Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dmg bossow zostaje z beliosa? Tj abs sie wlaczaja przy 20% i bija niemiłosiernie? Jak tak to zagram. Azentis to usunal i w 3 dni zrobilem tam full eq na 150 wiec myślę że tutaj to zostanie by bylo troche ciezej a nie rozgrywka na tydzien :)

Opublikowano

Dmg bossow zostaje z beliosa? Tj abs sie wlaczaja przy 20% i bija niemiłosiernie? Jak tak to zagram. Azentis to usunal i w 3 dni zrobilem tam full eq na 150 wiec myślę że tutaj to zostanie by bylo troche ciezej a nie rozgrywka na tydzien :)

Niewiele tutaj zmienialiśmy, chcieliśmy aby był to ten sam stary Nelios ! ;)

Dajcie jakis konkurs na sm na fb :D
Prosze ja cie bardzo :D 
Opublikowano

https://www.facebook.com/neliosmt2/photos/a.233146190385144.1073741826.233145887051841/426146334418461/?type=3
Kiedy client bedzie dostepny? xD

Jak to bedzie stary dobry nelios i postoi dluzej niz 2 tyg bez problemow to dam wam zarobic :p

Opublikowano

https://www.facebook.com/neliosmt2/photos/a.233146190385144.1073741826.233145887051841/426146334418461/?type=3
Kiedy client bedzie dostepny? xD

Jak to bedzie stary dobry nelios i postoi dluzej niz 2 tyg bez problemow to dam wam zarobic :p

Jutro wrzucę z oficjalną prezentacją :D 

Opublikowano

mogę polecić bo Lajk , o samym serwerze było nawet głośno więc reklama sama w sobie , a jak ze stabilnością to wyjdzie w praniu  :)

Opublikowano

kolejnny Terios? przeciez juz jest Azentis ile jeszcze bediecie kopiowac legendarne pliki starego teriosa ( nie surka ) kiedy @`Mavex byl GM ?

Opublikowano

Wbije, jest może zmianka skilli?

Tak, dostępna u npc ;)

Opublikowano

Zagram, bo Lajk, chociaż słyszałem, że jakiś serwer w wakacje masz otwierać

Jakąś bete przewidujecie? Czy ze względu na to, że to już startowało macie wszystko opanowane?

Opublikowano

Hahaha, Nelios.. no nieźle xD na 100% nie zagram, i nie polecam też innym zaczynać ;), szybko padają serwery tego autora

Co do prezentacji:

Ładna, przejrzysta, ale dla mnie Nelios będzie kolejnym nie wypałem :D

ps. Pozdrowienia dla Surka :D

.

Opublikowano

Hahaha, Nelios.. no nieźle xD na 100% nie zagram, i nie polecam też innym zaczynać ;), szybko padają serwery tego autora

Co do prezentacji:

Ładna, przejrzysta, ale dla mnie Nelios będzie kolejnym nie wypałem :D

ps. Pozdrowienia dla Surka :D

Który mój serwer padł tak szybko ? xD 

Opublikowano

Wbije, zapowiada się mega!!!1

Widze eq exp robimy ze startowego, a bronie? z broni 75?

i jak z kostiumami?

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

kolejnny Terios? przeciez juz jest Azentis ile jeszcze bediecie kopiowac legendarne pliki starego teriosa ( nie surka ) kiedy @`Mavex byl GM ?

Pliki tego 1-szego teriosa ma tylko i wyłącznie TreV :)

Opublikowano

Poczytałem sobie komentarze, treść większości była pozytywna, zobaczymy jak to będzie po kilku tygodniach.

Moim zdaniem stary Nelios upadł ze względu na BEZNADZIEJNĄ aktualizacje (Mowa tu o aktualizacji 210lvl) dzięki której uciekła większość graczy serwera. Surek chciał zatrzymać graczy, ale na szczęście odwróciło się mu to w nieodpowiednią dla niego stronę i serwer upadł ze względu na znikomą liczbę użytkowników.

Tobie @Lajk życzę, aby serwer stał jak najdłużej.

It's a joke broo

Opublikowano

Powodzenia na starcie :p
Nie podoba mi się czcionka wychodząca poza "ramki ulepszania"
Nie wygląda to estetycznie

ExtHL5R.gif

Opublikowano

Poczytałem sobie komentarze, treść większości była pozytywna, zobaczymy jak to będzie po kilku tygodniach.

Moim zdaniem stary Nelios upadł ze względu na BEZNADZIEJNĄ aktualizacje (Mowa tu o aktualizacji 210lvl) dzięki której uciekła większość graczy serwera. Surek chciał zatrzymać graczy, ale na szczęście odwróciło się mu to w nieodpowiednią dla niego stronę i serwer upadł ze względu na znikomą liczbę użytkowników.

Tobie @Lajk życzę, aby serwer stał jak najdłużej.

Jak będziemy robić jakieś update'y to będziemy pytać graczy jak mają wyglądać, może to utrzyma go przy życiu ; )

Opublikowano

no to ktory to kupil te pliki? :D

Opublikowano

no to ktory to kupil te pliki? :D

Może jakaś inna wersja albo coś, nie wiem.. nie orientuje się xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...