Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGC24.PL (PUBLICZNY SERWER TEAMSPEAK3)

vest.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Serwer bardzo pracuje nad swoją reputacją, która się przez ostatnie miesiące psuły!
Typu 'administracja sprzedaje IP graczy' albo 'crack licka'.
Teraz serwer może się w pełni cieszyć, że osiągnęli licencje.
Kanały są spoko i ikonki są autorskie.
Kiedyś miałem spiny do tego serwera, ale czas wybaczyć te błędy.
A osoby, które mają oczerniać serwer, to niech się lepiej nie wypowiadają.
Bo to, co się dzieje to jakaś dziecinada.

-------------------
Pozdrawiam.
Devanger

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, NeePQ ツ napisał:

Drogie dziecko hahahah kurwa typie rozwalasz mnie. Jestem starszy od ciebie po pierwsze, po drugie zajebisty CEO Gronuś hot16 ;) Po trzecie jesteś żałosny. zobaczymy jak znowu padnie pgc, obydwoja siebie warci dopełeniają się smiecie :) Czekam na warna, niepozdrawiam.

Opanuj emocje drogie dziecko, to tylko internet.

Pozdrawiam Cię po raz kolejny.

1 godzinę temu, Eros_PL napisał:

Serwer to syf i piszę to jako osoba prywatna a nie właściciel swojego serwera. Osobiście nie polecam ;p

Miło słyszeć takie ciekawe, rozwinięte opinie na temat naszego serwera, pozdrawiam.

27 minut temu, √єєση napisał:

Witam.

Serwer bardzo pracuje nad swoją reputacją, która się przez ostatnie miesiące psuły!
Typu 'administracja sprzedaje IP graczy' albo 'crack licka'.
Teraz serwer może się w pełni cieszyć, że osiągnęli licencje.
Kanały są spoko i ikonki są autorskie.
Kiedyś miałem spiny do tego serwera, ale czas wybaczyć te błędy.
A osoby, które mają oczerniać serwer, to niech się lepiej nie wypowiadają.
Bo to, co się dzieje to jakaś dziecinada.

-------------------
Pozdrawiam.
Devanger

Dzięki za opinie, pozdrawiam serdecznie! :v

Opublikowano
6 godzin temu, Maja.. napisał:

Witaj Kacperku. :) 

Nie wiem dlaczego na siłę próbujesz mnie sprowokować w każdym możliwym temacie czy statusie. Naprawdę odpuść swoje wywody bo nikogo nie interesują.

Pełnię rolę KidModa i do moich obowiązków należy zareagowanie w takich przypadkach - w takich tematach, nie możemy pozwolić sobie aby panował taki syf w prezentacjach. Bardzo przykro mi, że się nie dostałeś na tą samą posadę i przez to nie rozumiesz pewnych czynności, które robię. Nikomu i nic nie liżę, nie chodzę zbytnio po serwerach, nie mam rang i za dużo nie rozmawiam. Ostatnimi czasy ledwo co siedzę na swoim serwerze, a co dopiero na innych. Nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się na mój temat w prezentacji nie mojego projektu. 

Bardzo przykro mi, że się interesujesz tak moim życiem, że chodzisz po serwerach i wypowiadasz się na mój temat, że odwiedzasz ciągle mój serwer zmieniając ip i id, a nie pomyślałeś kiedyś żeby nie robić sobie z dnia na dzień coraz więcej wrogów? Nigdy ze mną nie współpracowałeś, nigdy nie rozmawialiśmy, ledwo co pisaliśmy, a zachowujesz się jakbyś wiedział na mój temat więcej niż ja sama. Chciałam zaznaczyć, że wszystkich dookoła oceniasz jak i projekty innych osób, a dlaczego nie zrobisz czegoś swojego? Ze swoimi ludźmi? Proszę, wytłumacz mi dlaczego do krytyki jesteś pierwszy, a sam nie masz nic swojego. 

Wielokrotnie stwierdzasz, że nie musisz czegoś udowodnić, do kogoś pisać, z kimś rozmawiać czy prowadzić swojego projektu bo jak sam przyznajesz jest coś poza życiem wirtualnym. Tak, masz rację - jest ale to właśnie oznacza, że jest coś oprócz siedzenia 24/7 i hejtowania innych ludzi oraz projektów. Może przystań na chwilę w tej fali hejtów, którą ciągle produkujesz i przemyśl czy to może problem nie leży po Twojej stronie, a nie po naszej. Każdy z Nas się stara w swoim projekcie, spędza dużo czasu i wkłada ogrom serca i pracy w to co robi. A fakt, że ktoś Ci nie pasuje i sam nie robisz nic swojego nie daje Ci uprawnienia abyś hejtował wszystkich dookoła. Jeśli coś Ci nie pasuje to po prostu nie wchodź na ten projekt. Gdybyś jeszcze wyrażał normalną opinię na podstawie faktów i dowodów i byłaby ona w miarę kulturalna - okej. Przecież ile osób tyle zdań i opinii, jednak Twoje wypowiedzi to po prostu ogrom przekleństw, wyzwisk i oskarżeń bez autentycznych dowodów. Może czas coś zmienić?

