Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2 Rework

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KUBEK CZY KTOS INNY WYJEB TO 

TO JEST JEGO TRZECI DIAMOND PROSZE CIE NIE OSMIESZAJCIE SIE I NIE WPUSZCZAJCIE TUTAJ TEGO GOWNA

TO BEDZIE PIERWSZY KROK DO NAPRAWY MPC

@Kubek

Idąc Twoim tokie myślenia lanerisów było 5, a prezentacja jest dalej :)

Na tym projekcie dam z siebie 100% nawet więcej, co udowodnie na becie jak i po starcie serwera.

Na serwerze nie ma żadnych petów kostiumów szarf czy innych bzdetów.

DiamondMT2.pl

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TO JEST JEGO TRZECI DIAMOND PROSZE CIE NIE OSMIESZAJCIE SIE I NIE WPUSZCZAJCIE TUTAJ TEGO GOWNA

@Kubek

Na tym projekcie dam z siebie 100% nawet więcej, co udowodnie na becie jak i po starcie serwera.

IDAC TYM TOKIEM MYSLENIA TO NEI POWINNO BYC I LANERISOW I TWOICH GOWNOSERWEROW

Z TEGO CO PAMIETAM TO TYLKO 1 REWORK MOZNA MIEC

A GDYBY WLICZAC JEGO WSZYSTKIE DIAMONDY TO JEST O JUZ DRUGI REWORK

Opublikowano

@Kubek

Nie jest to drugi rework, poprzednia prezentacja nie miała dopisku [Rework], teraz sam dopisałem to, bo nie będe nikogo oszukiwał.

Jest to ostatni i porządny diamond, który będzie długo stał, nie wierzysz? poczekaj po starcie sam zobaczysz.

Naprawde nie chce się z nikim kłócić, ale obiecuje, że tutaj dam z siebie maksimum.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@Kubek

Nie jest to drugi rework, poprzednia prezentacja nie miała dopisku [Rework], teraz sam dopisałem to, bo nie będe nikogo oszukiwał.

Jest to ostatnia i porządny diamond, który będzie długo stał, nie wierzysz? poczekaj po starcie sam zobaczysz.

Naprawde nie chce się z nikim kłócić, ale obiecuje, że tutaj dam z siebie maksimum.

CZYLI IDAC TYM TOKIEM MYSLENIA MOZNA ROBIC TE SAME SERWERY NIE ZMIANIAJAC NAZWY BO PRZECIEZ NIE REWORK NIE?

NIE ZE COS ALE PRZY PIERWSZEJ ODSLONIE TO SLYSZALEM

PRZY DRUGIEJ TEZ

OGOLNIE TO ZAWSZE TO SLYSZE I CI NEI WYCHODZI :))

Opublikowano

@Kubek

Jest to ostatnia i porządny diamond, który będzie długo stał, nie wierzysz? poczekaj po starcie sam zobaczysz.

CZYLI IDAC TYM TOKIEM MYSLENIA MOZNA ROBIC TE SAME SERWERY NIE ZMIANIAJAC NAZWY BO PRZECIEZ NIE REWORK NIE?

NIE ZE COS ALE PRZY PIERWSZEJ ODSLONIE TO SLYSZALEM

PRZY DRUGIEJ TEZ

OGOLNIE TO ZAWSZE TO SLYSZE I CI NEI WYCHODZI :))

Tak jak napisałem, obserwuj serwer, naprawde nie chcesz to nie wchodź na starcie jak się czegoś boisz... (sam się przekonasz, że jest git po starcie)

Naprawde dużo graczy mnie prosiło o reaktywacje, więc ją robie po raz ostatni.

Po to jest dział zapowiedzi, by prezentować swoje serwery, ale to TY wybierasz na którym masz grać, czy ja Cię gdzieś zmuszam do gry?

DiamondMT2.pl

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDD

POTEM PLACZ ADMINISTRACJI ZE DZIAL SCHODZI NA PSY I ROBIENIE TEMATOW JAK TO NAPRAWIC XDD

JAK WY TU TAKIE SERWERY WRZUCACIE TO NIE LICZCIE CHOCIAZBY NA MINIMALNA NAPRAWE

GF ROBI WIECEJ ABY PL'A POSTAWIC NA NOGI OD WAS ABY TE FORUM POSTAWIC

ELO

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDD

POTEM PLACZ ADMINISTRACJI ZE DZIAL SCHODZI NA PSY I ROBIENIE TEMATOW JAK TO NAPRAWIC XDD

ELO

Płacz jest tylko pokroju Ciebie, większość osób chciała żebyśmy zrezygnowali z zakazów i dawali wszystkie serwery, tak żeby mógł się wypowiedzieć.

BTW. Wyłącz Caps-Lock'a jest po lewej stronie klawiatury, jakbyś nie wiedział.

Opublikowano

Rework reworka rework sprawdzona marka od persergi polecam

No popatrz, podobnie jak ty! mortyriusz, azuris, netmetin, a potem luxurius :D

Przed startem będzie kilka konkursów na sm, więc obserwujcie fanpage i nie tylko!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Patrząc na Cortiuma, nic do Ciebie nie mam a wręcz przeciwnie, spoko ale jak zobaczyłem to.. to Ci powiem jedno - weź się pierdolnij w ten łeb.

