Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DiamondMT2 Rework

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie można się spodziewać ewentualnej reklamy?  :D

prawie full stawiam na fejsbuka zresztą nigdy nie zawodziłem z liczbą online, kto grał ten wie, że graczy było troche :)

DiamondMT2.pl

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reklama u Zabq? 

xD

Opublikowano

Reklama u Zabq? 

xD

Nieee, on idzie do MC donalda, a sh4ke będzie kebsy podawał w kasie

Tak jak mówiłem reklame stawiam na fejsbuka, ale ale nie tylko. To się przekonacie bliżej startu serwera :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ze szczerego serduszka nie polecam grać na tego Pana serwerach ponieważ robi serwery i ma je potem w nosie a dodatkowo wchodzi co innych prezentacji i obrabia dupę właścicielom swoim gównem się nie zajmie a wtrąca się do kogoś innego jak dla mnie frajer !! Potrafi hejtować inne serwery i się wymądrzać a swój to kupa siki i na swój nie spojrzy jaki jest żałosny i denny tylko kogoś hejtować najlepiej . NIE POLECAM jeśli się nie zgadzasz z moją opina o wal się na ryj nie interesuje mnie to . !! NIE POLECAM :yay:  :yay:

P.S Liczę na like chłopaki ;*** :yay:  :yay:

Opublikowano

Odnośnie DT, jeśli edytowałeś jedno piętro to można liczyć na edycje piętra z pieczęciami 1-2 spoty = 5 pieczęci czy diamond już miał docelowo szybki drop pieczęci bo nie pamiętam ;P? Jeśli nie miał to liczę że ten będzie mieć :3...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ze szczerego serduszka nie polecam grać na tego Pana serwerach ponieważ robi serwery i ma je potem w nosie a dodatkowo wchodzi co innych prezentacji i obrabia dupę właścicielom swoim gównem się nie zajmie a wtrąca się do kogoś innego jak dla mnie frajer !! Potrafi hejtować inne serwery i się wymądrzać a swój to kupa siki i na swój nie spojrzy jaki jest żałosny i denny tylko kogoś hejtować najlepiej . NIE POLECAM jeśli się nie zgadzasz z moją opina o wal się na ryj nie interesuje mnie to . !! NIE POLECAM :yay:  :yay:

P.S Liczę na like chłopaki ;*** :yay:  :yay:

Nom mam w dupie serwery, cortium przy 150 online ciagle jest rozwijany, a ma juz 9 miesięcy ahhh <3

Hejtuj, hejtuj podbijasz mi prezke kolego, za co bardzo dziękuje!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Beta testy reworka... xD

Btw. Rework, reworka? To mi się podoba! 

To co teraz licznik będzie 2x żeby ludziom się podobało? 

Nie wróże dobrze temu serwerowi. :)

Nie musze podkręcać licznika, a dlatego robie beta, bo zrobiłem sporo zmian i chce mieć pewność, że jest wszystko okej :)

A mi się podobają takie głupie komentarze jak Twoje, jest się przy czym pośmiać!

Odnośnie DT, jeśli edytowałeś jedno piętro to można liczyć na edycje piętra z pieczęciami 1-2 spoty = 5 pieczęci czy diamond już miał docelowo szybki drop pieczęci bo nie pamiętam ;P? Jeśli nie miał to liczę że ten będzie mieć :3...

Nie, diamond miał ogólnie stare dt, ja tylko skasuje moby w 7 piętrze, żeby gracze z słabszymi PC mogli ogarniać DT.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

jak slysze o tym serwie i te rework to zastanawiam sie czy sie zrzygać czy zesrac ? osobiście nie polecam prezentacja jest denna jak właściciel i nigdy bym na tym czymś nie zagrał 

Opublikowano

jak slysze o tym serwie i te rework to zastanawiam sie czy sie zrzygać czy zesrac ? osobiście nie polecam prezentacja jest denna jak właściciel i nigdy bym na tym czymś nie zagrał 

Ale to ja nie kradne map z vesterisa i podpisuje je pod siebie  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Przypominam, że jeśli ktoś chce porozmawiac to ts3.iprogamers.pl

DiamondMT2.pl

Opublikowano

A ja liczę, że teraz to wypali ;)

S1 by wypaliło w Twoim wykonaniu, gdyby nie Twoje błędy :)

Powodzenia i liczę, że już nie popełnisz tych samych błędów.