Co do samego serwera, naprawdę nie rozumiem dlaczego jest tak hejtowany i sama prezentacja robi się gorąca ledwo po wyjściu. Właściciel może ma jakąś niefajną przeszłość ale kto jej nie ma? Większość z tego tematu groziła, mass banowała, obrażała czy o wiele gorsze rzeczy. Jednak nikt Wam tego nie wypomina, może dlatego, że sami nie macie projektu i nie dajecie go publicznie do oceny? Gwarantuję Wam, że wystawiając swoje prace po Waszym zachowaniu sami nie mielibyście zbyt kolorowych wypowiedzi. 

Jeszcze kilka miesięcy temu byłam podobna do Ciebie, siedziałam i chociaż moje wypowiedzi nie składały się z wyzwisk, gróźb czy przekleństw to też było to jednym, wielkim hejtem bo wydawało mi się, że jak ja coś wiem to inni też powinni bo jest to 'standard'. Tak nie jest, każdy z Nas kiedyś zaczynał, coś tworzył i każdy z Nas się stara. 

Serwer PGC24 jest jednym z lepszych serwerów, pomimo tego czy mieli oryginalną licencję czy nie - układ kanałów jest dobry, ikonki są autorskie i są ładne, wszystko do siebie pasuje - cała szata graficzna. Nie bez powodu tyle osób wybrało właśnie ich serwer. 

Pozdrawiam, Maja. 

Po pierwsze nie jestem na ty z osobami twojego pokroju.

Po drugie syfu to u siebie na serwerze pilnuj.

Po trzecie zmieniam niby ip a to ciekawe poniewaz nigdy na unlimited nie wchodzilem na vpn (moje ip zawsze zaczyna sie od 83. jako iz posiadam internet w orange #adresacja_83.0.0.0/8) ale tego pewnie twoj mozg nie da rady przetworzyc.

Po czwarte mam gdzies te wasze posady na forum bo tak czy tak jest tu #kolesiostwo ktorego ty jestes doskonalym, wrecz podrecznikowym przykladem.

Po piate jesli bede chcial to stworze cos w 100% SWOJEGO  lecz to wymaga wiele czasu ktory obecnie pozytkuje na inne rzeczy,

Po szoste Jak mozesz bronic najwiekszego debila i raka w calej spolecznosci ts3 Gronka aka Filipka z Radomia ktory oszukal osobe ktora wraz z nim tworzyla niegdys pgc24, tak sie po prostu nie robi i takich akcji sie nie zapoina, juz nie mowiac o jego debilstwie. Nie wspominajac o tym ze to pewnie ty im ikonki robilas #ocena_wlasnej_pracy

fuck logic gdzie ty logika ja sie pytam!!!!

Opublikowano
1 minutę temu, #Gremsonkowy# napisał:

Po pierwsze nie jestem na ty z osobami twojego pokroju.

Po drugie syfu to u siebie na serwerze pilnuj.

Po trzecie zmieniam niby ip a to ciekawe poniewaz nigdy na unlimited nie wchodzilem na vpn (moje ip zawsze zaczyna sie od 83. jako iz posiadam internet w orange #adresacja_83.0.0.0/8) ale tego pewnie twoj mozg nie da rady przetworzyc.

Po czwarte mam gdzies te wasze posady na forum bo tak czy tak jest tu #kolesiostwo ktorego ty jestes doskonalym, wrecz podrecznikowym przykladem.

Po piate jesli bede chcial to stworze cos w 100% SWOJEGO  lecz to wymaga wiele czasu ktory obecnie pozytkuje na inne rzeczy,

Po szoste Jak mozesz bronic najwiekszego debila i raka w calej spolecznosci ts3 Gronka aka Filipka z Radomia ktory oszukal osobe ktora wraz z nim tworzyla niegdys pgc24, tak sie po prostu nie robi i takich akcji sie nie zapoina, juz nie mowiac o jego debilstwie. Nie wspominajac o tym ze to pewnie ty im ikonki robilas #ocena_wlasnej_pracy

fuck logic gdzie ty logika ja sie pytam!!!!

