Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Argium.pl | Hero Zero

Matix8981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Ponownie jest błąd przy otwieraniu czatu dla drużyny.

Jest też dziwna sytuacja, gdy osiąga się "okrągły level"  to dostaje się oponki, ale nie byłoby nic dziwnego gdyby przed nie zabierało takiej samej ilości.

Opublikowano

Po wejściu w postać, nie pokazuje poprawnie statystyk, dopiero po zdjęciu itemu/dodaniu jednego punktu pojawiają się prawidłowe wartości.

Można jakoś inaczej zyskać oponki niż za misję/osiągnięcia?

Planujecie w przyszłości dodać lochy?

Btw. jeśli będziecie potrzebowali jakiejś grafiki to piszcie, zrobię za free, fakt faktem, nie jestem jakimś profesjonalistą, ale ocenicie sami.

Opublikowano

Proponuję zwiększyć złoto otrzymywane za misję ;)

Misje po 50k Expa i 20 złota, przy czym ceny w Lumpeksie - 2/3 tysiące za item xD Ulepszenie Drużyny także trochę słabo idzie przy tym

Przy próbie podejrzenia drużyny innych graczy, pojawia się błąd i trzeba przeładować stronę.

Proponuję także dodać listę bugów i błędów które zostały wam zgłoszone, żeby nie pisać kilka razy tych samych

Opublikowano

Chyba nie do końca działają poprawnie staty :(

Np. dla kondycji jest = 1445

434 - umiejętności podstawowej

+109 - wspomagacz umiejętności

+879 - przedmioty

+217 - drużyna

razem daje 1639

Opublikowano

Ludzie dajcie spokój, potrzeba dużo czasu aby to wszystko ogarnąć, polecam mocno server :> 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Ludzie dajcie spokój, potrzeba dużo czasu aby to wszystko ogarnąć, polecam mocno server :> 

Dlatego my tutaj wypisujemy błędy, wiadomo, że na gwałt nie zrobią nic, ale bez informacji o powstałych błędach, nie będą w stanie ich eliminować ;)

Na czas bety (chyba, że to officjal) proponuję dodać automatyczne przywracanie wszystkich oponek, aby lepiej to wszystko potestować.

Opublikowano

Naprawisz bug z dziennymi oponkami ? bo nie dostaje.

Potwierdzam ;) mam ten sam problem.

Naprawisz bug z dziennymi oponkami ? bo nie dostaje.

Dajcie se siana z tymi oponkami, jak widzicie, to nie jest oficjalna wersja serwera, macie tutaj testować i zgłaszać bugi, a nie walić topke ;)

Myślę, że są ważniejsze rzeczy do zrobienia niż automatyczne przyznawanie 100 oponek xD

Opublikowano

@Reveres nie dam rady odświeżyć ofertę lumpeksu wyskakuje błąd jak możesz to napraw mój nick koksik9

mi tez nie dziala xD

Mi działa bez zastrzeżeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...