Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Closed - migracja / Thermal-MU / Dynamic 80X / Addons & Customs

MUThermal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tam z tych exe jak mg bez seta tnie wszystko jak papier

chociaż raz MG został doceniony ^^

chociaż raz MG został doceniony ^^

Opublikowano

Exe zostaną usunięte już

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

Wszystko wróci do normy, dajcie nam trochę czasu. ;)

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawia jak to jest, że co kilka dni startuje jakiś polski serwer a zdycha po kilkudziesięciu h bo ktoś wyrzuca exc. Nosz kierwa, adminy popełniacie ciągle te same błędy, nie da się tego załatać? ^^

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawia jak to jest, że co kilka dni startuje jakiś polski serwer a zdycha po kilkudziesięciu h bo ktoś wyrzuca exc. Nosz kierwa, adminy popełniacie ciągle te same błędy, nie da się tego załatać? ^^

łatwo powiedziec.

serwer online.

Komenda zablokowana, podmienione pliki serwera, usunięcie itemów z BOXÓW na kontach

Opublikowano

Wszystko wróciło do normy! Nic takiego się już nie powtórzy!

Nie musicie się już tym przejmować, temat przeszłość! :)

expboost.png

EXP +10 do godz. 00.00 jutrzejszego dnia!

Opublikowano

Na ten moment wszystko gra. Itemy exe usunięte, serwer online. Szybka reakcja administracji chyba uratowała sytuację, także wracamy do gry panowie ;) Widzimy się na serwerku. 

P.S. Zapraszam do gildii Magnaci 

Opublikowano

Panowie i Panie. Server jest online i po co była ta panika ? Wszystko jest wporzo, a ataki hackerów i innych taki to początek dzienny. Zawsze się znajdzie jakiś no life, który po prostu lubi niszczyć zabawę, a ten server to świetna zabawa jak i są w niej świetni Admini, którzy uporali się w trymiga z problem. Troszkę było usuwania, ale wiem (z dobrego źródła : D), że to nie powinno się powtórzyć, ponieważ administracja wiedziała, gdzie leży problem i luka została odnaleziona.

Świetna robota ! Daję okejkę dla Administracji i jestem pewien, że ja dla mnie szykuje się długa gra na tym serv : )

Opublikowano

W dniu dzisiejszym bądź jutrzejszym będzie można wymienić kredyty za Vote4reward.

Szukamy odpowiedniego systemu aby sumował nam punkty za vote oraz te zdobyte w grze, za zabijanie specjalnych mobów.

Mało tego, szykujemy event, który w okresie 2-3 dni pozwoli nowym graczom wbić pierwszego resa znacznie sprawniej.

Zostajemy w kontakcie jeżeli chodzi o w/w rzeczy.

Wszystko się już ustabilizowało, nie ma już ukrytych niespodzianek.

P.

Cote1X

Opublikowano

wszystko wróciło do normy i dobrze się gra, więc zapraszam wszystkich niepewnych

W dniu dzisiejszym bądź jutrzejszym będzie można wymienić kredyty za Vote4reward.

Szukamy odpowiedniego systemu aby sumował nam punkty za vote oraz te zdobyte w grze, za zabijanie specjalnych mobów.

na co będzie można wymieniać kredyty ? szukałem na forum ale chyba słabo bo nic nie znalazłem :P

Opublikowano

Szykujemy coś specjalnego, więcej info na ten temat jak sami będziemy wiedzieli więcej, narazie trwają dyskusje :)

Niedługo też powinno pojawić się info na forum nt. temat. Jestem jeszcze w pracy, także ciężko cokolwiek ustalić jak wielkie oczy patrzą ;)

Wszystkich serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

Witam,
Mam taki problem że pobrałem klienta ale zaraz po włączeniu, wszystko wczytuje się ładnie do końca i klient się zamyka zadnego errora, nic po prostu klops. Jakies rady?
Z góry dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Witam.

Dodaj maina do wyjatkow DEP. Jezeli to nie pomoze to wylacz antywirusa albo dodaj main.exe do wyjatkow - to jest czesta przyczyna Avasta

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem że pobrałem klienta ale zaraz po włączeniu, wszystko wczytuje się ładnie do końca i klient się zamyka zadnego errora, nic po prostu klops. Jakies rady?

Z góry dziekuje za pomoc.

1. Kliknij prawym na Mój Komputer  i wybierz zakładkę właściwości

2. Po lewej stronie okna wybierz opcję "Zaawansowane ustawienia systemu"

3. W oknie "Właściwości Systemu" wybierz zakładkę "Zaawansowane"

4. W zakładce "Wydajność" kliknij w "Ustawienia"

5. W oknie "Opcje wydajności" wybierz zakładkę "Zapobieganie wykonywaniu danych"

6. Kliknij przycisk "Dodaj"

7. Wybierz lokalizację MU Online

8. Zaznacz ikonkę MU i wciśnij przycisk "Otwórz"

9. Zaakceptuj zmiany przyciskiem "OK"

Opublikowano

Co dla was szykujemy w najbliższym czasie?

• Niedługo dostępny będzie Thermal-Shop dzięki któremu wymienimy crd. za głosowanie na serwer, za ciekawe itemy na wagę złota!
  • Szykujemy się już do odpalenia 1szego. w MU World-Bossa 1st. Grade (klasa słaba), więcej informacji wkrótce!
  • Dodane zostaną kolejne strony do głosowania dzięki którym zgarniemy więcej crd. - będą wam potrzebne :)
  • Szykuje się ciekawy event na forum, do wygrania będą nagrody w grze, zwycięzce wybierze ankieta i głosy administratorów.

Ciągle się rozwijamy, przybywają nowe osoby w miejsce tych co się rozłączyli, wejdźcie, zagrajcie, przekonajcie się sami!

Czekamy na was na Thermal-MU.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...