Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Closed - migracja / Thermal-MU / Dynamic 80X / Addons & Customs

MUThermal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli tutaj MG ma szansę rozjebac BK ?;D

Ma bardzo duże szanse, szczególnie str mg + fire slash :) . Jeżeli Bk będzie ogarnięty to poradzi sobie, ale ja sam uwielbiam postać MG - a jest to postać zapomniana i dałem jej lekki upgrade. Kosa w PVM i PVP :)

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

To wpadnij o 2giej ;) Termin został już dawno przewidziany, nic nie poradzimy, wszędzie jest to samo info.

Opublikowano

Możecie już się rejestrować!

Opublikowano

Wracając do balansu postaci nie ruszany był BK, SM, RF i SU ? Tylko DL, MG i ELF ?

Ogólnie bardzo fajne ustawienia i na pewno przetestuje. Mam tylko nadzieje, że sprawdziliście dobrze ten balans porównując dmg (pvm i pvp) do innych postaci z taka sama ilością ptk co jest dość ważne, aby potem kwiatki nie wyszły :)

Pozdrawiam

Witam, 

Widzę, że nie do końca zapoznałeś się z publikacją, ponieważ postać Rage Fighter został usunięty z serwera całkowicie. Nie będzie można grać tą postacią.

Jeżeli chodzi o balans, tak jak napisałem upgrade dostały postaci DL/MG?ELF przy balansie, który trwał ok. tygodnia czasu.

Tyle czasu zajmowaliśmy się tym, aby to dopiąć. 

Normalną i jasną sprawą jest, że komuś się balans nie spodoba, ale jeżeli będzie dużo jakiś "niedogodnień" i większość stwierdzi, że powinniśmy edytować to rozważymy taką opcję.

Staramy się zbudować serwer z pomocną Administracją, która będzie dbać o życie serwera.

Pozdrawiam

THERMAL

dzięki za odpowiedz, faktycznie nie doczytałem z tym RF ale to i dobrze bo ta postać pod serwery z resami jest nie do ogarnięcia (balans)

no to czekam na start

pozdrawiam

Opublikowano

Wracając do balansu postaci nie ruszany był BK, SM, RF i SU ? Tylko DL, MG i ELF ?

Ogólnie bardzo fajne ustawienia i na pewno przetestuje. Mam tylko nadzieje, że sprawdziliście dobrze ten balans porównując dmg (pvm i pvp) do innych postaci z taka sama ilością ptk co jest dość ważne, aby potem kwiatki nie wyszły :)

Pozdrawiam

Witam, 

Widzę, że nie do końca zapoznałeś się z publikacją, ponieważ postać Rage Fighter został usunięty z serwera całkowicie. Nie będzie można grać tą postacią.

Jeżeli chodzi o balans, tak jak napisałem upgrade dostały postaci DL/MG?ELF przy balansie, który trwał ok. tygodnia czasu.

Normalną i jasną sprawą jest, że komuś się balans nie spodoba, ale jeżeli będzie dużo jakiś "niedogodnień" i większość stwierdzi, że powinniśmy edytować to rozważymy taką opcję.

Staramy się zbudować serwer z pomocną Administracją, która będzie dbać o życie serwera.

Pozdrawiam

THERMAL

dzięki za odpowiedz, faktycznie nie doczytałem z tym RF ale to i dobrze bo ta postać pod serwery z resami jest nie do ogarnięcia (balans)

no to czekam na start

pozdrawiam

W oczekiwaniu na start zapraszam na forum do ChatBoxa :)

Opublikowano

co z dlem od 1lvla? 

OD 250 POZIOMU.

Miał być VIP i DL od 1, ale usuneliśmy VIP'a

Opublikowano

Pozdrawiam

Witam, 

Pozdrawiam

THERMAL

Klasy - zakładanie postaci

• Klasy Rage Fighter, Magic Gladiator, Dark Lord będziemy mogli założyć od 220 poziomu głównej postaci, 

• Summoner, Dark Wizard, Dark Knight, Elf będziemy mogli założyć od 0 poziomu, 

• Konto Premium będzie miało możliwość założyć wszystkie postaci od razu po założenia konta, 

• ?Rage Fighter do zankietowania czy ma szanse istnienia

Jednak przeczytałem dobrze publikacje, może coś dalej w postach jest o tym, że RF został usunięty ale nie każdy czyta wszystkie wiadomości ;)

Opublikowano

Strona coś nie śmiga?

Strona jak i forum działają poprawnie.

Pękła 100 założonych kont

Opublikowano

PEKŁO 100 ONLINE w 11 MINUT!! 

ZAPRASZAMY

Opublikowano

tylko mi wyłącza sie mu helper po kilku min ? i nie chodzi tu o zen bo mam duzo, jakoś około 5 min i wyłącza się

Opublikowano

Nie masz wystarczajaco zen. Co 5 minut troche pobiera.

Opublikowano

Ale co 5 minut bierze wiecej od ostatniego razu. W pasku gdzie exp jest zawsze napisane ile pobiera.

Opublikowano

no dobra mam 1 milion zen, na 100 lvlu, pobiera jakies 10k /20k max wylacza sie co 5 min, więc nie rozumiem :P

edit.

wyłącza się wszystkim graczom z mojego pt po 5 minutach

Opublikowano

Juz sprawdzam ale nikt tego nie zglosil. Chwila.

Opublikowano

ok faktycznie helper pobiera po 500k na 150 lvlu - 5 min, troche duzo, przy całym pt ledwo idzie uzbierac

nie zmienia to faktu, ze mu helper i tak sie wyłączył nawet po pobraniu kasy

Opublikowano

Serwer działa bez zarzutów, zero lagów. !!

Zapraszamy!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...