mQ.png

Stronę naprawię, a z dodaniem to pomyslę co dodać :)

logo.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Yukiszider napisał:

Stronę naprawię, a z dodaniem to pomyslę co dodać :)

Jest dużo pomysłów, albo przerobić tą stronę tak, aby ona się stała główną stroną, i tylko w zakładce było by nadawanie rangi. Moim zdaniem, ładna strona była ta poprzednia, chodzi mi o tą poprzednią stronę co była na czarno.

Opublikowano
12 godzin temu, diegopolska napisał:

Nie polecam.

Dlaczego?

Właściciel nie wie co robi. Mówić mu żeby zakupił maszynę z anty DDoS'em, mówił nie, bo ma maszynę do sierpnia.

Kanały jak dla mnie porozwalane 0 porządku, a zegar na 4 kanały ciągle spami na logach. Regulamin gdzieś ukryty, a administracja zachowuje się jak dzieci.

Jak napisał 

Zgodzę się z nim. Ładniej wygląda jak kanały Gold itd.. są wyżej.

To tylko moja opinia więc...

Pozdrawiam były technik serwera, który doprowadził na serwerze do 50 osób. (ale właściciel to już stracił...)

Nie że do sierpnia nie kupie tylko szukam dobrej maszyny poprostu...

Kanały z bez porządku? Ciekawe kto je pomagał robić.

A zabrałem ci technika ponieważ odszedłes na inny ts i później chciałes wrócić.

Administracja zachowuje się jak dzieci? Szczególnie jak wyzywałes się z gandem to było mega dorosłe...

Z regulaminem się zgodzę i go przeniosę.

Taka jest moja opinia ale co ja się tam znam.

Pozdrawiam ;) 

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...