Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elite jak Elite jak macie troche mózgu to tu nie ma co spierdolić, ale proponowałbym zmienić zapowiedź na prezentacje, skoczy zainteresowanie.

Dopiero o 18:00 możemy zmienić na prezentację, jak pamiętam to 24 godziny przed startem można.

Kolejny kotlet, tylko do napompowania portfela, który padnie po tygodniu. Zapewne surek, małysz i inni w administracji.

Zapomniałeś o Vitronie, Lemonie, Sensualu, a i jeszcze Cannzas jest u nas technikiem.

Puknij się tam w główkę zanim coś napiszesz - napompować portfel? A co Ty chcesz w IS na Elite kupować?

Dziwne podobno nigdy na MPC nie byłeś, nowe konto przecież masz skąd znasz takich Techników? Podobno miałeś serwery zagraniczne... Głubisz się w swoich słowach człowieku... xD Podaj nazwy tych serwerów, jeżeli nie podasz wiadomo że każdy sobie może tak pogadać, ja mogę powiedzieć że mój jest Rubinum i co? Chłopie miałeś zagraniczne to pochwal się, pewnie jak były to gówno i nick zmieniony. :)

A to, że nie miałem konta na tym forum to znaczy, że nie mam YouTube ani nie słyszałem o tych osobach?

Człowieku zapędzasz się nie tu gdzie trzeba.. Nie Twój interes kompletnie kim jesteśmy i co robiliśmy.

I naucz się pisać po POLSKU... -> raporcik.

Nie ma to jak się ukrywać, nieźle później i tak to wyjdzie także spoko, mnie nie robi tylko na cholerę oszukujesz ludzi.

Skoro miałeś zagraniczne serwery, to podaj nazwy tych serwerów jeżeli było okej, to nic do was nie będę miał ale każdy chyba wie, że jednak tych zagranicznych serwerów nie miałeś. :)

Nie masz nic do ukrycia, ciężko ci podać nazwy tych serwerów?  :yay:

Tak jak ty oszukiwałeś z większością projektów że są one autorskie i od zera ? XDDDDDD

Masz swój serwer to siedź w temacie ze swoim serwerem bo wszystkim byś dupe obrabiał a siebie nie widzisz xD

Napisze mi ktoś w ilu % projekt jest podobny do oryginału? xD

Przynajmniej w 90% - minimalne zmiany zaszły, ale to tylko takie typu: ilość czegoś w sklepie w stacku itp.

Witam ,mam 2 pytanka do Administracji.

Pytanie nr 1: Jakie mieliście wsześniejsze projekty?

Pytanie nr 2: Czy Administrator --> Mike to były admin z serwera Revoria?

Ad 1. Jedynie co to byliśmy administratorami na głównie Niemieckich serwerach + jednym Włoskim (nazwy są nie istotne).

Ad 2. Nie, nikt z nas nie ma powiązania z żadnym z polskich serwerów - jedynie Nagash ma bogatszą historię, ale dotyczy bardziej globalnego serwera.

Pracowałeś przy Włoskim i niemieckim serwerze, ale nie chcesz podać nazwy i teraz wielki comeback na Polski rynek metina z kopią elitemt2

Wniosek jest tylko jeden :)

Możesz być reżyserem mody na sukces

A zdziwiłbyś się, szukanie w google nie boli - na pewno byś znalazł co nie co.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngvonMike Puknąłem się w łeb 4 razy i powiem Ci, iż taka pustka, że prawie echo mnie zabiło. Ale czekaj.. Wiem, że zapewne kotlet, będzie, to samo, co było z 

Pandorą, zgarniecie hrosz i spierdolicie. Zabawicie się w surka i 40 reworków odpalicie. Mogę dać sobie uciąć rękę. Ewentualnie nawet postawić na to 10k zł, bo wiadomo, że tak będzie. Jak zawsze to samo, Ciałem by zasłonili swojego kotleta, ale wiadomo, że to nie wytrzyma nawet 2 tygodni :) A później bd zwalanie winy na koleżków, albo znikniecie, i po miesiącu ruszycie z Elite rework 45

