Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ileż można, szanujmy się... :)

Siema asfen

To nie Asfen, Asfen stawia swój serwer, który znajdziesz w zapowiedziach i przynajmniej coś sobą reprezentuje.

HAHAHAHAHAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jego zapowiedz powinna byc wypi3rdalana dozywotnio z tego forum, no ale jaka administracja takie forum 

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważam, że serwer nie ma szans działać nawet 2 dni, ponieważ Majcher nie ogarnia nic.

Serwer nie ma nic wspólnego ze starym elite - zwykła podjebana nazwa żeby złapać troszkę pieniędzy.

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś mądry i wykorzysta odpowiednie exploity - mi się nie chce tego pobierać nawet.

Nie polecam, zwykły gotowiec z hwangami.

Po 1. Jaki majcher? - Wyraźnie pisze w pierwszym poście, że on tylko wstawił prezentacje na to forum.

Po 2. Ty się nawet nie wypowiadaj o innych serwerach.

Po 3. Exploity to zostawiła matka natura w Twoim móżdżku.

To zobaczymy piesku <3

Opublikowano

Uważam, że serwer nie ma szans działać nawet 2 dni, ponieważ Majcher nie ogarnia nic.

Serwer nie ma nic wspólnego ze starym elite - zwykła podjebana nazwa żeby złapać troszkę pieniędzy.

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś mądry i wykorzysta odpowiednie exploity - mi się nie chce tego pobierać nawet.

Po 1. Jaki majcher? - Wyraźnie pisze w pierwszym poście, że on tylko wstawił prezentacje na to forum.

To zobaczymy piesku  <3

Skończ spam bo ci smycz skrócę shaggusiu

sygna.tan.png

Opublikowano

To zobaczymy piesku <3

Tak teraz sobie przypomniałem czy ty przypadkiem nie miałeś zaprzestać robienia serwerów po Alteri? Mogę się mylić.

Opublikowano

Perserga odezwał się śmieć gimbus, lajku ci wszystko robił sam się panoszysz na czyichś plikach i nazwach diamond s 5 chyba robisz już.. debilu więc na c**j się do mnie spinasz? Ja nie podpierdalam nazw i nie wklejam gotowego serwera nie zmieniając w nim nic. Miałeś już więcej serwerów niż ja człowieku więc się nie wypowiadaj bo wkurwiasz ucho chciałem, zrobić ale nie zrobiłem więc nie pierdol głupot...Gdyby nie lajku c**ja byś umiał i miał pamiętaj!

Liz dalej dupke perserga każdemu... Haha xD

Przyganiał kocioł garnkowi xD A ty od kiedy masz własne pliki gościu? O ile nie myli mnie pamięć zawsze jechałeś na gotowcu i tak też jest tym razem i to są pliki albo moyesa albo innego projektu siela więc nawet nie wiem dlaczego się udzielasz, a poza tym pomijając fakt że ja mu to robiłem to mu nikt z administracji serwera nie rozjebał xD

Jaki stopień podobieństwa do oryginalnych plików Elite z 2011?

Opublikowano

2-3 tygodnie i serwer padnie jak to dzisiejsze serwery 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

O ja p******e xD

Piszesz że nie potrzebujesz sponsora bo kilka tys to dla Cb nic, to po chuy stawiasz serwer ? xD Myślisz że 100 kawałków w miesiąc zarobisz? Takie reworki nie mają prawa bytu w dzisiejszych czasach, próbujecie się wybić na starej, dobrej marce... Mieliśmy na forum wiele przykładów jak kończyły takie reworki. Do tego powiadasz że nie interesuje Cię krytyka ? To co, liczysz na same pochwały ?

Myślałem że admini tego działu chcą coś zmienić, ale widocznie myliłem się...

IDcncno.png

Opublikowano

O ja p******e xD

Piszesz że nie potrzebujesz sponsora bo kilka tys to dla Cb nic, to po chuy stawiasz serwer ? xD Myślisz że 100 kawałków w miesiąc zarobisz? Takie reworki nie mają prawa bytu w dzisiejszych czasach, próbujecie się wybić na starej, dobrej marce... Mieliśmy na forum wiele przykładów jak kończyły takie reworki. Do tego powiadasz że nie interesuje Cię krytyka ? To co, liczysz na same pochwały ?

Czyli mamy się bawić w nudne i żmudne filtrowanie serwerów, które znajdują się na forum? 

Opublikowano

Czyli mamy się bawić w nudne i żmudne filtrowanie serwerów, które znajdują się na forum? 

Szczerze to ja Ci mówiłem, że lepiej wyrzucać serwery, który mają 200 reworków. W dodatku koleś wybija się na nazwie serwera, który nie był jego.

Opublikowano

O ja p******e xD

Zostaw tak jak jest. Każdy tworzy taki jaki chce serwer, jedni lubią oldschoole, a drudzy nowe.

Uwierz mi, że na tym forum są ludzie, którzy kochają Oldy ( w tym ja i dlatego tworze tylko oldy )

Na oldach nie da się dużo zarobić, bo nie było w nich kostiumów, petów, wierzchowców czy szarf czy innych bzdetów.

Na Elite masz tylko vipa i fryzure 10 ludzi, więc na tym dużo nie zarobią, a warto dać szansę projektowi, niech pokażą, że inni się mylą :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

ciekawe ciekawe moze moze moze??????

ktos ze starej gwardi szykuje sie ???

