Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Closed - migracja / Thermal-MU / Dynamic 80X / Addons & Customs

MUThermal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygląda naprawdę dobrze, a już szał - przynajmniej na razie - jeśli chodzi o kontakt z administracją.

Polecam . Ja na pewno zagram. Do soboty zatem  :)  :)  :)

Opublikowano

Witam wszystkich po długiej przerwie mam prośbę Thermal dodaj mi na sumkę z 10k pkt. nick SuperHaze1 i najlepiej Berseker scroll jeszcze.

Opublikowano

Potestowalem i zapowiada sie super serverek dawno nikt polskiemu serv nie poswiecil tyle pracy jesli tylko nie bd problemow na starcie z ddos itd to nd to HIT na jaki dlugo czekalem..Zapraszam wszystkich serdecznie w Sobote na start naprawde POLECAM !:)

Opublikowano

Dziękujemy za tyle pozytywnych komentarzy, cieszymy się takim zainteresowaniem i dążyliśmy do stworzenia czegoś konkretnego.

Start w Sobotę o godz. 18:00, 

Pozdrawiam THERMAL

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

Czesc mam problem z odpaleniem Maina sciaglem wszstko ladnie pieknie wypakowalem ale jak naciskam na main.exe nic mi sie nie otwiera robilem zgodnosc systemu i nic uruchamialem jako administrator i tak samo nic w czym moze problem ? a zalezy mi zeby pograc bo kawal dobrej roboty zrobiliscie i zapowiada sie ciekawie  :) 

Pozdrawiam

Opublikowano

Czesc mam problem z odpaleniem Maina sciaglem wszstko ladnie pieknie wypakowalem ale jak naciskam na main.exe nic mi sie nie otwiera robilem zgodnosc systemu i nic uruchamialem jako administrator i tak samo nic w czym moze problem ? a zalezy mi zeby pograc bo kawal dobrej roboty zrobiliscie i zapowiada sie ciekawie  :) 

Pozdrawiam

Dodałeś maina do wyjątków w DEP?

Opublikowano

Pozdrawiam

Drogi MuManiaku, 

Zapoznaj się z tematem na naszym forum. 

http://board.thermal-mu.com/index.php?/topic/26-witam-~problem-z-odpaleniem-mainexe/

Jeżeli usuną link to wejdź  na forum w specjalny dział "Problemy i Odpowiedzi"

Opublikowano

EXP +10 do godz. 00.00 jutrzejszego dnia!

Nowe klienty są już dostępne do ściągnięcia!

Rejestracja już dostępna!

expboost.png

minimap.png

Opublikowano

Witajcie MUmaniacy!

by uniknąć pytań związanych z położeniem, brakiem czy ukrytymi spotami, przygotowaliśmy dla was nowe minimapy, dzięki którym po naciśnięciu przycisku TAB nie tylko zobaczycie gdzie jesteście czy gdzie możemy znaleźć któregoś z NPC, ale także gdzie są dodane przez nas spoty! Nowa minimapa dostępna będzie w komplecie z nowym klientem który udostępnimy jeszcze dziś!

Linki do pobrania klienta dodane będą na forum, stronie www. serwera oraz napisany będzie na stronie głównej news na ten temat!

Uwaga! Stare klienty gry nie będą sprawne po oficjalnym uruchomieniu serwera!

minimap.png

Opublikowano

@banshee50, był już poruszany ten temat. Klient będzie czysty bez dodatków, ale +Sound & Music, prawdopodobnie będzie trzeba go dodać do DEP.

Będzie gotowy do odpalenia zaraz po rozpakowaniu, tak by nikt nic nie musiał kombinować.

Opublikowano

Moze wystartujecie server bez mobow godz przed startem zeby mozna bylo zobaczyc czy all smiga bo ja troche sie meczylem zeby na testy mi all smigalo

Opublikowano

Moze wystartujecie server bez mobow godz przed startem zeby mozna bylo zobaczyc czy all smiga bo ja troche sie meczylem zeby na testy mi all smigalo

Każdy będzie mógł całą sobotę odpalić klienta i sprawdzić czy się odpala, jeżeli będzie dochodzić do etapu select server ale bez serwera to znaczy, że wszystko gra. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Również potestowałem i zapraszam wszystkich byc moze pierwszy od dawna dobry polski serwer który postoi dłużej niz pare tyg :)

Opublikowano

Klient gotowy do pobrania - dostępny na 2 hostach 

• mega.nz
  • google drive

Rejestracja zostanie otwarta koło godziny 15:00. 

Zapraszam na nasze forum i teamspeak. 

Adres TS3: 217.182.9.137

STARTUJEMY O 18:00 !!!

Opublikowano

Czy w nowym kliencie jest tez koniecznosc usuwania tych plikow przez ktore wczesniej niektorzy mieli problemy graficzne?

Opublikowano

Czy w nowym kliencie jest tez koniecznosc usuwania tych plikow przez ktore wczesniej niektorzy mieli problemy graficzne?

Nie, nowy klient jest bez HD, mozna HD sobie pobrac z dzialu Download.

Opublikowano

Wracając do balansu postaci nie ruszany był BK, SM, RF i SU ? Tylko DL, MG i ELF ?

Ogólnie bardzo fajne ustawienia i na pewno przetestuje. Mam tylko nadzieje, że sprawdziliście dobrze ten balans porównując dmg (pvm i pvp) do innych postaci z taka sama ilością ptk co jest dość ważne, aby potem kwiatki nie wyszły :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wracając do balansu postaci nie ruszany był BK, SM, RF i SU ? Tylko DL, MG i ELF ?

Ogólnie bardzo fajne ustawienia i na pewno przetestuje. Mam tylko nadzieje, że sprawdziliście dobrze ten balans porównując dmg (pvm i pvp) do innych postaci z taka sama ilością ptk co jest dość ważne, aby potem kwiatki nie wyszły :)

Pozdrawiam

Witam, 

Widzę, że nie do końca zapoznałeś się z publikacją, ponieważ postać Rage Fighter został usunięty z serwera całkowicie. Nie będzie można grać tą postacią.

Jeżeli chodzi o balans, tak jak napisałem upgrade dostały postaci DL/MG?ELF przy balansie, który trwał ok. tygodnia czasu.

Tyle czasu zajmowaliśmy się tym, aby to dopiąć. 

Normalną i jasną sprawą jest, że komuś się balans nie spodoba, ale jeżeli będzie dużo jakiś "niedogodnień" i większość stwierdzi, że powinniśmy edytować to rozważymy taką opcję.

Staramy się zbudować serwer z pomocną Administracją, która będzie dbać o życie serwera.

Pozdrawiam

THERMAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...