Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ABot - Aplikacja na Twój serwer TeamSpeak3

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam owego bota, niska cena a bot szybki, mało zasobów potrzebuje, łatwa konfiguracja.

Warto kupić

Pozdrawiam ƨnʞnʞɐ/คқυқυś

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżam.

W dniu dzisiejszym przez około 3 godziny były problemy z serwerem licencyjnym, przez co nie można było uruchomić bota. Nie były to problemy zależne ode mnie, ale od hostingu, na którym jest serwer licencyjny.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano
Dnia 26.05.2017 o 18:48, artur8889 napisał:

Odświeżam.

W dniu dzisiejszym przez około 3 godziny były problemy z serwerem licencyjnym, przez co nie można było uruchomić bota. Nie były to problemy zależne ode mnie, ale od hostingu, na którym jest serwer licencyjny.

Jak cos czekam na twoim ts u cb bo mam sprawe

Opublikowano

Bot sprawuje się na serwerze bardzo dobrze, ma mniej funkcji co Mbot ale działa o wiele szybciej i jest lepszy, bo niektóre funkcje Mbota tylko zawalają ram na vps. Oczywiście cena też robi tutaj dużo, ABot jest o wiele tańszy niż Mbot.

Serdecznie polecam!

Opublikowano

Odświeżam.

Również niestety informuję że w nadchodzącej aktualizacji nie pojawią się statystki administracji ze względu iż jest to skomplikowana funkcja, a już czekacie na tą aktualizację dość długo i chcę jak najszybciej ją wydać.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Polecam aplikacje :) Sam jakiś czas temu ją zakupiłem i świetnie się spisuje :)

Moje życie. Moje wybory. Moje błędy. Moje lekcje. NIE TWÓJ biznes!
Nie wystarczy chcieć. Trzeba wszystko wprowadzić w życie

BATTLE-TS.PL

Opublikowano
Dnia 13.06.2017 o 22:59, Kalambur99 napisał:

Fajnie jakbyście wydali tą aktualizację, bo sprawa z kanałami prywatnymi jest dramatyczna :)

To jest do zniesienia...

Gorzej z "adminPoke" które czasem działa, czasem nie

Opublikowano
5 godzin temu, Unzajebable napisał:

To jest do zniesienia...

Gorzej z "adminPoke" które czasem działa, czasem nie

No nie wiem czy jest do zniesienia to, jak bot zrobi Ci z 1000 kanałów podczas twojej nieobecności.

Z adminPoke musze przyznać Ci rację, czasem w ogóle nie dostaje poke'a, a czasem jak ja sam wejdę na kanał to dostaje poke'a (wszystko dobrze skonfigurowane) ;)

A no i bym zapomniał, groupOnline - nie czyta mi jednej z grup, wszystkie inne normalnie działają (stworzenie nowej nie wchodzi w grę, jest tam ponad 60 osób).

Opublikowano

Cały czas pracuje nad aktualizacją. W tym miesiącu powinna być gotowa. Wszystkie znane mi błędy zostały naprawione.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

ABot jest to jeden z lepszych -jak nie najlepszy- bot w niskiej cenie do ''ogarniania'' teamspeak3. Config jest prosty w edycji i czytelny. Artur szybko udzieli pomocy w razie problemów. Używam i polecam ~MichQ

Opublikowano

Także polecam Abot bardzo dobry jest. Nie ma jeszcze tak wielu funkcij ale mimo to jest dobry, łady confing i prosty w konfiguracji. POLECAM 

Opublikowano

Dzisiaj w końcu skończyłem prace nad wersją 1.2. Changelog tej wersji:

Funkcja checkChannelNumbers, ktora sprawdza numeracje kanalow prywatnych
Funkcja detectClientPlatform, ktora wykrywa platforme uzytkownika i nadaje mu odpowiednia grupe
Funkcja netLoadInfo, ktora wpisuje w nazwe kanalu informacje o pingu i straconych pakietach serwera
Funkcja partners, ktora zmienia nazwe i opis kanalu co okreslony czas

Zostalo naprawione:
Funkcja antyPoke, w ktorej nie kazdy administrator otrzymywal powiadomienie o pobycie uzytkownika na kanale pomocy
Funkcja antyVPN zostala przepisana pod nowe API IPHub
Funkcja afkChecker, w ktorej bot nie przenosil uzytkownikow spowrotem na kanal
Funkcja groupOnline, w ktorej jak nie bylo nikogo w danej grupie bot sypal bledami w konsoli
Funkcja monitorPublicZone, w ktorej nie tworzyly sie nowe kanaly publiczne

Osoby, które zakupiły bota zapraszam do kontaktu w sprawie wysłania aktualizacji. Proszę o korzystanie z komunikatorów, z których zakupiliście aplikację, co ułatwi mi weryfikację.

Osoby, które nie zakupiły bota zapraszam do zakupu ;)

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

#artur8889 

Jak zwykle bardzo dobry update! Ale uważaj następnym razem na hasło które zapisujesz w testach abota! 

Pozdrawiam,

svO2T3w.png

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Opublikowano

Kurde ale mam hype na tego bota a nie mogę go kupić bo rachunki w banku poblokowane :D

Jeśli dostanę się do banku i odblokuję co trzeba to od razu kupuję bota bez wahania bo widać, że gość stara się i wkrótce przebije tego "słynnego" m-*ta.

Polecam, mimo iż jeszcze nie kupiłem ale wiem, że warto.

EDIT: Najbardziej czekałem na tę wersję 1.2, bo zamierzam się pobawić prywatnymi pokojami.

Opublikowano

Odświeżam.

W dniach 15.07.2017 - 20.07.2017 nie będzie mnie w domu, przez co support będzie utrudniony.

Pozdrawiam, ArrMeeR

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...