Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Argium.pl | Hero Zero

Matix8981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczyściłem też konta, te 2 lvle z takim dużym honorem.

No to ja lece do jutra.

Proszę zgłaszać kolejne błędy.

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyczyściłem też konta, te 2 lvle z takim dużym honorem.

No to ja lece do jutra.

Proszę zgłaszać kolejne błędy.

Wszystko działa ślicznie, powiedz mi Revers, myślisz nad zmianami w systemie misji? Tych monet naprawdę dostaje się strasznie mało.

Dla porównania - na Globalu na 13 lvlu mam z misji po 340 monet, a tutaj na 246 po 120 xD

Opublikowano

Mam trik na monety!

Zaatakujcie najwyższe levele na serwie

:D

@Edit

Reveres bo jak są misje walki to pisze przykładowo:

NPC/ Cośtam Cośtam (nie pamiętam.) Prosiłbym o naprawienie tego ;)

Pomocy :(

Opublikowano

@sonic231

1. To nie jest trik, normalne dziwne przeliczniki z oficjala.

2. To że pisze npc coś tam to normalka, bo wczoraj był błąd z misjami, brakowało opisu nr.8, dodałem na serwer, ale nie mogę dodać do spolszczenia, i dlatego tak pisze. i jak na razie musi tak zostać.

@1361622928-U485574.pngGoku69

Jak piszę po raz milionowy i przypominam, dużyny jeszcze nic nie dają i wspomagacz umiejętności, musiałbym pozmieniać dużo funkcji w plikach, więc jak na razie zostaje jak jest, teraz zajmuję sie problemami które mozna szybko rozwiązać.

@No PProblem

Jestem na twoim koncie sprawdzam czat gildyjny, tak więc nie panikuj xD że coś jest nie tak ;)

Nwm. dziwny problem, niby jest a nie wynika z czego :/ no nic wyczyściłem logi gildyjne, teraz działa, zobaczymy jak długo :/

Opublikowano

@sonic231

2. To że pisze npc coś tam to normalka, bo wczoraj był błąd z misjami, brakowało opisu nr.8, dodałem na serwer, ale nie mogę dodać do spolszczenia, i dlatego tak pisze. i jak na razie musi tak zostać.

Jak piszę po raz milionowy i przypominam, dużyny jeszcze nic nie dają i wspomagacz umiejętności, musiałbym pozmieniać dużo funkcji w plikach, więc jak na razie zostaje jak jest, teraz zajmuję sie problemami które mozna szybko rozwiązać.

@No PProblem

Jestem na twoim koncie sprawdzam czat gildyjny, tak więc nie panikuj xD że coś jest nie tak ;)

Nwm. dziwny problem, niby jest a nie wynika z czego :/ no nic wyczyściłem logi gildyjne, teraz działa, zobaczymy jak długo :/

Dzięki, dzięki :) Na razie działa :D I nie ładnie tracić mi 100 monet :D

Opublikowano

nie mogę się zalogować od kiedy odświeżyłem stronę jak wpisuję hasło i email i dam login ładuje się i ładuje aż w końcu nieznany błąd :/

Opublikowano

@sonic231

@No PProblem

Aha okej bo myślałem że to błąd.

Pomocy :(

Opublikowano

@Reveres znów mam problem z misjami robiłem sobie misje i pisałem w gildii potem zrobiłem znów misję i pominąłem to wyskoczył nieznany błąd i mi wyskakuje co chwilę jak odświeżę  ;( Mam nadzieję że nie będzie trzeba zrobić resetu 

@Edit ok to było chwilowe ale i tak cza to naprawić

Opublikowano

No tylko teraz nie wiem co powodowało ten problem.

@edit:

Bug fix dotyczący tworzenia teraz nie można tworzyć 2 gildii o tych samych nazwach, nazwa musi składać się ok 3 do 25 znaków alfanumerycznych czyli z liter i cyfr.

Opublikowano

ja nie wiem co się dzieje z tymi misjami ale raz działają a raz nie :/ to trochę denerwujące

@Edit a jeszcze jedno raz wolno chodzi a raz nie może ci to pomoże w czymś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...