Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth [Dedyk] [Medium/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na tym serwerze ktokolwiek gra poza administracją? xD

A czy potrafisz czytać czy tak tylko posty nabijasz? xD #report

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0 reklamy + nie odpowiadacie na pytania o reklame

Wniosek jest taki :)

- Nie będzie reklamy przed startem ponieważ boicie się inwestować w obawie o to że się nie zwróci. Czyli nie jesteście pewni swojego projektu

Poza tym zrobiliście ma fanpejdżu bezsensowny konkurs.. Ktoś ograniczony umysłowo musiał to zrobić.

Nie polecam i proszę Was ludziska nie gracie tu, nie marnujcie czasu na takie serwery

Niech się kuhwy nauczą robić coś porządnie jeżeli chcą to przedstawiać szerszej publiczności

Specjalista
Opublikowano

Wcześniej mówiłem, że serwer wygląda ciekawie, ale faktycznie dziwne jest to że administracja unika pytań o reklamie. Zgadzam się z Bakany 

giphy.gif

Opublikowano

Czemu normalnego klienta nie mogliscie dac ? ;p Tylko instalacja jak by to gra byla ? 

zeby hackerów nie było

Opublikowano

Eloth to totalny nie wypał, tak jak wcześniej,administracja nigdy nie była na serwerze, nawet na mpc olewała pytania graczy, ciągle tylko f5.

Także, tutaj nic i tak się nie zmieni.

A co do reklamy:

nigdy nie było i nie będzie :) 

Heniek.

Opublikowano

@RealMetin

Może jeszcze loda frajerze będziesz robił każdemu glonojadowi który reklamuje to już trzeci dzień co?

Opublikowano

Nie grałam na poprzednim Eloth, ale na pewno zagram na obecnym, z prezentacji wygląda ładnie, co będzie dalej czas pokaże. 

Co do adminów - póki co mam dobre zdanie, miałam problem z forum, który szybko został naprawiony, więc nie mam zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie - miło zaskoczona zostałam.

Także widzimy się na serwie - zapraszam :)

Opublikowano

Nie polecam tego gówna. Reklamują się na innych serwerach, porażka. Jak można startować z takim projektem? Zajmijcie się lepiej czymś pożyteczniejszym, np pozbierajcie śmieci z ulicy.

Opublikowano

jednak nie wbije bo tak chamsko reklamować ...

Opublikowano

Administratorzy to totalne dno, reklamujecie się u nas na forum ? Po co ? Serwer takie dno że nie umiecie graczy zdobyć zachęcając ich swoją pracą ?

Nie pozdrawiam !

Opublikowano

taka troche reklama master jednak jestescie xDDDDDDDD

jak polecalem to po tych reklamach pluje wam na ryje

bez odbjoru

Opublikowano

Reklama sięga dna. Z takim podejściem nie polecam totalnie, administracja godna określenia podludzi.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

A ludzie dalej mysla ze to admin reklamuje na innych forach ^^

//

Ja zawitam, zobaczymy czy od czasu "f5" sie cos zmienilo :D

Opublikowano

Administratorzy to totalne dno, reklamujecie się u nas na forum ? Po co ? Serwer takie dno że nie umiecie graczy zdobyć zachęcając ich swoją pracą ?

Nie pozdrawiam !

wypierdalaj na gladora

Opublikowano

A ludzie dalej mysla ze to admin reklamuje na innych forach ^^

//

Ja zawitam, zobaczymy czy od czasu "f5" sie cos zmienilo :D

Jakoś inne serwery nie muszą się tak reklamować, a wątpię że za darmo komuś by się chciało to robić.

Taką antyreklamą tylko tracicie graczy których i tak będziecie mieli mało...

IDcncno.png

Opublikowano

Nie ma kasy na reklamę, reklamuj się gdzie popadnie xD 

+ Ostatni temat z Elothem, było w chuy pytań bez odpowiedzi, nawet bzdetów tylko ref ref ref.

Serwer ma potencjał, wszystko dobrze ale nie z takim podejściem.

:((  :((  :((

Opublikowano

Jak czytam te komentarze pod tym tematem to mój rak dostaje przerzutów, prezentacja jak każda inna, serwerów tych samych jest wszędzie pełno które upadały po kilka razy, ludzka masowa głupota i hypokryzja osiąga apogeum na tym forum w niektórych działach "jak to tak można reklamować się i oferować jeszcze sm za to (autistic screeching)" wiem że średnia wiekowa oscyluje pewnie koło 15-17 ale takie podstawy marketingu macie na każym rogu na swoim zadupiu, jak tak bardzo was to boli to możecie zawsze dołączyć do parti komunistycznej i walczyć o kolektywizm.

Nie podoba się nie grajcie lub zostawcie normalny komentarz dlaczego, ale nie piszcie rzeczy na poziomie betonu intelektualnego.

Nie nie jestem z teamu, wyjebane mam w ten serwer nie wiem czy zagram nawet.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...