Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Predoria - A taki błazen jak Ty, który nie jest w stanie nikogo rozśmieszyć powinien trafić pod gilotynę :((.

Jakoś nie bardzo bierzemy sobie do serduszek krytykę ludzi z tego forum.
Prezentacja tu trafiła bo mamy takie prawo. A pisać - piszcie, więszky rozgłos dla nas.

Pozdrawiam wszystkich, którzy jednak weszli na betę i przynajmniej ze mną porozmawiali (te osoby wiedzą, że serwer jest w dobrych rękach).

A również pozdrawiam wszystkich wielkich techników z tego forum (głównie tych co wypowiedzieli się w temacie).
Wasze umiejętności są przecież tak ogromne, że potraficie rozróżnić na jakim silniku funkcjonuje serwer po samych stronach ekwipunku - SZACUNEK!

Jak będzie trzeba to chętnie się jeszcze wypowiem // od Furious 

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uważam, że serwer nie ma szans działać nawet 2 dni, ponieważ Majcher nie ogarnia nic.

Serwer nie ma nic wspólnego ze starym elite - zwykła podjebana nazwa żeby złapać troszkę pieniędzy.

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś mądry i wykorzysta odpowiednie exploity - mi się nie chce tego pobierać nawet.

Nie polecam, zwykły gotowiec z hwangami.

Opublikowano

ooo serwer dla jutuberkuf widzę chłopaki stawiają na grubą reklamę xD

ta prezentacja taka obszerna... no ale serwer jest 0 to czego oczekiwać po prezce

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Uważam, że serwer nie ma szans działać nawet 2 dni, ponieważ Majcher nie ogarnia nic.

Serwer nie ma nic wspólnego ze starym elite - zwykła podjebana nazwa żeby złapać troszkę pieniędzy.

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś mądry i wykorzysta odpowiednie exploity - mi się nie chce tego pobierać nawet.

Nie polecam, zwykły gotowiec z hwangami.

Po 1. Jaki majcher? - Wyraźnie pisze w pierwszym poście, że on tylko wstawił prezentacje na to forum.

Po 2. Ty się nawet nie wypowiadaj o innych serwerach.

Po 3. Exploity to zostawiła matka natura w Twoim móżdżku.

Opublikowano

Chłopaki , nie przejmujcie się krytyką Stare ekipy wracają !! A i nowe się znajdą :)

Bez zbędnego Spamu powodzenia :)

Opublikowano

Chłopaki , nie przejmujcie się krytyką Stare ekipy wracają !! A i nowe się znajdą :)

Hej hej, my się nie przejmujemy, wręcz jej chcemy - im więcej osób będzie nas "krytykować" tym więcej zobaczy serwer.

Każdy i tak dobrze wie, że to czysta zazdrość gdy komuś się coś udało ^^.

Opublikowano

Hej hej, my się nie przejmujemy, wręcz jej chcemy - im więcej osób będzie nas "krytykować" tym więcej zobaczy serwer.

A co się wam udało?  o.O Nie zrobiliście nic swojego  xD

Opublikowano

Kolego nawet żeś nie wystartował, a już uważasz że ci się udało nieźle zazdrość? Czego? Postawienia czegoś Starego? To jakby A wgrać diamonda przerobić na elite lol... Nie zdziwię się jak wam chungo rozwali serwer jak to zrobił z Pandora. Pewnie majcher sponsor co? :) dziwne że kazaliscie majcherowi udostępnić zapowiedź, dodatkowo ktoś się skrywa pod tymi nickami nowe konta widać.. nie polecam.

Opublikowano

A co się wam udało?  o.O Nie zrobiliście nic swojego  xD

Wręcz przeciwnie, zrobiliśmy bardzo dobrze odwzorowaną legendę 1f642.png. Jeśli Cię to boli i potrafisz lepiej - pokaż, a nie oceniaj ;>

Kolego nawet żeś nie wystartował, a już uważasz że ci się udało nieźle zazdrość? Czego? Postawienia czegoś Starego? To jakby A wgrać diamonda przerobić na elite lol... Nie zdziwię się jak wam chungo rozwali serwer jak to zrobił z Pandora. Pewnie majcher sponsor co?  :) dziwne że kazaliscie majcherowi udostępnić zapowiedź, dodatkowo ktoś się skrywa pod tymi nickami nowe konta widać.. nie polecam.