Opublikowano

Ale to ja nie kradne map z vesterisa i podpisuje je pod siebie  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

ja również :) więc w czym problem bo nie rozumie chyba mylisz osoby 

i nie przypominaj bo i tak nikt z toba nie che rozmawiac :D

Opublikowano

ja również :) więc w czym problem bo nie rozumie chyba mylisz osoby 

i nie przypominaj bo i tak nikt z toba nie che rozmawiac :D

No wiesz, ja nie sponsoruje serwery oszustów ( tak byłeś w administracji serwera jako sponsor to też jesteś oszustem )

Czy ja wiem, moje serwery są w miare popularne, a nie to co Twoje, a sorry nawet nie wystartowały, bo taki szit reprezentujesz  B)  B)  B)  B)

Zapraszam tez na forum serwerowe : forum.diamondmt2.pl

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jak już stawiasz te kilka serwerów, to nie lepiej połączyć całość ? :D

Wszystkie w jednym kliencie. ^^ Jak na PL'u. 

W końcu wszystkie są twoje xD

Powodzenia z reworkiem. :P 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Jak już stawiasz te kilka serwerów, to nie lepiej połączyć całość ? :D

Wszystkie w jednym kliencie. ^^ Jak na PL'u. 

W końcu wszystkie są twoje xD

Powodzenia z reworkiem. :P

hehhehehehehehwhhwhehehehehhehehehehehehhe ty smieszku jeden szkoda ze mam tylko 2 serwery a to jest 3 a za powodzenia dzięki bo się przyda

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Perserga śmieciu jak dasz mi gm'a to zagram :D inaczej się yeb i nie proś więcej o reklamy na yt bo oboje wiemy gównie kim jesteś :D

Opublikowano

Perserga śmieciu jak dasz mi gm'a to zagram :D inaczej się yeb i nie proś więcej o reklamy na yt bo oboje wiemy gównie kim jesteś :D

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Na fanpage serwerowym jest konkurs SM zapraszam do brania udziału : https://www.facebook.com/DiamondMT2-1625201584429519/

DiamondMT2.pl

Opublikowano

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Na fanpage serwerowym jest konkurs SM zapraszam do brania udziału : https://www.facebook.com/DiamondMT2-1625201584429519/

No i na uj te znaki zapytania i udajesz? Przecież oboje wiemy ze chciałeś mi dać gm'a za reklamy na facebooku 

Opublikowano

No i na uj te znaki zapytania i udajesz? Przecież oboje wiemy ze chciałeś mi dać gm'a za reklamy na facebooku 

W takim razie przedstaw dowody ( tylko nagraj film wraz z odświeżaniem rozmowy ) śmieszny jesteś typie, nie znam Cię wcale.

Jak by ktoś chciał porozmawiać to zapraszam ts3.iprogamers.pl

DiamondMT2.pl

Opublikowano

No i na uj reklamujesz ts'a jak nie twój :D bylem wczoraj na ts to mnie olałeś i tyle :(

Nie zmieniaj tematu mój Drogi mam tam strefe :D

No to ciekawe, ciekawe, ja nadal czekam na te pseudo dowody, gdzie Ci oferowałem gm'a za promo xD

1000 post hę

Reklama serwera ruszy ok. 2 dni przed betą, a potem ok. 2 dni przed startem.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ooo rework, to coś nowego na rynku?

XDDDD

No wiesz, jest to najlepszy serwer, jak mam patrzeć na dział zapowiedzi  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Ocenianie własnego serwera, prosperując po zapowiedziach. Nie nudzi wam się to?  :((  :((  :((  :((

Opublikowano

Ooo rework, to coś nowego na rynku?

XDDDD

No wiesz, jest to najlepszy serwer, jak mam patrzeć na dział zapowiedzi  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Ocenianie własnego serwera, prosperując po zapowiedziach. Nie nudzi wam się to?  :((  :((  :((  :((

Każdy broni swojego  B)  B)  B)  B)  B)

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...