Pozdrawiam BUK/ Toshi :) :) :) :) :)

Opublikowano

O ja p******e xD

Nie popluj się to po pierwsze.

Naucz się składać poprawnie zdania to po drugie...

A naszymi pieniędzmi się nie interesuj, bo nie masz prawa.

Szczerze to ja Ci mówiłem, że lepiej wyrzucać serwery, który mają 200 reworków. W dodatku koleś wybija się na nazwie serwera, który nie był jego.

W takim razie po co robisz kolejny "rework" Last**i, hipokryto...

Co mnie obchodzi, że nie był mój - domena wolna to sobie kupiłem, proste.

@Kubek - po prostu niektórym się nudzi i boją się o start swoich wypocin.

Opublikowano

Kolejny serwer, który padnie szybciej niż powstał. Rozumiem ludzie odczuwają sentyment do starych serwerów ale stawianie w 2k17 reworka w skali 1:1 jest trochę bez sensu. Śmieszy mnie tylko fakt, że w latach gdy jeszcze nie było source wszyscy gracze chcieli nowości na serwerach typu 5 stronu eq itp. Przy obecnych możliwościach powstają serwery tego typu jak ten gdzie bez urazy ale ja przy moich praktycznie 0 umiejętnościach jestem wstanie na kolanie zrobić taki serwer w dwa tygodnie. Wracając do tych 5 stron w eq bo zmieniłem temat. Czy ktoś z administracji poza Frozen (o ile to Klaudia) grał na starym Elite? Przy dwóch stronach ciężko było trzymać 4 sety klasowe i 1 wojenny.

Wydaje mi się, że to jest zupełnie inna osoba C:.

Grałem na becie, serwer bardzo podobny do dawnego elite. Administracja ogarnięta.

Nowości sprawią, że to nie będzie już elite... dlatego dobrze, że niektórych "nowoczesnych" rzeczy nie ma. Poza tym ja nie miałem problemu z trzymaniem eq, dopalaczy i potek :)

Myślę, że warto dać szanse temu projektowi! :)

Opublikowano

Kolejny, bezsensowny rework serwera, który może i był dobry, ale w okolicach 2010 roku.0 innowacji, rework 1:1, ohydne hwangi, rózniące się jedynie kolorem, stare jak świat bronie i zbroje, nie wspominając o mapach.Tzw. serwer "oldschoolowy" to serwer skazany na zagładę, bo z definicji nie ma zamiaru się rozwijać.

Opublikowano

Kolejny, bezsensowny rework serwera, który może i był dobry, ale w okolicach 2010 roku.0 innowacji, rework 1:1, ohydne hwangi, rózniące się jedynie kolorem, stare jak świat bronie i zbroje, nie wspominając o mapach.Tzw. serwer "oldschoolowy" to serwer skazany na zagładę, bo z definicji nie ma zamiaru się rozwijać.

To Twoje zdanie, nie mów za ogół - nie podoba się nie graj i tyle, pozdrawiam.

Opublikowano

O ja p******e xD

@Kubek

Zamknijcie w kij dział prezentacje, zapowiedzi i inne związane z tym działy zostawcie tylko działy medyczne czyli Cheaty i pomoc metin2 :D

a Ci co mają tu prezki zapowiedzi niech sobie idą robić tam reklamę na odpowiednich stronach typu metinlist :D.

A co do serwera, gdyby owy wystartował bez problemów oraz trzymał się jakość bez ciągłych wywalań kanałów itd... To wbiłbym pograć bo to co się aktualnie w dziale prezentacje dzieje to jeden wielki Kabaret... 

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Rework, kotlet, perserga poleca czyli combo kompletne. Nie polecam, druga pandora postoi chwilę i padnie. Nic ciekawego nie ma w serwerze porównując go do innych na rynku. Nie grałem na poprzednim Elite, na tym też nie.

Opublikowano

Serwer zapowiada sie fajnie ;) Lubie oldschool wiec zagram

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

O ja p******e xD

Większość ludzi wolałaby mieć kilka stabilnych, fajnych serwerów na forum niż taki burdel. Jakaś selekcja powinna być, a nie wpuszczanie każdej prezentacji na forum. Markę pandory już pewne osoby zniszczyły, teraz będzie to samo z Elite. Dodałeś temat w którym pytałeś się co powinniście zmienić w regulaminie forum. Kilku użytkowników napisało wam swoje spostrzeżenia, wystarczy teraz przemyśleć to i napisać od 0 nowy regulamin.

IDcncno.png

Opublikowano

Rework, kotlet, perserga poleca czyli combo kompletne. Nie polecam, druga pandora postoi chwilę i padnie. Nic ciekawego nie ma w serwerze porównując go do innych na rynku. Nie grałem na poprzednim Elite, na tym też nie.

Nie ma to jak wkładać wszystkich do jednego wora ;) 

O ja p******e xD

Większość ludzi wolałaby mieć kilka stabilnych, fajnych serwerów na forum niż taki burdel. Jakaś selekcja powinna być, a nie wpuszczanie każdej prezentacji na forum. Markę pandory już pewne osoby zniszczyły, teraz będzie to samo z Elite. Dodałeś temat w którym pytałeś się co powinniście zmienić w regulaminie forum. Kilku użytkowników napisało wam swoje spostrzeżenia, wystarczy teraz przemyśleć to i napisać od 0 nowy regulamin.

Jasnowidz czy jaki ch*j? 

Opublikowano

O ja p******e xD

Tylko właśnie te spostrzeżenia realizujemy. Dobra koniec offtopu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...