Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co jest czym, ale wiem, że grając tu czuję się jak na Azentis. Czym się różni od Azentisa? całkiem nowymi modelami stworów, bodajże npc i ogólnie modelami dungeonów (bardziej jaśniejsze WO). Ale ogólnie to dungeony, misje itp to są te same. 

A, że Azentis był nudnawy to i tutaj nie zawitam na dłużej. Jakoś nie jaram się bić dziesiątki razy jeden dungeon aby wydropić ileś szkat, a potem je oddać i modlić się żeby je przyjął :D

Opublikowano

Nie wiem co jest czym, ale wiem, że grając tu czuję się jak na Azentis. Czym się różni od Azentisa? całkiem nowymi modelami stworów, bodajże npc i ogólnie modelami dungeonów (bardziej jaśniejsze WO). Ale ogólnie to dungeony, misje itp to są te same. 

A, że Azentis był nudnawy to i tutaj nie zawitam na dłużej. Jakoś nie jaram się bić dziesiątki razy jeden dungeon aby wydropić ileś szkat, a potem je oddać i modlić się żeby je przyjął :D

Bo to siurka i to siurka 

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas do 21.

cW2REEO.png

Wystarczy czy jakiegoś syfa pobierać do skanowania ?

Opublikowano

@Lajk™

Niestety musisz pobrać syfa :/

To dajcie mi chwile i zaraz poszukam coś żeby nie musieć instalować, mogę się troszkę spóźnić.

@FullSex oscyluje koło 1k..

Opublikowano

Na 3 hostingi z serwerem działa tylko 1 i to przeraźliwie wolno. Weźcie coś z tym zróbcie.

Okej, zaraz wrzucimy na jeszcze kilka.

@Strik3r. nie wiem czemu mi nie wierzysz w czystość clienta. :p

YgPXopy.png

Opublikowano

Na 3 hostingi z serwerem działa tylko 1 i to przeraźliwie wolno. Weźcie coś z tym zróbcie.

Okej, zaraz wrzucimy na jeszcze kilka.

@Strik3r. nie wiem czemu mi nie wierzysz w czystość clienta. :p

YgPXopy.png

Bo to zły moderator jest, nie polecam Kamila, zły gościu :D

No może by wpaść, tylko kurcze, jakaś łapóweczka by się zdała?

# Nie pajacuj.

Opublikowano

serwer polecam bo Lajk, ale czemu rework zamiast stworzyć coś swojego własnego i oryginalnego? Umiejętności Ci przecież nie brakuje 

Opublikowano

serwer polecam bo Lajk, ale czemu rework zamiast stworzyć coś swojego własnego i oryginalnego? Umiejętności Ci przecież nie brakuje 

Na chwile obecną to chyba brak weny.. 

Opublikowano

ehh te wasze smsy ...

srednio co trzy miesiace znowu to samo SMS od Nelios bo znowu nowy start :D

nie polecam bo pewnie znowu za trzy miesiace rework.

kod na niby darmowe sm : YNH1S5JP

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...