Dobrze, że nie polecasz - już się bałem, że ludzie z Twoim ilorazem IQ (w sensie tak niskim, jakbyś nie zrozumiał) będą nas polecać.. Jakby to o nas świadczyło.

Co do sponsorowania... Nie potrzebujemy by ktoś wykładał te marne kilka tysięcy na serwer za nas - stać nas to sobie robimy co chcemy.

Opublikowano

Kolego nawet żeś nie wystartował, a już uważasz że ci się udało nieźle zazdrość? Czego? Postawienia czegoś Starego? To jakby A wgrać diamonda przerobić na elite lol... Nie zdziwię się jak wam chungo rozwali serwer jak to zrobił z Pandora. Pewnie majcher sponsor co? :) dziwne że kazaliscie majcherowi udostępnić zapowiedź, dodatkowo ktoś się skrywa pod tymi nickami nowe konta widać.. nie polecam.

Beta cały czas Online ;)

Zapraszam do Chunjo jak coś :)

Opublikowano

Beta cały czas Online ;)

Zapraszam do Chunjo jak coś :)

Co do bety, to jest ona jeszcze na wersji 0.6 gdzie już dzisiaj jest oficjalna wersja 1.0 i masa rzeczy się tam różni. Dzisiaj zamykamy betę gdyż jest nam nie potrzebna dłużej i czyścimy wszystko. 

Opublikowano

To po ciula majcher który zawsze jest sponsorem wrzuca wam zapowiedź nie mogliście ze swojego konta wrzucić?

Serwer pewnie na game 34k co? xD

Opublikowano

To po ciula majcher który zawsze jest sponsorem wrzuca wam zapowiedź nie mogliście ze swojego konta wrzucić?

Serwer pewnie na game 34k co? xD

Żebyś nam podbijał prezentację. Niee 34K to zbyt nowoczesny - stoimy na game z bety metina globalnego.

Opublikowano

Wiesz ile było diamondow i pandor itd i jak te serwery skończyły po czasie nie? :) Jak zjebiecie raz na starcie zostaniecie przekresleni, nie umiecie zrobić czegoś nowszego albo chociaż zmienić nazwę? Aaa no tak takie pliki z inną nazwą by nie grały roli i takie zainteresowania by nie było..

Kiedy start serwera? Mogę wiedzieć czemu majcher wrzucił prezke a nie ty? Jakiś wcześniejszy serwer albo Nick? Tylko nie mów ze jesteś nowy albo nigdy serwera nie miales.

Opublikowano

Wiesz ile było diamondow i pandor itd i jak te serwery skończyły po czasie nie? :) Jak zjebiecie raz na starcie zostaniecie przekresleni, nie umiecie zrobić czegoś nowszego albo chociaż zmienić nazwę? Aaa no tak takie pliki z inną nazwą by nie grały roli i takie zainteresowania by nie było..

Twoje gówno nie ustoi nawet godziny to na c**j się produkujesz? 

Topic. Serwer polecam możliwe, że wbiję.

Opublikowano

Kiedy start serwera? Mogę wiedzieć czemu majcher wrzucił prezke a nie ty? Jakiś wcześniejszy serwer albo Nick? Tylko nie mów ze jesteś nowy albo nigdy serwera nie miales.

Masz napisane w prezentacji kto jest w administracji, więcej pisać nie muszę bo nic tego nie wymaga. Chcesz, wejdź na TS / Forum, a będziesz wiedział.

Opublikowano

Życzę udanego startu serwera, iż będzie wam bardzo ciężko zachęcić graczy na wasz serwer.Na ten moment startuje bardzo dużo serwerów lub mają zamiar wystartować:

xzc

Jak najbardziej pierwsza edycja udana, grałem i było elegancko.Pozdrawiam.

Opublikowano

Życzę udanego startu serwera, iż będzie wam bardzo ciężko zachęcić graczy na wasz serwer.Na ten moment startuje bardzo dużo serwerów lub mają zamiar wystartować:

zxc

Jak najbardziej pierwsza edycja udana, grałem i było elegancko.Pozdrawiam.

Jeżeli ktoś lubi serwery bez zbędnych rzeczy , bez (100) setów , bez kilkunastu ulepek ... tylko klasyczny serwer prywatny (tych z pierwszych) Wybierze Elite .