Widzę że znów nas odwiedziłeś bąbelku, kolejna dobra bajka!

Pozdrawiam Cię za całego serduszka. <3

Opublikowano
2 minuty temu, vest. napisał:

Widzę że znów nas odwiedziłeś bąbelku, kolejna dobra bajka!

Pozdrawiam Cię za całego serduszka. <3

CHYBA MNIE Z Gronusiem pomyliles, jak dla cb prawda jest bajka to pozdro!

Opublikowano
Przed chwilą, #Gremsonkowy# napisał:

CHYBA MNIE Z Gronusiem pomyliles, jak dla cb prawda jest bajka to pozdro!

Już spokojnie, krzywda Ci się tutaj nie dzieje, prezentacja została dodana w celach humorystycznych, a nie reklamy, więc pisz do woli - podbijasz nam temat przynajmniej, ogólnie to miło z Twojej strony, że mimo wszystko nam pomagasz, pozdrawiam Cię cieplutko i życzę dobrej nocy. :love:

Opublikowano
2 godziny temu, NeePQ ツ napisał:

Hmmm opanuj emocje? Typie ty myślisz że ci wszystko wolno? Idź lizaj dupe Gronusiowi Hot16 ;) Gdyby nie pgc to byś na tym tsp nigdy nie miał nawet 400 osóbek :) Nie pozdrawiam. 

Idealnie się wzajemnie dopełniacie. 

Dla Twojej informacji, TSP miało co weekend 400-500 użytkowników, pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano
2 minuty temu, NeePQ ツ napisał:

Ja nie piszę co weekend tylko codziennie ;) W weekendy każdy praktycznie ma wolne więc no mój drogi.

Nie chcę Cię urazić, ale idź może pilnuj swojego 20 online, osiągnij przynajmniej połowę tego, co ja i dopiero później się wypowiadaj.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Przed chwilą, NeePQ ツ napisał:

Ale powiedz mi typie na co porównujesz do mojego który stoi miesiąc, do twojego który stoi 1/2lata ? ;) Na starej maszynie w dwa dni mieliśmy 200 osób gdyby nie problemy z maszyną ;) Nie pozdrawiam cię idioto :* 

Kolejny raz pokazujesz, że jesteś nastolatkiem, w dodatku ograniczonym umysłowo, grzecznie Ci odpowiadam, a Ty mnie wyzywasz od idiotów, nie interesuje mnie co miałeś, tylko to, co masz teraz. Też mogę zacząć Ci wymieniać serwery, które miałem (gdzie było 500+ online), ale nie widze takiej potrzeby.

Opublikowano
1 minutę temu, NeePQ ツ napisał:

Ale typie porównujesz nowy serwer głosowy, do takiego który istnieje 1/2 lata. Ogarnij się.

Nie pokazuję czy jestem nastolatkiem tylko osobą wredną i chamską ;) 

Niesamowite, opowiesz mi jeszcze jakąś bajkę? Bardzo proszę. :love:

Opublikowano

Tak opowiem. Wy kilka razy blacklista my zero. Do widzenia. Wychodzę z tego tematu, nie będę z jakimś rakiem internetowym pisał :) Buśka.

No tak, bo kto by zgłaszał serwery 20 online (które nigdy nie zaistniały nawet), trzymaj się pyśku, ciao. <3

Opublikowano

180 osób ;) Który stoi na legalnej licencji od początku w porównaniu do was. Elo

Spoko foko, trzymaj się cieplutko. <3

Opublikowano
2 godziny temu, NeePQ ツ napisał:

Ale powiedz mi typie na co porównujesz do mojego który stoi miesiąc, do twojego który stoi 1/2lata ? ;) Na starej maszynie w dwa dni mieliśmy 200 osób gdyby nie problemy z maszyną ;) Nie pozdrawiam cię idioto :* 

Ale kolego, weź się czasami zastanów co Ty piszesz okej? Zazdrościsz mu tego, że wielokrotnie serwer był na BL a ludzie dalej siedzą? Tym się różnią serwery pomiędzy PGC24.PL a innymi bo właśnie PGC24.PL to wyjątkowy serwer na polskiej scenie. Teraz weź opuść temat i się nie ośmieszaj bo czytając Twoje wypociny zastanawiam się kim jesteś i jaką szkołę ukończyłeś. 

Gremsonkowy - Przestań robić z siebie debila, bez obrazy.. Raz pisałeś, że crack teraz, że tylko mc siedzi itd.. To że Ci się nie powodzi przy rozwijaniu serwera to nie znaczy, że masz zaraz być taki nerwowy i przeszkadzać innym w projektowaniu projektu.

