Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jebutna prezentacja :yay:

Jak startował to to Surek, to miałem bardzo mieszane uczucia (wychodzi na to, że słusznie patrząc na to ile stał), teraz o wiele prędzej można polecić bo Lajk. 

Powodzenia :v

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak startował to to Surek, to miałem bardzo mieszane uczucia (wychodzi na to, że słusznie patrząc na to ile stał), teraz o wiele prędzej można polecić bo Lajk. 

Dam sobie rękę uciąć że @SUREK macza w tym palce ;) Lajk jest tylko przykrywką  <.<

Opublikowano

Lajk tutaj też będziesz rozdawał navi jak na Cortium? 

Możesz pokazać mi owe navi ? xD 

Opublikowano

Dam sobie rękę uciąć że @SUREK macza w tym palce ;) Lajk jest tylko przykrywką  <.<

Czy ja wiem? O Surku panuje opinia, że ma się za najlepszego na świecie, myślisz, że nawiązał by z kimś współpracę na takich zasadach?

Lajk tutaj też będziesz rozdawał navi jak na Cortium? 

Możesz pokazać mi owe navi ? xD

Proszę bardzo :) http://prntscr.com/eyvss0

Opublikowano

Mam nadzieję Erneścik że nie dasz ciała na starcie, liczę na Ciebie!

Zajrzę na chwilę, chociażby po to żeby się przywitać.

Życzę powodzenia! :D

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Jedyny serwer jaki tu widzę że może postać dłużej...

Nie gram już w to, ale jeśli się przyłożyliście na tyle co widać w prezentacji to bajka  :yay:

Wierze w ciebie lajk! Powodzonka  B)

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Jedyne co mi się tu nie podoba to sety biżuterii pvp, mogłyby być ładniejsze. Nadal jestem zdania, że serwer ma szansę wypalić pomimo, że jest reworkiem. Mam pytanie - co ile są respy metków i bosów i ile ich jest od mapy 75 w górę?

Opublikowano

Nawet ciekawie wygląda napewno zawitam .. byc moze bylo już pytane nie chce mi sie wszystkich komentarzy czytac a mianowicie jakie są max sr ? IS dostepny przed startem ? Czekam na odpowiedz serwer na tę chwile polecam zobaczymy jak w grze Powodzenia !!!

Venum

Opublikowano

Mam tylko nadzieję co do jednego kappa. Że zmiana mobów na psy działa wszedzie. Również na dungach ( DT, WW, WO ) . Bo ostatnio kilka serwów to zjebało i robienie ww przy lagach - 2 FPS bo tak przepchane mobami i wszystkim to horror. 

Klient się pobiera - czekamy na start. 

Opublikowano

Nie przypomina to w ogóle Metina, przekombinowane, za dużo wodotrysków. Sety zbroi paskudne ( ale to moja opinia ), szarfy? gdzie się podziały serwery z klimatem, gdzie rozgrywka stanowiła główną część gry, a graficzna oprawa była tylko dodatkiem? Zamieniliście strony miejscami niestety, życzę powodzenia z projektem, chociaż on nie dla mnie.

Opublikowano

Nie przypomina to w ogóle Metina, przekombinowane, za dużo wodotrysków. Sety zbroi paskudne ( ale to moja opinia ), szarfy? gdzie się podziały serwery z klimatem, gdzie rozgrywka stanowiła główną część gry, a graficzna oprawa była tylko dodatkiem? Zamieniliście strony miejscami niestety, życzę powodzenia z projektem, chociaż on nie dla mnie.

Witaj w 2017 roku. A metina przypomina bardziej niż niektóre serwery :D Kappa. 

Klimat - to może być ciepły albo zimny a nie metina :D 

Jak chcesz wodotryski - przejrzyj prezentacje serwerów :D 

Opublikowano

Ninja dagger albo sura bm da rade na spokojnie bossy solo albo dungeony?

Na poprzedniej edycji na spokojnie, teraz też na pewno. :)

Opublikowano

Ninja dagger albo sura bm da rade na spokojnie bossy solo albo dungeony?

Na poprzedniej edycji na spokojnie, teraz też na pewno. :)

Jeżeli miałeś eq PVM na swój Lv, ponieważ bossy przy 20% życia zwiększały swoją obronę (Mniejszy DMG) oraz DMG, który one zadają też się zwiększał.

Opublikowano

Lajku! Macie nagraną jaką reklamę na jakichś fan pageach czy gdzieś w internecie? Bo coś marnie z zainteresowaniem prezką, możecie nie mieć szans doczekać kolejnej aktualizacji, bez graczy.

Opublikowano

Lajku! Macie nagraną jaką reklamę na jakichś fan pageach czy gdzieś w internecie? Bo coś marnie z zainteresowaniem prezką, możecie nie mieć szans doczekać kolejnej aktualizacji, bez graczy.

Mają taki zasięg na FB że im prezka tutaj do szczęścia potrzebna nie jest. Wnerwiają mnie dzieci co zanim serwer wystartuje pierdolą o reklamie i braku graczy. 

Opublikowano

Bo surka nie ma - nie ma hejtu i nie ma zainteresowania. :D 

Opublikowano

Będzie zwrot SM ? Wiem że inny team ale jak byś cię dali zwrot było by więcej graczy :P

Opublikowano

Jak to nie ma :D Nie ściemniaj :D 

1725914927883491543909.png

Szpieguje i szuka co by gdzie od kogo odkupić i postawić bo laneris padł i traci statystyki w ilości wysranego g****a :D 

Swoją droga start bez zmian ?? 

Opublikowano

Hmm kupiliscie pliki razem z bazą numerów? xD Czy jednak Surek sponsor, bo i reklamuje ten serwer na swoich fp. 

obraz.png

Opublikowano

Hmm kupiliscie pliki razem z bazą numerów? xD Czy jednak Surek sponsor, bo i reklamuje ten serwer na swoich fp. 

Myślisz że tyle hajsu dałem tylko za pliki ? :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...