Nie polecam, bo to chyba logiczne w tym przypadku. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Patrząc na Cortiuma, nic do Ciebie nie mam a wręcz przeciwnie, spoko ale jak zobaczyłem to.. to Ci powiem jedno - weź się pierdolnij w ten łeb.

Nie polecam, bo to chyba logiczne w tym przypadku. 

Nie rozumiem, zobaczyłeś idealnie odzorowany serwer, który nikt nie potrafił inny zrobić tego lepiej, coś w tym złego?

Jak by ktoś pytał o reklame będzie o to się nie musicie martwić więcej info podam bliżej bety.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ja nie rozumiem, po co ciągnąć spam w nieskończoność?

Wyraź swoje zdanie i przy tym zostań. .

Zwłaszcza jeżeli jest to opinia negatywna i nie chce Ci się patrzeć na projekt, to po co dalej wchodzić w zapowiedź i robić syf w temacie, narażając się na punkty?

Co do projektu, trzymam kciuki, że tym razem nie zawiedziesz graczy.

Powodzenia.

Opublikowano

Przed startem będzie kilka konkursów na sm, więc obserwujcie fanpage i nie tylko!

Hahaha, z tych wszystkich wymienionych serwerów miałem jedynie luxuriusa, który został zamknięty przez bug z kołem losu, dlatego od ponad 2 lat nie tykam się za tworzenie serwerów!

Widzisz, a Ty choć nie posiadasz umiejętności co miesiąc startujesz z reworkiem, ja sobie już dawno dałem spokój, pozdro!

Już nie wspomnę o Twoich wspomagaczach na wojnie gildii i o tym, że jak dostałeś bana to usunąłeś wszystkie filmy z luxa. :D

Opublikowano

Hahaha, z tych wszystkich wymienionych serwerów miałem jedynie luxuriusa, który został zamknięty przez bug z kołem losu, dlatego od ponad 2 lat nie tykam się za tworzenie serwerów!

Widzisz, a Ty choć nie posiadasz umiejętności co miesiąc startujesz z reworkiem, ja sobie już dawno dałem spokój, pozdro!

Już nie wspomnę o Twoich wspomagaczach na wojnie gildii i o tym, że jak dostałeś bana to usunąłeś wszystkie filmy z luxa. :D

Hmm co miesiąc robie reworka? zobaczmy...

Cortium - 9 miesięcy - ON-LINE

DiamondMT2 poprzednia odsłona - 5 miesięcy - ON-LINE

DiamondMT2 - Rework - start podany w temacie - OFF-LINE

Rzeczywiście co miesiąc reworki :D

Co do tych wspomagaczy nie potrafiłeś mi logów pokazać pro elo techniku

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Po 1 - nie uważam się za pro technika.

Po 2 - nie miałem obowiązku pokazywać Ci logów i robiłem to celowo, bo nie mam zamiaru wysyłać na zawołanie miliona ssów, aby udowodnić "niewinnemu", że cheat'ował choć sam dobrze o tym wie, tylko zgrywa idiotę...

Poza tym Twój płacz z prośbą o unbana na prawdę był irytujący. :D

Po 3 - co z tego ze stoja jak nie żyją? co to jest 20 graczy?

Po 4 - w takim razie po co startować z drugim identycznym serwerem zamiast zająć się pierwszym diamondem?

Opublikowano

Naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy wylewają agresję, kumulowaną przez cały tydzień na lekcjach przyrody, na jakimś upadającym forum. Usunięcie prezentacji będzie tylko na -, bo jedyne co tu trzyma ludzi to metin, a reklamy to nie daje.

Przynajmniej Perserga trzyma te serwery, a ostatnio i tak same góvvna wychodzą, więc choćby z nudów sam tu wejdę, bo diamond był chyba moim 2/3 serwerem prywatnym, na którym grałem.

Nie ma się co oszukiwać, teraz startują tylko reworki starych serwerów, teriosy, hardy z napisem easy od entergames, symulatory farmy i medium/hardy, które stoją dopóki gospodarka nie jebnie.

tenor.gif

Opublikowano

Po 1 - nie uważam się za pro technika.

Po 2 - nie miałem obowiązku pokazywać Ci logów i robiłem to celowo, bo nie mam zamiaru wysyłać na zawołanie miliona ssów, aby udowodnić "niewinnemu", że cheat'ował choć sam dobrze o tym wie, tylko zgrywa idiotę...

Poza tym Twój płacz z prośbą o unbana na prawdę był irytujący. :D

Po 3 - co z tego ze stoja jak nie żyją? co to jest 20 graczy?

Po 4 - w takim razie po co startować z drugim identycznym serwerem zamiast zająć się pierwszym diamondem?

http://screenshot.sh/m7AhkAdRsMGZG niezłe 20 online :D

1 diamond zostawie sobie dla siebie, dlaczego go nie ruszam, a ja ci od zawsze mówiłem, że nie byłem odpalonym na Twoim serwerze, tylko twoi kumple nie umieli grac na serwie :D

To nie jest identyczny 2 serwer, bo jest w nim troche zmian.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDD

ELO

Nic dziwnego, że schodzi ma psy skoro takie osoby jak ty nie mają jeszcze zablokowanej możliwości pisania...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...