Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGC24.PL (PUBLICZNY SERWER TEAMSPEAK3)

vest.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@PGSproblem z tym że wy dużo o tym gadacie a nie widać żeby ktoś faktycznie coś z tym robił. 

Już pal sześć to że PGC nie lubie, ale pozwalacie ludziom na robienie syfu w tematach, już teraz w którymś z rzędu, i udajecie, że coś z tym robicie.

A propos topicu i serwera - wydaje mi się że rozmowa o nim to jak rozmowa o polityce, nie dogadamy się. Sugeruje więc żebyśmy se dali spokój. Każdy kogo interesuje temat, opinie ma dawno wyrobioną, i tego sie nie zmieni, ale forum to nie miejsce na to. Od tego se można pyskówki organizować na TSie. Przykro że niestety każdy reaguje w sposób w jak reaguje, życie. A już rozwala mnie podejście samego OP. Ale mniejsza, samo to powinno wystarczyć do opinii. Czytając powyższe, jedyne słowo które przyszło na myśl - żenada.

Pozdrawiam serdecznie, życzę sukcesów.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 minutę temu, NeePQ ツ napisał:

100 bez botów w dwa dni.

Gratulacje, wujek vescik jest z Ciebie dumny. <3

Opublikowano

Co tu dużo pisać serwer na naprawde wysokim poziomie, administracja zna się na rzeczy, ułożenie kanałów ok, ikony autorskie.

Polecam,

Pozdrawiam

Opublikowano
10 godzin temu, Sprint!@ napisał:

Co tu dużo pisać serwer na naprawde wysokim poziomie, administracja zna się na rzeczy, ułożenie kanałów ok, ikony autorskie.

Polecam,

Pozdrawiam

Dziękujemy za opinie, również pozdrawiam.

Opublikowano
Dnia 2017-5-24 o 17:34, h04x napisał:

Widzę, że gówno burza tutaj jest :D

Serwer oceniam negatywnie ze względu na właściciela serwera, który mimo 16 lat'ek już otrzymał dostęp do konta mamusi :P Co miesiąc szedł przelewik z tytułem "Kaufland" na konto hosteamu <3.

Tak gronek, chwaliłeś się tym :P 

Co do serwera to wielki shit, który nigdy się nie zmieni. IP było rozdawane, sprzedawane za czasów Lulka i VMWare, a faworka związana z płatnościami nigdy nie zostanie zapomniana. Gronek zawsze sie cieszył, jak jakiś "gimbusik" dawał hajsik.

Pozdrawiam, 

Były członek Zarządu

PGC24.pl

W ramach wyjaśnienia. Utrzymuję kontakt z Lulkiem. To co mi powiedział:

Serce mi się kraje, jak widzę jakie tutaj brednie są wypisywane na mój temat. 
Nigdy z Rokatem nie sprzedaliśmy, nie rozdaliśmy ani nawet nie powiedzieliśmy na głos żadnego IP użytkownika, to samo Gronek nic nie dawał bo wiedzieliśmy, że to wpływa źle na serwer.
Adresy graczy minecraft latały na prawo i lewo z różnych serwerów, Rokat, Ja, Filip banowaliśmy za każdą prośbę poproszenia o IP i nie patrzyliśmy nawet na takiego osoby kim byli na serwerze.
Od zawsze staraliśmy się o dobrą opinię ale później z crack licencją to źle wyszło - a bywa.

Trochę mnie też smuci drogi rokacie, że nawet o sobie takie brednie wypisujesz no ale, jak to jest w twoim życiu - smutno :)
Dla wyjaśnienia @h04x = rokat = VMWare = centuriion i wiele wiele nicków które dalej sobie tworzył na różnych projektach.

Poza tym, gdzie ty widziałeś jakiekolwiek płatnosci na PGC skoro ich nie bylo bo wszystko placilismy z wlasnych kieszeni XD
+ okreslanie siebie 'czlonkiem zarzadu' to troche przesadzasz XD bo tylko byles adminem na posylki XD I to wiele razy Ci mowilem, ze nie bd wyzej niz Manager czyli najwyzsza ranga administratorska w tamych czasach xDDDD

Brednie nad bredniami! 

Nie pozdrawiam Aleks ;}

Hejka,
Lulek.

Nie wnikam w treść tej wypowiedzi, lecz sam fakt że publicznie kłamiesz na temat serwera dyskredytuje Cię w moich oczach.

Nie to że bronie PGC, broń boże, ale trzeba wyjaśniać takie sprawy, bo przecież nie wolno kłamać tylko żeby wyszło tak jak my chcemy :P 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...