Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth [Dedyk] [Medium/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak czytam te komentarze pod tym tematem to mój rak dostaje przerzutów, prezentacja jak każda inna, serwerów tych samych jest wszędzie pełno które upadały po kilka razy, ludzka masowa głupota i hypokryzja osiąga apogeum na tym forum w niektórych działach "jak to tak można reklamować się i oferować jeszcze sm za to (autistic screeching)" wiem że średnia wiekowa oscyluje pewnie koło 15-17 ale takie podstawy marketingu macie na każym rogu na swoim zadupiu, jak tak bardzo was to boli to możecie zawsze dołączyć do parti komunistycznej i walczyć o kolektywizm.

Nie podoba się nie grajcie lub zostawcie normalny komentarz dlaczego, ale nie piszcie rzeczy na poziomie betonu intelektualnego.

Nie nie jestem z teamu, wyjebane mam w ten serwer nie wiem czy zagram nawet.

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, czyli ma prawo do krytyki?

Ma zostawiać taki syf bez komentarza? Taaak ,niech będą SAME POZYTYWNE KOMENTARZE bo bedzie super hiper fajny serwer.

:D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D  

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ludzie dalej mysla ze to admin reklamuje na innych forach ^^

//

Ja zawitam, zobaczymy czy od czasu "f5" sie cos zmienilo :D

Jakoś inne serwery nie muszą się tak reklamować, a wątpię że za darmo komuś by się chciało to robić.

Taką antyreklamą tylko tracicie graczy których i tak będziecie mieli mało...

Gdzies bylo wspomniane ze za reklame sa SM (w tym fora etc), tylko nie moge teraz tego znalezc :/

Opublikowano

A ludzie dalej mysla ze to admin reklamuje na innych forach ^^

//

Ja zawitam, zobaczymy czy od czasu "f5" sie cos zmienilo :D

Jakoś inne serwery nie muszą się tak reklamować, a wątpię że za darmo komuś by się chciało to robić.

Taką antyreklamą tylko tracicie graczy których i tak będziecie mieli mało...

Gdzies bylo wspomniane ze za reklame sa SM (w tym fora etc), tylko nie moge teraz tego znalezc :/

"Każdy, kto będzie reklamować nasz serwer i spełni poniższe warunki otrzyma SM o wartości 10-50 zł~ na swoje konto w grze (ilość zależy od jakości reklamy). "

Opublikowano

Jak czytam te komentarze pod tym tematem to mój rak dostaje przerzutów, prezentacja jak każda inna, serwerów tych samych jest wszędzie pełno które upadały po kilka razy, ludzka masowa głupota i hypokryzja osiąga apogeum na tym forum w niektórych działach "jak to tak można reklamować się i oferować jeszcze sm za to (autistic screeching)" wiem że średnia wiekowa oscyluje pewnie koło 15-17 ale takie podstawy marketingu macie na każym rogu na swoim zadupiu, jak tak bardzo was to boli to możecie zawsze dołączyć do parti komunistycznej i walczyć o kolektywizm.

Nie podoba się nie grajcie lub zostawcie normalny komentarz dlaczego, ale nie piszcie rzeczy na poziomie betonu intelektualnego.

Nie nie jestem z teamu, wyjebane mam w ten serwer nie wiem czy zagram nawet.

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, czyli ma prawo do krytyki?

Ma zostawiać taki syf bez komentarza? Taaak ,niech będą SAME POZYTYWNE KOMENTARZE bo bedzie super hiper fajny serwer.

:D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D   :D  :D  :D  

Jak nie zrozumiałeś komentarza to nie odpowiadaj bo mija się to z celem, piszcie dalej w kółku jedno i to samo liżąć sobie dupę, miłej zabawy. I nie implikuj mi czegoś czego nie napisałem.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że Ci "pokrzywdzeni" to właściciele swoich dennych serwerów, na których aktualnie znajduje sie 100 graczy max xDDD Przykład to taka Sralmadia i 99 rework Sradora. LUL

Opublikowano

Najlepsze jest to, że Ci "pokrzywdzeni" to właściciele swoich dennych serwerów, na których aktualnie znajduje sie 100 graczy max xDDD Przykład to taka Sralmadia i 99 rework Sradora. LUL

Dokładnie i potwierdzeniem jest Pan wyżej xD

Opublikowano

mógłbyś nie spamować na moim forum dimari.pl o twoim serwerze ?? 

dimari ma lepszom reklame bo 75 osób gra xD

Opublikowano

Administratorzy to totalne dno, reklamujecie się u nas na forum ? Po co ? Serwer takie dno że nie umiecie graczy zdobyć zachęcając ich swoją pracą ?

Nie pozdrawiam !

Wracaj tam na Gladorka, który jest jednym z gorszych serwerów tego roku typie :)

Opublikowano

wiecie co jest piękne w posiadaniu własnego zdania? fakt że każdy inny może mieć to zdanie tam głęboko w dupie co by go czasem nie wykaszlał ;) i wbije na serwer :D bo mi się spodobał <3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Reklamę to wy macie profesjonalną. Naganacie graczy do spamowania po forach innych serwerów.

Reputacja +(-10)

Nie polecam.

image.png

Opublikowano

dlaczego clijent mi sie nie wlacza ?

Mam to samo, zgodność i administrator nie pomaga. Ktoś coś?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

help z clientem, patcher odpala, start gry>proces z metka jest na sekunde i sie gasi. Starter.log pokazuje że client odpalony

Opublikowano

Mem za te reklamy na forach serwerów .

8282114946088041416993.png

Opublikowano

Wszyscy tak Hejtują a ja postanowiłem wejść polecam wszystkim którzy liczą na więcej easy w easy jak tylko NAZWA...
Polecam i pozdrawiam !

zapraszam na serwer jeśli ktoś szuka easy bo nie znam innego "easy " który jest łatwy.. i ma te + 300 graczy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej z tym problemem odnośnie klienta to zwracajcie się na forum serwera, bo tutaj widzę Administracja Wam prędko nie odpowie.

Trochę 0 zainteresowania od burzy z reklamą.

Słabo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...