Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2 Rework

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Perserga zmień dilera bo Baek-Go cie w chuya robi

serwer taki se, jak dla mnie diamond nigdy szału nie robił a był popularny tylko dlatego że w tamtych czasach privy startowały raz na miesiąc

Teraz w ciągu miesiąca startuje średnio 8 serwerów :)

Powodzenia! mam nadzieję że zarobisz siano założysz firme i przyczynisz się do wzrostu gospodarczego w Polsce

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7 stron, 27 osób shejtowało

To o czymś chyba świadczy :D

Że konkurencja nie śpi i mają zazdrość :lenny: :lenny: :lenny: :lenny:
x

K***a

D

Też tak mówie, jak stawiasz 10 serwer na plikach invorii :lenny: :lenny: :lenny: :lenny: :lenny:

Zapraszam na fanpage serwera, tam najszybciej dostaniecie info co do bety dokładnie.

X

K***a

D

V2

Nie postawiłem ani jednego od wielu lat kolego. Wiec grzecznie gościu przeproś za przekłamanie i sie lepiej nie odzywaj już na mój temat.

Jak Twoim zdaniem 3 osobne teamy stawiają to samo bo są sponsorowane przeze mnie to niezły z Ciebie wariat.

Trzeba napisać do jego rodziców, bo chyba nie wiedzą co ich dziecko wyprawia w internecie może ukrócą mu kaganiec. 

Topic. Skad bronie 75?

Opublikowano

x

K***a

D

Też tak mówie, jak stawiasz 10 serwer na plikach invorii :lenny: :lenny: :lenny: :lenny: :lenny:

Zapraszam na fanpage serwera, tam najszybciej dostaniecie info co do bety dokładnie.

X

K***a

D

V2

Nie postawiłem ani jednego od wielu lat kolego. Wiec grzecznie gościu przeproś za przekłamanie i sie lepiej nie odzywaj już na mój temat.

Jak Twoim zdaniem 3 osobne teamy stawiają to samo bo są sponsorowane przeze mnie to niezły z Ciebie wariat.

Trzeba napisać do jego rodziców, bo chyba nie wiedzą co ich dziecko wyprawia w internecie może ukrócą mu kaganiec. 

Topic. Skad bronie 75?

z szkatułek umarłego rozpruwacza przyjacielu, a % na drop chcesz też wiedzieć?  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

DiamondMT2.pl

Opublikowano

x

K***a

D

X

K***a

D

V2

Topic. Skad bronie 75?

z szkatułek umarłego rozpruwacza przyjacielu, a % na drop chcesz też wiedzieć?  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

naprawiłeś biologa? w matowych był bug z czasem na oddanie go (1222* min itd na oddanie matowego)

Opublikowano

x

K***a

D

X

K***a

D

V2

Topic. Skad bronie 75?

naprawiłeś biologa? w matowych był bug z czasem na oddanie go (1222* min itd na oddanie matowego)

Tak jest to naprawione, tak jak bugi z -32k hp po tepaniu i wiele innych.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

http://prntscr.com/ex1pvk

http://prntscr.com/ex1q9q

http://prntscr.com/ex1qda

Aż szkoda,że domena diamonda marnuje się u takiego pajaca,a sam crive chciał reaktywować serwer tylko cóż mu po tym skoro domene przejęła banda brykających debili

Ty wyzywasz od debili, a sam pokazałeś co potrafisz na Arianei  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Serwer wystartuje i jest to idealnie odzorowanie starego diamonda, kto nie wierzy, ten uwierzy na starcie kiedy wejdzie :)

Poza tym ładny fake na 3 zdjęciu, bo z azraela dropiła SAMA szkatułka xD 

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Aż szkoda,że domena diamonda marnuje się u takiego pajaca,a sam crive chciał reaktywować serwer tylko cóż mu po tym skoro domene przejęła banda brykających debili

