Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończcie spamować/offtopować bo zaśmiecacie jedynie zapowiedź serwera.

Dostaliście jedynie ostrzeżenia słowne, ale następnym razem otrzymacie punkty, a następnie blokady pisania.

Nie jest to temat od dyskusji nt. regulaminu i zasad jakie powinny obowiązywać na forum.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to po 1 miesiącu pierdolnie

Pandora też miała, a stoi od października i ma się dobrze więc jak to wkoncu jest xD

Z stara ekipą wbijamy powspominać stare czasy i te dawne wojenki ;)

Powo, a dla tych co mają ból dupy o to, że serwer pod $ to pragnę przypomnieć, że na start jedyne co potrzebne to pd, który jest za 10 zł i oto wasz cały is

Opublikowano

Czyli mamy się bawić w nudne i żmudne filtrowanie serwerów, które znajdują się na forum? 

Szczerze to ja Ci mówiłem, że lepiej wyrzucać serwery, który mają 200 reworków. W dodatku koleś wybija się na nazwie serwera, który nie był jego.

O ja p******e xD

Piszesz że nie potrzebujesz sponsora bo kilka tys to dla Cb nic, to po chuy stawiasz serwer ? xD Myślisz że 100 kawałków w miesiąc zarobisz? Takie reworki nie mają prawa bytu w dzisiejszych czasach, próbujecie się wybić na starej, dobrej marce... Mieliśmy na forum wiele przykładów jak kończyły takie reworki. Do tego powiadasz że nie interesuje Cię krytyka ? To co, liczysz na same pochwały ?

Myślałem że admini tego działu chcą coś zmienić, ale widocznie myliłem się...

Czyli mamy się bawić w nudne i żmudne filtrowanie serwerów, które znajdują się na forum? 

Zostaw tak jak jest. Każdy tworzy taki jaki chce serwer, jedni lubią oldschoole, a drudzy nowe.

Uwierz mi, że na tym forum są ludzie, którzy kochają Oldy ( w tym ja i dlatego tworze tylko oldy )

Na oldach nie da się dużo zarobić, bo nie było w nich kostiumów, petów, wierzchowców czy szarf czy innych bzdetów.

Na Elite masz tylko vipa i fryzure 10 ludzi, więc na tym dużo nie zarobią, a warto dać szansę projektowi, niech pokażą, że inni się mylą :)

O ja p******e xD

Piszesz że nie potrzebujesz sponsora bo kilka tys to dla Cb nic, to po chuy stawiasz serwer ? xD Myślisz że 100 kawałków w miesiąc zarobisz? Takie reworki nie mają prawa bytu w dzisiejszych czasach, próbujecie się wybić na starej, dobrej marce... Mieliśmy na forum wiele przykładów jak kończyły takie reworki. Do tego powiadasz że nie interesuje Cię krytyka ? To co, liczysz na same pochwały ?

Nie popluj się to po pierwsze.

Naucz się składać poprawnie zdania to po drugie...

A naszymi pieniędzmi się nie interesuj, bo nie masz prawa.

Szczerze to ja Ci mówiłem, że lepiej wyrzucać serwery, który mają 200 reworków. W dodatku koleś wybija się na nazwie serwera, który nie był jego.

W takim razie po co robisz kolejny "rework" Last**i, hipokryto...

Co mnie obchodzi, że nie był mój - domena wolna to sobie kupiłem, proste.

@Kubek - po prostu niektórym się nudzi i boją się o start swoich wypocin.

O ja p******e xD

@Kubek
Zamknijcie w kij dział prezentacje, zapowiedzi i inne związane z tym działy zostawcie tylko działy medyczne czyli Cheaty i pomoc metin2 :D
a Ci co mają tu prezki zapowiedzi niech sobie idą robić tam reklamę na odpowiednich stronach typu metinlist :D.

A co do serwera, gdyby owy wystartował bez problemów oraz trzymał się jakość bez ciągłych wywalań kanałów itd... To wbiłbym pograć bo to co się aktualnie w dziale prezentacje dzieje to jeden wielki Kabaret... 

