Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postoi i jebnie jak Pandora.

Nie polecam xD

@BlackEndWhite miałem sobie polać sam no ale skoro tak to dzięki xD 

Opublikowano

Prezentacja prosto i na temat, czekaliśmy na odsłonę tego serwera sporo czasu. Administracja na serwerze beta spisywała się wzorowo i naprawiała każdą drobnostkę dosyć szybko. 

Opublikowano

Kolejny serwer, który padnie szybciej niż powstał. Rozumiem ludzie odczuwają sentyment do starych serwerów ale stawianie w 2k17 reworka w skali 1:1 jest trochę bez sensu. Śmieszy mnie tylko fakt, że w latach gdy jeszcze nie było source wszyscy gracze chcieli nowości na serwerach typu 5 stronu eq itp. Przy obecnych możliwościach powstają serwery tego typu jak ten gdzie bez urazy ale ja przy moich praktycznie 0 umiejętnościach jestem wstanie na kolanie zrobić taki serwer w dwa tygodnie. Wracając do tych 5 stron w eq bo zmieniłem temat. Czy ktoś z administracji poza Frozen (o ile to Klaudia) grał na starym Elite? Przy dwóch stronach ciężko było trzymać 4 sety klasowe i 1 wojenny.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

No to nieźle "MAJCHER" serio? Serwer zrobiłeś aby wybić nazwę aby mieć graczy na starcie? Serio? Myślałem ze zrobisz coś swojego takie pliki teraz sa na forum jak pisal kolega wyżej. Nie zbyt polecam były już odsłony takich nazw serwera starych, zawsze się to źle kończyło nie wznowisz starych czasów przy takich serwerach, jakie sa teraz aktualnie. Powodzenia ale nie polecam ogółem bo majcher i sam serwer, bez Source wszystko Stare. To tylko moje zdanie.

Opublikowano

No to nieźle "MAJCHER" serio? Serwer zrobiłeś aby wybić nazwę aby mieć graczy na starcie? Serio? Myślałem ze zrobisz coś swojego takie pliki teraz sa na forum ja kolega wyżej stawienia, jest to chwila moment. Nie zbyt polecam były już odsłony takich nazw serwera starych, zawsze się to źle kończyło nie wznowisz starych czasów przy takich serwerach, jakie sa teraz aktualnie. Powodzenia ale nie polecam ogółem bo majcher i sam serwer, bez Source wszystko Stare. Tylko moje zdanie.

No to nieźle "MAJCHER" serio? Serwer zrobiłeś aby wybić nazwę aby mieć graczy na starcie? Serio? Myślałem ze zrobisz coś swojego takie pliki teraz sa na forum jak pisal kolega wyżej. Nie zbyt polecam były już odsłony takich nazw serwera starych, zawsze się to źle kończyło nie wznowisz starych czasów przy takich serwerach, jakie sa teraz aktualnie. Powodzenia ale nie polecam ogółem bo majcher i sam serwer, bez Source wszystko Stare. To tylko moje zdanie.

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Na końcu napisał, że to nie jest jego serwer, tylko wrzucił zapowiedz lol.

Rozumiem, że konkurencja, no ale...

Pokaż mi tu gdzie są pliki elite na mpc :p

Serwer może stać na src, a mieć 2 strony eq, jestem pewien, że tak jest.

@ Bedą jakieś nagrody za topkę?

a i nie mów nic o gotowcach, bo miesiąc temu chciałeś robić rework diamonda więc?

DiamondMT2.pl

Opublikowano

No to nieźle "MAJCHER" serio? Serwer zrobiłeś aby wybić nazwę aby mieć graczy na starcie? Serio? Myślałem ze zrobisz coś swojego takie pliki teraz sa na forum ja kolega wyżej stawienia, jest to chwila moment. Nie zbyt polecam były już odsłony takich nazw serwera starych, zawsze się to źle kończyło nie wznowisz starych czasów przy takich serwerach, jakie sa teraz aktualnie. Powodzenia ale nie polecam ogółem bo majcher i sam serwer, bez Source wszystko Stare. Tylko moje zdanie.

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Na końcu napisał, że to nie jest jego serwer, tylko wrzucił zapowiedz lol.

Rozumiem, że konkurencja, no ale...

Pokaż mi tu gdzie są pliki elite na mpc :p

Serwer może stać na src, a mieć 2 strony eq, jestem pewien, że tak jest.

@ Bedą jakieś nagrody za topkę?

a i nie mów nic o gotowcach, bo miesiąc temu chciałeś robić rework diamonda więc?

Chyba nie zrozumiałeś sensu mojego posta. Prawdopodobnie nigdzie nie na udostępnionych plików elite ale jak pisałem wcześniej serwer takiego typu można zrobić w dwa tygodnie przy zerowych umiejetnosciach. Nie trzeba być wybitnie uzdolniony żeby dodać sety, mapy, dungi itp które od x czaasu są dostępne w internetach

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Ileż można, szanujmy się... :)

Siema asfen

To nie Asfen, Asfen stawia swój serwer, który znajdziesz w zapowiedziach i przynajmniej coś sobą reprezentuje.

Opublikowano

Ileż można, szanujmy się... :)

Siema asfen

To nie Asfen, Asfe stawia swój serwerek, który znajdziesz w zapowiedziach i przynajmniej coś sobą reprezentuje.

Asfen coś sobą reprezentuje? Proszę Cie xD Kolejny skok na hajs w jego wykonaniu i taki pajac jak Ty jeszcze w to wierzy. A co do serwera Elite, to administracja jest odpowiedzialna co było widać na becie, więc nie wiem skąd Twoje aluzje do serwera, może przynajmniej oni nie będą olewać graczy jak wcześniejsza administracja czyli Mistrzu.  

Opublikowano

Żałosne jest to gdy ktoś próbuje się wybić na czyjeś marce

To zazwyczaj domena nieudaczników którzy sami nie potrafią nic zrobić

Nie polecam i szczerze odradzam :)

Opublikowano

EliteMt2 to Legenda , szkoda że (padła)

Na rework wbije z sentymentu zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

Nie grałem na starym Elite, ale słyszałem coś gdy zobaczyłem na fb że jest rework to pomyślałem czemu nie na starym nie zdążyłem to pogram na reworku, ale gdy dowiedziałem się że na Elite były 6/7 klasowe to raptownie mi się odechciało, mimo to powodzenia  :)

Opublikowano

zmień nazwę tego serwera p********y złodzieju i nie niszcz jego opinii, o ile znieśli zakazy to takie błazny jak ty nie powinny mieć wstępu tutaj

Opublikowano

Nie grałem na starym Elite, ale słyszałem coś gdy zobaczyłem na fb że jest rework to pomyślałem czemu nie na starym nie zdążyłem to pogram na reworku, ale gdy dowiedziałem się że na Elite były 6/7 klasowe to raptownie mi się odechciało, mimo to powodzenia  :)

E tam :) i tak wszyscy (laliśmy) się w Wojennych :) nawet w pvp ;)

Jeżeli Admini będą konsekwentni , to Polecam każdemu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...