Opublikowano
1 godzinę temu, NeePQ ツ napisał:

Kolejny raczek przyszedł i lizodup pgcka :* Niczego mu nie zazdroszczę. 

Raczek jaki istnieje na tym forum to jesteś Ty, pisząc takie wypowiedzi. 

Mówisz, że niczego im nie zazdrościsz to powiedź mi dlaczego tak płaczesz? 

Pilnuj lepiej swojego serwerka i się nim opiekuj, niż robić z siebie debila na tym forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano
25 minut temu, NeePQ ツ napisał:

Możesz naskoczyć. Rakiem jesteś ty że mu liżesz dupe ;* 

Pilnuje serwerka, i rozwija się dobrze więc sklej tam. I nie, nie płaczę dziecko :) Tylko wyrażam swoją opinię. 

Nie pozdrawiam.

Nie ma to jak mówić o kimś, że jest rakiem, nie znając mnie.. Brawo dla Ciebie. 

Ahh, brakowało mi tych tekstów "liżesz dupe" Poziom Twojej kultury równa się z zerem.. Nie ma to jak napisać "liżesz dupę" Zamiast napisać coś sensownego, fakt.. Nie jesteś zbyt intelektualny.

Przyznaj się, boli Cię to, że PGC24.PL jest top5 prawda? Twój serwer jest tak profesjonalny, że można nadać sobie rangę [CEO]. Niestety, nie zasłużyłeś na to, bym Ci teraz pomagał w naprawie luki. 

Osobiście, nie jestem osobą, która zamierza zepsuć Ci serwerek ani nie podzielę się tą informacją dla innych, uszanuj to. 

Następnym razem zastanów się nad oceną kogoś, kogo się nie zna. 

Wstrzymuje się przy prowadzeniu dalszej tej bezsensownej dyskusji, ponieważ nie jesteś wart na warny. 

Pozdrawiam.

Opublikowano
5 minut temu, NeePQ ツ napisał:

Można nadać rangę CEO?XD Śmieszna jesteś :* Permissie mi konfigurował technik hostingu.

Tak nie mam kultury itp. Zgadłeś kurwa ;) Na kulturke trzeba sobie zasłużyć mój drogi, a ja do ciebie szacunku nie mam. 

Chlopaczku czy przypadkiem nie miałeś wyjść z tego tematu? Jak do tej pory widzę, że jednak nie możesz, bo jesteś wyjaśniany przez każdego a twoje argumenty sa na poziomie ryśka petru. Mówisz chłopom, że maja ci naskoczyć, widzę, że gustujesz w panach, ciekawe ciekawe :) A zreszta maja naskoczyc dla 15 latka ktoremu jeszcze ptaszek piórkami nie obrósł a coś na forumku szczeka? xD paradoks.

PS: Osiągnij coś w życiu, albo nawet w necie, bo póki co to cienko coś a taki madry jestes jak bys wszystkie rozumy pozjadal ;d

PS2: Wyklułeś sie nie wiadomo skąd, nie wiadomo gdzie udzielasz się w temacie PGC24.PL, a ci ludzie którzy to stworzyli i to prowadzą są od Ciebie jakiś kilometr wyżej jeżeli chodzi o inteligencję.

PS3: Nie pozdrawiam, co więcej, pozdrawiam ale środkowym palcem :)

Opublikowano

Widzę, że gówno burza tutaj jest :D

Serwer oceniam negatywnie ze względu na właściciela serwera, który mimo 16 lat'ek już otrzymał dostęp do konta mamusi :P Co miesiąc szedł przelewik z tytułem "Kaufland" na konto hosteamu <3.

Tak gronek, chwaliłeś się tym :P 

Co do serwera to wielki shit, który nigdy się nie zmieni. IP było rozdawane, sprzedawane za czasów Lulka i VMWare, a faworka związana z płatnościami nigdy nie zostanie zapomniana. Gronek zawsze sie cieszył, jak jakiś "gimbusik" dawał hajsik.

Pozdrawiam, 

Były członek Zarządu

PGC24.pl

Opublikowano

Ojoj widzę, że napierdalasz tym paluchem w te f5 jak pojebany, skoro odpisujesz kilka sekund po dodaniu mojego posta :D W sumie to chyba jedyne co Ci w życiu wychodzi :D Jeszcze raz powiem: idź popracuj, osiągnij coś, zrób, żeby ludzie cie kojarzyli bo poki co jestes typowym NoName i później wróć. A póki co to na PGC24.PL możesz spacery odkurzać i na poczekalni zamiatać (zawód po mamie bo sprząta ulice z tego co słyszałem)

Kolejny raz pozdrawiam środkowym palcem.

