Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGC24.PL (PUBLICZNY SERWER TEAMSPEAK3)

vest.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6482014821893181458204.png

Pewnie pojawi się tutaj spora ilość hejtu, ale przynajmniej będzie dobra komedia na upalne wieczory.

Pozdrawiam serdecznie - hejty start.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tu dużo pisać.

Jeżeli chodzi o wygląd serwera to syf straszny, kanałów nasrane każdy dzieciak ze swoją gildią z Minecraft ma po 30 pod kanałów + Frienda.

Chłopaki ratują się botami po ostatnich akcjach z bl, szkoda tylko serwerów które normalnie się promują że jakieś dwa syfy na botach cisną.. Może jeszcze was bym zrozumiał ale Adams, śmiech na sali że przez tyle lat nie umie zareklamować serwera :v

Nie polecam, są lepsze , uczciwe i stabilne serwery do wyboru ;-)

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Serwer PGC24.PL opiera się tylko na gildiach których członkami są zwykle dzieciaki z podstawówki, wśród nich można znaleźć także typowych zdemoralizowanych gimbusów ale co tu się dziwić skoro właścicielem serwera jest dewiant społeczny @TheGronek1910PL który aby opłacić ten marniutki serwer okrada własną matkę i jeszcze próbuje oszukiwać fakty, bo całym jego życiem jest ten cały burdel.

Dlatego NIE POLECAM!!!

Opublikowano
4 godziny temu, Cookie™ napisał:

Co tu dużo pisać.

Jeżeli chodzi o wygląd serwera to syf straszny, kanałów nasrane każdy dzieciak ze swoją gildią z Minecraft ma po 30 pod kanałów + Frienda.

Chłopaki ratują się botami po ostatnich akcjach z bl, szkoda tylko serwerów które normalnie się promują że jakieś dwa syfy na botach cisną.. Może jeszcze was bym zrozumiał ale Adams, śmiech na sali że przez tyle lat nie umie zareklamować serwera :v

Nie polecam, są lepsze , uczciwe i stabilne serwery do wyboru ;-)

Również pozdrawiam.

24 minuty temu, #Gremsonkowy# napisał:

Serwer PGC24.PL opiera się tylko na gildiach których członkami są zwykle dzieciaki z podstawówki, wśród nich można znaleźć także typowych zdemoralizowanych gimbusów ale co tu się dziwić skoro właścicielem serwera jest dewiant społeczny @TheGronek1910PL który aby opłacić ten marniutki serwer okrada własną matkę i jeszcze próbuje oszukiwać fakty, bo całym jego życiem jest ten cały burdel.

Dlatego NIE POLECAM!!!

Całkiem śmieszna historia, podoba mi się!

Pozdrawiam i czekam na więcej.

Opublikowano

Serwer tak jakoś nie przypadł mi do gustu z powodu że styl jest brzydki, a serwer głównie opiera się na kanałach premium gdzie są same gildie z Mc (Czyli większość to banda dzieci).

Kilka razy mieliście BlackListe, zamiast załatwić licencje Non-Profit i jechać normalnie to nie :)

Ocenka: 6/10, ale polecam.

Opublikowano
Przed chwilą, NeePQ ツ napisał:

Serwer tak jakoś nie przypadł mi do gustu z powodu że styl jest brzydki, a serwer głównie opiera się na kanałach premium gdzie są same gildie z Mc (Czyli większość to banda dzieci).

Kilka razy mieliście BlackListe, zamiast załatwić licencje Non-Profit i jechać normalnie to nie :)

Ocenka: 6/10, ale polecam.

Została zakupiona normalna licencja 1024 sloty, wystarczy zobaczyć na nasz uptime, co do klanów mc (każdy serwer teamspeaka na czymś się opiera, my wybraliśmy drogę z klanami mc i tego się trzymamy), co daje nam trzecie miejsce na świecie według rankingu gametrackera, chyba nie jest tak źle. :v

Dziękuję za opinie i pozdrawiam.

Opublikowano
17 minut temu, vest. napisał:

Została zakupiona normalna licencja 1024 sloty, wystarczy zobaczyć na nasz uptime, co do klanów mc (każdy serwer teamspeaka na czymś się opiera, my wybraliśmy drogę z klanami mc i tego się trzymamy), co daje nam trzecie miejsce na świecie według rankingu gametrackera, chyba nie jest tak źle. :v

Dziękuję za opinie i pozdrawiam.

Zapomniałeś dodać że to dzięki botom ;-)

8zYYF16.gif?1

Opublikowano
Przed chwilą, Cookie™ napisał:

Zapomniałeś dodać że to dzięki botom ;-)

Jeśli ludzi zbliżonych zachowaniem, jak i samą osobowością do Ciebie nazywasz botami, to mogę się zgodzić.

