Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2 Rework

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, skoro Perserga ma perma to prezka/zapowiedz powinna iść do archiwum/kosza? :makka:

No już nie mam perma :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny: , wróciłem.

Możliwe, że betę odpale szybciej, bo wydaje mi się, że nie ma sensu tak długo czekać :)

ts3.iprogamers.pl ts serwerowy jak masz pytania to wbijaj

DiamondMT2.pl

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, skoro Perserga ma perma to prezka/zapowiedz powinna iść do archiwum/kosza? :makka:

No już nie mam perma :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny: , wróciłem.

Możliwe, że betę odpale szybciej, bo wydaje mi się, że nie ma sensu tak długo czekać :)

ts3.iprogamers.pl ts serwerowy jak masz pytania to wbijaj

Myślę, że ten weekend będzie optymalny na betę.  ;)

Opublikowano

@Perserga-Metin2 W jaki sposob chcesz odwzorowac starego Diamonda (2011-2013), skoro:

1. Miales 13-14 lat, kiedy stal.

2. Nie wbiles nawet maxa.

3. Dalej nie masz mutacji, dzieciaku.

4. Nie wiedziales co bylo na serwerze (twoj 'rework', gdzie po napisaniu do ciebie pytania, stwierdziles, ze 'ogladales' filmy z diamonda, a jednak, pelerynki byly u npc, oraz na start, chlopcze)

5. Nie jestes pelnoletni, masz malo wiedzy, nie potrafisz zagwarantowac, ze 'serwer' bedzie stal 'stabilnie' (navi, dice)

6. Nie masz plikow, nie masz fanpage'a ( NIGDY NIE BYLO NA DIAMONDZIE FP )

7. Nie masz strony, forum, bazy danych, nie masz nic, nawet mozgu.

8. Masz tylko 'nazwe', domene .pl (odkupiona)

P.S. Przypomnij mi, jaki lv miales na DiamondMT2.PL ?

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Na tym forum powinna być jedna zasada... zakaz publikacji REWORKów nie swoich serwerów...

Później jakieś raki psują opinie dobrych serwerów jadąc na opinii czegoś co tylko próbują nieudolnie naśladować... ja na miejscu prawdziwego właściciela bym wsiadł w samochód... wynajął za 2klocki 2 łysych debili i patrzył z samochodu jak Ci wpierdalają po czym wyjebują Twój komputer za okno.. 

Opublikowano

@Perserga-Metin2 W jaki sposob chcesz odwzorowac starego Diamonda (2011-2013), skoro:

1. Miales 13-14 lat, kiedy stal.

2. Nie wbiles nawet maxa.

3. Dalej nie masz mutacji, dzieciaku.

4. Nie wiedziales co bylo na serwerze (twoj 'rework', gdzie po napisaniu do ciebie pytania, stwierdziles, ze 'ogladales' filmy z diamonda, a jednak, pelerynki byly u npc, oraz na start, chlopcze)

5. Nie jestes pelnoletni, masz malo wiedzy, nie potrafisz zagwarantowac, ze 'serwer' bedzie stal 'stabilnie' (navi, dice)

6. Nie masz plikow, nie masz fanpage'a ( NIGDY NIE BYLO NA DIAMONDZIE FP )

7. Nie masz strony, forum, bazy danych, nie masz nic, nawet mozgu.

8. Masz tylko 'nazwe', domene .pl (odkupiona)

P.S. Przypomnij mi, jaki lv miales na DiamondMT2.PL ?

1. Co ma wiek do tego? Mam duuuużo osób, które mi pomagają odzorować go jak najlepiej ( nawet 250 lv'e z starego diamonda)

2. No i co, skoro przegrałem na nim 2 lata? xD

3. zapraszam ts3.iprogamers.pl przekonamy się  B)

4. https://www.youtube.com/watch?v=5hsQFFd_8Xs&t gdzie tu masz peleryny na start?

