Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#16 POTM - marzec - Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

5096614768877851446248.png

MARZEC

Zgłoszone projekty:
1) "Strona WWW dla serwerów TeamSpeak" - Przenieś

2) "Klient 6obcy" - Przenieś

3) "Arma 3 - Bornholm Life" - Przenieś

4) "MineShop" - Przenieś

5) "MagicLine" - Przenieś

Głosować może każdy (również autorzy powyższych prac).

Użytkownik może oddać tylko jeden głos, na jedną z powyższych prac.

Ważne jest, aby głos był uzasadniony! W innym przypadku będzie on niezaliczony.

Wszelkie posty zawierające opinie, hejty, itp. nt. projektu będą uważane za offtop i odpowiednio nagradzane a głos unieważniony.

Nagrody za wygraną:

- plakietka widoczna na całym forum 68-AwardImgMaster-1428328923.png,

- specjalny prefiks, wyróżniający projekt 9Vxy8qz.png,

- zdjęcie z paska 10% ostrzeżeń,

Termin głosowania: od 19 do 24 MARCA.

Powodzenia!

Więcej informacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1398341-projekt-miesi%C4%85ca-zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-projekt-i-wygraj-plakietk%C4%99/

Opublikowano

Wszyscy uczestnicy włożyli w swoje projektu wiele czasu i chęci. Jednak ja zagłosuję na projekt "Arma 3 - Bornholm Life". Sam kiedyś tworzyłem modyfikację do gier, do Army również, dlatego wiem jak dużo czasu potrzeba by wszystko działało. Myślę, że Wam się to należy :)

Opublikowano

Chciałbym swój głos przekazać dla projektu "Strona WWW dla serwerów TeamSpeak" gdyż uważam że jest to rynek zdominowany przez content płatny - mówiąc stricte o stronach, nie botach pod serwery. Sama propozycja stworzenia własnego CMS'a jeśli chodzi między innymi o system newsów itp. jest godna pochwały i wiem że to będzie dalej rozbudowywane. Nie mówiąc o skórkach które nadadzą inny wygląd zależnie od wyboru. Dzięki temu może w końcu przestaniemy widzieć to samo jeśli chodzi o strony pod serwery Głosowe pod ten komunikator. Dlatego głos oddaje na właśnie ten projekt.

Prawda jednak że inne projekty też były ciekawe więc tu też gratki.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Czwórka. Podoba mi się ten projekt, a jakoś w tym miesiącu do gustu nic mi innego nie przypadło.

...

Opublikowano

Jedynka zdecydowanie. Strona www dla serverów ts3 zawsze się przyda

Opublikowano

glosuje na projekt nr. 1

Strona jest bardzo ładna i przejrzysta. Twórca również bardzo pomocny oraz zawsze chętny do pomocy. Jednym słowem bardzo dobry projekt.

Opublikowano

Głosuje na projekt pierwszy. Strona jest napisana w idealny sposób zero błędów, carbonx jest bardzo wyrafinowanym programistą Webowym który naprawdę robi swoją prace genialnie! Twórca jest bardzo pomocny supportuje projekt od rana do nocy nie ma problemu żeby z nim porozmawiać. 

Opublikowano

Tutaj jedynymi godnymi uwagi projektami jest 1 i 3. Lecz mój głos oddaje na 3.

Przede wszystkim za włożony wkład, wyobrażam sobie ile było męczenia i jak ciężką drogę musieli autorzy tak rozległego projektu przejść. A sam efekt? Nic tylko przyklasnąć i żałować, że nie udało im się. Polacy mogli po raz kolejny pokazać siłę programistów w niezwykle złożonym, a zarazem ciekawym projekcie. 

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Głosuje na projekt pierwszy. Strona jest napisana w idealny sposób zero błędów, carbonx jest bardzo wyrafinowanym programistą Webowym który naprawdę robi swoją prace genialnie! Twórca jest bardzo pomocny supportuje projekt od rana do nocy nie ma problemu żeby z nim porozmawiać. 

xlcOkMP.png

GsDdKEX.png

• brak jakiejkolwiek architektury czy frameworka
  • inline php w html
  • userinput z pliku lokalnego zamiast z bazy
  • jakaś śmieszna 'licencja' po polsku z polskimi znakami ale za to zapisana w ANSI
  • bardzo oryginalny framework frontendowy
  • ogólnie podstawówka

aaa sory zapomniałem forum zobowiązuje, ale staram się też patrzeć pozytywnie w tym miesiącu nie ma projektów z minecraft (!)

swój głos oczywiście oddaję na 5 i pozdrawiam boga @bluefine

Opublikowano

MagicLine - leci głos - Projekt najbardziej mi się spodobał, wyróżnia się na tle konkurencji, interesujące rownież jest 2) "Klient 6obcy" - Przenieś (ale mało rozumiem jego zastosowanie ) 

Opublikowano

Nie rozumiem co takie wszyscy widzą w tej stronie do Teamspeaka - nie wyróżnia się ona niczym szczególnym wśród innych tego typu stron. Ani nie jest bardzo dobrze zoptymalizowana, ani nie ma rozbudowanych funkcji. Strona dla serwera mc również nie wyróżnia się niczym szczególnym. Z pozostałych projektów, najciekawszym. Wydaje mi się, że MagicLine pochłonęło najwięcej roboczogodzin, dlatego oddaję mój głos własnie na ten projekt.

Specjalista
Opublikowano

Ja mój głos oddaje na pracę numer 5.

Praca jaka została w to włożona oraz efekt końcowy przeważają na pozostałymi pracami.

ps. Wyniki jutro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...