9368_gold.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngvonMike Puknąłem się w łeb 4 razy i powiem Ci, iż taka pustka, że prawie echo mnie zabiło. Ale czekaj.. Wiem, że zapewne kotlet, będzie, to samo, co było z 

Pandorą, zgarniecie hrosz i spierdolicie. Zabawicie się w surka i 40 reworków odpalicie. Mogę dać sobie uciąć rękę. Ewentualnie nawet postawić na to 10k zł, bo wiadomo, że tak będzie. Jak zawsze to samo, Ciałem by zasłonili swojego kotleta, ale wiadomo, że to nie wytrzyma nawet 2 tygodni :) A później bd zwalanie winy na koleżków, albo znikniecie, i po miesiącu ruszycie z Elite rework 45

To robimy zakłady ^^? Chętnie postawię drugie tyle, a potem wygram zakład gdyż serwer postoi uhuhu - długo.

//Dzisiaj wieczorkiem / lub jutro rano (do południa) dodamy klient do pobrania + przenosimy stronę oraz forum do innego usługodawcy więc będziemy przez trochę niedostępni.

Opublikowano

To robimy zakłady ^^? Chętnie postawię drugie tyle, a potem wygram zakład gdyż serwer postoi uhuhu - długo.

//Dzisiaj wieczorkiem / lub jutro rano (do południa) dodamy klient do pobrania + przenosimy stronę oraz forum do innego usługodawcy więc będziemy przez trochę niedostępni.

Hmm, gdybym ja już tego nie widział u 40 innych "nowych ekip" i "speszial" techników, "będziemy stać długo", to bym uwierzył, ale sami znamy realia.

A broń tego swojego "Mega serwera". Każdy ogarnięty wie jak to się skończy ;)

9368_gold.png

Opublikowano

ja zagram grałem na becie i jak dla mnie ok polecam 

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Opublikowano

W obecnych czasach taki serwer nie ma szans bytu, ponieważ ludzie oczekują od twórców serwerów czegoś nowego, nie mówie tu o tylko nowych systemach, ale także o różnego typu urozmaicenia do rozgrywki czy też zmiane samej.

Z prezentacji nic sie nie dowiedzialem mimo tego, ze owy serwer juz byl (nie gralem nigdy na nim)

Ludzi juz nudzi granie i robienie to samo monotonnie. 

Zycze powodzenia

Opublikowano

wydaje ci sie jest tez polowa graczy ktora by pograla na takich serwerach ja wbije pozdrooo

Opublikowano

W obecnych czasach taki serwer nie ma szans bytu, ponieważ ludzie oczekują od twórców serwerów czegoś nowego, nie mówie tu o tylko nowych systemach, ale także o różnego typu urozmaicenia do rozgrywki czy też zmiane samej.

Z prezentacji nic sie nie dowiedzialem mimo tego, ze owy serwer juz byl (nie gralem nigdy na nim)

Ludzi juz nudzi granie i robienie to samo monotonnie. 

Zycze powodzenia

A czego ty oczekujesz na serwerze oraz na innych serwerach ? Może kasyn Las Vegas albo Trybu The Sims aby wrzucili do metka...

To jest metin zawszę było jest i będzie to samo... Rywalizacja Expienie ulepszanie dropienie i to każdy serwer ma... Nie spotkałem żadnego innego, który by oferował coś innego.

PS. Każdy tak mówi że serwer nie ma racji bytu w tych czasach to dlaczego stoją serwery typu Glador, Laneris czy nawet Nebris?

Przecież te serwery także nie mają racji bytu z powodu tego że to co oni mają nowe już ma każdy inny serwer... oraz Reworki  serwery, które już były i pokazały co mają więc dlaczego na kolejnych reworkach nie dorzucają czegoś nowego i nowego nowego...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Co jak co, ale Elite jest marką samą w sobie. Jak dla mnie to jest jeden z tych kotletów, co ludzie polecą na nazwę, a po miesiącu padnie i słuch o właścicielach zaginie.

Na starcie nie zawitam, ale cóż, powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...