5. Poprzednia wersja stoi od 19 listopada, cortium od 8 lipca, ten diamond też będzie stabilny.

6. Serwer jest idealnie odzorowany, a fanpage mam swój ( juz ponad 2k like hehe)

7. No widzisz jakoś strone i forum mam :D

8. Stac mnie to odkupiłem :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie polecam bo perserga, każdy jego syf pada po chwili. ;)

@down

Nie mam zamiaru nabijać sobie postów na śmieć-tematach.

Przechodząc do odpowiedzi, KAŻDY JEDEN z którym miałeś coś wspólnego, skoro każdy tak po Tobie jedzie to nie może być przypadek, wciąż za mało hajsu z ISA? ;)

Pisząc z capsem i w takim stylu udowadniasz jak bardzo ograniczony jesteś ^^ Każdy wie że potrafisz postawić parę serwerów i jeden za drugim pada jak brakuje graczy, a is? Zawsze znajdą się dzieciaki czy maniacy jak zobaczą że mogą mieć 5% więcej niż inni. Aż tak pupka boli od prawdy?

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

To moze napiszesz dla wszystkich jakie moje serwery padły?  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Jesli macie pisac takie posty, oszczedzajcie sobie czasu, bo ani to sensu nie ma i nikt na to nie zwraca uwagi :)

EDIT : NOOOOO BO ZAROBIE W BARDZO WIELE KASKI W ISIE GDZIE BĘDZIE MOŻNA KUPIC FRYZA 10 LUDA VIPA I PPK ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MILIONY MOJE -,-

DiamondMT2.pl

Opublikowano

To moze napiszesz dla wszystkich jakie moje serwery padły?  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Jesli macie pisac takie posty, oszczedzajcie sobie czasu, bo ani to sensu nie ma i nikt na to nie zwraca uwagi :)

EDIT : NOOOOO BO ZAROBIE W BARDZO WIELE KASKI W ISIE GDZIE BĘDZIE MOŻNA KUPIC FRYZA 10 LUDA VIPA I PPK ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MILIONY MOJE -,-

Moze i masz strone, ale na pewno nie oryginalna, psd kradzione :)

Opublikowano

Moze i masz strone, ale na pewno nie oryginalna, psd kradzione :)

Skoro rzucasz takie słowa, to masz jakieś dowody na to, także proszę je przedstawić. Jesli tego nie zrobisz, to jesteś poprostu głupi i piszesz byle co żeby tylko był jakiś marny hejcik :D

DiamondMT2.pl

Opublikowano

o ku*wa, dice

chyba niedawno był jeden serwer, który się od tego wyje*ywał, a tak to od kilku lat na żadnym nie działało xD

@Perserga-Metin2 czy ty bana nie miałeś?  o.O  :s

miał, bo mpc bardzo dba o swoich użytkowników i żaden technik nie umie włączyć wygasania punktów ostrzeżeń xD

@LeoWoj tak serio, jak nie masz o czymś pojęcia to nie nabijaj postów

tenor.gif

Opublikowano

Ty jakiś k***a rozjebany jesteś ile razy będziesz robił rework tego samego syfu? Idź sie k***a lecz. A administracja tego forum musi być jeszcze bardziej rozjebana skoro trzymają tu taki syf i tu chodzi o ciebie.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ty jakiś k***a rozjebany jesteś ile razy będziesz robił rework tego samego syfu? Idź sie k***a lecz. A administracja tego forum musi być jeszcze bardziej rozjebana skoro trzymają tu taki syf i tu chodzi o ciebie.

Póki afryki nie wykarmie tyle razy będzie startowało  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

A tak na serio chce żeby ten serwer był ostatnim i najlepszym diamondem z wszystkich reaktywacji :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Póki afryki nie wykarmie tyle razy będzie startowało  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

A tak na serio chce żeby ten serwer był ostatnim i najlepszym diamondem z wszystkich reaktywacji :)

Skoro cie stac, to dlaczego szukales sponsora ? Malolacie, nie rozsmieszaj mnie, nie masz oryginalnej strony, psd nie nalezy do ciebie. Strona nie byla na sprzedaz, a jedynie domena.

