Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy] [Rework]

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Upadł szybciej niż Laneris s2 Rework. 

@Lajk, rozbawiasz ludzi komentarzem, że przy 50 online dalej będziesz się serwerem zajmować. Surek przy 200 online już stawia kolejne Reworki

Niesamowite, że żaden opiekun administracji tego działu się nie wypowie na te cyrki co tu Surek z ekipą odwala.

Opublikowano

Ja nie polecam. Gówno w c**j. Padnie max tydzień. EQ rozdane. Ktoś się chociaż tydzień pocieszy. Pozdro

Miał już paść po tygodniu i stoi.

Upadł szybciej niż Laneris s2 Rework. 

@Lajk, rozbawiasz ludzi komentarzem, że przy 50 online dalej będziesz się serwerem zajmować. Surek przy 200 online już stawia kolejne Reworki

Niesamowite, że żaden opiekun administracji tego działu się nie wypowie na te cyrki co tu Surek z ekipą odwala.

A co mnie surek obchodzi ?

Opublikowano

Coś szybko się Nelios wywalił a grało się nawet bym powiedział przyjemnie. BTW Surek jak to jest, że każdy serwer z którym masz do czynienia pada szybciej niż deszcz w amazoni?

Opublikowano

Frajerstwo. Ale nie ze strony Lajka i Surka, ale ze strony tych 1k online którzy tam grają ;)

Swoją drogą nie dziwi was, że na każdych kotletach prawie po tygodniu,dwóch leci bug na yangi lub bryłki od adminów ?

Bo mi się wydaje, że wszytskie te kotlety robią to SPECJALNIE.

Dlaczego ?

Cóż :

1) robimy bug na yangi

2) udajemy że nie wiemy skąd się wziął

3) wmawiamy graczom że nic się nie stało i wszystko bedzie usunięte ( z czego 50% zbugowanych yangów zostaje dalej)

4) gracze dochodzą do wniosku, że nie ma co grać i serwer upada (wszystko zazwyczaj w okresie max 1 miesiąca)

5) serwer upada, można ruszać z kolejnym kotletem

6) patrz pkt 1

Na przykład Antaris.

No w głowie do dziś, mi się nie mieści, że serwer nad którym pracowali "PROfesjonaliści" padł po bugu z misją na yangi. Tyle miesięcy tworzenia, tylu beta testerów i co. Takiej podstawowej rzeczy nie umieć dopilnować...

No ale zwykły Kowalski nie pamięta już Antarisa bo od tamtej pory wyszło już ze trzy Lanerisy na których grał.

Co mądrzejszy Nowak jeszcze zdąży na tym zarobić pare groszy od frajerów( patrz pierwsze zdanie w poście)

Cóż, czekamy aż SUREK teraz odsprzeda pliki Lanerisa kolejnemu Lajkowi jeszcze z dobrą opinią i postawi 10 Reworka.

Oczywiście Matzar oraz pozostała administracja forum nad wszytskim czuwa.

Pozdrawiam i z niecierpliwościa czekam teraz na REWORK Teriosa lub Lanerisa S3 REWORK.

Zapomniałbym, czekam na kolejne 5% ostrzeżenia za SPAM, bo przecież pisanie prawdy na tym forum administracja traktuje jako SPAM.

Nie mam zamiaru się bawić w takie coś, wole robić swoje małe gówienka. Może będą miały max 50 online ale nic mnie przynajmniej nie zaskoczy.

Co Ty tu niby "zrobiłeś" ?Jak to jest wyrzygana,przemielona, wysrana kolejna juz, nawet nie wiem która z rzędu kopia Teriosa. Pozdrawiam graczy.

Ps.Żal mi was naprawde. :(

Aaa... zapomniałbym, pozdrawiam również kotleciarza top1 na mpc .Eldo Surek. ;)

A gdzie ślepaku napisałem że coś zrobiłem?

Hamuj gadkę piętą mordo... ciach bajera!

zandia_sygna.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...