Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eloth [Dedyk] [Medium/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bijesz metka przez 7minut i ci nic nie dropi xD

Widze stary dobry Eloth hahaha kpina

RealMetin w temacie sie nie pojawi poza "f5"

Opublikowano

Serwer zapowiadał się ciekawie... Już myślałem, że w końcu wyszedł jakiś fajny serwer, na którym będzie można trochę dłużej pograć. Po dłuższym czasie okazało się, że ten serwer to totalny syf. Hellerem, który jest moją ulubioną postacią, w ogóle nie warto grać. Widać, że serwer pod kasę, bo kostiumy w IS są nienaturalnie drogie, a są tylko na okres 45 dni. Exp jest masakryczny i nużący. Potwory biją nadnaturalnie dużo. Mimo, że eq wybonowane jest tak, jak powinno, i tak nic z tego nie wychodzi. Mobów na spotach praktycznie nie ma, a jak są, to jak na lekarstwo. Serwer podchodzi mi taką podróbą iMetina, czy Xenoxa. Szansa na ulepsznie na 50+ i to na +1 to jakaś kpina. Ze 30 razy spaliło mi branze na +2. Ogarnijcie się ludzie. Chcecie tworzyć serwer, to zróbcie to porządnie... Póki co, serwer jak dla mnie to totalny syf, który tylko zaśmieca MPCforum. Nie polecam, chociaż może coś się zmieni, ale wątpię. 

Czy kiedyś wyjdzie jakiś serwer, który ma szansę pożyć trochę dłużej? Ludzie... Z takimi serwerami, to wy nawet tutaj nie wchodźcie. Serwer niedługo pewnie padnie, więc życzę tylko powodzenia. : )

Opublikowano

wbilem

pogralem

5minut

wyszedlem

i mpcforum sie tym zaopiekowalo (czyt. kosz)

admini wejda w prezke aby napisac magiczne slowo niektorym znane jako slawny i mily skrot ''F5'' wyraza on wiecej niz tysiac slow. NP: Nikt nie gra i aby pokazac nasze zerowe zainteresowanie wejde i napisze F5. Malo osob gra a chcielibysmy jeszcze zarobic wiec wypada pierwszy raz odpalic prezke i cos napisac. Tylko 2 przyklady znaczenia tego magicznego skrotu

Elo

Opublikowano

Nie polecam.. Grałem chwilę ale nie podoba mi się. Ahh te respy w v2 <3

Nie expi się w v2 tylko na wężowym polu.

Opublikowano

Wy narzekacie, ze exp jest ciezki, gdzie ja expilem od 80 do 113 na wezowym polu bo myslalem, ze to to samo co mapa na 95lvl i nie bylo zadnych problemow.

Dodam, ze na mapie z metinami 90lvl leca ulepy z mobow, ktore wyskakuja z metkow.

Bardzo dobrze, ze tak duzo tych ulepow nie lota, mam rozumiec ze byscie chcieli, aby dropilo po 20 perel kazdego rodzaju z 1 metka?

Dropia perly + malze, ludzie..

Oho, komus spalilo 20 razy item na +2, niech zgadne, byl to item na ktory nie potrzeba bylo ulepszaczy, a ty placzesz.

Tego healera pewnie testowales na 100lvl?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Z poczatku miałem zagrać,ale po przeczytaniu informacji o tym ze broń do pvp robi sie ze Sre/Um Podaruje sobie ten serwer.

Opublikowano

Wszedłem pograłem ale ciężko się expi i mama widziała że ten serwer to syf powiedziała że jak nie usunę tego z komputera to zabierze mi komputer :(:( więc sami widzicie nawet mama powiedziała że ten serwer to jakaś kpina . Nie polecam !!

Opublikowano

Wszedłem pograłem ale ciężko się expi i mama widziała że ten serwer to syf powiedziała że jak nie usunę tego z komputera to zabierze mi komputer :(:( więc sami widzicie nawet mama powiedziała że ten serwer to jakaś kpina . Nie polecam !!

Kpina to twój post :D

Opublikowano

Serwer zapowiadał się fajnie, ale po dłuższym graniu po prostu odechciewa się.

Forum to już totalny galimatias. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Po dluzszym graniu czyli masz na mysli 24/7?

Serwer ma 2 dni, wiec nie wiem po jakim "dluzszym" czasie ci sie odechciewa 

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Po dluzszym graniu czyli masz na mysli 24/7?

Serwer ma 2 dni, wiec nie wiem po jakim "dluzszym" czasie ci sie odechciewa 

Eloth wystartował prawie 4 lata temu, właśnie przez taki okres - aż do teraz, działał on nieprzerwanie.

ekhem.

resztę sobie dopowiedz sam.

Opublikowano

Co kuwa?

Nie zeby cos, ale 2 dni temu od nowa wystartowal, na jakim ty serwie grasz ziomek?

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Co kuwa?