Bez urazy, pozdrawiam serdecznie x2.

Opublikowano

A @vest.jeszcze jedno takie pytanko, kilka razy jak byłem u was to był widoczny kanały "Vip 1" gdzie na statusie online było ponad 230 osób, możesz to jakoś wyjaśnić?

Opublikowano
1 minutę temu, NeePQ ツ napisał:

A @vest.jeszcze jedno takie pytanko, kilka razy jak byłem u was to był widoczny kanały "Vip 1" gdzie na statusie online było ponad 230 osób, możesz to jakoś wyjaśnić?

Nie rozumiem, co chcesz mi powiedzieć, proszę abyś ułożył swoją wypowiedz tak, aby była czytelna i zrozumiała.. Wtedy mogę udzielić Ci stosownej odpowiedzi.

Pozdrawiam serdecznie x2.

Opublikowano
Przed chwilą, vest. napisał:

Nie rozumiem, co chcesz mi powiedzieć, proszę abyś ułożył swoją wypowiedz tak, aby była czytelna i zrozumiała.. Wtedy mogę udzielić Ci stosownej odpowiedzi.

Pozdrawiam serdecznie x2.

Przed tym jak wykupiliście licencję orginalną, był kanał jakiegoś niby klanu w strefie "VIP", był tam status online który wyliczył ponad 200 osób online i tak przez 48h :) Czyżby topka na botach? :)

Opublikowano
Przed chwilą, NeePQ ツ napisał:

Przed tym jak wykupiliście licencję orginalną, był kanał jakiegoś niby klanu w strefie "VIP", był tam status online który wyliczył ponad 200 osób online i tak przez 48h :) Czyżby topka na botach? :)

Nigdy takiego kanału nie było na naszym serwerze, chyba że o czymś nie wiem.

Pozdrawiam! :v

Opublikowano

Widzę, że zaczyna się robić ponownie syf w prezentacji. Proszę o zachowanie powagi oraz kultury w dyskusji.

Oskarżając kogoś proszę pokazywać autentyczne dowody. Jeśli nie zaczniecie się normalnie zachowywać moderacja będzie musiała gwałtowniej zareagować. 

Jest to prezentacja serwera więc proszę wypowiadać się bezpośrednio na jego temat. 

Opublikowano
1 minutę temu, vest. napisał:

Nigdy takiego kanału nie było na naszym serwerze, chyba że o czymś nie wiem.

Pozdrawiam! :v

Chłopakowi chodzi o to, "osoby" siedzą 24/7 i tak pajac vest napisze że to klan z wota..

http://imgur.com/6C5KAft

Serwer dno.

8zYYF16.gif?1

Opublikowano
1 minutę temu, Cookie™ napisał:

Chłopakowi chodzi o to, "osoby" siedzą 24/7 i tak pajac vest napisze że to klan z wota..

http://imgur.com/6C5KAft

Serwer dno.

Nie chcę Cię ''kolego'' urazić, ale chyba klany wota nie są zabronione na serwerach teamspeaka? Poza tym wydaje mi się, że kolega wyżej ma swój rozum i nie musisz za niego odpowiadać.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia, fajna pogoda więc polecam Ci wyjść z domu, przynajmniej na tą godzinkę.

Opublikowano
Przed chwilą, vest. napisał:

Nie chcę Cię ''kolego'' urazić, ale chyba klany wota nie są zabronione na serwerach teamspeaka? Poza tym wydaje mi się, że kolega wyżej ma swój rozum i nie musisz za niego odpowiadać.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia, fajna pogoda więc polecam Ci wyjść z domu, przynajmniej na tą godzinkę.

Dziękuje "kolego" za podpowiedź zaraz skorzystam, po prostu pomagam ci bo udajesz osobę lekko cofniętą umysłowo i go nie potrafisz zrozumieć. 

8zYYF16.gif?1

Opublikowano
2 minuty temu, Cookie™ napisał:

Dziękuje "kolego" za podpowiedź zaraz skorzystam, po prostu pomagam ci bo udajesz osobę lekko cofniętą umysłowo i go nie potrafisz zrozumieć. 

Miło że chcesz mi pomóc, doceniam i dziękuję!

Pozdrawiam raz jeszcze, trzymaj się cieplutko. :love:

Opublikowano
40 minut temu, Maja.. napisał:

Widzę, że zaczyna się robić ponownie syf w prezentacji. Proszę o zachowanie powagi oraz kultury w dyskusji.

Oskarżając kogoś proszę pokazywać autentyczne dowody. Jeśli nie zaczniecie się normalnie zachowywać moderacja będzie musiała gwałtowniej zareagować. 

Jest to prezentacja serwera więc proszę wypowiadać się bezpośrednio na jego temat. 

Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz.

