Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na mapie od 90 nikt nei bije bosow bo bez full IS'a nie idzie ich ubic :) 

Tak ma byc :) ?

Powiem ci że wiele tak jest. Nie tylko mapa 90. Na przykład daggerem nie jestem w stanie ubić śmierci na ww. Mimo śr 80+. Mentalem tak samo. Węc nie ma jak przerobić is do expa bo się nie da ulep zdobyć :) Wiec coś nie teges zaczyna wyglądać. 

Opublikowano

Powiem ci że wiele tak jest. Nie tylko mapa 90. Na przykład daggerem nie jestem w stanie ubić śmierci na ww. Mimo śr 80+. Mentalem tak samo. Węc nie ma jak przerobić is do expa bo się nie da ulep zdobyć :) Wiec coś nie teges zaczyna wyglądać. 

Co Ty za głupoty gadasz. Mental to ma easy z bossami bo go nie odpychaja xD. Zrób w pierwszej kolejności BONUSY oraz 6/7. PO Jest łatwo wyfarmić. Potem to już jest easy. Boss na mapie 90 spływa w 10sec ;)

Opublikowano

Co Ty za głupoty gadasz. Mental to ma easy z bossami bo go nie odpychaja xD. Zrób w pierwszej kolejności BONUSY oraz 6/7. PO Jest łatwo wyfarmić. Potem to już jest easy. Boss na mapie 90 spływa w 10sec ;)

Synek. Na  85-86 lvl idź ze startowym eq i czystym żalem / trutą bić śmierć - trutą / żalem +9. Jak ubijesz bez DMG czy WH to jesteś Papież. Nawet śr 85 gówno ci dadzą :) 

Jak se wbijesz 100 lvl i przerobisz żala /trutę - mozesz sobie bić śmierć i ulepy na przerobienie eq do expa też wydropisz. Inaczej nie ma bata żebyś ubił śmierć w startowym eq , bez ISa. A później mając już eq na 85 do expa i lvl 100+ lvl idź dropić łezki :) Żeby przerobić na 90 lvl eq do expa :) I tak dalej i tak dalej. 

Tak im wyższy lvl to widać - bez isa można się momentami zesrać. Smoka na mapie 90 czy metka ubić nie jesteś w stanie. Teraz nawet w zbrojce do expa , pierścieniu do expa na 100lvl , skinie do expa i innym gównie ubicie niektórych bossów graniczy z cudem. W czwórkę próbowaliśmy uwalić tego głupiego smoka na respach na mapach exp. Udało się. po chyba 15 minutach. 

Solo - dobijesz mu do pewnego momentu później dupa. I nie pierdolcie głupot że się coś da skoro gracie pewnie w full IS czy innym gównie :) :) 

I prawdę mówiąc coraz większe gówno się robi - im wyższy lvl tym coraz większa parodia. Kup se IS - nie będziesz miał problemu. Tak ci powiedzą na serwie :) 

Opublikowano

Nazwa serwera mowi sama za siebie i nie trzeba z byt wiele dodawac. Jak ktos lubi pograc max. miesiac na tym samym x90213921 to jak najbardziej polecam. MPC spadlo juz ponizej poziomu gowna zezwalajac takim serwera na istnienie, na tym forum..

Opublikowano

Nazwa serwera mowi sama za siebie i nie trzeba z byt wiele dodawac. Jak ktos lubi pograc max. miesiac na tym samym x90213921 to jak najbardziej polecam. MPC spadlo juz ponizej poziomu gowna zezwalajac takim serwera na istnienie, na tym forum..

Gdyby słuchali wszystkich płaczków to by żaden serwer nie miał prawa bytu.

Opublikowano

Jedyne co mi się tu nie podoba to sety biżuterii pvp, mogłyby być ładniejsze. Nadal jestem zdania, że serwer ma szansę wypalić pomimo, że jest reworkiem. Mam pytanie - co ile są respy metków i bosów i ile ich jest od mapy 75 w górę?