Nie zeby cos, ale 2 dni temu od nowa wystartowal, na jakim ty serwie grasz ziomek?

Wystarczy, że grałam wcześniej, także 2 dni w zupełności mi wystarczyły do oceny sytuacji przed i po.

Resztę daruj sobie.

Opublikowano

A ja gram i całkiem fajnie mi się gra :)

Jest sporo graczy i póki co nie zauważyłam na właj żadnego wyzywania się graczy nawzajem, co widać na innych serwerach. Exp wcale nie jest ciężki, zresztą często są raty, np. z karmienia zabłąkanych piesków.

Co do eventów - również są, więc jest co robić, nie wieje nudą i gra nie polega jedynie na ciągłym expieniu i dropieniu.

Jedyne zastrzeżenie jakie mam to zbyt małe spoty na mapie 115 i 125, ale nie jest tragicznie. 

Polecam :)

Opublikowano

exp jest latwy w 2h     na dropie wbilem 140 lvl     lecz    ten serwer  to poniekąd syf   

wywala z clienta co jakis czas       robisz np azraela    lecisz  do ostatniego mobka na mapie a tu kick z gry xD   logujesz  sie i   musisz znowu robic dt    po przepustke   i leciec ponownie azraela   xD   

bo ciezko jest dodac skrypt   na powrot na dungi jak na vesterisie 

Opublikowano

Misja biologa certyfikaty - kamień po nich trzeba dropnąć z bossa: wódz orków, królowa pająków, dziewięć ogonków, ognisty król, żółw - nie uraczysz ich na serwie, bo ich nie ma, jedyne bossy jakie znalazłem to zjawa i ezot a i to jest rzadkością. Gram solo, nie należę do żadnej gildii, iść na dungi i ubić tam bossa potrzeba grupy, nie będę robił kolejnego konta i postać na nim, aby na dungi iść. Owszem można iść na dt, ale ripka bez marmurku ciężko jest bynajmniej mi ubić, a marmurek dropnąć - to już nie lada wyczyn. Expić na lvl 100+ ciężko - praktycznie same groty, u małp ciężko ustać, nie ma mowy o biciu z wierzchowca, bo padniesz. EQ wybonowane prawidłowo - sugestia z poradnika na forum. Event z Tanaką - tylko pod jinno pisany, pominięto chunjo i shinso - a podobno GA nie pomija żadnego gracza.

Spoty zajęte, chyba w większości na mapie 115, bo większość tam stara się wbić 135 lvl aby ominąć loch małp. Spoty na mapach skromne, a nawet wręcz tragiczne, bo nie uraczysz moobów, co ukazują ss'y im niżej mapy tym wcale nie ma moobów.

Niby serwer EASY, ale to raczej tylko z nazwy. Jeśli szukasz serwera easy to szukaj dalej, bo tu się ostro rozczarujesz.

W sumie i polecam i nie polecam - wejdź zagraj i oceń sam. 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Opublikowano
Dnia 24.05.2017 o 12:50, Kinow napisał:

troche nudny dlugo sie zbija metiny i chujowy drop ;p 

Bardzo rzetelna opinia 
xD

Dnia 24.05.2017 o 12:55, DevilEyes napisał:

Misja biologa certyfikaty - kamień po nich trzeba dropnąć z bossa: wódz orków, królowa pająków, dziewięć ogonków, ognisty król, żółw - nie uraczysz ich na serwie, bo ich nie ma, jedyne bossy jakie znalazłem to zjawa i ezot a i to jest rzadkością. Gram solo, nie należę do żadnej gildii, iść na dungi i ubić tam bossa potrzeba grupy, nie będę robił kolejnego konta i postać na nim, aby na dungi iść. Owszem można iść na dt, ale ripka bez marmurku ciężko jest bynajmniej mi ubić, a marmurek dropnąć - to już nie lada wyczyn. Expić na lvl 100+ ciężko - praktycznie same groty, u małp ciężko ustać, nie ma mowy o biciu z wierzchowca, bo padniesz. EQ wybonowane prawidłowo - sugestia z poradnika na forum. Event z Tanaką - tylko pod jinno pisany, pominięto chunjo i shinso - a podobno GA nie pomija żadnego gracza.

Spoty zajęte, chyba w większości na mapie 115, bo większość tam stara się wbić 135 lvl aby ominąć loch małp. Spoty na mapach skromne, a nawet wręcz tragiczne, bo nie uraczysz moobów, co ukazują ss'y im niżej mapy tym wcale nie ma moobów.

Niby serwer EASY, ale to raczej tylko z nazwy. Jeśli szukasz serwera easy to szukaj dalej, bo tu się ostro rozczarujesz.

W sumie i polecam i nie polecam - wejdź zagraj i oceń sam. 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Większość Twoich problemów wynika ze zwykłej niewiedzy :) Popytaj tutorów co i jak. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...