Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Argium.pl | Hero Zero

Matix8981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdzam przyczynę.

Najprawdopodobnie Playata wyłączyła serwer plików z którego korzystaliśmy.

Ale jeszcze sprawdzam przyczynę.

Opublikowano

Ponieważ mają scashowane (pliki przeglądarki przechowują się na dysku) pliki klienta, ja też miałem i działało, odświeżyłem z wyczyszczeniem casha i nie działa :/

Opublikowano

Temu komu nie działa: Proszę wcisnąć Ctrl + F5 na stronie pozwoli to przeładować wszystkie pliki ;)

Lub wyczyścić cache i dane przeglądarki.

Opublikowano

Po kolei, nie rozdwoję się.

Chyba powinniście przewidzieć, że jeśli otworzycie serwer w tak okrojonej wersji, to ludzie będą płakać, że tego i tego brakuje :P

Opublikowano

@Signing

Dobrze "będą płakać że tego i tego brakuje, ale bez przesady ileż można mówić że tego i tego nie ma, kiedyś będzie, to ludzie i tak swoje wiedzą i piszą :/

Opublikowano

@Reveres

Zaktualizujcie temat tj. nad czym pracujecie, co planujecie dodać, tylko nie podawajcie przewidzianej daty serwera, bo się nie wyrobicie i będzie 2 razy więcej płaczu :D

Od siebie proponuję skończyć na sam początek drużynki i wspomagacze, potem zająć się zadankami nadzwyczajnymi i resztą podstawowej wersji. Osobiście też uważam, że powinniście zaktualizować grafikę na stronie, bo nie wygląda to (w moim guście) estetycznie.

Oczywiście to tylko moje zdanie, nie musicie się nim sugerować :)

Opublikowano

@Signing

Dziękujemy za sugestię, ale niestety nie ja jestem założycielem tematu i nie mogę edytować go podając informacji co zrobiłe, a co będzie

Teraz pracuję nad:

- Bugfixami

- Wspomagaczami

@ a tak btw

Kto ma jakieś niepotrzebne zbanowane konto xD ? Na dowolnym serwerze HeroZero. Proszę o kontakt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...