Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Argium.pl | Hero Zero

Matix8981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ze nie stracisz oponek, jak odrazu wydasz 500, na drugi dzien dostaniesz 100.

Serio to tak działa ? Że jak stracę wszystkie oponki do będę dostawał co dzień 100 opon ? 

Opublikowano

Poczekaj jeszcze i sprawdź dzisiaj czy dostaniesz..., a nie spamujecie bezmyślnie...

Mówiłem później zajmę się przelicznikami.

@Edit:

Wgrałbym aktualizację, z tymi misjami, ale dalej kijowo oblicza exp/kase, jutro muszę przysiąść i napisać/obliczyć wzór na dobry drop kasy/exp'a

Teraz było dobrze z kasą na wysokich levelach, to znów źle na niskich :/

Opublikowano

@Reveres - odnośnie statystyk to chyba nie w obliczeniach stat-ów drużyny jest problem

Np. dla kondycji jest = 4356

841 - umiejętności podstawowej

+210- wspomagacz umiejętności

+2675- przedmioty

+421- drużyna

razem daje 4147

różnica 209

dla inteligencji jest = 5474

94- umiejętności podstawowej

+24- wspomagacz umiejętności

+5380- przedmioty

+47- drużyna

razem daje 5545

różnica -71

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie:

Od około 200 lvl (nie pamiętam dokładanie) do 300, misje z największym xp są na ostaniej planszy (13) - Yokio. Na niższych levelach wydaję mi się że była jakaś randomizacja wystąpienia ( na jednej z 3 plansz). Nie wiem może się mylę, a może to jest zrobione specjalnie na teraz?

Opublikowano

Poczekaj jeszcze i sprawdź dzisiaj czy dostaniesz..., a nie spamujecie bezmyślnie...

@Edit:

Wgrałbym aktualizację, z tymi misjami, ale dalej kijowo oblicza exp/kase, jutro muszę przysiąść i napisać/obliczyć wzór na dobry drop kasy/exp'a

Reveres na niskich poziomach nie cza dużo kasy jedynie tak od 200 lvl, 150lvl

Opublikowano

@Edit:

Reveres na niskich poziomach nie cza dużo kasy jedynie tak od 200 lvl, 150lvl

Po czym wnioskujesz, że nie trzeba dużo kasy? A jeśli ktoś wolałby wybierać Misje z większą ilością kasy niż expa, bo chciałby mieć mały poziom i duże staty? Teraz jedyne co można, to bić jak najwyższy lvl i za oponki jakieś itemy kupić, a gdzie tu rozbudowa drużyny? Fakt faktem, za przegraną z TOP1 dostaje się 5 tysięcy monet i jedynie to pozwala rozbudować drużynę.

Opublikowano

Teraz tak mysle ze bd zabezpieczenie wlasnie przed takim czyms jak zdobywanie kasy poprzez przegrywanie z top1, teraz bd odbierac a nie dodawac kase, bo to nie jest logiczne.

Zajme sie teraz glownie misjami, te przeliczniki ogolnie, i misje pojedynki.

Opublikowano

Teraz tak mysle ze bd zabezpieczenie wlasnie przed takim czyms jak zdobywanie kasy poprzez przegrywanie z top1, teraz bd odbierac a nie dodawac kase

Dobry pomysł, ale wprowadź to po zmianie, która  pozwoli za hajs zdobyty  z misji  kupić chociaż item w lumpeksie :D

- Ranking nie pokazuje drużyn, a po próbie zajrzenia w drużynę innego gracza, pojawia się błąd i trzeba przeładować grę.

- Liga nie działa, ale tu domyślam się, że musisz ją jeszcze napisać

Opublikowano

Teraz tak mysle ze bd zabezpieczenie wlasnie przed takim czyms jak zdobywanie kasy poprzez przegrywanie z top1, teraz bd odbierac a nie dodawac kase

Dobry pomysł, ale wprowadź to po zmianie, która  pozwoli za hajs zdobyty  z misji  kupić chociaż item w lumpeksie :D

- Ranking nie pokazuje drużyn, a po próbie zajrzenia w drużynę innego gracza, pojawia się błąd i trzeba przeładować grę.

- Liga nie działa, ale tu domyślam się, że musisz ją jeszcze napisać

Te dwie rzeczy nie zostały jeszcze napisane :)

Opublikowano

Już misje z NPC prawie działają, tzn.

Gdy zakończymy misję wywala błąd, nwm jeszcze dlaczego

Ale jak przeładujemy grę, to ładnie ładuje bitwe :/

Myślę że się ukaże jutro aktualizacja, chyba że dalej nie znajde przyczyny dlaczego wyrzuca błąd :/

Opublikowano

Myślę że się ukaże jutro aktualizacja, chyba że dalej nie znajde przyczyny dlaczego wyrzuca błąd :/

ej nie da się zrobić misji ;v

Opublikowano

ej nie da się zrobić misji ;v

Ja misję bez problemu robię :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...