Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestios [Dedyk] [Easy/Medium]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z 300 graczy online jest? Serwer jak serwer, moim zdaniem tylko grafika fajna, powodzenia.

Ponad 650 osób ^^ 

Zapraszamy.

Opublikowano

zycze powodzenia skoro admin nawet dupy nie ruszy i blachej informacji nie poda :)

Jedyny jesteś w tym temacie? Oznacz go, zapytaj i poczekaj. Nikogo nie bronię ale sam wolałbym zająć się serwerem niż na Twoje życzenie sprawdzać ile jest kont w danym momencie. Łeh, co za błazen.

Zagram, zapowiada się spoczko ;) 

Opublikowano

Serwer jest online. Jeśli ktoś nie może wejść to zapraszamy tutaj:

http://forum.vestios.pl/index.php?/topic/46-poradnik-jak-uruchomi%C4%87-serwer/

650 osób powiadasz to ładnie a jakieś reklamy będą na yt czy coś? Pograłem chwilkę i nawet fajnie się zapowiada ale mało luda reklama jakaś i Pompa będzie 

Opublikowano

Serwer jest online. Jeśli ktoś nie może wejść to zapraszamy tutaj:

http://forum.vestios.pl/index.php?/topic/46-poradnik-jak-uruchomi%C4%87-serwer/

650 osób powiadasz to ładnie a jakieś reklamy będą na yt czy coś? Pograłem chwilkę i nawet fajnie się zapowiada ale mało luda reklama jakaś i Pompa będzie 

Nie jest mało ludzi, a reklama odpada bo YouTuberzy wylecieli :D

Opublikowano

Wszystko super tylko ten cholerny PORADNIK np mi na win 10 nic kompletnie nie daje .... wypakuje 2 nowe startery a błąd jak był tak sobie jest... na Forum tak samo ludzie piszą , że im również nie działa ale 0 odp od administracji..

Wszystko super tylko ten cholerny PORADNIK np mi na win 10 nic kompletnie nie daje .... wypakuje 2 nowe startery a błąd jak był tak sobie jest... na Forum tak samo ludzie piszą , że im również nie działa ale 0 odp od administracji..

Opublikowano

IS jest cholernie drogi...

Np sms za 23 zl daje 190 sm a pet do expa na 30 dni kosztuje 230 sm kto uwaza ze to jest zbyt drogie? Moze jestem biedny i nie stac mnie na takie dobroci ale nadal uwazam ze to jest zbyt drogie. 

JurexGCW

Opublikowano

IS jest cholernie drogi...

Np sms za 23 zl daje 190 sm a pet do expa na 30 dni kosztuje 230 sm kto uwaza ze to jest zbyt drogie? Moze jestem biedny i nie stac mnie na takie dobroci ale nadal uwazam ze to jest zbyt drogie. 

A kto ci dzieciaku każe is kupować? Wiadomo że będzie drogi ponieważ muszą kasę zarabiać na tym serwerze więc to jest normalna rzecz a jak ci się coś nie podoba to nie kupuj wcale KPW? Nie interesuje mnie twoje zdanie i opinia na temat tego co napisałem masz problem to zatrzymaj go dla siebie. Pozdrawiam Serdecznie a serwer polecam lecz mało ludzi troszkę  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Troche pobugowany serwer, tak troszeczkę, że aż topowy gracz sprzedał konto za itemy na Barii i spierdolił ;p

Opublikowano

200lv max a w topce dopiero 105?;o

Bardzo fajny serwer, przyjemny exp. 

Kiedy jakiś event wielkanocny?

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...