Ty wyzywasz od debili, a sam pokazałeś co potrafisz na Arianei  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Serwer wystartuje i jest to idealnie odzorowanie starego diamonda, kto nie wierzy, ten uwierzy na starcie kiedy wejdzie :)

po 1 pliki od crive wiec widac jak wiesz.

po 2. są tu kawałki pandory więc c***a wiesz o ich pochodzeniu

a od arianei sie odjeb.Zarobiła 40 koła? zarobiła.Wiec sio.

http://prntscr.com/ex1wgk

Tak samo jak item_proto i mob_proto diamonda też zapewne nigdy nie ujrzysz na oczy,a bedziesz robił dalej swoje marne imitacje serwera

Opublikowano

po 1 pliki od crive wiec widac jak wiesz.

po 2. są tu kawałki pandory więc c***a wiesz o ich pochodzeniu

a od arianei sie odjeb.Zarobiła 40 koła? zarobiła.Wiec sio.

Kawalki pandory XDDDDDDD nie ośmieszaj się i wyjdź z tematu, bo nawet jeśli taką mieszanke sobie możesz wsadzić jedynie.

Mój drop jest odzorowany bardzo dobrze (perfekcyjnie się nie da) mam tyle osób do pomocy, nawet które miały 250 lv'e, że Twoje komentarze nić tutaj nie wnoszą, a tylko mi pomagasz, bo podbijasz prezke!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Syf jakich mało  w tym że administrator nie zna sie na naprawianiu błędów i pliki kradzione ^^ ma je od dawna na pc bo zaj***ł  i znów Chungo wejdzie na serwer znajdzie bugów milion na ten s**t. w tym ze admin ma 16 lat prawie XDDDDDDDD

Opublikowano

Syf jakich mało  w tym że administrator nie zna sie na naprawianiu błędów i pliki kradzione ^^ ma je od dawna na pc bo zaj***ł  i znów Chungo wejdzie na serwer znajdzie bugów milion na ten s**t. w tym ze admin ma 16 lat prawie XDDDDDDDD

Moge wiedzieć jak ukradłem pliki? xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

nie interesuje mnie to ale wiem :> i jak tam 16 latku stawiać serwery? ;3

Ahahaha Cymbale skoro kogoś oskarżasz o kradzież to weź to udowodnij. Skoro nawet nie wiesz skąd to skąd masz pewność, że ukradł? Ehh 13 letni hejterzy...

Opublikowano

Ja zawitam, nie gram dla administracji tylko zależy mi żeby było min 600-800 graczy i pytanko czy za 50zł przelewem IS ogarnę?

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Ja zawitam, nie gram dla administracji tylko zależy mi żeby było min 600-800 graczy i pytanko czy za 50zł przelewem IS ogarnę?

Tak IS masz jak na starym diamondzie czyli lizak,ppk, fryzura 10 ludzi oraz vipa, ewentualnie szkaty ripa mozesz kupić :)

IS będzie tani tak jak na starym dobrym diamondzie!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Tak IS masz jak na starym diamondzie czyli lizak,ppk, fryzura 10 ludzi oraz vipa, ewentualnie szkaty ripa mozesz kupić :)

Dorzuć pustynnego bojownika i bedzie sztos bez zbednych kostiumów typu bokser..

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Nie, nie u nas kostiumy tylko beda na specjalne wydarzenia np święta bożego narodzenia czy coś bardzo ważnego. Oczywiście kostiumy beda tylko na czas świąt.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Zajmij się działającymi serwerami.

Po Co robisz nowe?

Nie do ogarnięcia są 2 serwery przez jedną osobę.

Wprowadz aktualizacje na swoje stare serwery.

Ale nie rób kolejnych.

Naturalny jestem,ale na starcie dużej ilości nie zdobędziesz.

Opublikowano

Nie, nie u nas kostiumy tylko beda na specjalne wydarzenia np święta bożego narodzenia czy coś bardzo ważnego. Oczywiście kostiumy beda tylko na czas świąt.

na starym dmd nie było kostiumów, więc czemu je chcesz dodać ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...