Opublikowano

ZAMKNIJ TĄ MORDE W KOŃCU ASFEN BO SAM CHCIAŁEŚ ROBIĆ DIAMONDA MIESIĄC TEMU http://screenshot.sh/mFdZ5wb0XXqlO

CO DO KOTLETÓW NIE WYPOWIADAJ SIĘ, BO WIESZ ILE ICH ZROBIŁEŚ, A SETORIA TO PRZEROBIONY MOYES WIĘC SKLEJ SIĘ.

NIE MÓW NIC O NOWOŚCIACH PROSZĘ CIĘ.

POZDRO JAK MNIE WKURWIAJA TAKIE KOMENTARZE SAM NIC NOWEGO NIE REPREZENTUJE, A WYZYWA INNYCH

NIE ZROBIŁEŚ DIAMONDA, BO MÓJ CLIENT MA SHOPY OFFLINE, A TY TEGO NIE UMIAŁEŚ SOBIE USUNĄĆ POZDRO.

Ponawiam pytanie czy jest nagroda za topke.

Jak wygląda sprawa jeśli chodzi o balans?

Czy ta strona główna juz zostaje, czy będzie zmieniana( chodzi o szatę graficzną)?

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Polecam przenieść się z kłótniami na pw.

Kolejne prowokacje będą punktowane.

Opublikowano

Perserga odezwał się śmieć gimbus, lajku ci wszystko robił sam się panoszysz na czyichś plikach i nazwach diamond s 5 chyba robisz już.. debilu więc na c**j się do mnie spinasz? Ja nie podpierdalam nazw i nie wklejam gotowego serwera nie zmieniając w nim nic. Miałeś już więcej serwerów niż ja człowieku więc się nie wypowiadaj bo wkurwiasz ucho chciałem, zrobić ale nie zrobiłem więc nie pierdol głupot...Gdyby nie lajku c**ja byś umiał i miał pamiętaj!

Liz dalej dupke perserga każdemu... Haha xD

Opublikowano

Perserga odezwał się śmieć gimbus, lajku ci wszystko robił sam się panoszysz na czyichś plikach i nazwach diamond s 5 chyba robisz już.. debilu więc na c**j się do mnie spinasz? Ja nie podpierdalam nazw i nie wklejam gotowego serwera nie zmieniając w nim nic. Miałeś już więcej serwerów niż ja człowieku więc się nie wypowiadaj bo wkurwiasz ucho chciałem, zrobić ale nie zrobiłem więc nie pierdol głupot...Gdyby nie lajku c**ja byś umiał i miał pamiętaj!

Liz dalej dupke perserga każdemu... Haha xD

Od kiedy odkupienie domeny to podpierdalanie nazw?

Haha więcej serwerów niż ty! jebłem mam tylko 2 serwery (cortium/diamond) więc o czym ty gadasz?

Śmieć gruby oj oj, nie popłacz się asfen,  sam nic nie potrafisz nadal lecisz w c**ja z każdym setorie robiłeś w 3 tygodnie więc sklej się.

Dobra ludzie czas na kabaret i prawde o asfenie

http://screenshot.sh/n7Uvq74P2337C

http://screenshot.sh/n9krfkgjxWygM

To jest właśnie asfen i jego przemiana taki c**j juz mam wyjebane w ten warn, ale zamknij ta pizde pajacu jeszcze jeden głupi komentarz to zrobie o tobie taki temat, że setoria pojdzie do kosza pajacu.

http://screenshot.sh/m2g13qdhHI9I6 A TAK POWSTAŁA SETORIA WSZYSTKO USTAWIONE 

DiamondMT2.pl

Opublikowano

@Ironia. możesz mi wytłumaczyć dlaczego w tym temacie są rozmowy na całkiem inny temat? w myślach @.Avixon.

coś mi się wydaje że postoi 1 miech i padnie ;c

Po czym to sugerujesz? kappa zero pojęcia ale tak totalnie zero (brak rozmowy z nami, brak śledzenia poczynań na fb).... puste słowa... @Ironia.

Opublikowano

coś mi się wydaje że postoi 1 miech i padnie ;c

Pożyjemy zobaczymy xD sam się ciekawie czy padnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...