Na wasze zjebane głupie posty odpowiem tym

Kolejny, bezsensowny rework serwera, który może i był dobry, ale w okolicach 2010 roku.0 innowacji, rework 1:1, ohydne hwangi, rózniące się jedynie kolorem, stare jak świat bronie i zbroje, nie wspominając o mapach.Tzw. serwer "oldschoolowy" to serwer skazany na zagładę, bo z definicji nie ma zamiaru się rozwijać.

Nie wiem czemu się czepiacie skoro to tak czy tak padnie, długo nie postoi.. Aaa chyba że dupka boli że ktoś sobie wymyślił reworka i sobie zarobi? A nie lepiej wyłączyć chrome'a i zabrać się za swój projekt aby przygarnąć jak najwięcej graczy żeby na to weszło jak najmniej? Nieee co tam, lepiej modom dupe truć jednym i tym samym co jak nawet dali wam szanse na ułożenie regulaminu to jeden wielki stęk. Mówią że przez kolesiostwo mpc upada ale naprawdę upada przez takich płaczków co nie wiedzą jak ludzi ściągnąć na serwer a inni na tym korzystają.

Serio, wchodzić mi się nie chce i patrzeć bo żal i ból.

Większość tutaj komentujących to pseudo technicy którzy robili większe syfy i odgrzewali je po tysiąc razy  :((

:((  :((  :((  :((

Ja to bym dał zakaz wypowiadania się płaczkom, może by jakieś normalne opinie powstawały. 

Opublikowano

zmień nazwę tego serwera p********y złodzieju i nie niszcz jego opinii, o ile znieśli zakazy to takie błazny jak ty nie powinny mieć wstępu tutajO bo

O boże, odezwało się coś, co się nazywa ''predoria'' zmien te nazwe na ''padnięty kotlet'' lepiej będzie brzmiała.

Co prawda stare serwery typu elite czy pandora nie mają dzisiaj szans bytu, ja jednak dobrze wspominam elite i mam nadzieję, że cos to postoi, byleby zagrac dla fanu.

Szkoda,ze najwięcej szczekają dzieci co stawiają tygodniówki, a chwalą się jakby co najmniej drugiego imetina postawili ^^

pozdrawiam

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Witam ,mam 2 pytanka do Administracji.

Pytanie nr 1: Jakie mieliście wsześniejsze projekty?

Pytanie nr 2: Czy Administrator --> Mike to były admin z  serwera Revoria?

Opublikowano

Pytanie nr 2: Czy Administrator --> Mike to były admin z  serwera Revoria?

Ad 1. Jedynie co to byliśmy administratorami na głównie Niemieckich serwerach + jednym Włoskim (nazwy są nie istotne).

Ad 2. Nie, nikt z nas nie ma powiązania z żadnym z polskich serwerów - jedynie Nagash ma bogatszą historię, ale dotyczy bardziej globalnego serwera.

Opublikowano

Co do prezentacji to spoko nawet ładnie wygląda, a co do serwera to poczekam z ocena jak wystartuje :D

Ps. Powodzenia.

Opublikowano

Co do prezentacji to spoko nawet ładnie wygląda, a co do serwera to poczekam z ocena jak wystartuje :D

Ps. Powodzenia.

Dziękujemy! Nie ma problemu, zapraszam również do gry nie tylko oceniania :D.

Opublikowano

Elite jak Elite jak macie troche mózgu to tu nie ma co spierdolić, ale proponowałbym zmienić zapowiedź na prezentacje, skoczy zainteresowanie.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Kolejny kotlet, tylko do napompowania portfela, który padnie po tygodniu. Zapewne surek, małysz i inni w administracji.

9368_gold.png

Opublikowano

Elite jak Elite jak macie troche mózgu to tu nie ma co spierdolić, ale proponowałbym zmienić zapowiedź na prezentacje, skoczy zainteresowanie.

Dopiero o 18:00 możemy zmienić na prezentację, jak pamiętam to 24 godziny przed startem można.