NIE POLECAM

Opublikowano

Skoro cie stac, to dlaczego szukales sponsora ? Malolacie, nie rozsmieszaj mnie, nie masz oryginalnej strony, psd nie nalezy do ciebie. Strona nie byla na sprzedaz, a jedynie domena.

NIE POLECAM

Detektywem nie zostaniesz  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  Miałeś przedstawić dowody, a nie swoje domysły  :((  :((

DiamondMT2.pl

Opublikowano

NIE POLECAM

Detektywem nie zostaniesz  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  Miałeś przedstawić dowody, a nie swoje domysły  :((  :((

Dziecino, od kiedy jestesmy na 'ty' ? Do bielawy nie mam daleko, moze spotkamy sie na 'kawe/herbate' ? Alkoholu dzieciom nie mozna pic, a ja nie rozpijam mlodziezy :)

Pokaz kwity, ze strona odkupiona, chlopaczku.

Opublikowano

Hejt bo hejt ale nakręcacie tym reklamę. Jutuberów nie ma to mpc będzie znowu coś tam dawało, a tu w ciągu kilku dni już 6 stron xD

Polecam bo fajne forum.

Reklama jeszcze nie ruszyła  :lenny:  :lenny:

Nie polecam, syf tak jak i administrator @Perserga-Metin2

Stwierdzać syf bez wchodzenia na serwer dobry jesteś  :yay:  :yay:  :yay:

NIE POLECAM

Dziecino, od kiedy jestesmy na 'ty' ? Do bielawy nie mam daleko, moze spotkamy sie na 'kawe/herbate' ? Alkoholu dzieciom nie mozna pic, a ja nie rozpijam mlodziezy :)

Nic ci nie musze pokazywać wystarczy, że ja to wiem i Crive aka Mateusz  :D

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie polecam, bardzo slaby projekt pererga to złodziej i nędzny youtuber. Nie pozdrawiam zrób rework Pandory jeszcze :makka:

Skoro wyzywasz mnie od złodziei, to przydało by się żebyś dał jakieś dowody, a więc czekam na nie 

Elo Emiko kiedy serwer na plikach lastivii? xD 

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie polecam, bardzo slaby projekt pererga to złodziej i nędzny youtuber. Nie pozdrawiam zrób rework Pandory jeszcze :makka:

Skoro wyzywasz mnie od złodziei, to przydało by się żebyś dał jakieś dowody, a więc czekam na nie 

Ziomek ja skończyłem z grami 2 lata temu z tego się wyrasta młody, masz pojęcie o tworzeniu mt2 jak o nauce w gimnazjum. Ja tutaj mam poparcie ludzi a ty wstyd zapracuj na cos sam i niech ci to wyjdzie, projekt do kosza

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ziomek ja skończyłem z grami 2 lata temu z tego się wyrasta młody, masz pojęcie o tworzeniu mt2 jak o nauce w gimnazjum. Ja tutaj mam poparcie ludzi a ty wstyd zapracuj na cos sam i niech ci to wyjdzie, projekt do kosza

Do kosza to można dać Twoje konto jedynie  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Jak ktoś ma pytania dotyczące serwera zapraszam ts3.iprogamers.pl

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Hejt bo hejt ale nakręcacie tym reklamę. Jutuberów nie ma to mpc będzie znowu coś tam dawało, a tu w ciągu kilku dni już 6 stron xD

Polecam bo fajne forum.

Reklama jeszcze nie ruszyła  :lenny:  :lenny:

Nie polecam, syf tak jak i administrator @Perserga-Metin2

Stwierdzać syf bez wchodzenia na serwer dobry jesteś  :yay:  :yay:  :yay:

NIE POLECAM

Nic ci nie musze pokazywać wystarczy, że ja to wiem i Crive aka Mateusz  :D

Uhuhu, wiesz jak Crive ma na imie, no, no, gdzie sie o tym dowiedziales?

P.S. Dla Ciebie Pan Mateusz, o ile wiem nie jestescie na 'ty'

P.S.2. Dlaczego to jeszcze nie jest w koszu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...