I skończ nabijać sobie posty, a także lizać dupsko na pgc bo i tak każdy w chuju cię ma!!!

Opublikowano

Witaj Kacperku. :) 

Nie wiem dlaczego na siłę próbujesz mnie sprowokować w każdym możliwym temacie czy statusie. Naprawdę odpuść swoje wywody bo nikogo nie interesują.

Pełnię rolę KidModa i do moich obowiązków należy zareagowanie w takich przypadkach - w takich tematach, nie możemy pozwolić sobie aby panował taki syf w prezentacjach. Bardzo przykro mi, że się nie dostałeś na tą samą posadę i przez to nie rozumiesz pewnych czynności, które robię. Nikomu i nic nie liżę, nie chodzę zbytnio po serwerach, nie mam rang i za dużo nie rozmawiam. Ostatnimi czasy ledwo co siedzę na swoim serwerze, a co dopiero na innych. Nie rozumiem dlaczego wypowiadasz się na mój temat w prezentacji nie mojego projektu. 

Bardzo przykro mi, że się interesujesz tak moim życiem, że chodzisz po serwerach i wypowiadasz się na mój temat, że odwiedzasz ciągle mój serwer zmieniając ip i id, a nie pomyślałeś kiedyś żeby nie robić sobie z dnia na dzień coraz więcej wrogów? Nigdy ze mną nie współpracowałeś, nigdy nie rozmawialiśmy, ledwo co pisaliśmy, a zachowujesz się jakbyś wiedział na mój temat więcej niż ja sama. Chciałam zaznaczyć, że wszystkich dookoła oceniasz jak i projekty innych osób, a dlaczego nie zrobisz czegoś swojego? Ze swoimi ludźmi? Proszę, wytłumacz mi dlaczego do krytyki jesteś pierwszy, a sam nie masz nic swojego. 

Wielokrotnie stwierdzasz, że nie musisz czegoś udowodnić, do kogoś pisać, z kimś rozmawiać czy prowadzić swojego projektu bo jak sam przyznajesz jest coś poza życiem wirtualnym. Tak, masz rację - jest ale to właśnie oznacza, że jest coś oprócz siedzenia 24/7 i hejtowania innych ludzi oraz projektów. Może przystań na chwilę w tej fali hejtów, którą ciągle produkujesz i przemyśl czy to może problem nie leży po Twojej stronie, a nie po naszej. Każdy z Nas się stara w swoim projekcie, spędza dużo czasu i wkłada ogrom serca i pracy w to co robi. A fakt, że ktoś Ci nie pasuje i sam nie robisz nic swojego nie daje Ci uprawnienia abyś hejtował wszystkich dookoła. Jeśli coś Ci nie pasuje to po prostu nie wchodź na ten projekt. Gdybyś jeszcze wyrażał normalną opinię na podstawie faktów i dowodów i byłaby ona w miarę kulturalna - okej. Przecież ile osób tyle zdań i opinii, jednak Twoje wypowiedzi to po prostu ogrom przekleństw, wyzwisk i oskarżeń bez autentycznych dowodów. Może czas coś zmienić?

Co do samego serwera, naprawdę nie rozumiem dlaczego jest tak hejtowany i sama prezentacja robi się gorąca ledwo po wyjściu. Właściciel może ma jakąś niefajną przeszłość ale kto jej nie ma? Większość z tego tematu groziła, mass banowała, obrażała czy o wiele gorsze rzeczy. Jednak nikt Wam tego nie wypomina, może dlatego, że sami nie macie projektu i nie dajecie go publicznie do oceny? Gwarantuję Wam, że wystawiając swoje prace po Waszym zachowaniu sami nie mielibyście zbyt kolorowych wypowiedzi. 

Jeszcze kilka miesięcy temu byłam podobna do Ciebie, siedziałam i chociaż moje wypowiedzi nie składały się z wyzwisk, gróźb czy przekleństw to też było to jednym, wielkim hejtem bo wydawało mi się, że jak ja coś wiem to inni też powinni bo jest to 'standard'. Tak nie jest, każdy z Nas kiedyś zaczynał, coś tworzył i każdy z Nas się stara. 

Serwer PGC24 jest jednym z lepszych serwerów, pomimo tego czy mieli oryginalną licencję czy nie - układ kanałów jest dobry, ikonki są autorskie i są ładne, wszystko do siebie pasuje - cała szata graficzna. Nie bez powodu tyle osób wybrało właśnie ich serwer. 

Pozdrawiam, Maja. 

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest wyśmienity mam na myśli układ kanałów przyjemne dla oka ikonki oraz perfekcyjnie wykonane permisje , lecz administracja pozostawia wiele do życzenia i jestem pewien ze jeśli wasze zachowanie się nie zmieni to stracicie trochę użytkowników przez to , no i temat licencji zostawię bez komentarza bo jak to mówią ,, Co było a nie jest nie pisze się w rejestr''.

