Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth [Dedyk] [Medium/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem dlaczego znowu wywaliło obrazki z tematu.. jak ktoś wie niech się wypowie :P 

W każdym razie zapraszam na serwer :) Dziś odbył się porządny update.

27a1.png➡️ Oznaczenia bossów 1f518.png?,
27a1.png➡️ System osiągnięć 1f3c6.png?,
27a1.png➡️ Stare hwangi jako kostiumy 1f458.png?,
27a1.png➡️ Nowe wierzchowce 1f40e.png?

http://forum.eloth.pl/threads/aktualizacja-03-06-2017.5569/#post-32132

Oznaczenie bossów:

Osiągnięcia:

[IMG] [IMG] 

Hwangi:

[IMG] [IMG] 

Wierzchowce:

Opublikowano

przeciez to jest taki syf jak prawie kazdy serw teraz ;p dlugo bijesz metku i tylko 1 perla ci dropi z czego potrzeba ich w uj 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 8.06.2017 o 18:47, SpokoAdi :) napisał:

Ja zapraszam na obiad gnojku :) nie polecam tego syfu bo to dla is jest fast :D

Pies szczeka, karawana jedzie dalej :) Co ile zmieniasz serwery, co miesiąc? :) 

Aktualizacja :)

Z dzisiejszą aktualizacją do gry wchodzą następujące zmiany:

1. Dodano przetopy do lodowej oraz starożytnej biżuterii [IMG] . Nowe przetopy będą dostępne u Iridii za Punkty Eloth,

2. Dodano szczegółowy spis dostępnych osiągnięć,
  3. Dodano przyciski do otwierania tabeli bonusów, wyszukiwarki sklepów, spisu dropu i kalendarza eventów ponieważ wielu graczy często nie wie o ich istnieniu
  4. Poprawiono błąd z nieotrzymywanymi osiągnięciami za niszczenie kamieni metin,
Opublikowano
1 godzinę temu, RealMetin napisał:

Pies szczeka, karawana jedzie dalej :) Co ile zmieniasz serwery, co miesiąc? :) 

Aktualizacja :)

Z dzisiejszą aktualizacją do gry wchodzą następujące zmiany:

1. Dodano przetopy do lodowej oraz starożytnej biżuterii [IMG] . Nowe przetopy będą dostępne u Iridii za Punkty Eloth,

2. Dodano szczegółowy spis dostępnych osiągnięć,
  3. Dodano przyciski do otwierania tabeli bonusów, wyszukiwarki sklepów, spisu dropu i kalendarza eventów ponieważ wielu graczy często nie wie o ich istnieniu
  4. Poprawiono błąd z nieotrzymywanymi osiągnięciami za niszczenie kamieni metin,

wez wgl wyjdz z tym gownem typie tam nikt juz nie gra jak matka zobaczy twoje swiadectwo to sama zamknie tego serwa :D ale powodzenia zeby nie bylo 

Opublikowano

Ty masz coś z głową nie tak? Zwykłym trollem jesteś. Dlatego teraz Cię zgłoszę a kolejne wiadomości będę ignorować. 

Opublikowano
5 godzin temu, RealMetin napisał:

Ty masz coś z głową nie tak? Zwykłym trollem jesteś. Dlatego teraz Cię zgłoszę a kolejne wiadomości będę ignorować. 

trolow to ty masz w domu ale razem z nimi pod lawka sie chowasz po prostu wypowiedzialem sie na temat serwa uj mnie to obchodzi ze mnie zglosisz typie wypowiadam sie na temat serwa a jak ci sie nie podobna to wypi3rdalaj z tego forum i nie spam tym gownem bo i tak 100 osob gra niby nazwa eloth a wielki uj na nim jest dlatego tym scierwem co nazywasz serwerm nikt sie nie interesuje lepiej sie za nauke wez a nie za serwer bo cos nie pyklo ;p 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer po obrazkach,prezentacje i calym zmaysle jest zajebisty naprawde

ale wykonanie jest poorostu...tragiczne

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 7.07.2017 o 14:48, xVolturix napisał:

Serwer po obrazkach,prezentacje i calym zmaysle jest zajebisty naprawde

ale wykonanie jest poorostu...tragiczne

Co konkretnie? Grałeś w ogóle, czy nabijasz posty? :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, RealMetin napisał:

Co konkretnie? Grałeś w ogóle, czy nabijasz posty? :) 

Gralem od poczatku na poprzednim Elothu xD jeszcz na FunMT2 ale to chyba nie wasz serwer albo Wasz 

Gralem tutaj na poczatku xD

Takze wiem co i jak na serwerze

Specjalista
Opublikowano

xyz nie ten temat, jeżeli to ten stary eloth to nie polecam ;x

giphy.gif

• 5 tygodni później...
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przywracam na prośbę autora, proszę jednakże o poprawienie prezentacji - część jej obowiązkowych elementów wygasła.

• Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano
15 godzin temu, Aive napisał:

Przywracam na prośbę autora, proszę jednakże o poprawienie prezentacji - część jej obowiązkowych elementów wygasła.

Dzięki - poprawione. 

Opublikowano

Jak dla mnie niedorzeczne jest usuwanie kont graczy, którzy z jakiegoś tam powodu grać nie mogą dłuższy czas. 

Moje konto jest już usunięte, a może gdyby nie to, to grałabym dalej, ale zaczynać od nowa to mi się już nie chce, na globalu nie gram już od ponad 5 lat i konto nadal mam, a tu miesiąc nie logowania się do gry i konto znika :( .

Kto chce grać to niech gra, ale ja osobiście nie polecam ze względu na te usuwanie kont, po dłuższej nieobecności w grze.

Opublikowano
Dnia 3.12.2017 o 13:26, Nicoll napisał:

Jak dla mnie niedorzeczne jest usuwanie kont graczy, którzy z jakiegoś tam powodu grać nie mogą dłuższy czas. 

Moje konto jest już usunięte, a może gdyby nie to, to grałabym dalej, ale zaczynać od nowa to mi się już nie chce, na globalu nie gram już od ponad 5 lat i konto nadal mam, a tu miesiąc nie logowania się do gry i konto znika :( .

Kto chce grać to niech gra, ale ja osobiście nie polecam ze względu na te usuwanie kont, po dłuższej nieobecności w grze.

Kiedy grałeś ostatnio? ;) Był rework-  stąd, konta wszystkich graczy były resetowane (usuwane były tylko postacie, konta zostały). 

Opublikowano
50 minut temu, RealMetin napisał:

Kiedy grałeś ostatnio? ;) Był rework-  stąd, konta wszystkich graczy były resetowane (usuwane były tylko postacie, konta zostały). 

Po 1 jestem kobietą, co widać w moim stylu pisania i pod moim zdjęciem profilowym przy poście.

Po 2 co mi tu ściemniasz i piszesz o jakimś reworku. Ja widzę co mam w mailu - a co w nim jest to ukazuje ss poniżej

OdzaV0DQTA2I1QVAx0X_Sw.png

Opublikowano

No i w czym widzisz problem? Nie logujesz się do gry to nie trzymamy starych kont... Nie mniej, to tylko informacja - w rzeczywistości nieaktywne konta są czyszczone co pół roku~ :)

Opublikowano

I weź tu "gadaj" z gościem. Jesteście jedynym serwerem z tego co mi wiadomo, który usuwa konta "nieaktywne" więc nadal nie polecam serwera. Różne są przyczyny nie grania na serwie, a przynajmniej iluś tam dni/miesięcy, np: dłuższy pobyt w szpitalu, sanatorium, wyjazd za granice, itp/itd - wracasz po kilku miechach i zonk konta nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...