Kolejny kotlet, tylko do napompowania portfela, który padnie po tygodniu. Zapewne surek, małysz i inni w administracji.

Zapomniałeś o Vitronie, Lemonie, Sensualu, a i jeszcze Cannzas jest u nas technikiem.

Puknij się tam w główkę zanim coś napiszesz - napompować portfel? A co Ty chcesz w IS na Elite kupować?

Opublikowano

Dopiero o 18:00 możemy zmienić na prezentację, jak pamiętam to 24 godziny przed startem można.

Zapomniałeś o Vitronie, Lemonie, Sensualu, a i jeszcze Cannzas jest u nas technikiem.

Puknij się tam w główkę zanim coś napiszesz - napompować portfel? A co Ty chcesz w IS na Elite kupować?

Dziwne podobno nigdy na MPC nie byłeś, nowe konto przecież masz skąd znasz takich Techników? Podobno miałeś serwery zagraniczne... Głubisz się w swoich słowach człowieku... xD Podaj nazwy tych serwerów, jeżeli nie podasz wiadomo że każdy sobie może tak pogadać, ja mogę powiedzieć że mój jest Rubinum i co? Chłopie miałeś zagraniczne to pochwal się, pewnie jak były to gówno i nick zmieniony. :)

Opublikowano

Dziwne podobno nigdy na MPC nie byłeś, nowe konto przecież masz skąd znasz takich Techników? Podobno miałeś serwery zagraniczne... Głubisz się w swoich słowach człowieku... xD Podaj nazwy tych serwerów, jeżeli nie podasz wiadomo że każdy sobie może tak pogadać, ja mogę powiedzieć że mój jest Rubinum i co? Chłopie miałeś zagraniczne to pochwal się, pewnie jak były to gówno i nick zmieniony. :)

A to, że nie miałem konta na tym forum to znaczy, że nie mam YouTube ani nie słyszałem o tych osobach?

Człowieku zapędzasz się nie tu gdzie trzeba.. Nie Twój interes kompletnie kim jesteśmy i co robiliśmy.

I naucz się pisać po POLSKU... -> raporcik.

Opublikowano

A to, że nie miałem konta na tym forum to znaczy, że nie mam YouTube ani nie słyszałem o tych osobach?

Człowieku zapędzasz się nie tu gdzie trzeba.. Nie Twój interes kompletnie kim jesteśmy i co robiliśmy.

Nie ma to jak się ukrywać, nieźle później i tak to wyjdzie także spoko, mnie nie robi tylko na cholerę oszukujesz ludzi.

Skoro miałeś zagraniczne serwery, to podaj nazwy tych serwerów jeżeli było okej, to nic do was nie będę miał ale każdy chyba wie, że jednak tych zagranicznych serwerów nie miałeś. :)

Nie masz nic do ukrycia, ciężko ci podać nazwy tych serwerów?  :yay:

Opublikowano

Ale wy macie problemy :) Szału nie robi ale parę osób będzie na starcie :) #Neutral

Widzę że się wojenka zrobiła między pro technikami :) @1361622928-U485574.pngvonMike no podaj te nazwy bo sam jestem ciekawy bo wasze nicki nic mi nie mówią :)

Ale wy macie problemy :) Szału nie robi ale parę osób będzie na starcie :) #Neutral

Widzę że się wojenka zrobiła między pro technikami :) @1361622928-U485574.pngvonMike no podaj te nazwy bo sam jestem ciekawy bo wasze nicki nic mi nie mówią :)xD

Opublikowano

Nie ma to jak się ukrywać, nieźle później i tak to wyjdzie także spoko, mnie nie robi tylko na cholerę oszukujesz ludzi.

