Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2 Rework

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Perserga to nawet nie umiesz naprawic bug z cortium...oraz balans itd tylko o kasę.... ;)

Nom tylko na hajsie mi zależy, a isa dalem do handlarzy na cortiumie za darmo  :lenny:  :lenny:  :lenny:

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Znów ten kotlet.. Ile tego już było tych reworków? Dodaj jakieś nowości do tego serwera, np nowe sety, misje, bo to nie są już te czasy żeby grać na takim serwerze, jeszcze po kilku reworkach.

Opublikowano

Znów ten kotlet.. Ile tego już było tych reworków? Dodaj jakieś nowości do tego serwera, np nowe sety, misje, bo to nie są już te czasy żeby grać na takim serwerze, jeszcze po kilku reworkach.

Nowości na diamondzie mówimy wielkie NIE!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Perszinga, nie umie nic sam zrobić a to jest kolejne dno w jego wykonaniu. Nie pozdrawiam. A prezentacja taka sobie :)

Jak bym nic nie umiał, to by same aktualizacje na cortiumie się nie robiły, albo ogólnie diamond xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

to kiedy update 6/7 itd na cortium a nie tu....bardzo prosze cie najpierw tam cortium a jak nie to serwer offline...i juz :)

Na cortiumie od kilku dni masz 6/7 bony u rybaka xD

Jutro postaram się załatwić lepszą grafike na fanpage, a co do prezentacji jak zdąze to przed startem dodam nową.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Skoro mają dodać jakieś nowości to nie będzie diamond... Ja p******e jak można o takim czymś pomyśleć.  :D

Opublikowano

Skoro mają dodać jakieś nowości to nie będzie diamond... Ja p******e jak można o takim czymś pomyśleć.  :D

A czy widziałeś co się działo z tamtymi serwerami? Padały jak muchy przez ilość graczy, jak i zbugowane misje. Stare czasy diamonda dawno minęły wypalił się.

Opublikowano

A czy widziałeś co się działo z tamtymi serwerami? Padały jak muchy przez ilość graczy, jak i zbugowane misje. Stare czasy diamonda dawno minęły wypalił się.

Hola hola mój diamond miał bardzo dobrą ilość online, tylko spadała liczba online przez bugi.

Teraz jest wszystko cacy i ludzie też będą. Jak szukasz serwera z nowościami, masz ich pełno, tutaj tego nie znajdziesz.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ludzie kocham te wasze wypociny ale jak piszecie że coś kradzione czy coś to dajcie od razu dowody, bo pisać to sobie każdy może.

Ps. Powodzenia na starcie.

Opublikowano

Won z tym gownem a dla tego przegrywa ban.. jak bardzo trzeba nie miec do siebie szacunku, zeby trzyamc takie cos.

Gdy zobaczyłem Twój komentarz to : https://www.youtube.com/watch?v=iVsVmPa1TVU

Kiedys był to mój ulubiony serwer, ciekawe jak teraz będzie :D  :D  :D

Tak samo jak kiedyś czyli najlepsze czasy :)

Ludzie kocham te wasze wypociny ale jak piszecie że coś kradzione czy coś to dajcie od razu dowody, bo pisać to sobie każdy może.

Ps. Powodzenia na starcie.

Dzięki, bo się przyda!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

7 stron, 27 osób shejtowało
To o czymś chyba świadczy :D

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Że konkurencja nie śpi i mają zazdrość :lenny: :lenny: :lenny: :lenny:

x

K***a

D

Też tak mówie, jak stawiasz 10 serwer na plikach invorii  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Zapraszam na fanpage serwera, tam najszybciej dostaniecie info co do bety dokładnie.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Prawdopodobnie zawitam z małą ekipą :)

Dalej mnie śmieszą ludzie którzy obrażają, wyzywają od złodziei itd, a żadnego konkretnego dowodu w temacie nie potrafili zamieścić tylko piszą bzdury, inaczej mówiąc słowa rzucone na wiatr.

Powodzenia na starcie, możliwe że też wpadniemy ;)

Taki temat jest idealnym sposobem na uzbieranie sobie sporej ilości ostrzeżeń xD

Opublikowano

Dalej mnie śmieszą ludzie którzy obrażają, wyzywają od złodziei itd, a żadnego konkretnego dowodu w temacie nie potrafili zamieścić tylko piszą bzdury, inaczej mówiąc słowa rzucone na wiatr.

Taki temat jest idealnym sposobem na uzbieranie sobie sporej ilości ostrzeżeń xD

Zapraszam, bo jest warto!

Co do bety stawiam na DOBRĄ ZABAWĘ przy okazji co to oznacza?

Będą np testy eventów jak wojna królestw, gdzie administracja będzie się biła wraz z graczami ( oczywiście eq to samo co inni ludzie bez komend)

Wojny gildii też wchodzą w grę na becie is będzie u npc, a możliwe, że ostatnie 2 dni bety poprostu dam ulepki i lv u handlarzy, by potestować balans (chociaż jest już okej, ale co mi szkodzi)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Będą np testy eventów jak wojna królestw, gdzie administracja będzie się biła wraz z graczami ( oczywiście eq to samo co inni ludzie bez komend)

Wojny gildii też wchodzą w grę na becie is będzie u npc, a możliwe, że ostatnie 2 dni bety poprostu dam ulepki i lv u handlarzy, by potestować balans (chociaż jest już okej, ale co mi szkodzi)

Wojna królestw? Na starym diamondzie tego nie było  :D Wiadomo już kiedy beta?

Opublikowano

Wojna królestw? Na starym diamondzie tego nie było  :D Wiadomo już kiedy beta?

Wiem, że nie było, ale tutaj postanowiłem, że będzie, bo to fajny event, który zapewne się wielu osobą spodoba.

Dokładnie jeszcze nie wiem najpóźniej 21 kwietnia, a jak szybciej skończe robić serwer, to szybciej to odpale.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

x

K***a

D

Też tak mówie, jak stawiasz 10 serwer na plikach invorii :lenny::lenny::lenny::lenny::lenny:

Zapraszam na fanpage serwera, tam najszybciej dostaniecie info co do bety dokładnie.

X

K***a

D

V2

Nie postawiłem ani jednego od wielu lat kolego. Wiec grzecznie gościu przeproś za przekłamanie i sie lepiej nie odzywaj już na mój temat.

Jak Twoim zdaniem 3 osobne teamy stawiają to samo bo są sponsorowane przeze mnie to niezły z Ciebie wariat.

Opublikowano

x

K***a

D

Też tak mówie, jak stawiasz 10 serwer na plikach invorii :lenny: :lenny: :lenny: :lenny: :lenny:

X

K***a

D

V2

Nie postawiłem ani jednego od wielu lat kolego. Wiec grzecznie gościu przeproś za przekłamanie i sie lepiej nie odzywaj już na mój temat.

Jak Twoim zdaniem 3 osobne teamy stawiają to samo bo są sponsorowane przeze mnie to niezły z Ciebie wariat.

Nie będe Ciebie typie przepraszał i jak będe chciał to się będe odzywał :)

A teraz wyjdź z prezentacji i nie pojawiaj się, bo nie interesuje mnie Twoje nędzne zdanie :)

Kurde to dobry pomysł! będe się podpisywał, że sponsoruje serwery i to nie będą moje xD

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...