Opublikowano

Zgadzam się :) 

Aj trochę wyjebałeś się bo pracuję ;) I osiągnąłem w miarę dużo sukcesów których ty nie osiągnąłbyś ;) A twój poziom też widze jest, skoro już o rodzicach wspominasz ;) .

Nie napierdalam f5 tylko jest takie coś jak "ODBLOKUJ POWIADOMIENIA" jełopie ;) . A co do NoName, nie potrzebuję sławy internetowej, wystarczy że na fb mam trochę ;). Nie pozdrawiam.

To dobry fejmik na fejsie lajki od turasów kupiles czy jak? Wspominam bo po prostu jedna osoba mi powiedziała to, że twoja matula sprząta ulice. A sprawdźmy czy jesteś słowny. Napisałeś, że wychodzisz z tego tamatu, to dlaczego dalej tu szczekasz? Kiedy wyjdziesz?

Opublikowano
10 minut temu, NeePQ ツ napisał:

www.facebook.com/neepq hejka. Powiem ci tak, to co o mnie ludzie gadają to w większości nie jest prawdą. Nie gadali ze mną w realu ani nie widzieli mnie. 

Ehhh ale co zrobić jak większość internetowych debili jedzie po rodzicach, a w realu by spierdzielali ;) . Cześć

Wyjdź już z tego tematu internetowy nieudaczniku, tak jak kolega wyżej wspomniał, na razie to jesteś zwykłym ''nołnejmem'' próbującym zabłysnąć naszym kosztem, skoro masz, tak ciekawe życie prywatne, wiele sukcesów, ''serwerek'' Ci się rozwija, to powiedz mi w końcu, dlaczego koczujesz w naszej prezentacji, jak bezdomny kot pod wyżej wspomnianym kauflandem.

A teraz tak bardziej od serca.. Zajmij się swoim serwerem, rozwiń go przynajmniej do poziomu ponad przeciętnego a dopiero później dawaj rady komuś, kto zjada Cię na drugie śniadanie.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano
12 minut temu, NeePQ ツ napisał:

www.facebook.com/neepq hejka. Powiem ci tak, to co o mnie ludzie gadają to w większości nie jest prawdą. Nie gadali ze mną w realu ani nie widzieli mnie. 

Ehhh ale co zrobić jak większość internetowych debili jedzie po rodzicach, a w realu by spierdzielali ;) . Cześć

Patrząc na to co Ty tutaj robisz to nawet nie musiałem się zastanawiać czy to prawda o Twojej osobie.. Przestań się już kompromitować i opuść ten temat.

Permisje Ci robił hosting? TS3Bahu? To niezłe mają doświadczenie. 

Opublikowano

Jak narazie to zjadam ciebie 17 latku. Tak jak pisałem, sławy internetowej mi nie potrzeba w porównaniu do ciebie typie bo ja nie żyje only kompik. Buśka :*

17-latku? Dziękuje za komplement, nie żyjesz ''only kompik'' a koczujesz w tym temacie 24/7 i tylko się upokarzasz, żałosne.

Opublikowano

Narazie to się śmiejemy z niektórymi ale nie ważne. Nie 24/7 tylko przeglądam forum i w między czasie odpowiadam ;)

Serio szkoda mi już do Ciebie słów, jesteś jak taka upośledzona pijawka z dysfunkcją umysłową, przyssiesz się czegoś i wylewasz swoje żale, wiem, że nam zazdrościsz top3 na świecie, mamy te 1000 osób, kiedy Ty dobijasz 25 botami muzycznymi, ale to nie powód, żeby ''płakać''. Swoją drogą osoba z takimi osiągnięciami jak Twoje (sam wyżej wspomniałeś) nie powinna mieć problemu z reklamą śmiesznego serwera teamspeak3, odbij już i zajmij się czymś pożytecznym, ciao.

Opublikowano

Robi się tu niezłą komedia, wpadłem pooglądać z psem u boku!

Co do serwera. Śledzę od początków, współpracujemy już dość długo. Nie rozumiem o co tutaj się rozchodzi.

Czy na prawdę w naszym, jakże przecudownym kraju musi innych boleć, że ktoś potrafi więcej?

Serwer jest  prowadzony na bardzo wysokim poziomie. Chłopaki mają od samego początku na niego pomysł i go realizują. Bardzo dobrze im to wychodzi.

Mogę polecić z czystym serduszkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...