Jeszcze raz pytam, bo nie dostałem odpowiedzi

Opublikowano

Nie widze sklepów, ktos ma taki problem?

Sa boxy, nie ma okienka z nazwa sklepu.

W opcjach gry musisz pewnie paseczek przeciągnąć.

Pierwsza odsłona nie była taka zła, dopóki eventu hallowin nie wprowadzili ...

Gracze są także nadzieja w administracji. :D

zajmij sie Fenekra Ignacy :)

Opublikowano

ile online?

Trudno o trute?

Około 1k..

Nie wydaje mi się, dla chcącego nic trudnego :p

KIlka kodów na darmowe SM, kto pierwszy ten lepszy!

70A2Ee8453lRbtK5
5pnaWY6361O5NaVc
65m590K00G1Axa2X
C2iuuuvdei57rfkL
bH3Py9bfaoXvTnQI
DKiHepB651w1C76N
Eg350fsd43fysOqo
a7TzR183EOFaofhs
2hoMeTD0fojeed57
919qu4i1m9dye2PJ
Opublikowano

ile online?

Trudno o trute?

Na 80-90 jak bedziesz robic questy, dungi, z samych yangow uzbierasz na trute, ja tak uzbieralem na zala, wydałem 2.5kkk co na serwerze mozna zdobyc w kilka godzin.

Opublikowano

Kłamstwo wyszło na jaw lajku :/ po co było kłamać? Że sam z kolegą robisz?

Surek jest sponsorem czyli lajku robi za murzyna tam! :P

Wejdźcie w płatności na stronie paypal wyświetli się email siurka hahahaha xD xd nieźle w lanerisa ma wyjebke to tutaj nie długo też będzie i czekamy wtedy na reviosa albo coś innego po raz 200 nie polecam lajk oszust siurek sponsor także ten nie grajcie tutaj nie dajcie zarobić siurkowi xD

Opublikowano

Kłamstwo wyszło na jaw lajku :/ po co było kłamać? Że sam z kolegą robisz?

Surek jest sponsorem czyli lajku robi za murzyna tam! :P

Wejdźcie w płatności na stronie paypal wyświetli się email siurka hahahaha xD xD nieźle w lanerisa ma wyjebke to tutaj nie długo też będzie i czekamy wtedy na reviosa albo coś innego po raz 200 nie polecam lajk oszust siurek sponsor także ten nie grajcie tutaj nie dajcie zarobić siurkowi xD

to niezle :D

czyli bedzie kolejny rework za miesiac jak zawsze ? :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

SS z forum Neliosa - swoją drogą ciekawe. Może nie w temacie prezki i samego serwa ale Surka. I aż korci mnie czy to fake info czy prawda - może za niedługo skończą się Surkowe reworki : 

8994514930254241543909.png

Ja tu ciągle gram. Ale fakt jest taki że coraz bardziej zaczynam się nudzić i wnerwiać momentami na samą grę. A to jak IS daje kopa jest niebotyczne - widać to na przykładzie tych którzy jak ja w IS nie ładują na żadnym serwie. Bo się nie opłaca. Więc równowagi nie ma tu żadnej. 

I trochę denerwuje mnie to "poprawianie" na bieżąco. Nie wiem czy Lajk nie potrafi, czy mu się nie chce czy mu Surek zabrania. Ale jak by przyszło o ścisłość można by było popoprawiać wszystko za jednym zamachem a nie p******** się co drugi dzień z pytaniami na FB - "Zwiększyć exp na mapie..." "Zrobić to..." "Kto mi tyłek wytrze...". Bo jak na razie tak się to prezentuje. 

Opublikowano

wiadomo że jest już samo to że ten kulturysta zab nagrywa a on zawsze podaza za swoim mentorem :D

polecam bo Surek(chłop wie jak kaske trzepać) podziwiam :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Wbiłym gdyby nie Siurek a wy się wypieraliście że ten złodziej nie jest u was w teamie.. ;)

@SUREK

Widzisz go gdzieś w teamie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...