Skoro miałeś zagraniczne serwery, to podaj nazwy tych serwerów jeżeli było okej, to nic do was nie będę miał ale każdy chyba wie, że jednak tych zagranicznych serwerów nie miałeś. :)

Widzę że się wojenka zrobiła między pro technikami :) @1361622928-U485574.pngvonMike no podaj te nazwy bo sam jestem ciekawy bo wasze nicki nic mi nie mówią :)

Widzę że się wojenka zrobiła między pro technikami :) @1361622928-U485574.pngvonMike no podaj te nazwy bo sam jestem ciekawy bo wasze nicki nic mi nie mówią :)xD

Jest to nasza prywatna sprawa, nie mamy obowiązku nikomu tego mówić.

Poza tym... Pana @.Avixon. od śmiesznego serwera proszę o wyjście z tego tematu - moderatorzy wyraźnie wczoraj napisali.

Pisanie tekstów "nie macie nic do ukrycia to powiedzcie" nie robi na nas wrażenia - dziećmi jak niektórzy nie jesteśmy.

Kończę dyskusję z panem na A. Ponowny spam z Twojej strony będzie zgłaszany za każdym razem, pozdrawiam.

@~Budyn PS. Nie widzę "przeciwnika" z którym mógłbym toczyć tą "wojnę między pro technikami".

Opublikowano

ej jak założe konto na youtube, kupie sobie suby to dacie mi tą skrzynkę? :)

Oczywiście, tylko jeszcze dorzucisz cały zestaw statystyk konta, a my zapytanie do YT o weryfikacje konta :).

Nie próbujcie działać na czyjąś niekorzyść pisząc bzdury, które ośmieszają tylko was samych - ludzie zlitujcie się  :(( .

PS. Dzisiaj wieczorkiem będzie klient do pobrania :>.

Opublikowano

A macie chociaż zamiar co nie co odświeżyć serwer? 
Nieskończone Pelerynki ?
Potki ? było by tyle dobrze aby było chociaż i jak ktoś płakał kilka stron w eq to są tylko kosmetyczne zmiany jak dla mnie...
A rozgrywka nadal będzie polegać expić, dropić sztabki,ulepszać eq.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

A macie chociaż zamiar co nie co odświeżyć serwer? 

Nieskończone Pelerynki ?

Potki ? było by tyle dobrze aby było chociaż i jak ktoś płakał kilka stron w eq to są tylko kosmetyczne zmiany jak dla mnie...

A rozgrywka nadal będzie polegać expić, dropić sztabki,ulepszać eq.

Na sam start nic nie zmieniamy względem starego elite - jedynie co nowe to cały pakiet mocnych zabezpieczeń.

Potem po starcie zapraszamy do składania propozycji na forum, a może akurat coś się przyjmie.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngvonMike jak że udzielasz się w temacie, mam szybkie pytanie otóż czy członek teamu o nicku Frozen to kobieta (pytam się tylko z czystej ciekawości aby upewnić się).

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngvonMike jak że udzielasz się w temacie, mam szybkie pytanie otóż czy członek teamu o nicku Frozen to kobieta (pytam się tylko z czystej ciekawości aby upewnić się).

Nie, jest to bardzo męski facet  :yay: - jak nie wierzysz na słowo to na TS3 możecie porozmawiać :).

Opublikowano

Tak jak ty oszukiwałeś z większością projektów że są one autorskie i od zera ? XDDDDDD

Masz swój serwer to siedź w temacie ze swoim serwerem bo wszystkim byś dupe obrabiał a siebie nie widzisz xD

Napisze mi ktoś w ilu % projekt jest podobny do oryginału? xD

Opublikowano

Pytanie nr 2: Czy Administrator --> Mike to były admin z serwera Revoria?

Ad 1. Jedynie co to byliśmy administratorami na głównie Niemieckich serwerach + jednym Włoskim (nazwy są nie istotne).

Ad 2. Nie, nikt z nas nie ma powiązania z żadnym z polskich serwerów - jedynie Nagash ma bogatszą historię, ale dotyczy bardziej globalnego serwera.

Pracowałeś przy Włoskim i niemieckim serwerze, ale nie chcesz podać nazwy i teraz wielki comeback na Polski rynek metina z kopią elitemt2

Wniosek jest tylko jeden :)

Możesz być reżyserem mody na sukces

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...