Opublikowano

Patrząc na te komentarze dzieci, które tutaj się wypowiadają i na siłe wynajdują jakieś nawet nie błędy tylko szczególiki, żeby się dowartościować, powiem tak. Na taką ilość kanałów jaka jest na tym serwerze, nie wiem jak mozecie mowic ze nie jest przejrzyscie... (Chyba, że za małe okulary wam mama kupiła). Jak wiemy, żyjemy w Polsce, więc jest to z jednej strony normalne, ta cała fala hejtu. To nic, że chłopki taką ilość użytkowników, która przesiaduje u nas na stałe, widzieli jedynie w telewizji, ale coś tam szczekają na forumku. Nie nasza wina, że wasze serwery miały po 50 osób i padały, bo nie ogarneliście nawet takiej ilości. Reasumując, na dworze 20 stopni to wyjdźcie sobie ze znajomymi (wątpliwe, że takich posiadacie skoro dowartościowujecie sie na mpcforum :D).

Pozdrawiam, Micu.

Opublikowano

Abstrachując od tego czy serwer ma tą licencję i od przeszłości z tym związanej, serwera nie polecę. Dlaczego?

Nawet za czasów Lulka, według mojej opinii, panował tam straszny syf.

Nie było faworki, lecz od kiedy losy serwery potoczyły się jak się potoczyły, niestety nie mogę tego powiedzieć.

Nie wnikam oczywiście w role każdej osoby z Administracji, powiem tylko że każdy ma do mnie spine mimo że mnie nie zna lub nigdy ze mną nie rozmawiał - czyt. Adams i sądzą że mnie znają xD

Pozatym, nawet Ty vest, mówisz jedno, mówisz drugie, i choć szacunek straciłem do Ciebie już dawno - co wiesz z naszej ostatniej rozmowy, fakt, że mimo odejścia znowu tam wróciłeś, w moich oczach Cię pogrążył.

Jako serwer, panuje tam straszny chaos i bezwład, ratuje go troche automatyzacja i boty, ale pozatym no cóż, tak jak wspomnieli poprzednicy - istnieje o wiele innych miejsc do rozmów, oddalonych od tych dram i Bóg wie czego.

Nie będę robił syfu w temacie tak jak Wy, wielkie spece zrobiliście u mnie. Szanujmy się i pokazujmy pewien poziom jako stare wyjadacze w tych tematach.

Pozdrawiam cieplutko życze sukcesów.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
2 godziny temu, NeePQ ツ napisał:

Dzieci? Mój drogi piszesz dzieci, a wieku nawet nie znasz tych osób w tym mojego ;) Twoja wypowiedź jest bezsensu, każesz wychodzić na dwór, co cię to obchodzi kto co robi? :) Nie pozdrawiam, wychodzę stąd bo rakowania się tu robi.

Naucz się pisać poprawnie w języku polskim drogie dziecko a dopiero później wypowiadaj się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.

Mimo wszystko pozdrawiam Cię cieplutko, dorośniesz to zrozumiesz.

2 godziny temu, Pantoflarzek napisał:

Abstrachując od tego czy serwer ma tą licencję i od przeszłości z tym związanej, serwera nie polecę. Dlaczego?

Nawet za czasów Lulka, według mojej opinii, panował tam straszny syf.

Nie było faworki, lecz od kiedy losy serwery potoczyły się jak się potoczyły, niestety nie mogę tego powiedzieć.

Nie wnikam oczywiście w role każdej osoby z Administracji, powiem tylko że każdy ma do mnie spine mimo że mnie nie zna lub nigdy ze mną nie rozmawiał - czyt. Adams i sądzą że mnie znają xD

Pozatym, nawet Ty vest, mówisz jedno, mówisz drugie, i choć szacunek straciłem do Ciebie już dawno - co wiesz z naszej ostatniej rozmowy, fakt, że mimo odejścia znowu tam wróciłeś, w moich oczach Cię pogrążył.

Jako serwer, panuje tam straszny chaos i bezwład, ratuje go troche automatyzacja i boty, ale pozatym no cóż, tak jak wspomnieli poprzednicy - istnieje o wiele innych miejsc do rozmów, oddalonych od tych dram i Bóg wie czego.

Nie będę robił syfu w temacie tak jak Wy, wielkie spece zrobiliście u mnie. Szanujmy się i pokazujmy pewien poziom jako stare wyjadacze w tych tematach.

Pozdrawiam cieplutko życze sukcesów.

Dziękujemy za opinie, również pozdrawiam! :v

Opublikowano

Serwer to syf i piszę to jako osoba prywatna a nie właściciel swojego serwera. Osobiście nie polecam ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...