Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomagamy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po kiego z fajnej akcji robicie gównoburze?

Jak to po kiego? Głupie pytanie zadajesz, Kubeczku. Po to żeby się pokazać jakim to się nie jest super elo.

Mam nadzieje, że tych wszystkich kozaków, którzy potrafią wpakować 1000 zł w lepkie łapska surka na kolejne gówno-serwery a nie stać ich na wpłacenie chociażby symbolicznej złotówki na pomoc dla poszkodowanych spotka coś niedobrego i ludzie też się na nich wypną. Wtedy będzie płacz, ból i rozpacz.

Wpłacone ostatnie 20 zł z konta. (:

krew oddaje, pieniężnie wspiera, no no, jestem dumny rybcia  :yay:

dziewictwo też oddałam charytatywnie. xD odkupuje swoją zołzowatość i jadowitość.

/tematowo

owszem, jest wiele osób, którym trzeba pomagać, ale co w tym złego, że właśnie ta sprawa została nagłośniona?

Jeśli mam możliwość to wspieram dzieciaczki (i nie tylko), które potrzebują kupę forsy, by móc prowadzić w miarę normalny tryb życia.

Trzeba korzystać z życia ile się da i pomagać tym, którzy zostali poszkodowani. Trzeba pomagać w miarę możliwości, a z pewnością kiedyś to do Was powróci.

Umierają/chorują coraz młodsi ludzie, którzy tak naprawdę nie zdążyli nawet użyć życia.

Przykład z życia realnego - dziewczyna z mojej klasy, lat 19, nie piła, nie paliła, nie ćpała - umarła na raka. :)

1szy :D
Bardzo dobry pomysł, szacunek za wspomaganie takich akcji, nie ma innych możliwości wpłaty?
PS. czemu nikt nie umieścił twórcę grafiki :C
bardzo śliczna grafika <3
obawiam się, że nie ma.

PS. co to za czcionka w Twojej sygnie, bo wydaje mi się znajoma? :D
Edytowane przez Evil Smile

wykończę cię jak podatki.

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po kiego z fajnej akcji robicie gównoburze?

Jak to po kiego? Głupie pytanie zadajesz, Kubeczku. Po to żeby się pokazać jakim to się nie jest super elo.

Mam nadzieje, że tych wszystkich kozaków, którzy potrafią wpakować 1000 zł w lepkie łapska surka na kolejne gówno-serwery a nie stać ich na wpłacenie chociażby symbolicznej złotówki na pomoc dla poszkodowanych spotka coś niedobrego i ludzie też się na nich wypną. Wtedy będzie płacz, ból i rozpacz.

Wpisać panią na listę? ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po kiego z fajnej akcji robicie g****oburze?

Mam nadzieje, że tych wszystkich kozaków, którzy potrafią wpakować 1000 zł w lepkie łapska surka na kolejne g****o-serwery a nie stać ich na wpłacenie chociażby symbolicznej złotówki na pomoc dla poszkodowanych spotka coś niedobrego i ludzie też się na nich wypną. Wtedy będzie płacz, ból i rozpacz.

Bez znaczenia. Nie zależy mi na liście. Ważne, że można pomóc : D

Opublikowano

Mam nadzieje, że tych wszystkich kozaków, którzy potrafią wpakować 1000 zł w lepkie łapska surka na kolejne g****o-serwery a nie stać ich na wpłacenie chociażby symbolicznej złotówki na pomoc dla poszkodowanych spotka coś niedobrego i ludzie też się na nich wypną. Wtedy będzie płacz, ból i rozpacz.

Jeśli zostaniesz dopisana to więcej Makin przeleje :)

Opublikowano

Jeśli zostaniesz dopisana to więcej Makin przeleje :)

To w takim razie można wpisać

Opublikowano (edytowane)

Chciałem zrobić coś dobrego sprzedać eq na Sami i pieniądze za eq przelać a dostałem bana, Hooltras nie masz serca  ._.  ._.  ._.

Edytowane przez xMox
Opublikowano (edytowane)

No to można założyć konto na tip4stream czy innym serwisie dla donejtów, i tam wpłacać można poprzez PSC, skiny, smsy i inne duperele, a na koniec po prostu zrobisz przelew ;))

To w sumie niegłupi pomysł, bo na forum większość nie posiada konta w banku, no ale właśnie - nikt nie chce brać za to odpowiedzialności.

Fajna akcja ;)

Czy ja wiem? Sam pierwsze konto otworzyłem po osiemnastce, są teraz popularne konta młodzieżowe, więc chyba nie jest tak źle :)

Niby są, ale tak naprawdę.. Po co to komu jak nie zarabia? Chyba, że rodzice mu będą wpłacać "kieszonkowe" stfu. 

Moim kieszonkowym było doładowanie 30zł żeby móc pisać smsy z anonami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja swoje otworzyłam w wieku 16 lat, jak zaczęłam zarabiać, bo mi wcześniej nie było potrzebne.

Edytowane przez Evil Smile

Budowniczy
Opublikowano (edytowane)

Lord Makin jak nie mam możliwości przelewu mogę Ci wysłać PSC?

Edytowane przez T2x
Opublikowano

Lord Makin jak nie mam możliwości przelewu mogę Ci wysłać PSC?

Niestety nie, można wpłacać tylko na oficjalne konto, pisałem o tym już :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jutro prawdopodobnie można będzie już wpłacac przez psc, paypal, g2a, przelew tradycyjny oraz sms.

Oczywiscie za zgoda tych na, których to idzie.

Opublikowano (edytowane)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jest już zrobiona zbiórka na stronie gdzie można płacić, paypal, psc, sms+, przelew czy g2a.

Zbiórka jest zrobiona za zgodą osób dla których całe pieniądze idą.

https://www.tip4stream.pl/wplata/nowydom

Dam edita zaraz ze zdjęciem oficjalnym potwierdzeniem o byciu takowej zbiórki.

Tutaj oficjalne pozwolenie na zbiórkę

W razie jakichkolwiek wątpliwości tutaj jest link do dalszych informacji na temat domu oraz filmiku, gdzie wypowiada się Pani wójt.

http://www.e-widuchowa.pl/wiadomosci/374,krzywin-dzis-trwaly-prace-rozbiorkowe-na-pogorzeli

To są filmiki ze strony z linku powyżej.

Tutaj screen oficjalnego pozwolenia na zbiórkę.

mgdQpbQ.png

Edytowane przez Hya.
Opublikowano (edytowane)

Done!

+ 10pln

Rozumiem, że akcja tylko u nas do 30.04, bo mój przelew będzie zrealizowany dopiero 02.05?

Edytowane przez Vaxus

test

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...